- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
djozsi
senior tag
válasz
#22794752 #12888 üzenetére
No offense, de szerintem attól még, mert állandóan rébuszokban, közvetve utalgatsz a warezra és arra kéred az embereket, hogy privátban beszéljetek róla az attól még warez téma marad. Nem lehetne erre valami offtopikot csinálni és akkor neked se kéne rébuszokban beszélned és nekünk se kéne arról olvasnunk, még közvetve se, hogy ki hogyan lopja meg a fejlesztőket....
-
jkrisztian
aktív tag
válasz
#22794752 #12867 üzenetére
Elmehet a Nintendo meg úgy az egész konzolos scene a habok faszára. Nevetséges, hogy 1,5 éve vettem egy konzolt, erre meg le kellene cserélnem máris. Aki ehhez asszisztál es tolja bele a pénzét, az egyszerűen hülye és meg is érdemli, hogy lehúzzák 2 évente. Akit érdekel az 60 rongyért megveheti tőlem a piros-kék verziót, Zeldával és Mario Odyssey tokkal/tartóval.
-
-
taki01
őstag
-
maszekember
aktív tag
válasz
#22794752 #12785 üzenetére
Egyébként velem is ez történt mint djozsival. Két éve karácsonyra egy Pro-val leptük meg magunkat, "most" pedig egy Switch-el (Odyssey edition) . Amióta megvan az utóbbi azóta csak Netflixre meg HBO Go-ra használom a konkurens konzolt.
Ami nekem az évben ment: Odyssey, Disgaea 5, Xeno 2 (ongoing), DKCR-TF (egyik örök kedvencem lett, szorosan a Bloodborne mellett), Splatoon 2, MK 8.
Amit a leginkább észrevettem magamon, hogy megtetszett a Nintendo "gameplay is king" hozzáállása. Eddig mindegyik címük amit próbáltam az "easy to pick up, hard to master" kategóriába esett (elég egy bármilyen belső fejlesztésű játék speedrunját megnézni, hogy észrevegyük miféle tartalékok vannak a mechanikákban), ami számomra eléggé addiktívnak bizonyult (magam sem értem teljesen miért, azelőtt javarészt a történetükért játszottam a játékokat) .
Ellenpéldaként nézzük meg a The Last of Us-t: háromszor játszottam (eddig) végig, de mindig is zavart, hogy két cutscene között nem igazán volt érdemi szórakozás a sekélyes játémechanikák miatt, az Uncharted-ek pedig még ennél is borzasztóbbak azok már ténylegesen arcade lövöldék. De elmondható ugyan ez a HZD-ról is. A Bloodborne szerintem az egyetlen PS exkluzív amit a Nintendo szüzességem elvesztése után is szívesen végigtolnék megint. Ezzel nem akarok érdemet elvonni a PS exklúzívjai elől mert minőségi alkotások, de számomra már túlságosan elmentek az interaktív film kategóriájába (pl. ahogy elnézem az új Póuekmbör is egy QTE fest lesz gyakorlatilag), ahol lényegében a cél az, hogy két jelenet között a játékos elüsse valamivel az időt nem pedig fordítva mint mondjuk egy bármilyen Mario esetében.
A multiplat AAA hulladék meg sohasem érdekelt, így az egyáltalán nem hiányzik (ez alól természetesen kivétel a CDPR), viszont több indie címet is izgatottan várok.
-
djozsi
senior tag
válasz
#22794752 #12785 üzenetére
Nálam piszkosul betalált a hibridség, pláne, hogy munka miatt gyakran utazom. Ez rengeteg plusz potenciális gaming időt is jelent, amikor eddig mobilos vackokat kellett nyomkodnom akkor most játszhatok bármivel. De ha csak otthon vagyok akkor is, egy kicsit tévén, egy kicsit handheldben, állandóan váltogatom.
Emiatt bármilyen multiplatform címnél az egyetlen kérdés az, hogy jön-e Switchre és ha igen, akkor nem kérdés, hogy mire vegyem. És ez addig jutott már nálam, hogy szerintem a Doom Eternalt is Switchre fogom venni gyengébb grafika ide vagy oda.
Emellett eléggé rákaptam a Nintendo-féle multiplayer játékokra, főleg a Splatoon 2re, abban már több száz órám van, de a többivel is több tíz vagy akár 1-200 órát játszottam.
És akkor ott vannak a single player exkluzívok, amiből nekem a Wii U-s felhozatal is új, ez rengeteg időt jelent. Én is úgy érzem, ahogy fentebb már elhangzott, ilyen fenomenális első éve még soha semmilyen platformnak nem volt, ami az exkluzív kontentet illeti. Nálam Zelda 100 óra (hard mode-al 200), Odyssey 50 óra, Xenoblade 100 óra, Mario + Rabbids 30 óra, Octopath 100 óra (még zajlik), a Wii U portokat pedig nem sorolom fel, azok is adtak nem kevés élményt (főleg a Hyrule Warriors, a Bayonetta 2 és a Donkey Kong). -
törölt tag
válasz
#22794752 #12797 üzenetére
Én egy kicsit haragszom az exkluzív címekre amúgy, úgy ánblokk, minden platformra vonatkozóan. Zeldát pl szivesen tolnám PC-n, de ennek ugye legális módja jelenleg nincs.
Persze, az exkluzivitás némi pluszt is jelent, de azt gondolom, minden platformra vonatkozóan, ezt szívesen elengednék az userek, ha megkapnák a többi platform hasonló címét.
Szóval, ez megint egy olyan dolog, amivel az eladásokat szeretnék növelni, de valójában pont az ellenkezőjét érik el vele. -
válasz
#22794752 #12794 üzenetére
Nagyon jók a wii remote-ok, de ott is típushiba volt a plus kiegészítő csatlakozóinak elfáradása. Persze az egybeépítéssel ez a gond megszűnt.
A switch-hez is használjátok? Azt hiszem, ez válasz egy meg nem válaszolt kérdésemre
Azonban a gyáritól eltérő gépeekel kapcsolatos panaszoknál érdemes az eltérésre is gondolni... -
válasz
#22794752 #12791 üzenetére
Bármilyen konzolt lehet tovább optimalizálni, PS4 hűtéssel kapcsolatban is vannak mindenféle off-label megoldások.
A Joy-Con-okat nem hasonlítom össze más kontrollerekkel, mert teljesen eltérnek azoktól, így azt sem tudom megállapítani, hogy mihez képest gagyik. De másnak ez szíve joga, no offense.
Látom, petymek kolléga már érdeklődött is, kíváncsi lennék az átalakított JC-ra, ha valaki megcsináltatja (fénykép, tapasztalatok). -
válasz
#22794752 #12788 üzenetére
Ez nagyon peches dolog, sajnálom. Nekem nagyon mázlim van, amíg a Switch nem került a wii U mögé, magasabb polcra, még a megszakadás sem jelentkezett, de azt is orvosolta a garanciális gyógyítás.
A többi tünet sincs (remélem nem csak még).
A te géped olyan, amilyet nem akarok megkérdezni milyen? -
SityiSXT
őstag
-
SityiSXT
őstag
-
djozsi
senior tag
válasz
#22794752 #12303 üzenetére
50 millió oka is van annak, hogy miért nem adták ingyen a játékot a géphez, ugyanis nagyjából 50 millió dollárt kereshetett a 2-3 millió eladott példányon a Nintendo. Ennyi pénzről mondtak volna le egy ilyen döntéssel abban bízva, hogy több gépet tudtak volna eladni azzal, ha mellé csomagolják, amit én eléggé kétlek és szerintem ők is így voltak ezzel.
Szerintem se ér sokat, de partyjátékként több fős, nem core gamer társaságban azért jól működik, ha valakinek van lehetősége ilyen helyzetben bevetni a Switchet, akkor párezret szerintem megér ez a játék, a Super Mario Party érkeztéig mindenképp.
-
Shepard
tag
válasz
#22794752 #11564 üzenetére
Mindig jó látni más véleményét is, de sajnos a törésekkel, módosításokkal nem foglalkoz(t)unk a hírekben. Voltak egyébként olyan hivatalos tesztek, leírások, illetve Nintendo's fejlesztôkkel készült beszélgetések fordításai is az oldalon, ami csak regisztrált tagok számára volt elérhetô. Ezek szerint nem csak a Wii U-t marketingelték rosszul.
-
válasz
#22794752 #11564 üzenetére
Igyekszem követni a fórum szabályzatát, de előfordulhat, hogy tévedek.
Kérlek jelezd pontosan, hogy mire gondolsz, mert ez kevés ahhoz, hogy segítsek:
"Itt is ha cikkben jelenik meg valami "warez", akkor lehet róla diskurálni. Ha nem, mert valaki más vet fel valamit, tilos a "warez", és a topik gazda törölgeti, de sorozatosan megszólít másokat amiatt is, hogy szerinte nem a témába vág, nem mintha olyan nagyon pörögne"
Konkrét eseteket is nyugodtan jelezhetsz a moderátorok felé, meg van rá a lehetőséged.
Köszönöm a folyamatos támogató hozzáállásodat, gondolom nem csak kötekedni akarsz, hanem a topic jobbulását szeretnéd te is. -
maszekember
aktív tag
válasz
#22794752 #11004 üzenetére
Pont a Botw-ról nem tudok nyilatkozni, de ismerve a Nintendo-t (illetve játszva a jelenlegi címeik nagy részét) nehezen tudom elképzelni, hogy tele lenne bugokkal. Rájuk nem jellemző, hogy a gyors cash grab reményében félkész állapotban adják ki a játékaikat tudva, hogy a hype okán a sok majom rohanni fog megvenni.
"Esetleg azért akarna, amiért az emberek többsége is, mert talán megvásárolta drága pénzen, és normális tartalmat is szeretne rá."- normális tartalom alatt az N+1-edik AC-t vagy FC-t érted repetitív játékmenettel, esetleg az éves "sequel"-eket a sportjátékokból? Ez olyan, mintha egy tartalomgyártó a saját csatornájára sorban készítené a Shawsank Redemption színvonalú, értékkel bíró műveket de a nézők azon sírnának folyamatosan, hogy Michael Bay Transformers filmjei nem elérhetőek.
Vannak újító, folyamatosan fejlődő multiplatform stúdiók (lásd CDPR és Witcher sorozat vagy Rockstar Games), de nem ez a jellemző.
-
ooooobi
senior tag
válasz
#22794752 #11003 üzenetére
Annyira gyerekjáték, mint bármelyik másik konzol, vagy egy drága tablet. Azt is össze tudja karcolni egy gyerek ha nem teszel rá fóliát neki. Egy tizenéves viszont ugyan úgy tud rá vigyázni, ment bármelyik felnött ha a szülei értelmesen megtanították erre.
Másik meg, hogy a zeldában vannak bugok, hogy jön ez a triple A témához? Érdekes én egyel se találkoztam még pedig elég sokat játszottam már vele és nem átrohanósan tolom, hanem próbálok mindent felfedezni. Most rákerestem youtubeon, kb mind valami idiota glitch amiket véletlenül nem sok eséllyel hoznék elö. De km minden nyílt világú játékban vannak ilyenek. GTA 5 is tele van mégis milliók játszák.
Meg milyen AAA játékokat akarnátok? PS4re aimk jönnek újak azok vagy exclusiv cimek, vagy nem switchre vannak grafikailag tervezve. Ja spyro jön az ide is valo igen. Xboxra is ez van kb.
Most nem a régi remasteredekre gondolok, hanem csak új címekre. -
djozsi
senior tag
válasz
#22794752 #10763 üzenetére
Viszont a közvetlen összehasonlításnak akkor lenne némi értelme (bár akkor se sok), ha nagyjából egyszerre startoltak volna nem? Így most egy jóárasított bundle-k hegyeivel és több ezer játékos libraryvel ellátott gép eladásait hasonlítod egy viszonylag friss gépéhez. Ha megnézed a PS4 a launch óta évről évre egyre jobb eladásokat generál, a legutóbbi volt a gép magasan legsikeresebb éve.
-
djozsi
senior tag
válasz
#22794752 #10637 üzenetére
Az egyiken van fólia, mert járt a Nintendo tokhoz, a másikon nincs, de az se karcos.
A másikra pedig: nincs semmilyen extra funkció. Ahhoz, hogy az adott cucc ugyan azt tudja, amit a gyári dokk van szükség hekkelésre, mert ehhez kell egy egyedi chip, amit licence-elni kell. Pont úgy, mint más platformok esetén is bármilyen kiegészítőhöz.
-
djozsi
senior tag
válasz
#22794752 #10631 üzenetére
Három dock és 2 switch van a családban. Elég sokat vannak ki-be rakosgatva a gépek. Nincs ilyen megoldás. Egyik képernyő se karcos.
Az internet korában meg kell tanulni a helyén kezelni ezeket a dolgokat. Az, ha egy 10 millió példányban fogyó terméknél van a neten pár panasz ferde dockra (amit ingyen cseréltek) mondhatni természetes dolog. Attól még, mert minden híroldal ezen csámcsogott ez egy elszigetelt jelenség volt, ami a gépek legfeljebb pár tízezrelékét érinthette.
Ettől még persze szerintem bele tudnám feszegetni úgy a dokkolóba, hogy összekarcolódjon, de az megint más kérdés. -
Madwe
nagyúr
válasz
#22794752 #9490 üzenetére
Miért biztos h a wiiu verzióval többen játszanak, ha a switchre többen vettek meg
?
Nomeg a wiiu szarul fogyott, switchbol fel év alatt elment annyi, így igencsak bocsánatos bűn...
Nomeg a port az tipikusan nem azokat az erőforrásokat viszi el egy cégtől, aki új játékokhoz kell, így gyk ott tartunk max, h neked nem kell, vagy nem ennyi pénzért. Szerencsére nem kötelező megvenni
Erre jössz egy gta5el, amit szazmillioszamra megvettek már más platformokon, míg wiiusakat maximum 10millioan, de jellemzően 1-2 millióan...
Ok, portable lenne, de ez igaz a wiiu portokra is. Uh max az marad, h téged az jobban érdekelne, s ez tok rendben vanelég sokan elég sokfajta switch portnak örülnének, hiszen portable. Reméljük a lehető legtöbbünket ki is elégítenek, s mindez az új címeket se befolyasolja
-
válasz
#22794752 #9482 üzenetére
Tegnapi hír: Franciaországban és Olaszországban is rekordokat döntöget a Switch.
Kérlek, fogadd el, hogy másnak más a véleménye, akkor a tiédet is könnyebben elfogadják. De ne várd el, hogy mindenki azt mondja, hogy mennyire igazad van. Lehet, hogy Magyarországot tekintve nincsenek rekordszámok, de mivel sok helyen vannak, nem hiszem, hogy ez befolyásolná a N üzletpolitikáját.
További békés személyeskedés mentes vasárnapot mindenkinek.
-
Kis Samurai
tag
válasz
#22794752 #9484 üzenetére
Nem akarok nagyon beleszólni, többször írtam itt a fórumon, hogy életem első konzolja a switch (a sárgakazettás óta) de engem pl a Mario+Rabbids megvett kilóra, a Xenoblade2-ért úgy csorog a nyálam hogy még sose játszottam jrpg-vel, a Fire Emblem: Warriors simán a kipróbálandók közé került, az Odyssey egy meglepően változatos platformer, és 10 percre is érdemes elővenni miatta a konzolt.
Tudomásom szerint ezek nem multiplatform címek.
Oké, aláírom, elfogult vagyok a konzollal kapcsolatban és megértem hogy Wii U-ról nem feltétlen upgrade, de én kifejezetten jól szórakozom a pénzemértU.I.: PC mellé számomra BestBuy
-
Mr Bond 007
őstag
válasz
#22794752 #9484 üzenetére
Az hogy neked ezek tetszettek, még volt más is pl xenoblade félig meddig az is saját cím. (egyébként meg hol érdekel bárkit is melyik a saját/nem saját cím?) Elhiszem hogy savanyú a szőlő mert ott van neked a wii u, de attól még az emberek nagy részének igenis újak lesznek ezek. Emiatt vergődni teljesen felesleges de mind1, már megszoktuk hogy mindeni csak a saját igényeit szeretné rá erőltetni a világra. Külön vicces a felfogásod annak fényében hogy minden eddigi konzolnál jobban fogy a switch.
Van akinek semmi se jó..
-
Parson
addikt
válasz
#22794752 #9170 üzenetére
Természetesen senki nem feltételezett ilyet. Maximum azt, hogy ha vki Nintendo Switchet vesz, akkor az ezt másodlagosan teszi egy okostelefon után. De ebbe felesleges belemenni, mert a lényeg nem ez volt, hanem az, hogy a switch maradjon egy stabil céleszköz, mintsem egy instabil univerzális eszköz.
(#9173) Madwe -> Pont erröl van szó. Minek egy termosztátra netflix?
De egy switchre is minek? Sokan azt látják, ha már képernyöje van, akkor tudjon mindent, amit a többi képernyös cucc is. Ezt a zavart kéne letisztázni a fejekben.
Félreértés ne essék, ha tökéletes bugmentes világban élnének a programozok, akkor felölem is jöhetne, de amig bugok vannak, addig annál stabilabb egy eszkösz, minél célorientáltabb. -
Madwe
nagyúr
-
Madwe
nagyúr
válasz
#22794752 #8750 üzenetére
Igen, a fiatalemberen keresztül találtam meg anno én is
Csináltam még pár képet ahogy kérted (az ujjaim azért voltak ott, h demonstráljam mi volt a bajom s hogy oldotta meg
-
Scholes9
nagyúr
válasz
#22794752 #8324 üzenetére
Darabja volt kb annyi. 3 ezer körül fizettem a 3 db-ért szállítással együtt. Számomra jó vételnek tűnik
Meg, ha azt nézem, h egy ezresért full biztonságban van a Switchem képernyője, akkor meg még inkább az
Más: rendeltem egy ilyet, éppen akciós, kíváncsi vagyok rá
Doom majd jöhet karácsonyra szerintem
-
g@bo
nagyúr
válasz
#22794752 #8278 üzenetére
milyen vesszőfutás? megvettem, pont. 100k kiadásnál már elfogadható egy megfontolt döntés nem?
másban is megfogalmazódik a kérdés, jó, veszek egy switch-et, aztán?
s szórja a kérdéseket, vegyek fóliát, vegyek töltős markolatot, mely játékok legyenek az elsődlegesek, mi éri meg, hol.esetleg az összefoglalóban elférne még pár nyafogásokkal összefüggő iránymutatás, "gyik".
engem pl. a gép akkujának cserélhetősége is érdekelt, aztán láttam a fix iten a gányolást, hogy végül is megoldható.
-
adalbert1
veterán
válasz
#22794752 #7660 üzenetére
Igen, én is arra jutottam, hogy a 200 GB felesleges pénzkidobás lenne, számomra bőven elég lesz egy 64-es is, picivel kevesebb, mint harmad annyiért.
A legtöbb játékot dobozos változatban veszem meg, így kb. csak a kötelező update-ek lesznek rajta, meg talán pár e-shopos cím (de azok meg jellemzően 1 GB körüli méretűek).
Adatvesztéstől maximum az tartalmak újra letöltése miatt tartottam volna, egyelőre még nem átmásolhatóak a mentések micro SD-re: "Important:Game save data is stored to the System Memory and cannot be copied or saved to a microSD card." -
boost
veterán
válasz
#22794752 #7156 üzenetére
A "csak UK előrendeléses sapka":
csak Magyarországon szivatják szerintem az embert. Én szlovák cégtől vettem, és adtak hozzá rendes előrendelői sapkát, olyat, amit Németországban gyártottak, direkt Nintendonak (bennt a cimkimében), jó vastag, "van benne anyag", nem ilyen konzolvilágos baseball sapkára ragasztott két szem. Pedig a szlovák cég is ahhoz a forgalmazóhoz tartozik, mint a magyar. Gondolom így több rajt a haszon a magyaroknak. Az egész pakkért fizettem 47€-t. ( A jegyzetkönyv plusz ajándék volt)
Egyébként van ennek a cégnek magyar oldala is: www.supergamer.hu
Vettem már ennél a cégnél a megjelenés után egy héttel Zelda Botw Collectorst, meg most is mindenféle tokjuk van, pl gyári is, ami itthon máshol szinte elérhetetlen megjelenés óta. Sokkal bővebb a választék egy random magyar bolthoz képest, és nem csak Nintendoban.
-
fogtunder
nagyúr
válasz
#22794752 #6770 üzenetére
persze, van indukciós töltés a világon, de ez nem az. ha rárakod a switchre, akkor nem wireless a csatlakozás és a töltés sem, gondolom a joycon alsó részén van a csatlakozó felület. az iFixit leírása alapján egyértelműen nincs bennük ilyen áramkör, egy szalagkábel megy a fém síntől a nyomtatott áramkörig, minden azon keresztül megy.
-
LaciGSM
aktív tag
válasz
#22794752 #6661 üzenetére
Aliexpressről rendelj Tempered glass üvegfóliát rá! Nekem 0 perces korától az van rajta, tökéletesen illeszkedik, a képminőség és az érintés is hibátlan, nem zavarja, ütés és karc ellen is véd, illetve a dokkoló ki-be rakosgatáskor keletkező karc ellen is hibátlan!
Jah és pár dollár, érdemes venni minimum 2-3db-ot , tuti nem lesz gond rá soha többé! -
boost
veterán
válasz
#22794752 #6652 üzenetére
Az érméket a dobozos / kártyás vásárlással is lehet gyüjteni, minden kártyát egyszer be tudsz regisztrálni a MyNintendo-ba. Mellesleg ha csak digitálisan lehetne gyüjteni pontot, akkor sem érné meg CSAK EZÉRT digitálisat venni. Ezek a pontok szinte semmit nem érnek, emiatt nem éri meg drágábban venni bármit is.
Én azt a fóliát használom, amit a gyári tokhoz adtak. Meg vagyok vele elégedve, nagyon. Tokkal eggyütt volt kb 6ezer forint, az 576ban.
-
Dr.F.E.R.I.
addikt
válasz
#22794752 #6650 üzenetére
Club Nintendo
Azok a kaparókódok igazából nem kedvezmények voltak, hanem különféle ajándéktárgyakat tudtál vennél rajtuk. Amit Mo-ra ki sem postáztak
Ezt pár éve elkaszálták, ehelyett van a My Nintendo. Más kérdés, hogy sok értelmes akció nincs ebben sem.
-
válasz
#22794752 #6641 üzenetére
Köszönjük, ez jó ajánlat a MM-ban, én annyit tudok, hogy a Westend-ben van több darab.
KOHO rakott fel képet a problémáról, ha jól emlékszem.
Erre sem kell válaszolnod, a korábbi kérdésemhez hasonlóan, hogyhogy új regisztráció kellett ide?
Ha nem szeretsz itt fórumozni, nem kötelező. Csak vigasztalásképpen mondom, hogy én is irogatok itt olyan topic-ba, ahol az "őslakosok" nem igazán foglalkoznak a hozzászólásaimmal ill, néha úgy érzem, hogy kioktatnak, nem is teljesen jogosan... de a téma érdekel, volt hasznom a topic olvasásából, így simán túllépek az említetteken, nem veszekedem velük. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Villanyszerelés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Xbox Series X|S
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gránit mosogató
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
- Sony PlayStation 5 Slim Lemezes (3 hónapos készülék)
- Xbox Series S + twin docking station + 2 db kontroller +1 db Ghost Cipher kontroller (garanciával)
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- MSI Claw A1M 036 Konzol
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest