Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Sirandrish

    Topikgazda

    Nah ma végre sikerült kicsit belemerülni a Genshin Impactba!
    El is vittem 10es Adventure Rankig, és így jó 3-4 órám már van benne, és azt kell hogy mondjam nem rossz.
    A világ nagyon szép, a karakterek aranyosak, a játékmenet szuper (nem egy Zelda, de azért elég faja). Elég sok a tennivaló a világban, szinte 50méterenként belebotlasz valamibe, amivel foglalkozni tudsz. Az hogy 4 karakter van a partyban, nagyon sok variációs lehetőséget ad, és mivel minden karakter más és más, így eltart majd egy darabig, mire megtalálod a neked kedvező párosításokat. A karakterek közti váltás a harcok során nagyon jól és gördülékenyen működik, és ezzel még sokszínübbé teszik a harcokat.
    Ami baj, hogy telós játékokban ismert IAP van benne, ráadásul karaktereket is így lehet nyitni.
    Persze free játékosként is lehet haladni, és új karaktereket is lehet szerezni, de nyilván sokkal egyszerübb már alapba úgy belevágni hogy kiforgatsz magadnak egy 4 csillagos csapatot.
    Nekem ebből a szempontból mázlim volt, mert az első 10es "idézés", 3 darab 4 csillagos karaktert is adott, ami elvileg kurva nagy mák, szóval nah... :)

    Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....

Új hozzászólás Aktív témák