- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Jigoku #32961 üzenetére
Az össze-vissza írogatásra is van lehetőség az off topikunkban, ami kissé leült mostanában.
Viszont ha valaki ír erre: "de nagyon jó végre a sajátomat a kezemben fogni.", az egész osztályt szétültetem.(Természetesen mindenkitől erős elnézést kérek, hiszen rossz az, aki jóra gondol, vagy mi.)
Szerk.: Tehát pl. ez a hozzászólásom is inkább a kocsmába (off-topic) való.
-
boost
veterán
válasz
Jigoku #21790 üzenetére
Nálam ez főként játékfüggő. Amikor valami cuki retro / indie / buítottgrafikás játékot tolok, azt szívesebben kézben, de amikor rendes AAA játékról van szó, akkor azt szívesebben tévén, és csak ha szükséges (hotel / utazás / rokonoknál) kézben. De olyankor tévére rákötve újra elcsodálkozom, hogy mennyivel szebb jobb felbontásban, nagy képernyőn.
-
tboldi
nagyúr
válasz
Jigoku #21785 üzenetére
Én kizárólag csak handheldben játszok, soha nem is volt még a dockban.
Pár megjegyzés:
- A HD Rumble qrva jó, ebből személy szerint nem engednék. Talán a Lite-ban is lesz valamiféle rezgés, nem tudom, de biztosan gagyibb lesz, ha lesz.
- D-padet lehet a sima Switch-re is varázsolni. -
zbundy
aktív tag
válasz
Jigoku #21785 üzenetére
Én 100%ban csak kézikonzolként használom. Amikor megvettem nyilván kipróbáltam a tv-n, de aztán beállt amire vettem. Mindhárom nagy konzollal rendelkezem. Ps4 exekre, xbox one x multiplatformra, switch indie címekre meg arra a kevés exre ami ott érdekel. Ha most vennék switchet akkor se vennék lite-ot annak ellenére, hogy csak kézben játszok. Nem akarok vészmadár lenni, de a joy-conok nagy arányú meghibásodása miatt messze kerülném az egybe épített verziót. De az új, jobb aksiidős verziót megvárnám.
-
Norb79
őstag
válasz
Jigoku #21785 üzenetére
Én 99%-ban handheldben nyomom, a gyerekeim 80%-ban handheld, 20%-ban tabletop.
Szerintem a kettő verzió között számodra az érdemi különbség a súly lesz. A lite vmivel könnyebb, nekem a sima hanyatfekve és úgy tartva egy idő után nehéz, szóval én pl le szoktam szedni a joyconokat, kényelmesen elfekszem, kinyújtott kezekkel a képernyőt meg feltámasztom vhova, ha más nincs akkor a mellkasomra (erősen rövidlátó vagyok, szemüveg nélkül ez pont ideális távolság nekem). szóval lehet a lecsatolható joycon miatt megéri az új switch, ha meg mindig mennél vhova vele, akkor jobb lehet a light a súlya miatt.
Tabletop mód alapvetően coopra van kitalálva, ha néha akarsz az erdő közepén mariokartozni a haverokkal, akkor is az új verzió kell neked, nem a light.
A játékok ára meg az új verziónál mínusz az írásodban, miközben az mindkét verziónál ugyanaz. -
nxswitch
senior tag
válasz
Jigoku #13784 üzenetére
Én hetekig gondolkodtam rajta, hogy megvegyem-e. Aztán volt egy rossz napom, besétáltam egy boltba és megvettem 123.000-ért Zeldával, itthon pedig letöltöttem Stardew Valley-t. Azóta vettem rá Splatoon 2-t és Octopath Traveler-t(ezt el akarom adni, mert nem kötött le, pedig imádom a régi JRPG-ket).
Utána pedig rátaláltam Kingdom Hearts-ra, és nem tudom hogy nem ismertem eddig a játékot, de nagyon megtetszett. Szóval most el vagyok maradva 5~ Kingdom Hearts játékkal amit ki akarok játszani mire megjelenik a 3. rész januárban, a Switchem pedig ott pihen az asztalomon pár tíz óra játék után 4 játékkal.
De egyébként a konzol nagyon tetszik, és működik is tökéletesen.
Pokémon miatt vettem első sorban, szóval novemberben mindenképp előveszem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
- Logitech G920 Driving Force + Astro A10 (991-000487)
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 1TB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Sony PlayStation 4 (PS4) Játékkonzol - Final Fantasy XV Day One Edition játék!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest