- Google Pixel topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Poco M3 - felújított állomás
- Térerő gondok, tapasztalatok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Baltazár123 #20990 üzenetére
Kérdés, hogy jelzik-e valahol majd az "új" verziót hivatalosan... (valahol biztos rá lehet majd jönni).
Processzorból sebezhetőség miatt már nem az induláskoriak vannak a Switch-ben. -
kovsol
titán
válasz
[link]
Jól el volt dugva a fórumozók elől. -
bwoay
nagyúr
válasz
hszilard666 #20992 üzenetére
értem, de akkor neked egyik létező handheld kijelző mérete sem felel meg. a kicsinyített Switch meg szerintem jól mutatja azt, hogy a piac vélhetően inkább egy kisebb gépet kíván.
-
bwoay
nagyúr
válasz
egységesíti az SoC-t a Nintendo, mindenkinek egyszerűbb, ha ugyanaz lesz mindkét gépben.
-
Baltazár123
őstag
Ebben a videóban arról beszél a srác, hogy a Switch Lite-ban használt Tegra Mariko jöhet a normál Switchben is, ami ugyan nem Pro változat lesz, de jobb akku idő meg minimális sebességnövekedés is várható.
Lehet, hogy vótmá, de én most találkoztam ezzel először, hogy normál switchnek is lesz ilyen frissített változata. -
Mike
veterán
Szokták s gépet itthon akciózni? Fekete péntek, karácsony, stb. Ha igen kb mekkora engedményre lehet számítani?
-
Dreimus
senior tag
válasz
Baltazár123 #20986 üzenetére
Tényleg kimaradt belőle pár akció
akkor marad az eshop price oldala továbbra is
-
Dreimus
senior tag
-
ribery22
tag
Nekem alapvetően tetszene a Lite vonal, de akkor tetszene igazán, ha a Download & Play is érkezne vele. Második Switchnek a normál mellé jó lenne
-
30z.Samu
félisten
-
77Guba
aktív tag
Kösz srácok,én is inkább a Little Nightmares felé húzok,az ow nem annyira köt le,plusz megnéztem jóval kevesebb helyet is foglal,ami pozitív.
-
30z.Samu
félisten
válasz
ViharVadász #20974 üzenetére
Szerintem egyáltalán nem vészes. Persze kicsit meg tud tőle emelkedni a pulzusod, de nem egy Resident Evil.
-
77Guba
aktív tag
válasz
30z.Samu #20971 üzenetére
Mind a kettő tetszik,és meg egyikkel sem játszottam korábban.A Raymant (ennyiért nem tudtam otthagyni,mégha Boxon talán 1 pálya kivételevel végig is vittem),meg a Mario+Rabbidsot behúztam,és van még kb. 30€ játékra a kártyán,de nehezen tudok dönteni,annyi játék van.Szivem szerint a Resi 1-et is vinném,pedig már végigjátszottam párszor.De handheld még soha!
-
77Guba
aktív tag
Tudom,hogy ez egyénfüggő,de melyik ér meg szerintetek jobban 20€-t,a Starlink Standard Edition vagy a Little Nightmares Complete Edition?
-
30z.Samu
félisten
válasz
hszilard666 #20964 üzenetére
Szerintem a méretével nincs gond az alap Switch kijelzőjének.
-
bwoay
nagyúr
válasz
hszilard666 #20964 üzenetére
hogyan határeset a jelenlegi gép kijelző mérete? melyik kézikonzolon volt ennél nagyobb?
-
77Guba
aktív tag
Leárazások az eShopban.Pl. Rayman 10€,Mario+Rabbids 14,79...
-
hszilard666
veterán
Szuper az új hw, de nem értem miért ilyen pici a display. A mostani switch is határeset.
-
Norb79
őstag
válasz
Baltazár123 #20955 üzenetére
Nekem pont a homeolás hiányzik switchről. Vennék egy liteot akkor se tudnánk a gyerekkel közösen tolni semmit, mert egy kártyánk van x-y-z játékból. Xboxon le tudod homeolni a profilod másik konzolra és akkor tudtok együtt tolni játékokat két Xboxon. Vmi ilyesmi kellene itt is.
És egy butakérdés. A lite is touchscreenes?
-
Baltazár123
őstag
válasz
nxswitch #20959 üzenetére
Ez a ne bukjanak rajta egy spekuláció, ami nem tartalmazza a fejlesztés és az eladás költségeit, mert azt a Nintendo nem közli. Akik ezt számolgatták, kalkuláltak egy normál piaci árat az alkatrészekre meg az összeszerelésre és úgy jött ki, hogy egy enyhe nyeresége lehet a Nintendonak rajta. A fejlesztés költsége ismeretlen és biztos nem üveggolyókért dolgoznak a mérnökök meg a sok-sok ember, aki egy HW elkészítéséhez és terjesztéséhez kell.
A Nintendo innovációja tulajdonképpen a kiegészítőkben jelenik meg (joycon, labo) meg a szoftverekben.
Annyira logikus lenne nekik elszakadni a HW-től, hiszen a szoftvereik sikeresek és jól eladhatóak.
Ha nagyon nem akarják elengedni a HW-t, akkor fókuszálhatnak az ilyen lite féle tényleg hordozható méretre és vonalra.
Egyébként meg miért lenne nekik rossz, hogy mondjuk XO-ra megveszem a Mario Partyt és tolja a családja azon? Akár még azt is mondhatom, hogy specifikus nintendo controllert is adhatnának a nintendo programokhoz, azon vastag nyereségük van és még azt is megvenném. Na mindegy, lehet álmodozni, nem egyhamar lesz ez, bár a stream átalakíthatja az egész játék ipart, igaz a nintendo lesz az utolsó, aki lereagálja majd -
nxswitch
senior tag
válasz
Ha jól emlékszem olyan áron adják a konzolt, hogy ne bukjanak rajta. 50-100M konzol eladásnál ez már nagy bevétel, ráadásul Nintendo általában nem sima otthoni konzolt ad ki.
Szerintem a minit sokkal olcsóbban is adhatnák, hogy ne legyen veszteséges, tehát ha ebből is elkel 10-20M, akkor az is haszon. Illetve Japánban imádják a handheldet.
-
30z.Samu
félisten
válasz
"Ha sikeres lesz a Lite, akkor a Nintendo is az egyedül vagy társakkal maximum online együtt játszható játékokra fog jobban koncentrálni. Ez nekem nem tetszik, ráadásul a lite a switch eladásokat fogja jó nagy részben kannibalizálni."
Meg lehet oldani ezt is, lehet párosítani a géphez joy-con-t. Oké, kicsit körülményesebb, de ha mondjuk van egy haverod, akinek az alap Switch van, akkor megoldható a dolog. A Pro controller-el nem tudom mi a helyzet.
-
Edge
veterán
Srácok, a Lite is meg fogja találni a célközönségét, az ára meg pl USA-ban aprópénz sokan a meglévő mellé is vesznek majd egy Lite-ot is. Big Bang Theory-ban is Raj, ugyanúgy szereti a nagy iPad-jét mint a normal és a mini iPad-jét.
-
nxswitch
senior tag
Valaki megveszi Dragon Quest Builders 2-t? Majd írna tapasztalatot?
Nagyon tetszik, de FE mellé nem akarok mást venni, és addig még Pokémont is be kell fejeznem.
-
Baltazár123
őstag
válasz
nxswitch #20951 üzenetére
XO-n alig van már olyan minőségi családi játék, amit a nappaliban leülve a család tud játszani. PS-t nem ismerem, gondolom ott sincs sok minőségi játék. PC-t meg nem viszem ki a nappaliba, de talán ott se sokat tudnék mondani most.
A switch jelenleg a legjobb választás ilyen célra. Nekem nem tetszik ez a swith lite irány, ami ilyen szempontból egy lebutított funkcionalitás lesz, a magányos játékosokat megcélozva.
Ha sikeres lesz a Lite, akkor a Nintendo is az egyedül vagy társakkal maximum online együtt játszható játékokra fog jobban koncentrálni. Ez nekem nem tetszik, ráadásul a lite a switch eladásokat fogja jó nagy részben kannibalizálni.
Mondjuk azt továbbra is nehéz megérteni, hogy minek bohóckodik a hardverrel a nintendo, ahelyett, hogy kiadná a játékait inkább az összes platformra. A hardver nekik a fejlesztés és a szükséges mérnök horda miatt legjobb esetben is nullszaldós, a szoftveren meg halálra kaszálják magukat. Szoftvert meg el tudnának adni HW nélkül is. -
30z.Samu
félisten
válasz
ooooobi #20953 üzenetére
Egyébként sem értem ezt a mókolás dolgot. Akinek nem tetszenek a gép korlátai az alaphoz képest, ne vegye meg. Meg tegyük fel megoldható lenne a dolog, de megveszi a gépet, összevásárolja hozzá innen-onnan a kiegészítőket, kb ugyanott tart, mintha megvette volna az alap Switch-et, aminél benne van a csomagban a dokkoló.
Egyébként személy szerint nekem nincs bajom a Lite-tal, aki csak kézi módban akarja használni, annak teljesen jó lesz. Pláne, hogy mivel kisebb a gép valamivel később is kér majd enni.
-
ooooobi
senior tag
Az lite usbc csatlakozója simán lehet hogy semmi másért nem felel mint töltésért, akkor aztán mókolhatják szofveresen ahogy akarják ott nem fog videójel kijönni. Ez tényleg ilyen hurcibálós konzolnak jó és lehet hogy közel van az új ára egy használt switchez, de karácsonyra a gyereknek nem fog senki használt konzolt venni külföldön.
(#20936) Baltazár123 Ez a böngészö és videólejátszó hiányod már a simánál se értettem, de a Litenál föleg nem, mai telefonoknak nagyobb a kijelzöje mint ennek lesz, majd pont a switchet venném elö ilyen dolgokra mikor a teló is mindíg a zsebemben van.
-
nxswitch
senior tag
válasz
Baltazár123 #20948 üzenetére
Nekem van switchem, és pont emiatt nem cserélhetek, mert rokonok játszanak vele.
Nem tudom megoldható-e, de ha tényleg gyengébb processzort raktak bele, akkor TV-n is csak 720p-ben tudnak vele játszani.
Nem értem miért nem szeretik sokan. Ez csak plusz egy opció, annak aki szívesebben venné ezt.
-
Alexios
veterán
válasz
Baltazár123 #20948 üzenetére
Szerintem ha valaki családi játékra veszi, akkor nem lite-ot vesz. 3ds-nél sem volt panaszkodás, hogy azzal hogy fognak lokálban mario kart party-t csinálni, ez meg lényegében annak az utódja, csak nem kifejezetten erre írt játékok vannak, hanem a "nagy" gép játékai mennek rajta. Olcsóbb meg az sem volt.
Ettől függetlenül nem teljesen értem miért tiltották le a hdmi-t én sem, mivel annyival nem olcsóbb, kiegészítők után simán drágább lenne, de az biztos, hogy így egyértelműen elválasztották a kettőt.
-
Baltazár123
őstag
válasz
Alexios #20945 üzenetére
Úgyis ez lesz a vége. Megveszi a madár és a végén többet költ rá, de talán észre sem veszi majd. A YT-on írta egy srác, hogy várja a videókat, hogyan lehet 400 dollárból kirakni a switch lite képét TV-re
Szerintem lesznek próbálkozók már első nap, ahogy megjelenik.
Tényleg nagyon át kell gondolnia annak, aki lite-ot vesz, mert átjönnek a barátok vagy a barátok gyerekei és mondjuk akarnak tolni egy mario partyt vagy mario kartot vagy valamit amit többen lehet játszani és akkor mi lesz?
A Nintendo egyébként amikor indult a Switch mondta is, hogy ők azt szeretnék, ha egy családon belül több Switch lenne és úgy játszanának együtt. Ez nagyon jó lenne, de nem megvalósítható az eszköz ára miatt meg ugye a játékot is meg kell venni ilyen esetben minden switchre külön és így már horrorisztikus végösszegre jött volna ki és csak nagyon kevesen csinálták ezt. A többség simán osztott TV kép, aztán szevasz.
Mondjuk az megoldás lehet, hogy akkor a baráttal is vetetni kell egy switchet meg a játékot is meg kell vele vetetni és milyen jó lesz, akkor játszhatnak a gyerekek együtt. K.rva drágán
Magányos játékosoknak, akik a kézi módot részesítik előnyben a Lite jó megoldás lehet, de csak az új belépőnek. Akinek meg van switche annak némi vígasz lehet, hogy viszonylag jól tartják a switchek az árukat és használtan eladható, bár ha meg sokan feldobják a switchet eladásra mert cserélni akarnak, akkor az árak is megindulnak majd lefele. -
SityiSXT
őstag
-
Alexios
veterán
válasz
Baltazár123 #20940 üzenetére
Csak egy pár joycon kerül annyiba mint a lite és sima switch közti különbség szóval valójában még jobban is járnának ha mindenki liteot venne és aztán ahhoz venne kiegészítőket
-
tl-x
addikt
Lehet hozzá állványt használni és akkor joy-con-al vagy pro controllerrel lehet játszani vele asztalon is akár a szabadban. Tv-re tuti nem lehet rákötni egy hdmi-usbc átalakítóval?
-
30z.Samu
félisten
válasz
Attól mondjuk nem félnék, hogy csődbe mennek.
-
77Guba
aktív tag
válasz
Lehet fekve is játszani...
-
Baltazár123
őstag
válasz
#09990144 #20935 üzenetére
Lehet, hogy heggesztenek rá valamiféle dokkolót. Arra mondjuk nagyobb esély lesz, hogy TV-re valahogy ki lehet rakni a képét, de akkor meg ugye hiányozni fog 2 joycon és azt pluszban meg kell venni, meg lehet, hogy ezt (a TV-re kép kirakást) szoftveresen letiltják, mert akkor mindenki ezt az "olcsó" gépet venné és a Nintendó csődbe menne
A nintendonak van egy sor családi játéka, amit TV-re kirakva lehet osztott módban használni (azt most hagyjuk, hogy egérmoziban is lehet, mert az tényleg a nem normálisoknak van csak). Ezek a játékok alapból felejtősek a lite-n. Cserébe ha igaz lesz a 80e-s nyitó ár, akkor nem is sokkal olcsóbb. Tényleg a magányos játékosoknak való csak, akik főleg kézben játszva játszanak.
Kíváncsi leszek rá, mert nagy az esélye, hogy a normál switchtől vesz el rengeteg vásárlót leginkább.
Az irány nem tetszik, mert a Nintendonak mindig sok családi játéka volt, amit többen is játszhatták egyszerre. Remélem, hogy nem akarnak ezen változtatni, mert ez a lite meg a magányos játékosoknak lett kitalálva, aki görnyedve játszik a gép fölöttHa valaki azt gondolja, hogy túlzok, hát nézzen meg egy switch játékost kézi módban 1-2 óra múlva. Nálam ezért van szigorú korlátok között, hogy mennyit játszhatnak vele a gyerekek és a handeld mód nem támogatott alapesetben, csak bizonyos esetekben.
-
Edge
veterán
válasz
Baltazár123 #20936 üzenetére
"Akik meg megveszik második switchnek hamar megértik, hogy miért is előnyös fizikai formában venni a játékokat."
Miért előnyös? Az e-shopban vett gaméval is bármennyi switchen lehet játszani.
Can I link my Nintendo Account to more than one Nintendo Switch console?
-
bwoay
nagyúr
válasz
#09990144 #20935 üzenetére
nem csupán a dokkoló, hanem maga a sokoldalú felhasználhatóság, aminek része a tabletop mód is, ráadásul multiplayer opcióval (alapból, kiegészítők vásárlása nélkül).
viszont ami felettébb mulattat: a Sony a Switch sikere után most még azt is kénytelen végignézni, hogy a Nintendo kiad konkrétan egy PS Vitát, és nekik ez is be fog jönni. az mennyire durva, hogy több, mint 7 évvel ezelőtt jelent meg utoljára tisztán handheld gép (new 3DS-t nem számolnám új gépnek) -
Baltazár123
őstag
válasz
consono #20932 üzenetére
Én továbbra is hiányolom a média lejátszás lehetőségét és a böngészőt. Ezek hiányában nálam esélytelen egy ilyen lite verzió. Ha benne lenne, akkor az esedékes tablet frissítés helyett vennék egy ilyent.
Akik meg megveszik második switchnek hamar megértik, hogy miért is előnyös fizikai formában venni a játékokat -
törölt tag
Hát igen, de egy új névvel összezavarnák a vásárlókat. Akkor nem lenne egyértelmű, hogy ez még mindig ugyanaz a konzol. Én az furcsálom, hogy nem lehet hozzá külön venni egy mini dokkolót. Akkor a Switch-ség is megmaradna, és bárki upgradelhetne utólag, ha igénye van rá.
-
bwoay
nagyúr
válasz
consono #20932 üzenetére
nekem nincs problémám ezzel a kis Lite masinával, mármint azon kívül, hogy totál szembemegy azzal koncepcióval, amire a Nintendo a Switchet építette. ahogy valaki korábban írta, kiszedték a Switchet a Switchből - ennél a modellnél az égvilágon semmi nem indokolja ezt a nevet.
-
consono
nagyúr
Nekem is a PSP jutott eszembe róla
A gyereknek a Lite lenne a tökéletes megoldás, mert ő csak handheld játszik, TV-n sosem, de hát már megvan a sima Switch, marad az
Meg mondjuk az nem tetszett neki, hogy nem lehet a Joycont leszedni, mert egy csomószor ő úgy játszik...
-
tboldi
nagyúr
A "sima" Switch is kap egy kisebb frissítést.
[link] -
Nathan0909
csendes tag
Wonderboy: Ez a játék egyszerűen zseniális!!! Witcher 3 mellé a Monsterboy következik beszerzésre! (Igaz a Sonic-Mario-Donkey trio sincs befejezve, de azok örök klasszikusok)
-
Nathan0909
csendes tag
válasz
adalbert1 #20901 üzenetére
"Egyszerre lehet amúgy 2 switch társítva az ember accountjához, és le lehet tölteni mindkettőre a játékokat, szinkronizálhatóak a mentések (természetesen egyszerre nyilván csak az egyiken játszanék)?"
Talán még így lenne értelme számomra. Ha megvennék egy játékot switchre, akkor azt a lite-ra is le tudnám tölteni... viszont én a "cipelem magammal mindenhova" és azon belül "nekem tökéletes a switch mérete" halmazba tartozom, így felesleges a lite.
-
ayo
veterán
válasz
Dr.F.E.R.I. #20925 üzenetére
hát igen, attól még nem lesz handheld, hogy azt mondják hogy az. GB és DS család ezerszer. na de a lényeg hogy akkor mindenkin kapta azt amit akart, jöhet az én gépem
-
nxswitch
senior tag
válasz
Dr.F.E.R.I. #20925 üzenetére
Ez személy függő. Van aki simán elviszi táskában az eredet switch-t és használja handheldként, van akinek az új is nagy lesz. Nekem a mérete nem zavart, mert csak otthon használom (99% handheldben), viszont a súlya/fogása miatt nagyon kényelmetlen volt hosszabb idő után. Ha leveszitek a joy-conokat az eredetiről, akkor annál még egy picit könnyebb lesz. Kipróbáltam és nagyon nagy különbség. És +25% akksi idő az jelentős lehet(Zeldánál 3 helyett 4 órát írtak).
Szerintem ez nem azoknak készült, akik spórolni akarnak, vagy van már egy switch-ük és váltanának egy kisebbre ugyan olyan tudással. Ezzel azokat célozzák meg, akik kizárólag handheld konzolt keresnek, vagy a már meglévő switchez vennének egy másikat, vagy gyerekeknek(szívósabbnak tűnik, mint az eredeti). És pont nem sokkal az után, hogy már nem készítenek 3ds játékokat és az előtt, hogy megérkezne a két legnagyobb handheld sorozat új része, Pokémon és Animal Crossing.
-
Dr.F.E.R.I.
addikt
Olyan, mintha kínaiak próbáltak volna egy PS Vitát gyártani. Hogy kiszedték a sallangot belőle az csak jót tesz neki, viszont dedikált handheld gépnek még mindig nagy szerintem. Ahogy mutogatják a videón, lényegesen nem tűnik kisebbnek az origi változatnál. A Vita biztosan kisebb ennél, és már erősen határeset volt nálam az is, nem is vittem magammal soha sehová.
-
mike1334
veterán
-
bwoay
nagyúr
a Switch lite a Nintendo PSP Goja... kisebb kijelző, csökkent funkcionalitas.
-
Bazsi1987
őstag
Valaki megvette a black paradoxot? Imádom a retrot és a rouge liket így érdemes beruházni rá?😊
-
Youri
veterán
they took the switch out of Switch
-
Edge
veterán
Nem is drága a lite, amúgy nagyon tetszik lehet veszek egyet a normál méretű switchem mellé majd
ezt legalább lehet farzsebbe hordani.
-
tboldi
nagyúr
válasz
Peat;) #20910 üzenetére
Nekem nincs különösebb bajom ezzel a mérettel sem, de lenne OLED vagy legalább valami minőségibb TFT, mint amit mondjuk az Apple használ!
Anyum ma vette át az új iPhone XR-jét, a sok fikázás ellenére szerintem tök jó a kijelzője - mondom ezt úgy, hogy XS Maxom van. Ég és föld az előző 7-eséhez képest, pedig az sem mondható rossznak az LCD-k között.
-
Peat;)
veterán
válasz
tboldi #20909 üzenetére
Ja és egy 7es kijelző simán elférne..ha nem lenne ennyire dollárhajhász a nintendo. Jól jönne egy versenytárs, nem értem miért nem lép sony vagy microsoft, a nintendo kikaparta gesztenyét, sok játékról kiderült hogy még erre a min. 4 éves technikára is lebutítható a grafika.
-
zbundy
aktív tag
Ha már új konzol, ha jönne egy hardverében ugyan az, de jobb kijelzővel (oled?!) rendelkező, minőségibb joyconos, esetleg nagyobb aksis verzió, arra simán lecserélném a meglévő switch-emet. Az már csak a hab lenne a tortán, ha még erősebb hardver is kerülne bele, de ez nálam utolsó szempont, elégedett vagyok a jelenlegi hardverrel is.
-
30z.Samu
félisten
11 év alatt játszotta végig a videojátékot a nagyi
Na ez a nem semmi.
Respect neki!
-
adalbert1
veterán
Igen, én a Skyrim-ben ezt nem szeretem, hogy ha handheld játszom, akkor esélytelen olvasgatni benne, ha pedig 6.2 helyett 5.5 lesz, akkor még inkább az lesz.
Nekem kicsit vegyesek az érzéseim: magát a készüléket jópofának tartom, viszont elég sok minden kikerül belőle, és így a 200$-os árat kicsit túlzónak tartom - ennek ellenére lehet, hogy győz majd a kíváncsiság, és veszek majd egyet.
A nagyobb akksiidő üdvözölendő, és a kisebb méret is, handheldként használva kicsit kényelmetlen tud lenni a Switch.
Esetleg valami jobb panelt rakhatnának bele, valamelyik nap játszottam az első generációs Vitán (ami még OLED panellel készült), utána rossz volt a switch elé visszaülni.
Illetve így a Switch név kicsit értelmét veszti, vicces lenne, ha tényleg jönne Pro gép, és az pedig csak asztali lenne.Egyszerre lehet amúgy 2 switch társítva az ember accountjához, és le lehet tölteni mindkettőre a játékokat, szinkronizálhatóak a mentések (természetesen egyszerre nyilván csak az egyiken játszanék)?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
- sziku69: Szólánc.
- Google Pixel topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elden Ring
- Megjelent a Red Magic kompakt OLED kijelzős gaming táblagépe
- Autós topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Hobby elektronika
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest