Hirdetés
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Bár zajlik a CES, de nézzünk pár pletykát az új iPhone-ok kapcsán is
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
DVlad
őstag
Csütörtökön vettem az alza-ban a Yoshi-t fiamnak, tegnap kész lett vele.
Most adhatom el a 4 napos játékot. :D -
ayo
veterán
válasz
ViharVadász
üzenetére
ja hát nekem is volt egy korszak: q3a régi egy gombos macbook trackpadon... nem kívánom senkinek

-
dud998
őstag
válasz
petymek
üzenetére
Köszönöm szépen! Ilyenkor maga a Switch ajánlja fel és le is tölti a frissítést? Vagy nekem kell mókolni? De majd ha megjön a kártya, akkor biztos ami biztos, a konzollal formázom meg. A most használt kártya tartalmát pedig egy az egyben át kell másolni az újra és minden menni fog igaz?
-
petymek
senior tag
-
ayo
veterán
válasz
ViharVadász
üzenetére
körökre osztott játékoknál esetleg, mint a CIV, de arra hogy csak kézben és touch-csal szarozni egy kicsi képernyőn...hát egészségedre

-
s.donat
csendes tag
Halihó,
Még az elején szert tettem a párommal egy switch-re és egy extra JoyCon párra.
4 Joyconból 3-nál már analog sticket kellett cserélni mert össze vissza driftelt. Sosem állt vissza középre, hiába kalibráltam. Elsőnél próbáltam a szétszerelésével tisztításával kontakt javítással és összerakásával, de nem változott úgy sem. Szóval az ebayről rendeltem extra darabokat és a napokban cserélgettem ki őket.Később vásárolt switcheknél már megoldották ezt a problémát vagy még mindig ilyen ócska a szerkezet?

Szerencsére más baja nincs a gépnek
-
petymek
senior tag
Crash Racing nagyon korrekt játék lett. Szép grafika, igényes pályák.
Hátránya, a hosszú töltési idők. A frissítések nélkül, minden verseny után, online akar menni, így útközben elég idegesítő volt, de szerencsére update megoldotta ezt.Akinek a Mario Kart bejön, annak ajánlott.
-
Rony949
őstag
válasz
ViharVadász
üzenetére
Konzolon nem annyira adja. Tudom hogy van egy AoE2 PS2-re, de hát az olyan is lett. Az irányítás borzasztó lassú és pontatlan. Valós idejű stratégia játék egyszerűen nem való konzolra.
-
ayo
veterán
válasz
ViharVadász
üzenetére
csak nem switch-re, ahogy ő is értette.
-
Petreszku
senior tag
Nem vagyok az átíratok híve, de a METROID Samus Returns játéknak nagyon örülnék.
-
Dreimus
senior tag
Sokan írtátok ki mit látna szívesen, jó magam, "retro" gyanánt egy kis Dungeon Siege, CoD 1-2, esetleg Heroes, Cossacks, Age of Empires, illetve egy két DOS-os platformert Prehistorik, Titus, Aladdin, Lion King, Jungle Book

-
szbazsi123
csendes tag
bizonyítványosztásra befigyelt a gyereknek egy Labo VR starter set (vr "szemüveg" és blaster). jó, jó, de kicsit furcsa, valahogy többre számítottunk. a blaster jó, a mini játékok egy (kis) része szintén jó. Mario oddysseyt próbáltuk, de abban szóló pályák vannak csak. nem tudom, forrhatna még e techinka

-
dud998
őstag
Most látom, hogy jövő hónapban jön a FIA Kamionverseny játék! Wááááá, kell!

-
77Guba
aktív tag
Köszi!Értem,bízom benne,hogy lesz egy kisebb (Jason rajongó) stabil közössége a játéknak.Nyilván nem egy Fortnite,de ha párszáz játékos rendszeresen tolja,akkor talán nem kell levárni az életem egy meccsre...
Persze ez függ az árazástól is 30 €-ért nem hiszem,hogy kapkodni fogják.Viszont van egy előnye a Switchnek,kevesebb az online játék,és aki megveszi az valszeg tolni is fogja egy darabig. -
ayo
veterán
válasz
30z.Samu
üzenetére
Steamen tudom csak megnézni, Switch-re ebből csak következtetni tudok hogy mi várható.
Még annyit olvastam most, hogy a Friday the 13th-nél nagyon sok pereskedés volt, ezért tartalom nem nagyon fog jönni, plusz Steamen és konzolon is sok a bug, ami sokszor teljesen elrontja a játékot. Ezek alapján mondjuk én nem sokat várnék ettől a porttol és inkább mennék a másik, biztosabb befutóra.
idézek egy review-t
"The law suit really ♥♥♥♥ed this game over, shame " -
ViharVadász
őstag
Mától ingyenesen elérhető a Realm Royale című játék, eddig fizetni kellet azért, hogy játszhassunk. Ma azt hiszem ezt is kipróbálom.

Plusz ma megjött a Super Mario Maker 2 Stylus is, jó picike.
Kép alapján azt hittem kicsit nagyobb lesz. -
ayo
veterán
-
77Guba
aktív tag
válasz
30z.Samu
üzenetére
Láttam,hogy jön a Dead by Daylight is,de ezt vártam már,pár ezerért megvettem anno Xboxra,es tetszett a hangulata.A grafikán butítani nem kell,az ott sem volt a játék erőssége.2 kérdés marad,lesz e elég multis bázisa Switchen,illetve az ára...Ha drága lesz várok leárazást,mert a hangulata tetszett így őskövületként,fiataloknak már lehet nem jön be...
-
30z.Samu
titán
válasz
üzenetére
Tényleg ennyire jó? Nekem elsőre kicsit bugyutának tűnt.

(#20556) ViharVadász: Jaja, elég sok minden jön a masinára. Bár a java részük már több éves game, de majd szépen lassan elkezdenek jönni az új címek is. Új Wolf, Doom, most lesznek még komolyabb címek, lassacskán felzárkózik a kis gép is.

-
törölt tag
Végig vittem Cadence of Hyrule-t. 7,5 óra volt, és minden percét imádtam. Remélem, készülnek a jövőben még hasonló spinoffok. Megvettem a Necrodancert is, annak is adok egy esélyt később. De előtte még folytatom Phoenix Wright kalandjait

-
30z.Samu
titán
Augusztusban jön a Péntek 13 is Switch-re.
Nem hagyják unatkozni idén a Switch tulajokat a srácok.

-
30z.Samu
titán
Nem feltétlenül gond ma sem a 30FPS (konzolon alapjáraton nem is izgat a dolog), csak van olyan játék, aminek jobban állna a 60. Azért is kérdeztem rá, mert egy autós (tehát feltehetően gyors) játéknál szerintem elkél a 60fps. Bár az Xbox One S-en a Forza Horizon 4 is 30FPS-sel fut és azt mondják élvezgető.

-
30z.Samu
titán
válasz
ViharVadász
üzenetére
És ez a játék mennyire élvezhető 30FPS-sel?
-
ViharVadász
őstag
Első tapasztalatok a Crash Team Racing: Nitro-Fueled játékkal kapcsolatban: 30 FPS fixen megvan, volt egy pillanat amikor egy pillanatra teljesen megfagyott a kép ugyan de aztán olyan többször nem jött elő. Dokkolt és kézi konzol módban is szép, de látni azért rajta, hogy itt picivel gyengébb hardver végett butítottak a grafikán, példaként élsimítást nem nagyon látni, recések a karakterek. Fortnite-hoz hasonló Pit Shop van itt, ami bizonyos időközönként közzé tesz új karakter ruhákat, győzelmi táncot, stb... Amiket jelenleg játékbeli költőpénzzel lehet megvenni. Jött is rögvest hozzá egy frissítés, hogy mit javít azt nem tudom, nem látok sehol Update Note-t sehol. Egy valami viszont nagyon zavaró a játékban, de ez állítólag mindegyik konzolnál jelen van (nem csak Switch-en). Mégpedig a töltési idő. Pályánként legalább egy percet tölt ha nem kevesebbet, ami két kör között elég idegőrlő tud lenni. Az Online rész jelenleg még elég forgalmaltan,kb 3 játékossal találkoztam, igaz reggel próbálkoztam.
Eddig ezek a tapasztalataim, remélem a töltési időt sikerül redukálniuk illetve az Online is megtelik játékosokkal.
-
ayo
veterán
válasz
SlayerSub
üzenetére
pontosan, majd hozzászoksz. ez azért is lesz fontos, mert idővel tényleg csak a keményebb mag marad meg, tehát később még kevesebb esélyed lesz, ha alacsony szinten nyomod.
sztem Switch-en lehetnek a legkevesebben, szóval egyre nehezebb lesz megfelelő játékost kifogni az óriási gap miatt, ami sajnos a verekedős játékok velejárója. az mk topikban többek között ezért is szurkolunk a cross-play-nek, mert azzal mindenki csak nyerne.(#20545) adalbert1: én is postáztam, az is pénz és idő, de még mindig kevesebb, mintha kimennék
-
adalbert1
veterán
Hát, ha már beleszámolom azt az időt, hogy kimenni a Gameparkba kétszer oda-vissza, akkor már nem is tűnik olyan vészesen drágának 13k-ért egy új joy con
(főleg, ha még a javításért is fizetni kellene már)Megvettem a Contra Collection-t, rögtön el is kezdtem a számomra klasszikus famiclone-ról ismert Contrát (amit anno szerintem vagy fél évig legalább gyűrtűnk, mire végig tudtuk vinni) - hát, könnyebb nem lett
- viszont az élmény még mindig ugyanaz, mint 25 éve volt.Arra gondoltam, hogy kellene vennem egy Hori bal oldali joy con-t, a d-pad miatt, itthon tényleg nem kapható szinte sehol? Talán csak 1 helyen láttam online, de az sem az a tipikus videojátékos bolt, most azon gondolkozom, hogy rendelek egy Mario-sat a német amazonról

-
SlayerSub
tag
Nekem első játékom volt switchre. Akkor még nem volt Diablo és én is hack n slash fanatikus vagyok, 155 oránál hagytam abba. Viszont igen egy POE vaaaagy Grimdawn!! nagyon jó lenne még a gépre.
Más.
Tegnap eljutottam mortal kombat segítségével az idegbaj szintjére, le is raktam a gépet mielőtt kivágtam volna az ablakon. Elkezdtem ezt az uj ranked seasont, a The Kombat League-t vagy mit, de esélyem nem volt... visszaszivom hogy laza a játékos bázis... Pedig szeretnék online, de ez igy nem élvezhető... -
ayo
veterán
-
adalbert1
veterán
Ezt annyiból gondnak érzem, hogy nekem ugyan még szerencsére nem jött elő ez a probléma (le is kopogom), de mivel a launch napján vettem a cuccot (ez volt az első ilyen konzolom
), a garancia már lejárt - remélem, hogy ha egyszer tényleg megadja magát, akkor méltányosságban javítják (habár ehhez azért túl sok reményt nem fűzök
). -
Edge
veterán
válasz
nxswitch
üzenetére
Én a héten vettem meg akciósan a Titan Quest-et (-50%) gondoltam annyit megér, ugyan a droidon megvan ott toltam, de ahhoz képest a switch verzió ég és föld.
A switch verzióban több a tartalom(kapásból feltűnt hogy olyan árusok is vannak amik a droid verzióban sehol se voltak), akkor sokkal jobb az irányítás, az inventory kezelés, a targeting rendszer, handheld módban használtam eddig csak és nagyon jól néz ki(főleg a víz effektek).
Ami esetleg negatívum az mind a játék mechanikájából jön, pl egy Diablo3-hoz vagy a Victor Vran-hoz képest sok megoldás hat régimódinak, de egy kis retro feeling nem árt.
(amúgy a Path of Exile is jöhetne switchre az is egy nagyon jó A-RPG. Viszont a Torchlight 2 az jön és az új Darksiders is amik szintén nagyon jó cuccok.)Szóval tartottam tőle hogy olyan mint a droid verzió, ezért halogattam a megvételét eddig ez a helyzet, de kellemesen csalódtam, vagy 6-7 órát már bele is toltam

-
30z.Samu
titán
Ráakadtam egy csaj streamer-re, Fortnite-oztak Squad-ban, de az egyik tag srác volt. Rákérdezett játék közben, hogy van-e olyan játék, amit nagyon várnak. Ketten mondták, hogy az új Zeldát. Erre benyögi a srác: I really never played Zelda.
Erre két csaj egyszerre: WHAT??!!De én is lestem, amikor ezt benyögte.
Az első Zelda, amivel játszottam a Link To The Past volt. -
oriic
HÁZIGAZDA
Devil May Cry - Június 25.
-
30z.Samu
titán
Tegnap nagy update nap volt. Korábban említettem a topikban, hogy nem nagyon ment a game-elés az elmúlt 2-3 hónapban. Na tegnap volt egy off napom és kedvem is volt játszani, szóval why not.
Úgy indult, hogy eredetileg Fortnite-ozni akartam PS-en, csak elkezdett leszedni egy rendszer frissítést, ezt követően egy 15GB-s update-et a játékhoz (még Season 7-nél járt
), mondom oké, akkor játszom PC-n. Elindítom az Epic Launcher-t, ugyanaz az update..mondom jjjóóóóóóóó. Akkor amíg leszedi, CS-zek egy kicsit. Na vajon mit csinált a CS...?
Aztán így ugye ha már belejöttem a nagy update-be, a Switch sem maradhatott ki, így megcsináltam azon is. Még az a rendszer update sem volt fent, amiben benne volt a boost mode...
Miután végzett, gondoltam poénból letolok egy Fortnite meccset kézi módban. Hát a poénból majdnem win lett és killem is volt. Meg is lepődtem rendesen, mert napközben játszottam picit PC-n és PS-en is, de elég gyatrán mentek ott, rég játszottam. Aztán 7"-on meg majdnem nyertem. 
-
Bazsi1987
őstag
Fps tps nektek nem fura a kézi módba? 😊
-
dud998
őstag
A Switch csak FAT32-t kezel, vagy esetleg az exfat-et is?
-
Delávégá
aktív tag
Van még olyan játék mint a Diablo3? Hack&Slash switchre.
-
djozsi
senior tag
válasz
koncsik
üzenetére
Tudom, kapni fogom érte az ívet, de azért a "mindenkinél" szerintem továbbra is nagyon erős túlzás. A személyes ismerettségi körömből tudok mondani legalább 5 ellenpéldát és az egyetlen joycon problémás személyes ismerősömnek se drifting probléma volt, hanem disconnectálgatott a joy.
De ígérem ez volt az utolsó, hogy ezt felhoztam.

Új hozzászólás Aktív témák
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
- Villanyszerelés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Túra és kirándulás topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Mesterséges intelligencia topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD/16GB RAM, szép állapotban, üvegfóliás, garanciális
- Akcio! Csere- Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol!
- PS4 PRO 2TB SSHD + 3 játék + 2 Controller Makulátlan új állapotban FULL BOX!
- Steam Deck OLED 512GB (2024) + 512GB SD kártya Újszerű, keveset használt
- Xbox Series X+ kontroller+ akku
- Lenovo T450s notebookok - 14", i5-i7, 4-12GB RAM, eu vil.bill, számla, gar
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

De örülök neki, hogy jön ez a játék is, végre bővül a paletta mindenféle stílusban a gépre már.

Találgatok.
Sirandrish