- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
4Grider
nagyúr
válasz
Polarstar #1798 üzenetére
Nem jártak le semmilyen megállapodások, az EU-nak nem tetszett, hogy a szolgáltatók ingyenes adatforgalmakat biztosítottak bizonyos irányokba. Vagy mindenhova fizetős a net használata, vagy sehova sem az, ebből a kettőből választhatnak a szolgáltatók. Logikus, hogy nem akarják a teljes netet ingyen adni, így fizetős lett az összes irány.
-
-
Sirdna94
friss újonc
Sziasztok, azt szeretném kérdezni hogy nem tudja esetleg valaki hogy az iMessage és FaceTime hívásért számít fel plusz díjat a Netfone? A 3000 forintos 20GB/ havi 100 perces csomag érdekelne
-
sifarr
senior tag
válasz
MadMancs #1785 üzenetére
A csomagokra árgarancia van, azaz a 10 hónapos hűség alatt garantáltan ezt fizeted, ha 10.honap előtt hosszabbítasz, akkor utána is.
Na, na! Vagy re tudod rosszul, vagy a honlapon megtévesztő a szöveg.A honlapon az árgaranciánál ez szerepel:
"Mi is hűséget fogadunk neked és biztosítunk téged arról, hogy az ár nem változik a hűségidő alatt sem és utána sem. "
Ez a mondat azt jelenti, hogy a hűség lejárta után és újabb hűség vállalása nélkül sem változik az ár. Ennek a mondatnak nincs más értelmezési lehetősége.
Szóval: ki mondja rosszul, te vagy a honlap? -
MadMancs
veterán
válasz
giorgio77 #1787 üzenetére
Sajnos a lakossági családi csomag már nem értékesített csomag. Üzleti előfizetéssel viszont van majdnem ilyen, Üzleti csapat csomag. 2500Ft/SIM. 4 sim esetén összesen 800perc lebeszélhetőség belföldi nem emeltdíjas hívásokra ami kereten a 4 SIM osztozik. Mindegyik simhez 4Gb adatkeret tartozik. 4 sim között díjtalan beszélgetés, nem használja a keretet. Szóval ez 4 kártya esetén kereken 10000Ft. Telekom hálózatot használó csomag.
-
-
bkiky01
senior tag
A Vodafone csomagoknál a sávszél az 10megabit/sec-re itt is le van korlátozva?
Más:
Díjkorrekcióra itt mikortól lehet számítani? -
-
giorgio77
csendes tag
válasz
MadMancs #1772 üzenetére
Telekom volt a hálózat anno.
Ezért írtam, hogy Yettel után fura volt. Akkor még volte sem volt a Netfonnál!
A barátomat megkérdezem hogy aktuális-e még neki, illetve akarja-e, hogy eljárjak helyette. Szerintem nagyfiú és biztosan lefutott a a köröket már .
Erre írtam hogy elengedtem! -
MadMancs
veterán
válasz
giorgio77 #1771 üzenetére
Nem azt mondtam hogy nem igaz amit írsz, csak próbálom megfejteni az okát.
Valószínűleg Vodafone infrastrukturát használó csomagról van szó. Namost ha a hívás megszakadása annyira jellemző lenne, szerintem Voda topik is ezzel lenne tele. De nem. Azt már inkább el tudom képzelni hogy a hálózat és a telefon közösen nem jöttek ki egymással.
Barátod és a Roaming.
Ha privátban küldesz egy nevet és egy ügyfélszámot utánajárok mi történik nála.
-
giorgio77
csendes tag
válasz
MadMancs #1769 üzenetére
Akkor szerencsém volt...
A roaming még áll a barátomnál, ha csak nem megszüntete az előfizetését!
Az sms küldés több esetben probléma volt nálam, nem foglalkoztam vele, imessage működött.
A hívások a Yeteles hálózaton nem szakadoznak azóta sem, akkor viszonylag gyakori vot, amikor Netfone előfizető voltam.Elengedtem az egészet. Volt ilyen is.
-
giorgio77
csendes tag
válasz
MadMancs #1766 üzenetére
Egy barátomat anno át csaltam a Vodafone-tól mert pokoli volt a Vodafone számlázása egy ügyfélszolgálata ! Az EU ban dolgozik, de a roamingot nem sikerült neki beállítani !
A netfone kártya kikerült a “rossz” telefonból és csodák csodája nem volt több hívás meg szakadás !
Háromszor váltottam csomagot , ahogyan emlékszem , de háromféleképpen ! Egyszer sikerült egyébként egy két hétig a hűség időmet “ ki töröltetni “ és gondoltam ha nincs hűségem, akkor lépek ! Vagy tízszer kérdeztem, hogy van hűségem,vagy nincs! Nem kaptam választ ! Egyszer csak újra megjelent az appban a hűség idom pontos dátuma ! Nem egy rossz szolgáltató de nem is olyan jó, mint ahogy a kereskedői mondjak! Ha a digi jobb, mint a Yettel akkor jobb! A céges előfizetésem is yettel, bár digi is lehetne: de nem az! -
MadMancs
veterán
válasz
giorgio77 #1765 üzenetére
Sms, az hogy a címzett nem kapta meg, simán lehet a fogadó szolgáltató hibája.
Megszakadt hívás. Istenem, van ilyen, minden szolgaltatónál.
Díjcsomag váltás.
Valóban lehet bármikor le és fel is. Az viszont tény hogy minden módosítással újraindul a 10 hónap. (ha hűségben van az ügyfél).De egy biztos, Yettelnél még digi is jobb (tapasztalat).
-
giorgio77
csendes tag
Pl. Nagyon hely függő volt a szolgáltatás , aztán volt arra példa, hogy elküldtem volna egy SMS-t, akinek elküldtem volna persze nem kapta meg, de ki lett számlázva. Mikor printscreenel bemutattam, hogy sikertelen üzenet küldés volt, jóvá írtak az el nem küldött SMS árát. Volt hogy minden ok nélkül megszakadt a hívásom, amire az volt a válasz, hogy biztosan rossz a telefonom! Bár a oldalon az volt írva, hogy bármikor változtathatók díjcsomagot, mert náluk ezt lehet, volt hogy sikerült , de volt hogy nem, és volt hogy a hűség időm hosszabodott meg, pontosabban indult újra … legalább következetesek lehettek volna!
-
ianhoward
tag
válasz
MadMancs #1759 üzenetére
"200+ perc. Milyen hosszúságuak a hívásaid átlagosan. Ez azért fontos, mert Netfone esetében a számlázás másodperc alapú, azaz simán lehet sok rövid hívás esetén elég lenne a 100perces csomag is.
Ha viszont sok sms is küldesz akkor korlátlan célszerű, abban van 100sms is."
Hosszabbak a hívások. Rövid hívásom nincs is. Azt megírom Messenger, Viber, Skype csatornán.
Sms-ek csak parkolásra szoktak menni.
Egyszer beszéltem a Yettel ügyfélszolgálattal és visszanézete az operátor a hívásokat. Soha nem voltam 100 perc közelében. Szóval ez a 100 perces tarifa sajnos nem opció.
Korlátlan + 50Gb a weboldalon most akciós 4.990 Ft.
Nekem ez tökéletesen megfelelne. Voda hálózat lesz ezek szerint, ha jól vettem ki a fentebb leírtakból.
A váltás menete még érdekelne, hogyan zajlik?! -
MadMancs
veterán
Például működik a szolgáltatás. 😅
Viccet félretéve, pesti lefedettségről nem tudok nyilatkozni, de ez tényleg nagyon helyfüggő.
Minden szolgáltatónak vannak gyenge pontjai.200+ perc. Milyen hosszúságuak a hívásaid átlagosan. Ez azért fontos, mert Netfone esetében a számlázás másodperc alapú, azaz simán lehet sok rövid hívás esetén elég lenne a 100perces csomag is.
Ha viszont sok sms is küldesz akkor korlátlan célszerű, abban van 100sms is.100perc + 4gb = 2990Ft
Korlátlan + 100sms + 4Gb = 3990FtEzek a Vodafone infrastruktúrát használó árak.
Telekomot használó csomagok:
100perc + 4gb = 2990Ft
Korlátlan + 4Gb = 4590FtTelekomos csomagra megrendelést online nem lehet leadni, az csak rajtunk Netfone partnereken keresztül lehetséges,
-
ianhoward
tag
Helló!
Olvasgatva a fórumot nem tudom eldönteni, hogy ez a szolgáltató megfelelő lesz-e számomra.
Jelenleg Yettel előfizetésem van, a hűség lejárt. Az emelkedő árak miatt keresnék egy megfizethetőbb szolgáltatást, persze nem mindenáron.
Pest megyéből az agglomerációból Budapestre ingázom és vissza, a munka és a lakhatás miatt.
Ezen területen szereném hogy működjön a szolgáltatás.
Kb 200+ percet beszélek egy hónapban, 3-6 Gb net.
Lesz problémám ha váltok Netfone-ra?
Áltagos felhasználásra kellne. Tehát tudjak telefonálni mobilnetezni.
Ha a Netfone oldalán kötök számhordozással szerzősdést lesz egyéb dolgom?
Sim kártyát küldenek, vagy amikor életbe lép a szolgáltatás nem is kell új sim kártya?
Készüléket nem akarok venni.
10 havi hűséggel később lesz áremelés, vagy ezen idő alatt?
Jó és rossz tapasztalatokat szívesen veszem.
Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! ASRock AB350 R5 1600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 6GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- Samsung Galaxy A8 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" M3 2024 24GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest