- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
Új hozzászólás Aktív témák
-
apuci04
tag
Netfontól kettő 70-es számot kaptam,új elöfizu.Kicsit meglepődtem.Késöbbre kértem ráhordozást talán azért,de akkor is fura
-
apuci04
tag
Korlátlan csomag nem Eu-s hiv Mországrol pl Dominot EU ban Az
díjmentes ,vagy?[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz Ulenspiegel #2790 üzenetére
A második nálam is stimmel.
Eladó régi hardverek: https://hardverapro.hu/apro/sok_regi_kutyu/friss.html
-
félisten
válasz Ulenspiegel #2788 üzenetére
Mennyi idő múlva lett nálad VoLTE?
Amúgy a tapasztalataiddal pont egyetértek.
-
Ulenspiegel
tag
Pár hete lettem Netfone-os. A számhordozás (Telekomtól) napok alatt megtörtént köszönhetően az üzletkötőnek, akivel kapcsolatban állok. Sem a hívás, sem a mobil adatforgalom minőségével nem merült fel probléma.
Kaptam SMS-t a számla kiállításáról és gond nélkül be tudtam fizetni az applikációból, igaz nem léptem be a
SimplePay fiókomba.Ahol én lakom (főváros, budai rész) a lakásban a Pannon/Telenor/Yettel használhatatlan volt. A Telekom és Netfone a lakás minden pontján tökéletesen működik.
Nekem ez a tapasztalatom.
-
8
senior tag
Rendeléstől 10 nap múlva meg is történt a számhordozás rendben.
Rendelés utáni második napon már hívtak a telefonos szerződékötéshez a központból.
Én az egész folyamattal elégedett voltam.
Direkt bementem a yettelhez előtte, hogy ellenőrizzék a rendszerbeli adataimat, betűre egyezzen minden az aktuális dokumentumaimmal, nehogy gond legyen a hordozásnál, és mindenkinek ezt javaslom aki hordozni készül.Keressétek MadMancs kollégát új előfizetéshez, ha nem akartok sokat várni.
52.000Ft jóváírás Gránit bank kétperces okostelefonos számlanyitáshoz, feltétel nélküli 0Ft/hó számlával. Mastercard Platinum bankkártya 2+ évig ingyen. Raiffeisen kisvállalati ajánlókód. REVOLUT regisztrációhoz 8.500Ft! Curve regisztrációhoz 8.000Ft! Privát üzenetben küldöm
-
8
senior tag
Ma nálam ennyit tud a netfone
Ugyanott ugyanakkor ugyanabban az eszközben yettellel 50Mbit körül szokott lenni.52.000Ft jóváírás Gránit bank kétperces okostelefonos számlanyitáshoz, feltétel nélküli 0Ft/hó számlával. Mastercard Platinum bankkártya 2+ évig ingyen. Raiffeisen kisvállalati ajánlókód. REVOLUT regisztrációhoz 8.500Ft! Curve regisztrációhoz 8.000Ft! Privát üzenetben küldöm
-
veterán
válasz #61981184 #2776 üzenetére
Alaírom, biztos van ilyen terület. Sose állítottam hogy Voda mindenhol ász. De ezt írtam már itt a topicban is többször.
Csak arra reagáltam Drakula úrnak hogy közel se olyan király a Yeti mint ahogy hangoztatja, mert felénk pl hasznalhatatlan. Pedig 2 megyeszékhely közvetlen szomszédságában lakok.Napi 250km utazással azt is bátran kijelentem hogy Telekom sincs már a helyzet magaslatán. 2 Netfone simem van 1!Telekomos Üzletkötői és egy vodás privát. Telekom szenved, nagyon szenved sok 2G only terület miatt. Munkahelyemen (Komárom ipari park) pl Telekom sim off, csak segélyhívás. Persze van 1-1 kisebb szakasz ahol Voda off és Telekom simre váltok.
Engem csak az dühít amikor valaki úgy formál véleményt hogy nincs tapasztalata.
Én amit írok az tapasztalat. És nem egyszeri. Hanem napi szintű.
Pestet is írtam hogy nem tudom hogy muzsikál Voda háló. Várpalota - Székesfehérvár - Kelenföld - Keleti (néha nyugati) - Szolnok - Karcag vonalon szoktam vonattal utazni. Itt pesti szakaszokkal nincs baj. Pest többi részét nem ismerem.Telekomos csomagokat pillanatnyilag nem lehet kötni. Lehet már később se.
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
8
senior tag
próbáld meg másik böngészőben, vagy incognito ablakban, vagy a hirdetésblokkolókat kikapcsolva
52.000Ft jóváírás Gránit bank kétperces okostelefonos számlanyitáshoz, feltétel nélküli 0Ft/hó számlával. Mastercard Platinum bankkártya 2+ évig ingyen. Raiffeisen kisvállalati ajánlókód. REVOLUT regisztrációhoz 8.500Ft! Curve regisztrációhoz 8.000Ft! Privát üzenetben küldöm
-
félisten
válasz #61981184 #2776 üzenetére
Ha a beszéd a fontos, akkor Yeti felejtős (ahol én eddig próbáltam). Ő a nagy robothang mágus azóta, amióta van volte minden készüléken (néhány hete), mert akkor is a 4G hangot erőlteti, ha nincs elég erős 4G. Én most váltottam Yetiről Netfone-ra.
Eddigi saját tapasztalataim szerint - ahol én használtam eddig, és ha nem akarsz forgalmas helyeken sebességrekordokat dönteni - akkor Telekom > Voda > Yeti.
Csak a Telekom nekem drága, de a másik számom tuti Telekomos lesz, ha lejár a hűségem, valami mini csomaggal.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz MadMancs #2729 üzenetére
1999 óta vagyok vodás. Mávos csomagom van (7GB+korlátlan belföldi beszéd 3500-ért).
Amióta lekapcsolta a voda a 3G-t a beszéd egy kalap k*kihoz konvergál, mindez i13-mal.
Nekem a mobilnet nem szórakozáshoz kell, elég a havi 4GB is.
De arra alleriás vagyok, amikor szótagkimaradások, robothang van…mindez úgy hogy én Bp-en, a hívott fél M0, vagy Bp agglomerációjában tartózkodik. Mindketten vodás privát számot használunk.
Ilyenkor ugyanarról az i13-mat használva Ts számról felhívom az illetőt yettelre, és tudunk beszélni. Csak nem akartam/akartunk a céges számokon privát ügyben beszélni…
Szóval 24 év voda után lehet szolgáltatót váltok. -
veterán
válasz StarKiller89 #2773 üzenetére
4 nap túlcsúszás még nem gond. Tehát 5.-éig rendben vagy. 5. naptól elveszett epack. Azaz +600Ft a következő hónapban.
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
StarKiller89
senior tag
-
veterán
-
MODERÁTOR
Cicaharcot befejezni!
Xiaomi 13T
-
Dracula72
senior tag
válasz mihaczitomi #2759 üzenetére
Nekem is hadd maradjon már meg a jogom akkor, hogy mit nem szeretekNem írtam amúgy, hogy nincs joga
Akkor te elhitted , Hurrá Használd, sose használj jobbat mint az ISTENI Netfone( ͡° ͜ʖ ͡°) Debrecen Telefon Adás-Vétel: https://www.facebook.com/groups/1953581434945040/
-
félisten
Sziasztok!
Megtörtént a számhordozás nálam.
Eddig a beltéren és a közeli kiserdőben teszteltem, végig volt 4G (beltéren leváltott sima 4G-re 5/3 csíkkal, erdőben 4 csík 4G), és bár nem virított maxon a 4G+, mint a Telekomnál, legalább működött, a Yettellel ellentétben (beltéren 1-2 csíkos 4G, a kiserdőben nulla).
A forgalmasabb területeken kültéren mindegyik maxon volt 4G+-szal.Viszont a VoLTE magától kapcsolódik majd be valamikor, vagy kell valamit tennem?
A telefon tudja Digivel, Telekommal is, és be is van kapcsolva mindkét kártyára.Kössz!
[ Szerkesztve ]
-
sfefe
addikt
Hát nem értem....
Nem engedi.
Ennyire béna nem lehetek
Átírni át tudom de mikor a mehet-re nyomok ezt írja alul:
Hibás adatkitöltés(Csomó oldalon változtattam mail címet de itt ez van nálam .)
Ha csak a lakcímnél akarom a kötőjelet kivenni akkor is ezt írja ki mikor alul a mehetre nyomok...
[ Szerkesztve ]
Az élet nem igazságos csak jobb a halálnál...
-
sfefe
addikt
Ott már a mail cimet is próbáltam módosítani de nem lehet...
Átírom a mail címet ( tetű Indamail fizetős lett így váltok) és kiírja alul:
Hibás adatkitöltés
Írtam egy hiba jegyet de eddig semmi....
Ott minden be van jelölve mind de nem jött sms meg semmi...Az élet nem igazságos csak jobb a halálnál...
-
veterán
SMS-ben a kapcsolattartásra megadott számra.
Ügyfélkapu belépés után -> Adataim -> Kapcsolattartók menüpont, és ha ott rámész a Módosítom gombra, akkor van egy "Értesítések" rész.[ Szerkesztve ]
Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
veterán
Szóval még mindig nem javították a Simple hibát, pedig már hónapok óta jelen van (most nézem, Play Store-ban 2022. november 8-án írtam erről értékelést)
Mobilon böngészőből szoktam bejelentkezni és onnan átadni a Simple appnak, mikor kapom az sms értesítést a számla elkészültéről, általában 10-e körül (régebbi telekom hálózatos csomag van a családban)[ Szerkesztve ]
Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
sfefe
addikt
válasz mihaczitomi #2748 üzenetére
Én is otthon fogom majd mert appban sajnos nem nyílik meg a simple....
De nem is jelzett, hogy van számlám.
Meg ha elindítja az ember az appot nem is az a rész nyílik meg...
Lenne még mit faragni ezen az appon... Ebben a tkomos sokkal jobb.[ Szerkesztve ]
Az élet nem igazságos csak jobb a halálnál...
-
StarKiller89
senior tag
Van valami büntetés (epack megvonás mint a diginél) olyan esetben, ha mondjuk a fizetési határidő után pár nappal rendezem a számlát? Elsejével kéne rendeznem, de én általában mindent fizu után 5-6.-a körül szoktam fizetni.
| Samsung Galaxy S23 |
-
sfefe
addikt
válasz MadMancs #2736 üzenetére
Hellóka!
Most, hogy beszéltek róla mondom ránézek a számlára..és van..
Erről nem küld értesítést, hogy van már számla?
Hát igen rányomok az appban a simple appra és nem nyitja meg...
( Simple fiókkal fizetés meg majd otthon mert a jelszót nem tudom fejből .)Az élet nem igazságos csak jobb a halálnál...
-
75kokoko75
aktív tag
válasz mihaczitomi #2745 üzenetére
Gratulálok!
Szerintem én is ugyanúgy csinálom az utolsó lépésig.
Tárcsázok, kicseng, női hang, azután zene az idők végezetéig . Nekem. Neked meg felveszik .Viccet félretéve...
Remélem amúgy, hogy ingyenes, mert ha nem , akkor a 100 percem már lement ezzel
[ Szerkesztve ]
Aki hirtelen akar meggazdagodni,nem marad ártatlan (PL 28:20)
-
mihaczitomi
junior tag
-
-
Tiédetis
senior tag
Ez a SIM kártya regisztráció mihez kell ami a honlapon van?
Szellem bullok, T. rollok hozzászólásait ahogy eddig, ezek után sem olvasom
-
Fulár
senior tag
válasz MadMancs #2736 üzenetére
Most variálnak a Symple appal.A"régi"app classic névre váltott és lett egy új is.De bizonyos kártyáknál csak a régi appban megy az NFC-s fizetés.Talán ez is bekavar.
Mire fejből megjegyzem a bankártyám számát stb addigra mindig lejár.Jön az új kártya és kezdődik előlről.
Köszönöm a válaszod! -
zelikocc
senior tag
válasz 75kokoko75 #2737 üzenetére
Csupán a végösszegből nem lehet megmondani semmit.
A számlát olvasd el és nézd meg milyen tételek szerepelnek rajta milyen összeggel.
-
veterán
Első körben a számlán nézd meg milyen tételeket látsz.
Ha ott nem stimmel valami akkor keresd fel üzletkötődet. Ha nincs akkor marad a 1250.
-
75kokoko75
aktív tag
Sziasztok!
Én is netfonos lettem. 2990-es csomaggal.
Kijött a számlám 4726ft. A múlt hónapba 4100ft volt.
Nem léptem túl egyik keretemet sem.Tapasztalt már valaki hasonlót? Ha igen, akkor mit lehet tenni ilyenkor?
(Fogyasztóvédelemhez fordulnék és felbontanám a szerződést szerződésszegés miatt, de előbb szeretnék itt tájékozódni.)Telefonon én nem tudom elérni az ügyfélszolgálatot...
[ Szerkesztve ]
Aki hirtelen akar meggazdagodni,nem marad ártatlan (PL 28:20)
-
veterán
Ha bejelentkezni se enged akkor valószínűleg nálad van homokszem a gépben, pl én is simple bejelentkezéssel fizetek appban. Simple app megnyitás app hiba.
Egyébként ha az esetleg segít, ha webes ugyfelkapuba lépsz be akkor ott megnyílik simple app ha arra nyomsz.Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
Fulár
senior tag
Köszi a válaszokat!
Mielőtt párttag lettem irgalmatlan mennyiségű Hsz-t olvastam vissza de a Symle cseszik megnyílni hiba elkerülte a figyelmemet.Nos a grátisz poén,hogy bejelentkezni sem tudok a Symle-be mert akkor is hibát dob.De csak a Netfonnál mert kipróbáltam más fizetni valóval is és ott a manuális bejelentkezés is ment.Netfonnál hibás bejelentkezési adatok hibát dob(nem hibás)
Nem dől össze a világ csak kíváncsi voltam,hogy nálam van e szellem a gépben. -
xts
csendes újonc
Nekem hónap elején, 4-5-én jön a számla.
-
veterán
Hogy simple app nem nyílik meg Netfone Appból, ismert hiba. Bár telefonja válogatja. Van akinél működik van akinél nem. Viszont nem kell minden esetben kártyaadatokat pötyögni, mert ott a simple fiók bejelentkezés. Ugyanazt eredményezi mint app.
Van email értesítés elkészült számláról. Ha nem is real Time, de még aznap érkezik.
Ezt már sokszor írtam. Elseje számlazárás. 8-10 számla elkészülte, és 15-17 átlagban hogy megjelenik ügyfélkapuban.
-
Fulár
senior tag
Megjött az első havi számlâm.Jó későn jelenik meg nem mondom.Nem lenne rossz ha már Sms nem de legalább egy nyűves email érkezne ha megjelenik a számla,hogy ne kelljen az alkalmazást csekkolni.A másik gond az,hogy a legegszerűbben Symple appal lehetne fizetni de a fizetés alkalmazással fülre bökve semmi sem történik.Nem nyílik meg a Symple app.A bankártya adatokat csak kézzel megadva megy végbe a tranzakció.Szó sincs arról,hogy ez akkora tragédia lenne de akkor is hiba.Hibajegyet küldtem róla de amikor hónap elején nem nullázódott az adatkeretem arról is küldtem és arra sem történt semmilyen reakció több mint 2 hét alatt.
A régebbi Netfonosokat kérdezném.Más is tapasztalt már ilyen jellegű hibát vagy mindenki inkább csekken kéri a számlát?[ Szerkesztve ]
-
elekresz
tag
válasz NorbiG2 #2727 üzenetére
[link] Itt szerintem egész jól leírják a dolgot.
NAT (Network Address Translation) .
"Ennek tartalmi lényege, hogy az internet szolgáltatók különböző méretű csoportokba szervezik az előfizetőiket, akik csoportonként mindössze egyetlen átjáróhoz rendelt IPV4-es címet kapnak és mindenki ezen az átjárón keresztül kommunikálhat az interneten oda és vissza egyaránt. Ennek eredménye, hogy az egy átjáró mögé szervezett előfizetők mindegyike ugyanezzel az IP címmel látszódik az internet felől."
Ezt a megoldást VPN esetén vagy tudja kezelni a rendszer vagy sem, sok esetben a portok nem úgy működnek, ahogy azt a VPN tolerálná és ha ilyen mobilnettel nem megy a VPN, akkor azzal felhasználóként nem tudsz mit kezdeni. -
veterán
válasz NorbiG2 #2725 üzenetére
Akkor ez változott.
Én is tettem KÜF el egy kitérőt anno, de hamar el is pártoltam a használhatatlan net miatt. Digi többszörösen lekörözte azzal az 1 szem 3Mhz es B3 al. 😁Én használok. Igaz 99% ban ügyfelekkel való kommunikációra. :)
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz Dracula72 #2720 üzenetére
Ezt én nem merném így kijelenteni.
Gyere felénk lakni. Itt Yettellel tépnéd a hajad, cserébe Voda 3CA val csúcsidőben is 100+ mbps. 😁
-
NorbiG2
tag
válasz MadMancs #2714 üzenetére
Ha a KÜF-re (Kedvező Üzleti Flotta) gondolsz, ott Yettelbe korlátlan az SMS. Csak hát, ki tudja már a számhordozás miatt, ki melyik szolgáltatónál van! SMS-t én nem küldtem már 10 éve! Van aki még küld? Nekem a Yettel szokott, meg ha vásárolok valamit, akkor azok. Már a bank sem szokott nekem. Miért is küldenének, hisz útálnak! 🤣
-
Tiédetis
senior tag
Megjött a sim kártya hordozásra
Szellem bullok, T. rollok hozzászólásait ahogy eddig, ezek után sem olvasom
-
Akelaus
senior tag
válasz INGJOKE #2709 üzenetére
Én beküldtem minden te-mailben amit kértek, írtam magamnak egy papírra mikor mit tapasztaltam, óra:perc stb.. azóta sem kaptam semmilyen választ, bár én hibajegyet sem, csak automata e-mailt arra mikor elküldtem az utolsó üzenetet arról amit kértek.
Pont úgy működött ahogy neked is, vagy úgy működik.
Csak már nem rinyálok, mert belefáradtam.
1 dolog változott, van VoLTE, de ma is eldobta a hálózatot, aztán néztem az E-G jeleket az 5-ös térerő mellett. -
elekresz
tag
válasz busdriver_hu #2671 üzenetére
Én is emiatt kérdeztem a NAT-oltságot Netfone esetén, nem fog menni sajnos így a VPN.
-
veterán
Igazából többiek elmondtak mindent. Egyik egy flotta, másik egy (virtuális) szolgáltató. Ebbe 100sms van abba (utolsó információim szerint mikor tavaly kérdeztem ) 0.
Azt neked kell helyileg eldönteni hogy yettel jobb vagy voda. Hol ez jobb hol az.
-
trec12
addikt
Továbbá a Netfone ezen csomagjában benne van 100 db sms és 10 hónap a hűség. (a most megszűnt akciós csomagokat árgaranciával hirdették erre nem tudom érvényes-e)
A KÜF Yettelben hálózaton belül díjmentes, kifelé fizetős az sms viszont itt alapből megy az 5G.[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz MadMancs #2708 üzenetére
Múltkor küldtek hozzá egy ilyen hibajegyet meg email-t, de annyira sok szar kértek hozzá, hogy inkább elengedtem. Nem az a fő probléma, hogy ilyenkor nincs net és nem is megy vissza amíg le nem teszem a telefont, bár ez is lehet éppen negatív, ha fontos emailt várok, hanem, hogy bt füllesen telefonálok és hiába jó a zajszűrése kevésbé értenek engem, de ha 2g-n van akkor még én is szarul hallom őt.
-
veterán
-
veterán
válasz INGJOKE #2704 üzenetére
Így van. Jelenlegi infó által. Viszont mivel a hálózat voda, így én nem várnám annyira. Még vodásként tapasztaltam bőven hogy 5G háló 99% ban rosszabbul teljesít mint 4G. 5G DSS vs 3-4CA 4G.
-
veterán
válasz NorbiG2 #2702 üzenetére
Logikus. Nem is mondta senki hogy nem. Sőt, egész eddig azt mondtam hogy nem beszélhetünk inflációkövető emelésről mert egyrészt nem emelkedtek meglévő előfizetőknek az árak, másrészt még mindig alacsonyabbak mint az első akció előtti árak, harmadrészt most is van akciós csomag aminek pedig csökkent az ára.
-
NorbiG2
tag
Netfone-nál mikor lesz 5G?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
- Zalman ZM650-EBT (hibás) eladó
- Újszerű ASUS OLED Zenbook! Csak 1 kg! 13,3 coll/i5-1135g7/512SSD/16GB 4267Mhz RAM
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest