Hirdetés
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- 2026-ban nem lesz új Asus telefon, de nem zárják be a boltot
- CES 2026: Cserélhető akkumulátoros Bluetooth fejhallgatót mutat be a Fender
- Qi-töltő és szinte bármivel kompatibilis billentyűzet a Clicks új fejlesztése
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Qi-töltő és szinte bármivel kompatibilis billentyűzet a Clicks új fejlesztése
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- 2026-ban nem lesz új Asus telefon, de nem zárják be a boltot
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Apple iPhone 17 - alap
Új hozzászólás Aktív témák
-
spetya72
tag
Sziasztok.
A segítségeteket kérném, az ügyfélszolgálat nem tud segíteni, csak mellébeszélnek.
A Vodafone-tól váltottunk Netfonra, bízva abban hogy ugyan az a hálózat, nagy gond nem lehet. Pedig lett. 3 számot hoztunk át, abból egyen úgy-ahogy működik a net, a másik kettőn szinte használhatatlan. Nem tölti be a weboldalakat, üzenetek nem jönnek át.
Mind a 3 telefon ugyan úgy van beállítva, APN megadva, többször újraindítva, de hiába.
PL: speedteszt ping 1245 ms, 2,15 Mbps
Van esetleg ötletetek mit tudnék csinálni?
Előre is köszi. -
MadMancs
veterán
válasz
StarKiller89
üzenetére
Nem. Maradunk. Csak a hosszabbítást vette át központ.
-
4Grider
félisten
válasz
bbsofficial
üzenetére
Ezt itt már többször leírták, szerintem neked is írta valaki.
-
bbsofficial
aktív tag
válasz
4Grider
üzenetére
írtam Messengeren nekik, hogy kapcsolják ki-be a roamingot, kb. egy 12 éves ülhet a túlsó oldalon stílusból ítélve. Javasolta, hogy írjam át az APN-t internet.vodafone.net-ről internet.netfone.hu-ra, ahogy a Netfone honlap is írja.
A telefonok így konfigurálták magukat, ezért csodálkoztam, hogy manuálisan kell ezt megtenni.Ez lehet a megoldás a Roamingra? Hétvégén kiderítem.
-
gruda74
újonc
Már szóba került itt is az eSIM téma.
(Most rákérdeztem egy Netfone üzletkötőnél, de csak annyi infó jött, hogy jelenleg nincs.)
Van valakinek belső infója, hogy mikorra várható Netfone esetén az eSIM?
A Telekom és a Vodafone is már régóta kínálja (és hát az ő hálózatukon szolgáltat a Netfone is). -
gruda74
újonc
válasz
StarKiller89
üzenetére
Nagyon köszönöm az információt!
-
gruda74
újonc
válasz
StarKiller89
üzenetére
Ez tényleg így volt régen, vagy csak PhotoShop?
Ha igen, akkor emlékszel még, hogy kb. meddig élt náluk ez a szabály?
Mikori szerződésekre vonatkozhat még?
Mert most már nincs ott az "és utána sem" kitétel a weboldalon. -
MadMancs
veterán
Nem teljesen értem hogy alakul ez ki. Hol így hol úgy.
De itt azért még listaár messze van.
Van a listaár, van a hőség nélküli ár, van a hűséggel kötött ár, és van az akciós ár.Itt most a legnagyobb baj az árgarancia plecsni, mert jelenleg hűség után az extra akciós ár is a hűséggel értendő normál árra (a szerződés kötéskorira) változik. Ez minden esetben csak az akkori piros csomagokra értendő illetve minden esetben +600Ft (ennyi volt az akkori extra kedvezmény a sima hűséggel értendő árhoz).
Ami engem legjobban bosszant hogy nem erről volt szó, így én nem ezt kommunikáltam ügyfelek felé, illetve itt sem.
-
4Grider
félisten
válasz
StarKiller89
üzenetére
Érdekes amit írsz, mert mindig leírom, ha valahol problémát találok. Pl. elég sok korábbi hozzászólásban bíráltam az ÁSZF használhatatlanságát és az áakciós melléklet hiányát, tavaly szeptemberben már felvettem itt a jelenleg is bírált áremelést, amíg nem volt VoLTE, annak hiányát, stb. Nyilván az akciós áraik miatt sokat ajánlottam is öket, de egyetlen szolgáltatóval kapcsolatban sincs nálam olyan, hogy valaki csak fekete vagy csak fehér. Ugye ebben az esetben írhatnál Pálfordulásról.
-
MadMancs
veterán
válasz
StarKiller89
üzenetére
Nincs.
Elvették tőlünk a hosszabbítás lehetőségét. Mindent központ intéz. -
Akelaus
senior tag
válasz
MadMancs
üzenetére
"Az viszont valóban nem fair hogy az árgaranciás csomagoknál is így van."
Ez akkor nem az ügyfél megtévesztése?
Azért választja ezt vagy ezeket a csomagokat, mert oda van írva, hogy árgarancia, és akkor a "valóság" az, hogy a francokat, mert ahogy lejár a 10 hónap jön az ilyen-olyan trükközés a szolgáltató részéről, csak hogy drágábban adja.Egy ismerősöm Yetteles flottában van, ott nemhogy drágult volna az infláció mértékével, hanem csökkent és még a mobilnet adatmennyiséget is emelték 🤷♂️
-
StarKiller89
senior tag
válasz
StarKiller89
üzenetére
MadMancs
válasz nincs? -
-
MadMancs
veterán
válasz
Tiédetis
üzenetére
Pontosan. Egy ideig 4(!) simmel mászkáltam ha azt akartam hogy jó legyen mindenhol. Most már csak három van, Yettelt lemondtam pár hónap után mert ő teljesített a legrosszabbul (amerre én járok). Jelenleg Telekom háló + Voda háló. Ezekkel többnyire oké hol ez hol az. Néha van hogy egyik se működik, de azért a kis területért nem akarok fenntartani már egy Yettel simet. Digi pedig már csak ereklyeként van meg.
-
qltsar
veterán
válasz
Tiédetis
üzenetére
Nalam sajnos elhal T is ugyanugy ahol Voda, de ugyanakkor kb.
Van, hogy mobilhalozat sincs, pl. Gyulafiratot kornyeken 0.
Budapest - Zalaegerszeg vonalon katasztrofalis mindketto, de Budapest - Keszthely vonal sem jo. Ezekkel van tapasztalatom. Yetitol jottem at marciusban Netfonehoz, azzal - es akkor - nem volt ezeken a teruleteken ennyi problemam.
De ismet kiemelnem, lehet, hogy azota katasztrofalis az is, marciusban valtottam, es azota is tortentek 3G lekapcsolasok Yetinel.
-
Tiédetis
senior tag
Van igazság ebben is. Tegnap Kismarosnál voltunk, vonatoztunk kicsit és hát elég gyorsan halott lett a voda hálózat (voda és netfone se), ellenben raktam netet a dominora és száguldott, szó szerint.
Szóval ha az országod járja valaki, lehet nem dual simes, hanem tree kell. Ez is gáz így. (yeti már nincs, így nem tudom ott mit csinált volna) -
qltsar
veterán
válasz
MadMancs
üzenetére
Nem azzal van a "problema", hogy nem igy van, hanem, hogy a tobbi szolgaltato nem igy hirdet. Ez igy brutal gaz.
Ettol meg, ha elegedett lennek, nem fajna 500-1000 Ft, hiszen igy is lenyegesen olcsobb, mint a tobbi szolgaltato ajanlatai.
Reszemrol tesztelem a Yettelt jovo honapban, mert nyugatmagyarorszagra vonatozva katasztrofalisan elverzik Voda es Telekom is, es Yettellel nem ezek az emlekeim, de majd egy feltoltokartyas teszt alatt kiderul, es ha jo, a husegidom utan valoszinuleg KUF lesz.
Rohadtul nem kellett volna leloni a 3G halokat, mert legalabb HSDPA volt szinte mindenhol ahol 4G nem, dehat "fejlesztes".
-
-
4Grider
félisten
válasz
MadMancs
üzenetére
Telekomnál bő 3 éve van előfizetésem. Egy év hűség után a jogszabálynak megfelelően nem változott az ár (az első két hónap volt félárú). Azóta viszont már kétszer, mindkétszer az infláció mértékével.
Én úgy gondolom, ez a korrekt és követendő eljárás, az viszont marhára nem, amit a netfone művel, hogy jóval infláció feletti mértékben és a hűség lejártát követően emel. Persze el lehet tolni a biciklit, de versenyjogi és fogyasztóvédelmi szempontból sem tisztességes amit ez a cég csinál. -
MadMancs
veterán
válasz
4Grider
üzenetére
Igazából mondj egyet amelyiknél nem így van. Nekem mindegyik küldte év elején hogy lejárt a határozott idejű szerződés, a havidíj XFt ra változik. 2023.01.xx től. Itt is csak a piros csomagok váltanak normál díjra (piros csomag = kedvezményes árból további extra kedvezményt kapott ügyfél). Többi nem.
Az viszont valóban nem fair hogy az árgaranciás csomagoknál is így van.
-
4Grider
félisten
válasz
Tiédetis
üzenetére
Semmi különbséget nem látsz aközött, hogy van egy szolgáltató, aki 11-12 hónappal az ügyfél megszerzése után a jogszabály szellemiségével ellentétesen a hűség lejártát követően szisztematikusan elég jelentősen felnyomja az ügyfelei havidíját és aközött, hogy van egy másik szolgáltató, aki a sok évvel ezelőtt lezárt díjcsomagjait kivezeti és jóval drágább díjcsomagot ajánl fel helyette?
Mert én látok... -
Akelaus
senior tag
válasz
StarKiller89
üzenetére
Én úgy értem, ha lejár a 10 hónap, és jönnek hogy kösd újra, de...akkor már többe kerülne, viszont te hivatkozol az általad berakott képre, hogy hé nem ezt írtatok...akkor marad az ár annyi amennyit fizettél havonta abban a 10 hónapban.
Jó lesz erre majd figyelni, ha esedékes lesz pár hónap múlva. Az enyém is plecsnis volt.
-
4Grider
félisten
válasz
StarKiller89
üzenetére
Az a helyzet, hogy de, ha hagyod magad. Nem kötelező itt maradni.
-
4Grider
félisten
válasz
MadMancs
üzenetére
Az a törvény megcsúfolása, ha a szolgáltatók úgy játsszák ki, hogy a hűségidő elején pár hónapig extra kedvezményt adnak a havidíjból, de az már a pofátlan szint, hogy ezt 10 hónapig játsszák. Valahogy nem értem az NMHH-t, hogy ezt nem veszik észre és nem módosítják ennek megfelelően a törvényi szöveget a határozott időszak átlag havidíjára, amit így már nem tudnának kijátszani a határozatlanra váltáskor.
-
-
A 1250-et hétvégén is lehet hívni? Tudnak lekönyvelni kaukciót?
-
MadMancs
veterán
Ez után már én is érdeklődtem.
A most lejáró csomagok kötésekor még nem volt árgarancia.A csomag ára nem változott hűség után se, szimplán a 10 hónapra szóló kedvezmény járt le, amit szerződés is tartalmaz. De még utánajárok pontosan hogy is van.
-
ianhoward
tag
Egy barátom hétfőn utazik Szicíliára. Korlátlan+50Gb csomagja van. Aktív a roaming az alkalmazás szerint.
Fog tudni telefonálni, netezni?
Oda nem tud most telefonálni. -
qltsar
veterán
Kicsit kesze - kusza a hsz., de ha a B verzios ertelmezesem igaz, es Netfone huseg jart le, nem arrol zengenek itt az odak, hogy 10 honap utan sem emelnek csomag arat?
Ha megis az A ertelmezesem igaz, akkor a forumtars Vodarol valtott, ahol fizetett 4990-et es ez most a Netfonenal 5490.
-
Sziasztok,
Most járt le a hűségem, hívtak is a hosszabbítás miatt. Már a váltás is egyszerűen ment a vodától és a netfone-nál nem volt soha semmi problémám. 4990-et fizettem eddig korlátlan beszéd + 50GB netért. Ezt most 5490-re emelték. Nekem oké volt, rábólintottam.

-
MadMancs
veterán
válasz
bbsofficial
üzenetére
Igen, ügyfélszolgálat, és javasold 4grider tanácsát. Ausztriában saját és családi tapasztalat alapján nem kellene hogy gond legyen.
-
4Grider
félisten
válasz
bbsofficial
üzenetére
Ha roaming problémád van, kapcsold ki a roamingot és vissza. Nem egyszer megoldotta a problémát.
-
Foose
addikt
Megjött a várt számla
14-i keltezésű, augusztus 1 a fizetési határidő. -
Fecó88
tag
Szia ha nem jó a net miért nem adod vissza a szolgáltatást a fenébe akár kötbér ellenében is akkor is jobban jársz mintha szenvedsz vele mer nem müködik normálisan. Már most gyakorlatban csak az igénybe vett kedvezményt számlázhatják ki nem úgy mint régen és rendelsz egy olyan szolgáltatást ami jó nálad. A yettel a legtöbb hejen brutálisan jó még 4g vel is 200 megabites sebeség környékén mozog de azért érdemes le élénörizni egy feltöltő kártyával elötte. Bocs én csak a saját véleményem osztom meg én nem fizetnék olyan szolgáltatásért ami hol jó hol nem akár mennyivel olcsóbb is mint a nagy szolgáltatók.
-
4Grider
félisten
Fogalmam sincs pontosan, hogy milyen készülékekhez van a vodánál normális hálózatmenedzsment. Csak feltételezem, hogy egy 5-6 évvel ezelőtti modellel történő kommunikációt már nem igazán finomhangolják a hálózaton. Egyébként az sem kizárt, hogy pont két bázis között vagy félúton, és bármi egyéb is lehet a probléma, mivel sokváltozós a képlet.
-
8
senior tag
-
8
senior tag
BP IX ker
Egymás utáni mérések 2 és 4 perc különbséggel, a telefon tizedmilliméterre ugyanabban a helyzetben volt, mérésen kívül mást nem nyomtam rajta, minden más app kilőve, hotspot kikapcsolva, pont ugyanaz volt minden.
Egyik pillatban használható, másik pillanatban már használhatatlan (ahhoz, amihez nekem kéne).Folyamatosan így ingadozik 0-24, random időközönként. Ha egy fél órát folyamatosan használható, már összeteszem a kezem.
És nem csak a speedtest ilyen (ha jó lenne, pont nem érdekelne, hogy mennyit mutat), most is azért méregettem rá, mert épp minden kezdett megakadozni
Első méréspár 10:22 és 10:24
Műsodik méréspár 10:39 és 10:43
-
válasz
INGJOKE
üzenetére
Ez a Velencei tó mellett a vonaton volt tapasztalható legalább 5-10 percen keresztül a vonat tótól távolabb eső oldalán.
A yettelnek legalább volt 2G-je.Ugyanehhez kapcsolódik, hogy Zamárdiban a Telekombak van már B28-a, amivel tűrhető mobilnetet tud nyújtani, nagy területen, és mintha a vodánál is láttam volna B28-at a network infon, de ebben nem vagyok biztos, vasárnap sokkal kevesebbet nézegettem ezeket.

A yetinek 2G-je volt csak a strandon, de a spotify akadozva, de ment róla havernál.

Osztottam neki netet, hogy ő is élvezhesse a netfone előnyeit, ha már 18 ezret fizet a Yetiért.
-
Fulár
senior tag
válasz
StarKiller89
üzenetére
Azt én sem!
Azt viszont komáznám ha mindig egységes időpontban érkeznének nem kajak random éppen amikor valakinek eszébe jut vagy ráér. -
Fulár
senior tag
Eeegen...Bízom benne,hogy a későbbiekben nem lesz ennyire random a szâmlâzâs mert ez így khm. lókuki.
-
qltsar
veterán
válasz
AnonymusX
üzenetére
Kozel 80 nappal az elso panaszlevel, sokadik jelzes, Bekelteto Testulet es Fogyvedelem folyamatos emlitese utan, vegre megkaptam a 25.000 Ft karteritest, havidij jovairas formajaban.
Hatalmasnagy minusz a Netfone ugyfelkezelesenek, de aki hasonlo cipoben jar csak azt tudom javasolni, hogy ne hagyjatok magatokat!
Koszonom megegyszer a tanacsokat
! -
apuci04
tag
Nem kellett volna már számlát kapni?12-én volt múlthónapban.
-
MadMancs
veterán
válasz
bbsofficial
üzenetére
Ilyen csomag nincs. Vagy Korlatlan + 100Gb vagy 100perc - 100Gb.
275perc yetteles flottákban van.
Szinte biztos hogy nem aktiváltattad roamingot. Ahogy korábban írták nézd meg aktív e.
-
8
senior tag
válasz
bbsofficial
üzenetére
-
csaszi75
őstag
válasz
bbsofficial
üzenetére
Törölj minden APN-t a készülékekből és utána csakis a Netfone APN-t vedd fel.
Állítsd be jól, válaszd ki használatra.. -
bbsofficial
aktív tag
Sziasztok,
Netfone-os lettem, 100GB net, 270 (?) perc, ami belföldön szépen működik.
Amint átlépem az osztrák határt Vodafone-os telefonom megy rögtön az A1-re, Netfone semmi. Manuális kereséssel kapcsolodok valamelyikre, néha sikerül, de se hívás, se net nem működik. Sim kártyákat megcseréltem a Netfone a másikban sem működik (Samsung S22 és iphone SE 3).
Elég idegesítő probléma.
Mi lehet a hiba? Keressem az ügyfélszolgálatot?
Köszi.
-
-
üszök
őstag
Szuper! Köszi mindkettőtöknek! A 6000 ft os ingyen beszélős 100 Giga netes csomagom van .
-
4Grider
félisten
Az EU-n belül nagyjából ugyanazokkal a díjakkal telefonálhatsz és mobilnetezhetsz mint itthon. Ha nagyon alacsony a mobilnet havidíjad, akkor jellemzően nem tudod az EU-ban mindet felhasználni, pl. itt a Netfone csomagjai esetén 20 GB/hó körül van az EU-ban felhasználható adatkereted. Az alkalmazás általában minden szolgáltatónál mutatja ezt a keretet külön.
-
üszök
őstag
Sziasztok, teljesen tájékozatlan vagyok a témában segítséget szeretnék kérni. Nem járok külföldre egyáltalán így nem tudom milyen díjak vannak jelenleg. Kicsit szétnéznék Szlovákiában motorral. Kéne mobilnet a térképhez meg lehet párat telefonálnék is.
Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Playstation Portal 6 hó garancia, számlával!
- iPhone 16 Pro 128GB gyári független hibátlan 2026.04.07. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB gyári független megkímélt kiváló akku!
- Gamer PC - Intel i7-10700K, RTX 3070, 32GB DDR4 RAM
- BONTATLAN! Samsung Q800F 5.1.2 ( HW-Q800F/EN 5.1.2) hangprojektor/soundbar/hangszóró
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Újszerű Acer Aspire A515 - 15.6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB SSD - Win11
- Samsung Galaxy Watch 6 40mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Victorinox jellegű svájci bicska eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
mint ahogy a pénztárgépes kártyák is

14-i keltezésű, augusztus 1 a fizetési határidő.