Hirdetés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Milyen okostelefont vegyek?
- Jövő héten mutatkozik be a OnePlus új szériája
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
Új hozzászólás Aktív témák
-
MadMancs
veterán
válasz
4Grider
üzenetére
Nem olcsó.
De egységes amúgy a Telekom és Voda csomagok ilyen szintű árazása.
19Ft/perc és 19Ft/sms.
100 mondjuk ingyenes (korlátlannál).
De 100-200 sms-t úgy értettem, hogy 2-3 sms egy a karakterlimit miatt. Persze, lehetne 1 is ékezetek nélkül. De megtisztelem annyival hogy helyesen, ékezetekkel, nem rövidítve írok. -
AtHoS
nagyúr
Nekem bazi sok jó ismerősöm van, akiknek általában vannak keresztneveik, de sokukkal nem vagyok napi szintű kapcsolatban, viszont vagyunk olyan jó viszonyban, hogy megköszöntsem őket névnapjuk alkalmából. Mivel nagyon sok közülük 70...80+ korú, akik aztsetudjákmijazamessengerviber - nyomógombos készülékén amúgy sem tudná kezelni -, így adja magát, hogy nagyobb részüket smsben köszöntsem, a közelebbi ismerősöket pedig telefonhívással.
Így aztán vannak időszakok, amikor 30-40 sms is elpattan nálam egy számlázási ciklusban
de van olyan is, amikor talán egy sem
-
Fall-N
veterán
válasz
MadMancs
üzenetére
Munkára természetesen megfelelő, hétköznapi emberként értettem. Munka ügyben kevésbé tolakodó egy SMS, meg nyilván nem ismerőse IM-en egy ügyfél az embernek ilyenkor.
Platform függetlenség is jogos, meg internet sem kell hozzá, de sajnos nem terjedt el az MMS, így kevés a karakter, ami belefér és semmilyen médiát nem lehet küldeni vele, ami sokszor hasznos lenne. Nyilván nem is erre találták ki, de sokszor már e-mail amit küldenek már munka ügyben, SMS ritkább.
-
MadMancs
veterán
Vannak azért előnyei.
Nálam pl egy leendő ügyféltől (beérkezett szerződés igény) az összes információ hogy mi a neve, mi a telefonszáma, és milyen csomagot szeretne. Na ilyenkor ha nem veszi fel a telefont (pl dolgozik) akkor küldök egy SMS-t hogy ki vagyok, miért keresem, és mikor fogom legközelebb keresni.
100-200sms simán elmegy egy hónapban.
-
-
4Grider
félisten
válasz
mihaczitomi
üzenetére
Kérdésre válaszoltam, nem minősítettem, így azt sem mondtam, hogy előnyös a csomag. Főleg nem a mi yetteles flottás csomagjainkhoz képest...
A te csomagodban mennyi ingyen sms van? -
válasz
mihaczitomi
üzenetére
Röhögöm a 7000 forintos 5 gigás netes reklámot a mobilkutató professzortól a tvben.
-
sfefe
addikt
válasz
4Grider
üzenetére
Sehol nem szoktam elmenteni pláne "külföldi" oldalon. Tkom appban el van mentve meg a simple-ben... Amúgy sehol nem szoktam... Ha vásárolok is kártyával törlöm is ki... Pl Playstation oldalon is ugye beteszed vásárolsz és ott van a fiókban, de onnan is kitörlöm vásárlás után... Ennél a 2-nél bízom benne nem lesz "baki"....
-
Nekem az appban nem működik jól a Simple fizetés... vagyis, van egy gomb, hogy átdobna a Simple appba a fizetés folytatásához a mentett kártyákkal, de ez nem történik meg, szóval maradt számomra a böngészős fizetés. (OnePlus 7 Pro, Android 12)
-
4Grider
félisten
Ha tudnád hány neves cégnél történt már mentett bankkártyaadatokkal kapcsolatban adatszivárgás, nem ragaszkodnál hozzá annyira. Havonta sok millió Ft-ot költök el bankkártyával (céges ügyletek), eszembe nem jutna kártyaadatot elmenteni. Az erős ügyfélhitelesítés ui. csak Európában véd...
-
sfefe
addikt
válasz
MadMancs
üzenetére
Mert mintha olvastam volna, hogy biztonsági okokból nem lehet elmenteni.( Ami azért fura, többi appban el lehet)
De ha lehet simple-vel fizetni az is jó...
Az is csak akkor ha nem kell mindig írogatni a jelszót, hanem el lehet menteni... ha mindig be kellene irkálni annak nem sok értelme lenne...( Ki tudja fejből a jelszót...) -
csibor
addikt
Erősen gondolkodom a visszatérésen. Mikor leléptem 6K kértek 4gb netért. Most Yettel emelés után ~4k 13gb net, és nem korlátlan a beszélgetés. Rockmobil rádió mozgatja a fantáziám.
-
MadMancs
veterán
Én ezt elhiszem.
Nem azt írtam hogy rosszak, csak azt hogy erről nem Netfone tehet, hanem a készüléked.
Netfone nyújt egy szabvány szolgáltatást, amit a telefonod nem tud használni. Ezért írtam hogy sajnos kínai vonalon ez jellemző.Ez kb ugyanaz mintha vennél egy 4G képes telefont, és a szolgáltató lenne a hibás hogy nem megy vele az 5G.
-
MadMancs
veterán
válasz
mihaczitomi
üzenetére
Szia.
Igen lehet ügyfélkapuban, és appban is fizetni bankkártyával. -
mihaczitomi
tag
Sziasztok ,az alkalmazáson belűl ,kàrtyàval ki tudom majdd fizetni a szàmlàkat ????
-
Bestx
csendes tag
válasz
MadMancs
üzenetére
Köszönöm a válaszod, de a kínai csoda erős túlzás.
Napi 8 órát telefonálok folyamatosan, és ezt kénytelen vagyok 2G-n, mivel arra dob le(rockmobil, telekomos csomag), emellett hívás közben nincs mobilnet se, plusz az IMS is unregistered.
Tehát root és build.prop szerkesztés és/vagy custom OS használata nélkül esélyem sincs, hogy lesz volte a netfone-nál. -
MadMancs
veterán
Most se a Netfone nak okoz gondot hogy aktiválják a VoLTE szolgáltatást. Sőt, ha eddig aktív volt, akkor most is aktív.
Az hogy a telefon nem tud mit kezdeni vele, nem a Netfone sara. Az se jelent semmit hogy yettelnél oké.
Ezeknél a kínai csodáknál lutri hogy mely szolgáltatóknál megy és melyeknél nem, mivel csesznek bármiféle szabványt is követni.Egyébként biztos hogy nincs VoLTE? Nem csak a VoLTE ikont hiányolod? Mert az sok telefonnál nincs aktív VoLTE mellett se.
-
Bestx
csendes tag
Sziasztok!
Esetleg van itt olyan, aki Realme GT Master Edition telefonnal használ netfone-os csomagot? Amióta ez a telefonom van, sajnos nem elérhető a VOLTE szolgaltatás, persze az ügyfélszolgálaton azt mondják, hogy be van kapcsolva és vigyem szervizbe a telefonom (standard duma, már belefáradtam). Előzőleg egy többnyire ismeretlen Umidigi S5 Pro telefonom volt, annál nem okozott gondot a netfonenak, hogy aktiválják a VOLTE-t. Yetteles kártyával tökéletesen működik ez a funkció, tehát szolgáltatói oldalon van a gond. Köszönöm előre is. -
Fall-N
veterán
Közben megírták a MIUI topikban, hogy MIUI-n a *#*#4636#*#* kóddal lehet lehívni a SIM és hálózat adatait. Ezek alapján aktív az IMS és így a VoLTE is, csak Vodafone hálózat esetén a MIUI ezt nem jelzi ki. Leírtam ide, hátha másnak is hasznos lesz.
-
Tiédetis
senior tag
tehát ha vezetéskest akarnék váltanai, akkor a jelenlegi (telekomos) hálózatot adja a voda(?) is? De mi lesz pl. a csomag többi részével? (TV + kényszerű telefon)
Nem látok tkom oldalán csak TV-s csomagot. Bár még mindenképpen megvárom, hogy mennyi lesz a nem emelés utáni emelt ár. (jelenleg 9616 Ft a giganet és szuper családi HD) -
-
FingR86
őstag
telekom flottából jöttem számhordozással
itt Szabolcsban nekem nagyon tré volt a telekom, még a digimobil is bőven erősebb volt térerőben. Telekom maximális letöltési sebesség olyan 15Mbps-on tetőzött.Kb 2 hét volt minden ügyintézéssel együtt MadMancs kolléga jóvoltából. Minden flottul ment, kedves és gyors ügyintézőt kaptam, a feltett kérdéseimre kivétel nélkül azonnal tudott válaszolni.
-
-
válasz
4Grider
üzenetére
Akkor a vezetékes rész kiesik. Már csak a mobil kérdés. Oké, nyilván az én telefonomba kerülne a SIM, jelenleg 25 GB-os adatkeretem van, de azt sem tudom kihasználni
Viszont az 50-es korlátlan beszélgetéssel oké lenne. Akkor a kérdések:
1. Saját tornyaik valószínűleg nincsenek, így a Telekom tornyait használják?
2. Milyen körzetszámot kapnak ezek a simek? -
Helló,
Hajdúszoboszlón lakom, jelenleg DIGI FTTH és Magenta 1 előfizető vagyok (Berettyóújfaluban). A Magenta 1-et októberben fel fogom mondani, mert nem építi ki a Telekom Hajdúszoboszló fürdőnegyedének egy olyan 40%-ában az optikát, meg semmit sem, így nem tudom áthozni Berettyóújfaluból. Tehát lejár a hűség azt felmondom.
A Netfone hirdetésével pár hete találkoztam a Facebookon. A DIGI Internettel és TV-vel meg vagyok elégedve.Korábban Vodafone-os voltam, és ott (is) volt korlátlan telefonálás Nonstop L néven. Magenta 1-ben is van, de az Berettyóújfaluban lenne használható. Tehát nekem két dologra lenne szükségem ha a Magenta 1 kiesik, mert jelenleg csak a Magenta 1 SIM van nálam ... a mobilinternetre és a korlátlan beszélgetésre.
Eddig azt gondoltam, hogy ez a Netfone egy egy sim kártyás történet. Amit behelyezek a mobilba, és van korlátlan telefon + 50 GB net. Most felmentem a honlapjukra és azt látom, hogy még vezetékes szolgáltatásuk is van. Milyen közegen keresztül szolgáltatnak? A DIGI FTTH-t nem tervezem felmondani, pl, mert a TV-t nézi az egyik családtagom, és a szolgáltatás is stabil, egy ASUS RT-AX86S router szépen kihajtja.
Viszont a Vezetékes internet | Netfone oldalán nem láttam semmilyen űrlapot ahol lekérhető, hogy mégis az utcámban elérhető e a vezetékes Internetük, vagy az, hogy ez koax vagy optika. A másik része meg az a dolognak, hogy most jelenleg mint Magenta 1-esek tudunk egymás között családi opcióval beszélni. Tehát legalább két SIM kártya kellene, egy nálam. Van e ilyen "társkártya opció"?
-
Fall-N
veterán
válasz
g.gergo
üzenetére
Köszi, ez a kódos bekapcsolás megvolt. 4G calling néven van a VoLTE, be is van kapcsolva. A hangminőség jó, úgyhogy az sem lett volna lényeg, ha nincs. Csak megszoktam a Yettelnél, hogy kijelzi. Ott mondjuk direkt kérni kellett, hogy aktiválják, alapból nem volt engedélyezve.
-
4Grider
félisten
Marha egyszerű még mindig: Ha telefonálás közben marad a 4G a kijelzőn, akkor csak VoLTE-n tudsz telefonálni. Ha viszont levált, akkor nem aktív.
Poco nálunk nincs a flottában, de egy standard androidos telefonban szokott lenni beállítások\telefon (névjegye)\állapot(információ)\SIM kártya állapota menüpont.
Ha az IMS szóra rákeresel a beállítások fejlécében, semmi találatod nincsen? -
Fall-N
veterán
válasz
4Grider
üzenetére
Poco X3 Pro, MIUI 14 - Android 13, tehát friss. Egyébként nem mutat VoLTE jelet a telefon, Yettelnél ott volt az ikon. Tudom ez nem jelent semmit, majd megkérdezem másik topikban, hogy ez így működik vagy sem. Azt viszont nem tudom, hogy alapból aktív-e a VoLTE egy új előfizetésnél. Ha a mobiladat aktív akkor kint a 4G+ ikon, tehát van rendes lefedettsége a vodának itt.
-
Tiédetis
senior tag
Az ingyenes percdij az mp alapú vagy perc/fél perc?
-
Zuglói
tag
Sziasztok,
ha valakit érdekel, március 21-én adtam le online a rendelést, és tegnap (04.03) este már meg is történt a tényleges számhordozás. A yettel nagyon hamar elengedett. Yeti elött is vodás voltam, csak a könyvelési rendszerük csödje miatt mentem el, igy sok meglepetés nem ér a hálózatuk miatt. Volte, 4g egyből volt, csak az apn kellett átirni, és az internet is müködött. -
4Grider
félisten
válasz
MadMancs
üzenetére
Az ÁSZF azért vicces, mert aszerint a 100 perces (csak ezeket néztem össze) T-s csomagok vagy olcsóbbak, vagy egy árban vannak a vodás azonos csomagokkal. Közben meg a T-s csomagokat adjátok drágábban. A minimum az lenne, hogy ha csak az akciós csomagokat publikálja a cég, akkor legyen egy akciós ÁSZF melléklet a honlappal egyező árakkal.
-
MadMancs
veterán
válasz
4Grider
üzenetére
Mert hivatalosan nincs. Nem véletlen nincs a honlapon. :)
Elméletileg csak nagyon indokolt esetben egyedileg lehetne szerződni.Most van aki mer van aki nem. És spec simán elkértem az összes T hálós csomag anyagát. Igen, ez papír, scannelés email. Macerásabb is kicsit.
Általam biztos nem áll le, sok embernek elküldtem már privát. Ide nem írom ki mert azért engem rúgnak hátsón.
-
Midway
senior tag
Kapcsolatba léptem az egyik netfone üzletkötővel , emailben megkaptam a részletes tájékoztatást tőle a vodafone hálozatát használó csomagokról.
Válaszban kértem a Telekom hálozatos csomagok árát, de nem jött válasz 2 napja. Tud valaki ebben segíteni? Korlátlan beszélgetés 20-50gb net érdekel. -
krystman
őstag
Egy olyan kérdésem lenne, hogy a Netfone-nál van adatmegosztó sim? Nem találtam erre semmi infót!
-
Pro Shop
csendes tag
Nagyon köszönöm a válaszokat. Sok net, korlátlan duma. Nincs számhordozásom csak sima egyszerű új előfizető leszek. XVII.ker és környéke.
-
MadMancs
veterán
Számhordozás esetén átadó szolgáltatón múlik minden. Netfone 1-3 napon belül letudja a dolgot, Yettel amúgy úgy tapasztalatom alapján leghamarabb engedi el a számot, utána Telekom/digi fej fej mellett. Vodafone esetén katasztrófa az egész. Pont mint maga az ügyviteli rendszerük.
-
Fall-N
veterán
válasz
MadMancs
üzenetére
Egész gyorsak voltak nálam, páromnál még gyorsabb volt a Yetteles átállás. Neki már csütörtök óta aktív az új előfizetés. Múlt héten pénteken kötött szerződést a helyi partnernél, kapott SIM-et is (itt már nem hibázott a csaj), vasárnap hívta a Netfone. Kedden is aktív lett volna már, de volt hiba számhordozás közben, Yettelnél még a régi lakcím volt megadva, korrigálták és jó lett neki.
Én egy nappal előbb kötöttem, hétfőn hívtak és a SIM-et meg kellett várnom +2 nap, ezt a GLS pénteken szállította nekem.
-
MadMancs
veterán
válasz
Pro Shop
üzenetére
Szia.
Mit értesz korlátlan alatt? Korlátlan net nincs (már) (egyenlőre).Itt a keresőbe települést beírva körbe tudsz nézni milyen lehetőségek vannak környezetedben. Vannak partner fizikai üzletek, és vannak partner üzletkötők. De lutri. Nem minden üzlet tart készleten simet, de előfordulhat hogy üzletkötőknél van sim. Érdeklődd meg a találatokat.
Egy biztos, a pesti központi irodában (Mohai út 38) azonnal kapsz simet ha nem számhordozás. Ha hordozás ugyanúgy napok, amíg át nem adja az előző szolgáltató.
Egyébként online is (ha nem a központi oldalon adod le) 1-2 munkanap.
Mondjuk ez az üzletkötőn is múlik.
Múlt hét kedden volt olyan ügyfelem, 3 simet rendelt, még aznap délután megvolt adategyeztetés, szerdán feladták kártyákat, csütörtökön boldogan használta. Ezek új számok voltak. Hordozás macerásabb, ha személyesen mész be, ha nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 7420, 14" FHD IPS kijelző, i7-1185G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év ga
- Corsair 64GB KIT DDR4 3200 MT/s CL16 Vengeance LPX - bonatlan, új
- Corsair 32GB KIT DDR4 3200MHz CL16 VENGEANCE RGB PRO SL Black - bontatlan, új
- LG UltraWide 49WQ95X-W monitor
- Gamer PC - Ryzen 7 5800X RX 7800 xt, 32GB ddr4, 1TB Nvme
- Samsung 860 Pro 256GB V-NAND SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B350M R5 1400 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- Samsung Bluetooth Mouse Slim egér
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2,5 év gari - MAGYAR
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 1000GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
de van olyan is, amikor talán egy sem
appban el lehet menteni a bankkártyát?

Viszont az 50-es korlátlan beszélgetéssel oké lenne. Akkor a kérdések: