- DIGI Mobil
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
maxikaa
csendes újonc
Tudna valaki segíteni, hogy valamilyen applikáció létezik, amelyik megmondaná, hogy az adott hónapban mennyi volt a kimenő hívásom percben?
Mivel a netfone-os számla ezt sajnos nem taglalja. -
GrandS
senior tag
Az sms díjakról lehet tudni, mondjuk a 6990Ft-os csomagnál?
-
-
veterán
Az hogy a másik VoLTE vagy sem, lényegtelen. Neked a hibás VoLTE megy ki szóval lesz net hívás alatt. A túloldali VoLTE képesség hangminőség terén számít.
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
jose999
senior tag
Nem kifejezetten csak a beszéd/hívás minőség a lényeg, hanem hogy legyen egyszerre net és hívás.. Most jelen esetben ha valaki netezik és nincs 3G (ne adj isten dolgozik vele) és jön egy hívás, ugrik a net... Vagy ez van, vagy az..
[ Szerkesztve ]
„Oh, igen. A múlt gyakran fájhat, és elfuthatsz előle, de akár tanulhatsz is belőle.”
-
csibor
addikt
Végül is amit ajánlottak 7K csomagot, tetszik is. Amíg lehet tartom magam a max 5k előfizetésért. Ez most sajnos nem megy. Pedig ok az egyetlenek akiket nem anyázva hagyom itt
-
szaniszlokar
aktív tag
Én nem bántom őket. Ezt a döntést hozták, hogy emelnek. Biztosan átgondolták többször a dolgot, mérlegeltek.
Ők sem szeretetből csinálják a dolgot.
Amíg számomra kedvező, használom. Ha már nem megfelelő, akkor szétnézek más alternatíva után. Egyelőre van alternatíva. Lehet,hogy idővel megint kedvező csomagot tudnak ajánlani, akkor vissza is hordozhatom a számot.
Engem felhívtak, hogy akkor mi a tervem, mert írtam nekik még azonnal vissza e-mailt, hogy nem fogadom el az emelést. Elmondtam kulturáltan, hogy hordozni fogok januárban, most nem foglalkozom ezzel. Nekem tényleg nem lehet panaszom rájuk. Ez van, így alakult.Minden ellenállás hasztalan.
-
jose999
senior tag
válasz #90184448 #1277 üzenetére
Dehogynem igaz... Ezt írtam... "Ha mégis úgy döntöttél anno, hogy hűséget kötsz, itt is ugyanannyi a kenyér 1 évig ;) nekem maradt az ára" tehát itt is garantált egy évig az ár, mint a másiknál, ugyanazokkal a feltételekkel (1 év hűség). Viszont ha nem tetszik, nem kötelező a hűség. Bármikor el lehet menni,ha találsz jobbat, olcsóbbat. A másiknál nem.
[ Szerkesztve ]
„Oh, igen. A múlt gyakran fájhat, és elfuthatsz előle, de akár tanulhatsz is belőle.”
-
jose999
senior tag
válasz #76055552 #1275 üzenetére
A CBA boltja (KÜF) viszont megköveteli, hogy egy évig csak ott vehetsz kenyeret. Ha máshol olcsóbb lesz idővel, vagy finomabb lisztből készül, akkor is! A spar (netfone) nem. Ha nem tetszik a liszt, amiből van a kenyér, vagy drága, mehetsz. Ha mégis úgy döntöttél anno, hogy hűséget kötsz, itt is ugyanannyi a kenyér 1 évig ;) nekem maradt az ára.
-
törölt tag
A spar (netfone) mellett van a CBA boltja (KÜF) ahol olcsóbb a kenyér. Utóbbi bolt garantálja, hogy 1 évig nem emel árat.
Hogy te milyen flottával szenvedtél (a te neden volt-e a szerződés vagy a flottakezelő nevén), azt nem tudtuk meg az általad leírtakból, de ahogy 4Grider írta, a KÜF csak egy igazolást ad, közvetlenül a szolgáltatóval szerződsz, vagyis minden ugyanaz, mintha az utcáról besétálnál publikus tarifára szerződni, 1 dolog kivételével: olcsóbban kapod meg a szolgáltatást.[ Szerkesztve ]
-
z67
őstag
Nekem konkrétan telefonálás mellett internetezni kellett a munka miatt, tehát nem volt kérdés. Kicsit kellemetlen volt folyamatosan azzal letenni a telefont, hogy bocs, de amíg beszélek nem tudok dolgozni. Nem csupán hóbort, vagy úri passzió ezt számon kérni rajtuk. Kicsit kellemetlen lenne nekem ennyi ideig ígérgetni ezt, bár valóban hivatalosan sosem ígértek ilyet.
-
4Grider
nagyúr
A VoLTE hiánya ott nem gáz, ahol van 3G. Most még elég sok helyen van, talán májusra fogják az egészet lekapcsolni. Ahol viszont most sincs 3G, marad a 2G. Na azon egészen más "élmény" telefonálni, mint 3 vagy 4G-n. Szóval én megértem az ilyen helyen élőket, hogy kell nekik a VoLTE.
A FB-os csodaflottáról: Senkit nem érdekel, hogy milyen bagázs van mögötte, ha a szolgáltatóval közvetlenül szerződsz. A dolgozói csomag konstrukció esetén a flottaigazolás megkapását követően közöd nincs a flottához. A hűségidő alatt ki sem rakhatnak a csomagból akkor sem, ha beszántják a flottát.[ Szerkesztve ]
-
veterán
Én Telenortól jöttem át, és ott volt VoLTE, de én nem érzem a hiányát. Az én fülemmel van a baj, vagy más oka van?
De persze, igazad van, én nem akarom beosztani senki pénzét, ha valakinek sok a plusz ezer forint akkor sok. Én csupán a jelenlegi gazdasági helyzettel próbáltam kicsit összekötni, és jelenleg én elégedett ügyfélként nem akarok ezer forintért egy fészbukos csoda flottára váltani.xcsabo: mire gondolsz konkrétan? Mármint szerinted, hogy lehetne ezt jobban kommunikálni? (Nem kötekszem, tök őszintén érdekel)
[ Szerkesztve ]
-
z67
őstag
Részben igazad van, de én másként közelítem meg. Ahol nincs alternatíva, ott benyelem, ahol van használható, ott viszont sajnos lépni kell. Én is nagyon szerettem a céget az elején, de még nyáron lépnem kellett a VoLTE hiánya miatt, ami persze azóta sincs. Amúgy nem látok ilyen trendet más cégeknél, inkább lefelé mennek a telko árak. Ahogy írtam, itt a nagyok már nem tartják szükségesnek a virtuális cég árdiktálását szerintem.
-
veterán
Hát srácok, ne értsetek félre, de aki eddig a sparba járt kenyérért, az majd nem fog oda járni, mert drágult? Minden nagyon megdrágult körülöttünk. Nyilván a netfone-ban dolgozó emberek is ugyan abba a boltba járnak vásárolni ahová mi, ők is pénzből élnek. És ha azt akarja a munkaadójuk, hogy ne menjenek el az ott dolgozók, nyilván bért kell emelni. Nem vagyok tisztában a telekommunikációs nagyker árakkal, de túl nagy árrés nem lehetett rajta nekik, ezért tudott olcsó lenni, és eljön az a pillanat, amikor a bevétel már nem fedezi a kiadásokat, és akkor sajnos árat kell emelni. Én azt gondolom, hogy még mindig nem rosszak a csomag árak, nekünk kettő is van a családban, abból az egyiket érinti az emelés, de nem találok jobbat. Én kétszer próbáltam flottát, kétszer meg is szívtam, sőt az egyik miatt, még rendőségre is beidéztek tanúként. Szóval én számomra a flotta nem játszik, de körbe nézve nem flottás előfizetést én nem találok jobbat.
-
4Grider
nagyúr
Ez a gerillamarketing a Credit Primeosokra mindig is jellemző volt. Meg is értem, hogy kihasználják a helyzetet. Persze ők is előszeretettel követik el azt a hibát, hogy meghirdettek olyan közeljövőben várható kedvezményt/új díjcsomagot, amiből aztán hosszú hónapok után lett csak valami. Mellettük szól viszont az, hogy nem kerül semmibe hozzájuk bekerülni és minden belépő maga szerződik a Telenorral, ergo saját kezébe kerül mindenkinek a saját előfizetése.
-
törölt tag
Ahogy a netfone "sztorit" látom:
- eddig a netfone egyes csomagjai legolcsóbbak voltak
- habár a(z otthonival összekapcsolt) magentába bevont mobilos csomaggal eddig sem tudtak versenyezni
- a díjemeléssel az árelőnyük megszűnt
- a ph! (mobilarena) oldalon fórumozók tudatos vásárlók: ők(mi) eléggé tájékozottak vagyunk a különböző flottás tarifákkal (pl. KÜF) vagy a vodafone ügyfélmegtartó tarifákkal kapcsolatosan
- ezért ezen a fórumon a netfone már nem fog tudni új ügyfeleket szerezni
- a netfone-nak megmaradnak a flottát és a vodafone ügyfélmegtartót nem ismerők, azaz a kevésbé téjékozott ügyfelek[ Szerkesztve ]
-
Littoral
aktív tag
válasz nagyj74 #1262 üzenetére
Kedvező Üzleti Flotta a fedőneve
Jut eszembe (ez a szerkesztés): bent jártunk a Telenorban, érdeklődni erről a flottáról. Semmit nem tudtak róla, még a hírét se' hallották, tehát ne így keresd, a többiek itt majd felvilágosítanak, onnantól tudom én is.
A Netfone-nál aznap akartam megrendelni egy csomagot, amikor bejelentették az emelést, még az előzőt. Úgyhogy maradt nekem is a KÜF.[ Szerkesztve ]
-
nagyj74
senior tag
Röstellem, de valaki árulja már el, hogy mi is az KÜF...
-
Dracula72
senior tag
Csináld azt amit én: hordozd el a számodat.
Rengeteg ismerősöm hívott, mind elhordozza a számát.
Sajnos tényleg oda jutottunk, hogy a KÜF tényleg jobb.
Elfelejtették, hogy Magyarországon árérzékeny emberek élnek.
Béke poraira.( ͡° ͜ʖ ͡°) Debrecen Telefon Adás-Vétel: https://www.facebook.com/groups/1953581434945040/
-
MolnárPéter
aktív tag
RIP Netfone!
Áldom az eszemet, hogy érdeklődtem előtte, és nem váltottam. (Nálam a 2 T-vel kezdődő kilőve gyenge jelerősség miatt).Tud valaki esetleg olyan Vodás flottát, amiben az előfizető nevén van a kártya, korlátlan beszélgetés és net van benne, és nem a listás Redeket akarják ráderőszakolni?
Jelenleg szintén Vodás flottában vagyok, korlátlan beszéd, 19 Ft/sms + 5 Gb net, social + connect passal 5490 Ft-ért. Viszont korlátlanban csak a listás Redeket tolják az arcomba.
-
Pent
csendes újonc
Tudnátok segíteni hogyan tudom lemondani , miként a Netfone előfizetésem? Köszönöm.
-
csacsi67
addikt
-
nagyj74
senior tag
válasz RoyalAirForc #1247 üzenetére
Hiteltelen lett a cég. Abszolút nincsenek biztonságban az előfizetők.
-
NFT2
junior tag
Február 1-el emelünk mindkét csomag esetében.
Jelen tudásom szerint le merem írni, hogy nem lesz további emelés. Ezt sem szerettük volna, de elkerülhetetlenné vált, viszont úgy léptük meg, hogy most így egyben minden csomagnál ezt hosszú távra rendezzük.
Amit garantálni nem tudok az, hogy díjcsökkentés lesz-e. Ha a körülmények engedik, megtesszük. -
juve600
nagyúr
mi is január 4-től átmegyünk a KÜF-höz, 4600 Ft korlátlan beszéd+10 GB
net -
szaniszlokar
aktív tag
válasz RoyalAirForc #1238 üzenetére
Hűség nélkül vagyok itt. Ha már számomra nem kedvező, akkor kifizetem a számlát és keresek kedvezőbb lehetőséget.
Sok helyen van így, hogy az elején kedvezőbb a díj.Minden ellenállás hasztalan.
-
NFT2
junior tag
VoLTE: fogalmazzunk úgy, hogy kiterjesztett teszt folyik, van már olyan innen a fórumról, akinél bekapcsoltuk, és működik. Megragadom itt az alkalmat, hogy ezt így publikusan felkínáljam, aki csatlakozni ehhez a teszthez (azért ez már a végéhez közeledik), az privátban jelezze, megadva a telefonjának pontos típusát.
-
Bestx
csendes tag
Az a baj, hogy most azt írod, hogy további emelés nem várható, korábban meg azt, hogy a meglévő ügyfeleket nem érinti. Ne értsd félre, nem ellened irányul a dolog, de pont ennyire tudom elhinni ezt a mostani kijelentésed, mint a korábbit. Én fél órája kaptam meg az emailt, hogy Január 1-től emelkedik a havidíjam. Ezt még el is fogadnám, ha nem December 29-én lepnétek meg ezzel, hanem minimum egy hónappal előre lenne jelezve, hogy el tudjam dönteni az érvénybe lépés előtt, hogy hova viszem tovább a számomat, vagy maradok esetleg. Január 1-től működésbe lép a rég igérgetett VOLTE? Az emailbe olvastam, hogy Januárban (valamikor) működni fog, de az áremeléshez illene a szolgáltatást is igazítani. Amilyen korrektnek tűnt korábban a Netfone, most ezzel a húzásával sikerült elbizonytalanítania.
-
AtHoS
nagyúr
-
NFT2
junior tag
Sziasztok, itt vagyok még...
Sajnálom, hogy most így ünnepek után-közben rossz hírrel jöttünk sokatok számára.
Nincs olyan gazdasági terület, ahol nem felfelé mennek az árak, ilyen környezet van most.
Próbáltuk a végsőkig húzni az emelést, most jött el a pillanat, amikor már nem volt tartható ezeknél a csomagoknál a korábbi árszint.
Amit én személy szerint is nagyon sajnálok az, hogy a meglévő előfizetőinket is érinti, hiszen ahogy beidéztétek jogosan korábbról, eddig azon dolgoztunk, hogy ha hozzá kell nyúlni a díjakhoz, az csak az újonnan csatlakozókat érintse. Eljött az a pont, amikor ez már nem ment.
Érthető, ha valakit ez felbosszant, bár ha elégedett velünk, és nem akar flottában menni, szerintem a maradás a jó döntés:-), továbbra is jó áron vannak ezek a csomagok. További emelés pedig nem várható...
Felkínáltunk a csomagváltás lehetőségét is, szerencsére sokan élnek vele, akár kisebb, akár nagyobb csomagra.
Bízom benne, többen maradtok, mint mentek. -
zoli62
addikt
Sajnos ez az ára annak, hogy nincs hűség, így az árak bármikor korlátlanul változtarhatók.
-
RoyalAirForc
aktív tag
válasz szaniszlokar #1225 üzenetére
Ez a legundorítóbb húzás, amit egy szolgáltató csinálhat. Beetet több ezer embert, aztán díjakat emel, és ráfogja kb. mindenre, ami történt a közelmúltban...Érdekes, hogy a fizetéseket nem emelgetik így...
-
bkiky01
senior tag
válasz szaniszlokar #1229 üzenetére
Én kb 2 hónapja váltottam, mert a fentebb említett hiányosságokból fél év alatt nem lett semmi..
-
z67
őstag
Továbbra sem vitatva, hogy önálló cégről van szó, az amiért a nagyok felerősítették már okafogyott lett. Gondolok itt a digi mobilra. Szerintem.
-
szaniszlokar
aktív tag
Sajnálom, hogy emelniük kell. A szolgáltatással nem volt gond, az ügyfélszolgálat is rendben volt. Nekem az 5G, volte, app nem hiányzik. Ezt a számot az asszony használja, neki a korlátlan beszéd a lényeg.
A legkisebb csomagban lévő 200 MB net kevés. Így a lefelé váltás nem opció.Minden ellenállás hasztalan.
-
csibor
addikt
válasz szaniszlokar #1229 üzenetére
Nekem is megjött a levél, szintén oda megyek. 5k amit hajlandó vagyok kifizetni telefonszámlára.
-
-
törölt tag
válasz szaniszlokar #1225 üzenetére
-
szaniszlokar
aktív tag
Kaptam emailt, hogy február 1-jétől a 4990 Ft-os csomagom 5990 Ft-ba fog kerülni. El fogom hordozni a számot, nem szeretnék többet fizetni. Szép volt, jó volt, ezek szerint ennyi volt. Sajnálom.
Minden ellenállás hasztalan.
-
noezmegmi
tag
Hova lettek a jó árak és miért nincs korlátlan net belföldön?
Samsung Galaxy S Advance GT-I9070 \ Sony Xperia SP C5303 \ Honor 4x
-
nagyj74
senior tag
válasz PROHARDVER! #1221 üzenetére
Nem értem. A Netfone-ról volt szó eddig is.
-
PROHARDVER!
Tisztelt mindenki.Nagyon elkanyarodtunk a topik témàjàtól beszélgetésre nem ez való.
-
-
4Grider
nagyúr
válasz mikk2000 #1218 üzenetére
Miért kellene utánaolvasnom, ha tudom hogy a Voice over LTE-nek nem véletlenül az a neve, ami? Itt azzal van probléma, hogy hogyan tudjuk átváltani/átadni/venni a legkülönbözőbb hálózati szituációk esetén az egyik átviteli módot a másikra lehetőleg megszakadás és egyéb hiba nélkül. Ezt nem lehetett normálisan szabványosítani a rengeteg szállító miatt.
-
sifarr
senior tag
válasz juve600 #1209 üzenetére
mivel a Telekomnak nálunk nincs 3G -je csak 2 vagy 4 ezért kellene a Netfonos 4Ghang ,akkor biztos jó lenne
Látom, hogy nem voltam elég világos.
Telekom háló esetén VoLTE nélkül sem lenne hívásfogadási problémád. A 900-as 2G hívás pedig bár némileg lassabban épülne fel, de a minősége nem lenne sokkal rosszabb mint a VoLTE. -
sifarr
senior tag
válasz #76055552 #1208 üzenetére
Inkább óvatosan az ilyen kijelentéssel, ...
Igen, a te kérdésedre derült ki az anomália. Viszont azóta javították a Netfone és a Rockmobil honlapját, tájékoztatását is. (Bár a Rockmobil honlapján van egy nagyon durva és több kisebb helyesírási hiba is.) Azóta egyértelműbb a helyzet. Valamint juve600 olvassa a topicot, és tudja, hogy rá is lehet/kell kérdezni a hálózatra.Fel kell rakni egy cellmappert a telefonra, és ott látszódni fog a CID-ből, hogy melyik szolgáltató toronyrára csatlakozik a SIM.
Ha már nálad van a sim, akkor nem kell a cellmapper. A beállításoknál átállsz manuális hálóválasztásra, és rögtön kiderül, melyik hálón van a készüléked.Lecseréltem a TMH-t XEH-ra, és utána szépen bejöttek a VoLTE hívások, vagy leváltott 3G-re a telefon.
Ezt a váltást nem biztos, hogy minden felhasználó meg tudja csinálni. Én sem. Ha juve600-nak ez lehet a megoldás, akkor ebben kell neki tanácsot adni. Persze, ha vállalja a buherálást. -
törölt tag
A Rockmobil csak Telekom hálót használ
Inkább óvatosan az ilyen kijelentéssel, volt itt a fórumozók között meglepetés, amikor rákérdeztem a vodás hálózatra-addig mindenhol az volt akommunikáció, hogy telekomos hálót használ a netfone.
Fel kell rakni egy cellmappert a telefonra, és ott látszódni fog a CID-ből, hogy melyik szolgáltató toronyrára csatlakozik a SIM.Visszatérve a telefonos anomáliára: nekem volt TMH-s samsungom, amiben nincs vodafone VoLTE profil (digi, tnor, tkom van). A voda automatikusan bekapcsolta a VoLTE-t, mert érzékelte a rendszerünk az IMEI szám alapján VoLTE támogatott készülékem van. Aztán mivel a TMH-ban nincs voda VoLTE profil a hívások eltüntek az "éterben"...csak jöttek az SMS-ek.
Lecseréltem a TMH-t XEH-ra, és utána szépen bejöttek a VoLTE hívások, vagy leváltott 3G-re a telefon. -
sifarr
senior tag
válasz juve600 #1204 üzenetére
... és nekem a korlátlan +4GB volt ,pont amire azt írta NFT2 kolléga hogy Vodafone-s
... feleségemnek szintén korlátlan+4gb csomag és nála nagyon-nagyon ritkán jön elő a hiba,ő most is NETFONO-os
Egyre erősebb a gyanúm, hogy itt lesz a kutya elásva.
Feleséged pont ugyanolyan készüléket használ mint te?Téten a Voda honlapja szerint 2G, 4G lefedettsége beltéri. A sima 3G (gondolom 900-as frekin) szintén full beltéri. Viszont a 3G/HSPA a település jelentős részén csak kültéri. Ez valamelyik magasabb frekin működhet.
Amikor 4G-én vagy és jön egy bejövő hívás, akkor a Netfone esetében mivel VoLTE nincs, váltani kell. 2G-re, sima 3G-re vagy 3G/HSPA-ra. Ezt a váltást a Voda hálója kezeli. Itt lehet valami gubanc nálatok. Lehet, hogy a házatokban - bár a 3G/HSPA elvileg csak kültéri lehetne - mégis billeg a hálózat sima 3G és 3G/HSPA között, és ezért fut a folyamat sikertelen hívásra. Ha a feleséged készüléke más, akkor az ő készülékének akár jobb is lehet a vételkészsége, és ezért jelentkezik nála ritkábban a hiba. Meglehet, nem lenne ez a probléma, ha a háló a 900-as 2G-re kapcsolna át. De ott meg rosszabb a hangminőség, a kapacitás is kisebb. Tippem szerint a háló a magasabb frekire váltásra van konfigurálva, sikertelenség esetén pedig nem vált tovább 2G-re.az volt benne az érdekes hogy januártól -augusztusig nem volt gond vele csak utánna
Erre lehet magyarázat. A szolgáltatók már elkezdték a szolgáltatásokat átpakolgatni a különböző frekik között, a nagy adatkapacitás elérése céljából. Tehát lehet, hogy a Voda akkor, augusztus tájékán csinált ilyen pakolgatást. Ez sokmindent megváltoztathat.Mindez csak az én feltételezésem. Szakszerű műszaki ismeretek hiányában a totális tévedés jogát fenntartom.
Amit én tennék a helyedben. Mivel NFT2 szerint esetlegesen lehet hálót is váltani (itt Vodáról Telekomra), megkeresném őt, hogy segítsen. A Rockmobil csak Telekom hálót használ. A feleséged előfizetését kérd át Telekomra. Ha megy Netfone csomag esetében is, akkor úgy. Ha nem, akkor kérjetek "brand-váltást" Rockmobilra. Persze mindkét esetben a jelenlegi tarifátok megtartása mellett. Tesztelje a feleséged, hogy az időnkénti hiba így megszűnik-e. Mivel a Telekomnak nálatok nincs 3G-je és a 2G és a 4G is full beltéri, így ott ez a hiba nem hinném, hogy megjelenne. A Telekom 2G-je pedig hívásra jó minőséget ad.
Ha a feleségednél a teszt sikeres, akkor akár vissza is mehetsz a Netfone/Rockmobilhoz. Persze, rosszabb tarifával mint a KÜF. -
Lewzke
őstag
Nekem nem hivatalos eszközöm volt és bekapcsolva maradt a VoLTE, nem volt más eszközben. (Helio P60 SoC, full dualsim lte, dualsim volte s mégis "nem támogatott") Nehéz volt őket rávennem bekapcsolni, de sikerült. Egy évig használtam így a Telenorral gond nélkül, csak elegem volt abból hogy minden bitet úgy fizetsz mintha valami arany lenne, így most Netfone van. Őrület, hogy alig tudnak adni 4GB-ot egy hónapra becsületes áron a nagyok.
[ Szerkesztve ]
-
juve600
nagyúr
az volt benne az érdekes hogy januártól -augusztusig nem volt gond vele csak utánna
amikor itt beléptem a Netfone-hoz akkor arról volt szó hogy a Telekom hálózatát használják,most meg kiderült hogy Vodafone-t is, és nekem a korlátlan +4GB volt ,pont amire azt írta NFT2 kolléga hogy Vodafone-s
hozzá kell tennem hogy NFT2 kolléga maximálisan korrekt volt velem,segített, sim kártyát cseréltünk meg mindent de nem lett jó
feleségemnek szintén korlátlan+4gb csomag és nála nagyon-nagyon ritkán jön elő a hiba,ő most is NETFONO-os
-
sifarr
senior tag
válasz juve600 #1199 üzenetére
... csak azután derül ki mikor már megkötötte a szerződést, hűségidő-stb ,aztán szembesül a dologgal hogy ez meg ez nem működik....
Ugye milyen jó, hogy 4Griderhez irányítottalak!
Egyébként, ahogy már többször olvashattad, ez bizonytalanság a VoLTE sajátossága, negatívuma. Nem tudsz ellene tenni semmit, garancia nincs.
Azt kipróbálhatod, amit z67 javasolt úgy, hogy veszel egy telenoros prepaid sim-et, megpróbálod bekapcsoltatni. Utána meg a gyakorlatban kiderül, hogy működik-e a VoLTE és később leveszik-e róla. Ha működik pár hétig, akkor mehetsz a KÜF-be.Még valami eszembe jutott. Az kiderült, hogy a Netfone vodás és telekomos hálót is használ, csomagtól függően.
A Telekomnál nem hallottam még ilyen hibáról, hogy nem jön be a hívás, csak sms értesítés jön. Náluk a hívás miatti 4G-ről 3G-re vagy 2G-re leváltás stabilan működik.
Mi van, ha te a Netfone-nál vodás csomagot kaptál? Téten, ahol laksz, ott a Voda 3G/HSPA lefedettsége a település egy részén csak kültéri. Ha hívásnál erre akart 4G-ről leváltani, akkor lehet, hogy ez nem sikerült, és ezért nem jött be a hívás. Nem értek a műszaki kérdésekhez, ez csak egy felvetés.
Jó lenne megtudni, hogy a Netfone-nál milyen hálózatot használtál. Esetleg ez is okozhatta náluk a problémát, ami miatt otthagytad őket.
Viszont, ha telekomos csomagot rendelsz, akkor valószínű VoLTE nélkül sem lenne hívásfogadási problémád.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Logitech Z906
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Spórolós topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- DIGI Mobil
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest