- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
Új hozzászólás Aktív témák
-
csacsi67
addikt
válasz #39652832 #3298 üzenetére
sms nincs az fizetös belföldön korlátlan net plussz beszéd külföldön 5 giga , használható multi van 5G van vowifi van szám nem a tiéd ,telefont nem tudsz venni kb ezen a hét végen beszélek az illetövel kb 3000 tagjuk van. nincs semmi belépés meg külön költség. Én ilyet használok a multi miatt. Zárt flotta ezért nemirok semmit de egyszerü a bekerülés,segitekdenem s vagyok Magyarországon.
[ Szerkesztve ]
-
8
senior tag
Első körben vegyétek ki a sim kártyát, tisztítsd meg alkohollal, a sim slotból egy fogpiszkálóval óvatosan szedjétek ki a porcicákat.
Ha nem segített, második körben körben próbálja meg a hálózati beállítások visszaállítását, utána párszor ki-bekapcs, ha ez nem segít, akkor egy teljes telefon gyári visszaállítás.
Ha nem vezetett eredményre, akkor cseréljétek meg a két telefonotokban a simet pár napra és egyértelműen ki fog derülni, hogy a szolgáltatónál van-e hiba (pl sim kártya kaki - ezt sim kártya cserével lehet orvosolni) vagy a készülékkel van valami.
Ha a te kártyáddal is ezt tapasztalja, akkor az ő készülékében lesz a "hiba". Vagy műszaki okból (ezesetben éretelemszerűen csak telefon csere fog segíteni), vagy szoftveres okból (ezesetben a fenti visszaállításokkal érdemes szerintem próbálkozni).
[ Szerkesztve ]
52.000Ft jóváírás Gránit bank kétperces okostelefonos számlanyitáshoz, feltétel nélküli 0Ft/hó számlával. Mastercard Platinum bankkártya 2+ évig ingyen. Raiffeisen kisvállalati ajánlókód. REVOLUT regisztrációhoz 8.500Ft! Curve regisztrációhoz 8.000Ft! Privát üzenetben küldöm
-
veterán
Sajnos én is tapasztalom egyébként.
Alap esetben S21 ultra amit használok, ebben egy voda és egy Telekom hálós Netfone sim van. Hibátlan.
Viszont 2 hete voda sim átkerult pár napra egy Xiaomi MI 11 Lite 5G NE be. Nem volt felhőtlen az élmény. Vissza is rendeztem az eredeti állapotot.
Remélem egyébként tényleg csak SIM a gond és megoldódik.
Segítenék szívesen. De mivel nem az én ügyfelem vagy, így csak tanácsot tudok adni.
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
asuto
újonc
válasz MadMancs #3287 üzenetére
Egy SIM cserét még megpróbálunk kiharcolni, plusz próbáljuk még más telefonokban tesztelni a dolgot, hátha elérünk valamit. Nekem is Xiaomi van, egy Redmi Note 11 Pro 5G, nálam ugye minden rendben.
Plusz megnézzük a SIM beállításokat is.
De ez így eléggé hektikus valóban, plusz nem erre számítottunk, hogy szolgáltató-váltás olyan lesz, mint az aknakereső 2023-ban.
Köszi a tippeket![ Szerkesztve ]
-
matt22
tag
Ugyanilyen készülékem van (Mi 9T) és nincs ilyen gondom, pedig mindkét SIM-et aktívan használom (Netfone és Telekom).
Nagyon ritkán előfordul hogy kicsörgés nélkül nem fogadott hívást jelző SMS jön, de ez korábban (Yettel) is előfordult és inkább a duál SIM működés velejárója.
A SIM beállításoknál az "előnyben részesített hálózattípust" célszerű csekkolni, nálam LTE-re állítva nem tudott hívást fogadni egyáltalán. Most "LTE TDSCDMA CDMA EVDO GSM WCDMA" van kiválasztva, így nincs probléma. Egy próbát megér. -
veterán
Van több lehetőség.
Pl azóta hibásodott meg.
Más frekvenciákat használ Voda mint Yettel, amit rosszabbul kezel párod telefonja, VoLTE, ez mondjuk xiaomik esetén alapból elég hektikus hogy kinél hogyan működik.
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
asuto
újonc
válasz 4Grider #3283 üzenetére
Egy háztartásban élünk, ezt elfelejtettem leírni. Viszont azt még mindig furcsának találom - laikusként -, hogy az előző szolgáltatónál ténylegesen soha semmi ilyen jellegű problémája nem volt ezzel a készülékkel. Az meg egy picit röhejesnek tűnik nekem (legalábbis laikusként), hogy szolgáltató váltásnál akkor lehet telefont is cserélni. Pláne, hogy csak 4 éve vásárolta a telefont.
-
veterán
Szia.
Egy helyen vagytok?
Ha igen akkor tényleg nem valószínű hogy hálózati hiba. Hisz ugyanazt a hálózatot használjátok.
SIM cserét ettől függetlenül érdemes lehet kiharcolni. Hátha.
-
asuto
újonc
Sziasztok,
barátnőm és én is nem rég váltottunk Yettelről Netfone-ra. Nekem problémamentes a szolgáltatás azóta, leszámítva a néha tré Vodás térerőt. Viszont a páromnak olyan gondja van, hogy amióta átállt, rendszeresen megszakadnak a hívásai, nem jönnek beérkező hívások, csak SMS róla. A Netfone érzésem szerint csak hárít, és annyit mondtak, hogy cseréljen készüléket, ami szerintünk nem reális, mivel a Yettelnél minden tökéletesen működött neki, és sosem volt ilyen jellegű problémája. Egy Xiaomi Mi 9T készüléke van egyébként, ami nem egy mai darab, de mint említettem, a Yettelnél mind a mobilinternet, mind a telefonhívás tökéletesen működött.
Tapasztalt bárki itt ehhez hasonlót? -
törölt tag
Az egyiket apple watchban használom, ha nem viszem magammal a telefonom akkor is elérhető vagyok, tudok telefonálni, zenét hallgatni, apple pay fizetni, stb. Netfone-nál nincs esim az órába. A másik iPad-ben van, ott akár többszáz giga is mehet pl nyaralásnál, de sima hétköznap is kényelmes mert a multisim kártya lehetővé teszi, hogy hotspot megosztás nélkül is lehessen mobilnetet használni, nem kell bénázni hotspottal, ahol a telefon melegszik, jobban merül, szétkapcsol, stb. Az egyebek meg a VoWifi és az 5G, utóbbi tudom nem mindenhol van, de nálam 500-600 mb/s
[ Szerkesztve ]
-
-
GOTiBI
csendes tag
-
Cs1csó
félisten
válasz StarKiller89 #3272 üzenetére
A zötgé a legjobb, meg a telecom, ezt azért tisztázzuk az elején!
A zötgével csak annyi a gond, hogy jelenleg sem nem gyorsabb se nem semmivel sem jobb mint az elődje, de persze "majd" lesz "valamikor" előnye is.
-
dzf007
senior tag
Nekem elég jó itt Nyíregyházán, Debrecenbe a Digi/Vodafone. Gondolkodtam a váltáson Netfone-ra, de ennyiért a digi/voda bőven jobb..Az év végéig. Aztán majd meglátom mennyit emelnek. Mert ONE, majd csak tavasszal vagy ősszel lesz..
-
veterán
válasz #39652832 #3268 üzenetére
Nincs ilyen csomag amit szeretnél.
Korlátlan beszéd van amihez jár 100sms, többi 19Ft/db.
VoLTE van.
5G, eSIM, folyamatban. VoWifi jövőre van ütemezve. Multisim (már) nincs.Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
törölt tag
Mielőtt átjönnék a Telekomtól a brutális árak miatt, szeretnék érdeklődni hogy Netfone-nál van-e teljesen korlátlan csomagban (korlátlan hívás, sms, net) 5G, Volte, Vowifi, és Multisim?
-
Cs1csó
félisten
válasz mihaczitomi #3263 üzenetére
Igen, kb. mint egy plázának, de a Penny Market-ben is van ingyenes wifi. (Sok a csóró akinek nincs adatkerete is tudja használni pl. a Lidl appot de már a Penny-nek is van app-ja vannak olyan akciók amiben a kuponok csak digitális Penny kártyával vehető igénybe.)
-
veterán
válasz mihaczitomi #3263 üzenetére
Nem mindenhol, nálunk pl (várpalota nincs). Legalábbis kb másfél éve még nem volt, akkor yetteles kártyával nem volt térerő azért kellett volna.
Mostanában nem néztem mert mobilnet is szuperül működik bent (Voda háló).
-
veterán
Kollégádnál is ugyanaz a helyzet.
Állítsa be APN-t ahogy levélben is kapta ( internet.netfone.hu ) és mutatni fogja app (is).
-
veterán
Pontosan. Csak azt fogja mutatni amit innentől használsz.
Igen, voda APN el ugyanúgy számolja a rendszer, csak app/ügyfélkapuban nem látszik.
-
Cs1csó
félisten
Az appban? A kollegámnak sem megy (ami nem lenne gond korlátlan netnél de mivel nem az zavaró a bizonytalanság) ezért tepeítettem a Net Usage Monitor appot neki ami az értesítősávon mutatja a fogyasztást (havi keret van megadva és értelemszerűen mutatja a felhasznált és a hétralévő adatkeretet)
[ Szerkesztve ]
-
qltsar
veterán
Koszi mindkettotoknek, eszembe sem jutott telefonvaltas utan, hogy be kell allitani...mivel volt mobilinternetem.
Gondolom ilyenkor mar, ha beallitom, csak azt fogja szamlalni amit ezutan fogyasztok, de a kozponti rendszerben szamolta az adatkeret fogyasztast?
[ Szerkesztve ]
-
qltsar
veterán
A mobilinternet forgalom szamlalo csak nalam nem mukodik?
Azt jelzi, hogy nincs fogyasztasom a honapban, pedig volt rendesen.
-
qltsar
veterán
Nalam a Lehel teri Pennyben konkretan nincs halozat, Telekom vigan elvan. Azert is erthetetlen, mert a metroszinten minden szolgaltatonak jelerositoi vannak kiepitve, ezert (is) van a metro vonalakon normalis 4G lefedettseg.
Idokep, met.hu tegnap osszeomlottak. Epp az autopalyan voltunk, amikor elert minket, aztan a veszvillogozas kozben probaltam en is egy radarkepet keresni. Nem Netfone hiba volt kivetelesen, hanem nem birtak az oldalak a sok felhasznalot.
-
veterán
-
Littoral
aktív tag
válasz INGJOKE #3244 üzenetére
A legtöbb Lidlben az árnyékolás miatt nincs hálózat, legalábbis nálunk, ebben a háromban nincs, tehát itt 100%-ban nincs. A kasszírnő első kérdése, hogy van-e alkalmazás. Van, csak odabent nincs hálózat. Kínálnak kedvezményt, de mégsem, érdemes lenne megfuttatni ezt hivatalos felületeken. Ez mondjuk nem Netfone kiváltság, mindhármat érinti.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
félisten
Nagyon érdekes, haveromnak is rengetegszer levált 2G-re a telója sima voda hálón, pedig az iPad-je másik voda kártyával simán röfög 4G-vel ugyanott, ugyanakkor. Az én telómon is hibátlan a netfone.
Haver szerint néhány hónapja csinálja ezt nála, és általában B20-szal fedett területen. Minden más frekire simán felmegy.
Lehet, hogy valami hiba van a voda hálóval, hogy így válogat a készülékek közt?[ Szerkesztve ]
Eladó régi hardverek: https://hardverapro.hu/apro/sok_regi_kutyu/friss.html
-
8
senior tag
ma is többször, többfelé volt Budapesten, hogy csak tekert de nem tudott betölteni még egy podcastot sem, pedig 4G-n volt, ha nagyon hagytam egy 30-40 másopercig, akkor sikerült neki
Vidéken időképen a radartérképet akartam nézni út közben, 4-5x próbálkozásra sikerült megjeleníteni
Budapest belvárosban délelőtt tanfolyást néztem volna youtubeon háttérzajnak, annyira nem volt képes a hálózat, hogy akadásmentesen lejátszon egy 720p videót
Lidlben kiveszem a zsebemből és felmutatnám qr kódot a pénztárnál, látom ám hogy valami gondja van, hát megint ott figyel az E betű, pedig felkészülésként direkt betöltettem az appal a kódot a szalag elején
Amikor épp rendesen megy, akkor is érezhetően csigalassú a mobilnet
A hívással ellenben eddig semmi gondom nem volt, csak a mobilnet használhatatlan számomra
52.000Ft jóváírás Gránit bank kétperces okostelefonos számlanyitáshoz, feltétel nélküli 0Ft/hó számlával. Mastercard Platinum bankkártya 2+ évig ingyen. Raiffeisen kisvállalati ajánlókód. REVOLUT regisztrációhoz 8.500Ft! Curve regisztrációhoz 8.000Ft! Privát üzenetben küldöm
-
sfefe
addikt
Sziasztok!
Ha beszélek akkor itt nem megy a net?
Tkomnál úgy emlékszem ment....Az élet nem igazságos csak jobb a halálnál...
-
Foose
addikt
Valami kaki van? Kb 8 órától kb nincs hálózatom. Edge. Mobilnet kuka (volt) újraindítottam a telefont, semmi. Hálózat keresés, mindent megcsináltam. Most per pillanat működik.
Lehet ismersz régebbről,Nrg néven :) Mostanában SirDannyL
-
Stonerice
őstag
Szia.
Szerződéskötés pillanatában kell választani operátort?
Hogyhogy nem lesz elérhető a telekom?Pénz beszél, kutya utal! Aktuális főkomponenseim: 5600X / Msi B450 Gaming Plus Max / 16GB 3733 cl16 / Sapphire Nitro Rx480
-
Stonerice
őstag
Sziasztok!
Tervezek mobilnet csomagot váltani még az idén!Jó értem, hogy a használt apn-től függően képes a szolgáltató vodafone és telekom hálózathoz csatlakozni?
Pénz beszél, kutya utal! Aktuális főkomponenseim: 5600X / Msi B450 Gaming Plus Max / 16GB 3733 cl16 / Sapphire Nitro Rx480
-
4Grider
nagyúr
válasz mihaczitomi #3216 üzenetére
Ha a vodától hoztad volna, igen nagy valószínűséggel más lenne a helyzet.
-
mihaczitomi
junior tag
Én ezt nem értem ....Digitöl hoztam el a szàmot (06309628221) és minden simàn működött egyböl
06 30 962 8221
-
BaLee
addikt
Kis plusz infó a misztikus vodafone-os lassú számhordozáshoz. Ugye a storym annyi volt, hogy május 8-án megrendeltem az egyik csomagot számhordozással. Vártam heteket, semmi. Hívtam őket, de meguntam az ügyfélszolgálatos kapcsolásra várást 15 perc után, írtam facebookon, ott általános semmitmondó választ kaptam, hogy most kicsit (kicsit? 3 hét telt el akkor) meg vannak csúszva de keresni fognak. Aztán meguntam a várakozást plusz adódott egy jobb lehetőség így június 3-án írtam nekik e-mailt, hogy részemről tárgytalan, ha eddig nem sikerült már ne erőltessük. Másnap e-mailben sűrű elnézést kértek, hogy holnap hívni fog a kolléga a szerződés kötés miatt (azóta sem hívott (3 hete volt ez) de nem is lett volna értelme).
Yettel szolgáltató lett flottás csomag, pénteken felhívtuk az ügyintézőt, hétfőn megkaptam a sim kártyát, jött az sms, hogy számhordozás péntek este fog végbemenni, ez meg is történt pénteken úgy, ahogy ígérték. Szóval én így nem letten Nefone-os. Amúgy továbbra is szimpatikus cég a nagyok mellett, de ez azért valljuk meg elég amatőr hozzáállás részükről, hogy a már biztos megrendelőt fel sem hívják, ha keresi őket akkor meg általános rizsával lerázzák ahelyett, hogy foglalkoznának vele.
-
Akelaus
senior tag
válasz INGJOKE #3207 üzenetére
15-ben hullámzó, legalábbis az Illyés Gyula -Bocskai utca környékén(Kormányhivatal épülete pl.) épületen belül.
Mióta nem írtam itt erről, telefont is cseréltem, más okból, de semmit nem jelent.
Olyan mintha az egyik torony még nem dobja el, a másik meg még nem képes átvenni a készüléket. 🤷♂️Igazából már elengedtem, vagyis más sokkal fontosabb most, hogy ezzel foglalkozzak.
Viszont a héten is belefutottam egy akadozó hívásba, 70-es szám hívott a melóhelyen elől, én bent voltam az épületben. Illetve egyik nap Edge virított felül, órákon keresztül.Más: jártam mostanában Cegléd - Nagykőrös - Kecskemét útvonalon vonattal, végig mobilnetet használva.
Néhol a nagy semmi volt a hálózat, főleg Nagykőrös környékén Kecskemét felé. -
-
gabor9991
őstag
válasz INGJOKE #3203 üzenetére
[Telekom lakossági csomag] 37forint/perc perc alapon
Na ez a durva rablás. -
veterán
válasz INGJOKE #3203 üzenetére
Igen mint írtam nagyvallati előfizetések (ide tartoznak flották is) többnyire mp alapúak.
De a lakossági vonalon nem jellemző mp alapú számlázás jelenleg bárki számára elérhető csomagok esetén. Netfone -on kívül nem is tudok másról.
-
-
veterán
Nem annyira. Csak üzleti tág fogalom.
KKV általában perc alapú, nagyvállalati (ide tartoznak pl flották is) még többnyire MP alapúak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
- Zalman ZM650-EBT (hibás) eladó
- Újszerű ASUS OLED Zenbook! Csak 1 kg! 13,3 coll/i5-1135g7/512SSD/16GB 4267Mhz RAM
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest