- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Yettel topik
- iPhone topik
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- One mobilszolgáltatások
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Új hozzászólás Aktív témák
-
qltsar
veterán
válasz
INGJOKE #3940 üzenetére
Felhívtad őket előtte amúgy, hogy ez lesz, vagy csak megcsináltad a KÜFnél amit kell, és várod, hogy Netonfe reagáljon?
Én biztos, hogy nem fogok futkosni Netfone-hoz emiatt, max egy telefont megeresztek az ügyfélszolgálatnak.
Arra lennék még kíváncsi, hogy az előre befizetett havidíjammal ilyenkor mi történik, bár gondolom az utolsó havidíjból levonják.
-
-
Akelaus
senior tag
válasz
INGJOKE #3935 üzenetére
De szép!
Akkor ezért nem kapok választ a kérdésemre, hátha sikerül még a 45 napból is kicsúszni.
"azt mondta ismerik".. érdekes, akkor a számla végén mikor felhívták a figyelmünket a változásra, miért nem tüntették fel, hogy van lehetőség felmondani a szolgáltatást, ahogy teszi a többi szolgáltató?Vicc ez az egész. Kötöttél szerződést valamire, ami tartalmazott bizonyos dolgokat. pl. a roaming idején felhasználható net mennyiségét. Ha azt csökkentik, az szerinte kedvezően érint?
-
Akelaus
senior tag
-
Akelaus
senior tag
válasz
INGJOKE #3865 üzenetére
Itt a válasz:
"Kedves Ügyfelünk!
Sajnálattal olvassuk levelét. Amennyiben hűség idő alatt hordoz el vagy mondja fel a szerződést, úgy kötbér kerül kiszámításra. Ennek a mértékéről egy tájékoztató jellegű levelet tudunk küldeni. A kötbér számítási ideje 30 nap, de előbb végbe szokott menni.
Kérjük jelezze részünkre igényt tart- e a kötbér számításra. "
Én nem az ÁSZF változás miatt kérdeztem rá, most megtettem azt is, várom arra milyen választ kapok. -
csaszi75
senior tag
válasz
INGJOKE #3832 üzenetére
Ez egy Huawei telefon?
Haveromnak volt olyan, hogy használta az Vodánál a standardnet APN-t.. elérte a telót az otthoni vezetékesről..
Aztán amikor bekapcsolta a Hotspot-ot, akkor a Huawei telefon magától átváltott az internet.vodafone.net APN-re.. de ez szívás, mert a standardnet kellett volna neki a publikus IP miatt.. de ez nem ment hotspot megosztásban.
Próbáld ki, hogy a Netfone APN helyett a Voda APN-t használod és úgy indítot a Hotspot-ot.. -
4Grider
félisten
-
válasz
INGJOKE #3505 üzenetére
Ez a Velencei tó mellett a vonaton volt tapasztalható legalább 5-10 percen keresztül a vonat tótól távolabb eső oldalán.
A yettelnek legalább volt 2G-je.Ugyanehhez kapcsolódik, hogy Zamárdiban a Telekombak van már B28-a, amivel tűrhető mobilnetet tud nyújtani, nagy területen, és mintha a vodánál is láttam volna B28-at a network infon, de ebben nem vagyok biztos, vasárnap sokkal kevesebbet nézegettem ezeket.
A yetinek 2G-je volt csak a strandon, de a spotify akadozva, de ment róla havernál.
Osztottam neki netet, hogy ő is élvezhesse a netfone előnyeit, ha már 18 ezret fizet a Yetiért. -
Littoral
aktív tag
válasz
INGJOKE #3244 üzenetére
A legtöbb Lidlben az árnyékolás miatt nincs hálózat, legalábbis nálunk, ebben a háromban nincs, tehát itt 100%-ban nincs. A kasszírnő első kérdése, hogy van-e alkalmazás. Van, csak odabent nincs hálózat. Kínálnak kedvezményt, de mégsem, érdemes lenne megfuttatni ezt hivatalos felületeken. Ez mondjuk nem Netfone kiváltság, mindhármat érinti.
-
Akelaus
senior tag
válasz
INGJOKE #3207 üzenetére
15-ben hullámzó, legalábbis az Illyés Gyula -Bocskai utca környékén(Kormányhivatal épülete pl.) épületen belül.
Mióta nem írtam itt erről, telefont is cseréltem, más okból, de semmit nem jelent.
Olyan mintha az egyik torony még nem dobja el, a másik meg még nem képes átvenni a készüléket. 🤷♂️Igazából már elengedtem, vagyis más sokkal fontosabb most, hogy ezzel foglalkozzak.
Viszont a héten is belefutottam egy akadozó hívásba, 70-es szám hívott a melóhelyen elől, én bent voltam az épületben. Illetve egyik nap Edge virított felül, órákon keresztül.Más: jártam mostanában Cegléd - Nagykőrös - Kecskemét útvonalon vonattal, végig mobilnetet használva.
Néhol a nagy semmi volt a hálózat, főleg Nagykőrös környékén Kecskemét felé. -
gabor9991
addikt
válasz
INGJOKE #3203 üzenetére
[Telekom lakossági csomag] 37forint/perc perc alapon
Na ez a durva rablás. -
MadMancs
veterán
válasz
INGJOKE #3197 üzenetére
Akkor nagyon rosszul tudod. :)
Épp ezaz, hogy tizen éve jellemző volt másodperc alapú. Azt rájött mindenki hogy miért ne fizettessék ki a teljes percet? Szinte mindenhol perc alapú, kivétel pár nem publikus, ezer éves lezárt csomagot.
Neked eddig nem volt mobil előfizetésed, vagy korlatlanod volt, vagy ennyire nem érdekel mennyit fizetsz? 😅
-
Akelaus
senior tag
válasz
INGJOKE #2709 üzenetére
Én beküldtem minden te-mailben amit kértek, írtam magamnak egy papírra mikor mit tapasztaltam, óra:perc stb.. azóta sem kaptam semmilyen választ, bár én hibajegyet sem, csak automata e-mailt arra mikor elküldtem az utolsó üzenetet arról amit kértek.
Pont úgy működött ahogy neked is, vagy úgy működik.
Csak már nem rinyálok, mert belefáradtam.
1 dolog változott, van VoLTE, de ma is eldobta a hálózatot, aztán néztem az E-G jeleket az 5-ös térerő mellett. -
qltsar
veterán
-
Akelaus
senior tag
válasz
INGJOKE #2566 üzenetére
Emlékeztet arra ami nálam történt/történik úgy 1 hónapja. Tutit aktív nálad a VoLTE? Nekem írásban azt reagálták, hogy be van kapcsolva, de ugyanígy dobálta 4G-ről le és szakadt meg hívás közben, vagy nem hallottuk egymást. Elküldtem mindent amit kértek, képeket, hívás adatokat stb..
Viszont közben átraktam a kártyát 2 másik készülékbe is, és ugyanez. Közben láttam, hogy baromira nem aktív a VoLTE, telefon a Netfone ügyfélszolgálatra, és ott a hölgy megnézte: igen, nincs bekapcsolva (hiába írták e-mailben, hogy igen). Bekapcsolta.
Azóta is hullámzik össze vissza napközben a melóhelyen a térerő, viszont hívás közben nem bontja a netet, 4G-t mutat végig.
Lehet érdemes lenne egy telefont megereszteni az üszire, hogy nézze meg nálad aktív vagy sem a VoLTE. -
8
senior tag
válasz
INGJOKE #2566 üzenetére
ez lehet hogy sim hiba?
nekem ugyanez volt még régen a telenornál, többször előfordult teljesen random, cseréltettem sim kártyát, és utána soha nem fordult elő, de hogy az oldotta-e meg, nem tudom, mert utána cseréltettem akksit is egy takarítással együtt (portok, hangszórók, sim kontaktok)
sim kontaktok esetleg koszosak lehetnek? az akksid jó? az iphoneok tudnak furcsa megmagyarázhatatlan dolgokat művelni amikor már nem az igazi az akksi -
4Grider
félisten
válasz
INGJOKE #1606 üzenetére
Legörgetsz az oldalon a "válassz hűségidőt" részig és megadod, hogy mennyit szeretnél vállalni...
https://netfone.hu/mobil-szolgaltatas
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad P14s/14 FHD(1920x1080)/i7-1165G7/32GB/512GB SSD/Nvidia T500(4GB GDDR6)
- iPhone 13 Midnight-128Gb-90% akku-2026.10.05. garancia
- MacBook Pro Retina 14" 8C / 14C / 16 GB / 512 SSD / Magyar / Garancia
- FULL CTO 14" MacBook Pro M2 MAX / 12C CPU / 30C GPU / 32 GB RAM / 1TB SSD / Garancia
- AKCIÓ - 2023 MacBook Pro 14" M3 CHIP / 16GB RAM / 512 SSD / Garancia
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 582m2 nyomat
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest