Hirdetés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
Új hozzászólás Aktív témák
-
mexel
veterán
Köszönöm szépen a válaszokat!
-
NFT2
junior tag
Szia, jose999 jól válaszolt, biztosan nem lesz kaució sem az esetedben. Mivel nincs hűségidő, teljes szabadság van, módosíthatsz, és persze bármikor el is mehetsz tőlünk, de erre az eshetőségre nem számítunk
A lefedettség pontosan azonos a Telekom-mal, mivel a hálózatot tőlük béreljük. Várunk, csatlakozz hozzánk, add le kérlek megrendelésedet a weboldalunkon. -
jose999
senior tag
Szia!
-Belépési díj nincs. (A kártyát futárral küldik, azt fizeted (1350 Ft) kaució más kérdés, ELVILEG ha előfizetéses számot hozol át, vagy bankszámla + közüzemi van, NINCS. Azért elvileg, mert nekem csak bankszámla kivonat volt, nem előfizetéses számot hoztam, és egy fillért nem kértek)
-a szám a Te neveden lesz. A Tiéd. Ez nem flotta!
-Hűség csak díjcsomag/sim vásárlása esetén nincs. Ha készülék is kell, más tészta.Remélem segítettem. (ha hibáztam, javítsatok!)
-
mexel
veterán
Sziasztok! Mivel az összefoglalóban nem találom, sem a honlapon hirtelen, inkább kérdezek, olyantól aki 100%-osan tudja:
-Van-e belépési díj végül, vagy kaució vagy bármi plusz összeg? ( számhordozás lenne voda előfizetésről)
-A sim kinek a nevén lesz? 100%-ban a régi tulaj birtokolja vagy a netfone-hoz kerül bármilyen módon is? ( csak akkor érdekel majd mert régi számot akarnak átvinni)
-Van-e hűség, mikor és hogyan lehet felmondani, vagy módosítani?Ezek akár mehetnének az összefoglalóba is ha már van topikja
Előre is köszönöm a választ! -
AtHoS
nagyúr
válasz
GhostHunter
üzenetére
Én sem, csak neten rákerestem a wildfly-ra és láttam, hogy hálózatos cucc. Ha utána akarsz járni, akkor itt [Otthoni hálózat és internet megosztás] érdeklődj
-
AtHoS
nagyúr
válasz
GhostHunter
üzenetére
Mondjuk nem árt tudni milyen eszközök vannak a hálózatban amin keresztül a netet eléred. Ott futtatja valami a képeden látható WildFly applikáció szervert (pl. Docker)
-
zzola
titán
válasz
GhostHunter
üzenetére
User error...
-
GhostHunter
tag
válasz
GhostHunter
üzenetére
..újra indítottuk a hóbelevancot, minden működik rendesen..
/ ez vajon mi lehetett ? /
-
zzola
titán
válasz
GhostHunter
üzenetére
Pedig elérhető az ügyfélkapu.
-
GhostHunter
tag
..az a vicc, hogy tobb mobilon is ez van.., asztalin is.. ;-(
-
juve600
nagyúr
-
Dracula72
senior tag
válasz
GhostHunter
üzenetére
Nálam megy.
-
GhostHunter
tag
.....
-
NFT2
junior tag
Szia, lehet nem keresett a kollégám, viszont azt látom, hogy a számhordozás ellenőrzését újból elindította. Bankkártyával tudsz fizetni akkor is az ügyfélkapuban, ha utalásra van állítva, ez nem jelent akadályt. A SIM és szám gazdálkodás összetett folyamat, nekünk is érdekünk, hogy ne dobjunk ki SIM-eket, de ez sajnos elkerülhetetlen esetenként.
Érdekes, hogy te postán kaptad a SIM-et, mert a posta bizonytalansága és elhúzódása miatt tértünk át a futáros folyamatra általában.
Szóval nincs kolbászból a kerítés, de azért meg lehet enni
-
zzola
titán
Nekem is sikrül hordozni.
Itt ígéretet kaptam, hogy korábbi ügy miatt keresni fognak, nem jött össze...
Weboldalon megrendelésnél bankkártyás fizetést jelöltem be, ezt önkényesen átállították utalásra. A fiókban is ez lászik.
Van nálam egy aktiválatlan SIM, ezt nem tudják újra felhasználni...nem látom a technikai hátterét ennek, de ha nem aktív, akkor miért kell kidobni?
A kártyát GLS-sel küldik, de minek? Kértem, hogy legyen posta, ja az ne legyen, mert megbízhatatlan! Januárban még megbízható volt....persze értem én, hogy inkább az én költségem legyen...
Egyszóval itt sincsen kolbászból a kerítés...
-
Zoltan84
csendes tag
Nem tudom, de napközben utánna fogok járni. Mindenesetre eléggé méltatlannak tartom ezt az eljárást.
-
Zoltan84
csendes tag
Üdv.
Nálam már kezdödnek a problémák. Múlt hónapban 9232ft-ot levonták a számlámból, mondván annyi túlfizetésem van.
Felhívtam őket, hogy azt mégis hogyan, amikor annyi számlán összesen nem volt még. Kis türelmet kérték, majd a pénzügyi déltől kaptam egy e-mailt, hogy nyugodjál meg, biztosan jó a számla, mivel az elöző számlákat 3x sikerült befizetni. Mondom jó rendben akkor befizetem. Erre ma reggel jött e-mailban a fizetési felszólítás!!! a 9232.- ftról. Mégis milyen eljárás ez? Belépni egyébként azóta sem tudok, sem gépről, sem több telefonnal, inkognitó módban, és cookie és cache törlés után sem.
-
NFT2
junior tag
Szia! A SIM aktiválás menü arra szolgál, hogy a viszonteladó partnereinknél átvett SIM-ek aktiválását és szerződéskötését megkezdjék az ügyfelek. A Te esetedben nem ez történt gondolom, közvetlenül tőlünk kaptad a SIM-et. Írd meg kérlek privátban az adataidat, és kollégáim megnézik, mit tehetünk még azzal a SIM-mel.
-
zzola
titán
Korábban számhordozást indítottam, de meg lett állítva a folyamat. Ebből kifolyólag van nálam egy Netfone SIM, de nincsen élő szerződésem.
Ebben az esetben a "SIM aktiválása" menüben kezdjek neki a szerződés kötésnek, vagy mint új ügyfél, új SIM kártya igényléssel?
Kösz. -
Üdv!
Rövid tapasztalat: Csütörtök este weboldalon "megrendeltem", péntek (azaz ma) szerződés telefonon. Otthoni telekom számla + bankszámlakivonat kombóval elkerültem a kauciót. Az ügyintéző vicces figura volt.
-
sifarr
senior tag
... de az adott havi számlák korábbi lejáratú fizetési határideje esetén sem számolunk fel késedelmi kamatot.
Én is ezt tippeltem. Nagyon csalódott lettem volna, ha nem így lenne. De nem csalódtam.
Mondhatjuk ez a csoportos beszedés jutalma
Hát, amennyi kamatot fizet a bankom a lekötetlen egyenlegre ... Ez nem nagy jutalom.
Maradjunk annyiban, hogy nekem a tarifa a jutalom.
És tőlem vonhatjátok akkor, amikor akarjátok. Akár a fizetési határidő napján, akár 1-én, nekem mindegy. -
NFT2
junior tag
-
Zoltan84
csendes tag
Üdv. Ügyfélkapus belépés másnál sem működik? Megadom a felhasználónevet és jelszót, és amikor a belépésre kattintok egyszerűen csak újratölt az oldal. Mobilon és gépen is, több böngészővel próbáltam.
-
sifarr
senior tag
Furcsa dologgal találkoztam a számlázásnál.
Csopbeszedéssel fizetek. A februári számlán a fizetési határidő 02.24. Viszont a bankom azt jelzi, hogy csak március 1-én fogja a Netfone (bankja) lehívni az összeget.
Csak nehogy az legyen a vége, hogy a következő számlában késedelmi díjat számoljanak fel.
Sejtem én, hogy nem így lesz, de az ördög nem alszik.
-
jose999
senior tag
válasz
SomodiFeri
üzenetére
Ezt már kérdeztem én is tőlük, a válasz :
"Az e-sim és multisim szolgáltatás előreláthatólag nyárra kerül bevezetésre. A 4G lefedettség már működik, az 5G pedig idei évben lesz bevezetve."
-
martonl
senior tag
Köszi, értem. A "klónt" arra értettem, hogy ők is önálló szolgáltatók lennének, csak "valahogy" lekoppintották a díjcsomagjaitok egy részét. De én is inkább arra gondoltam, hogy hozzátok kapcsolódnak.
-
martonl
senior tag
A V-Tel a Netfone klónja vajon, vagy a Netfone a V-Telé?
Kísérteties hasonlóság, csak hűséggel -
NFT2
junior tag
Szia! Igen , elég aktívak vagyunk a közösségi médiában, mint sok mindenki más is, erősítjük az online jelenlétünket. Ez még csak a kezdet
Valóban láthatsz üzletkötői vagy partner bolthálózati posztot, hirdetést is, viszonteladóink is megjelennek közvetlenül ajánlatainkkal. Ezzel semmi baj sincs, minden kedves leendő ügyfelünk ott vásárol, ahol neki tetszik/ahol ráakad a szolgáltatásunkra. Bárhol is veszed, a vásárlással a mi ügyfelünk leszel, nem leszel semmilyen hálózat részese, ettől ne aggódj. -
Dr Bubo
MODERÁTOR
Azt megkérdezhetem, miért van egy csomó Netfone hirdetés a Fb-on. Mind különböző személyektől, vállalkozásoktól. Az előfizetéssel együtt egy franchise rendszerbe is belépnek a felhasználók?
-
-
maxikaa
csendes tag
Melyik a legegyszerűbb, legkényelmesebb mód náluk fizetni?
1, Banki átutalás
2, Bankkártya
3, Csoportos beszedés? -
maxikaa
csendes tag
Abban tudna valaki segíteni, hogy ha hívok vezetékes számot, akkor az ingyenes vagy az már percdíjas?
-
sifarr
senior tag
Azért azt tegyük hozzá, hogy ha a Telekomnak át kellene vennie az ügyfélbázist, ilyen jól belőtt csomagokat ha akarna, akkor sem tudna biztosítani,
Én ezt nem így látom. A kérdést a teljes mobilpiacon belül és folyamatában nézem, ez alapján próbálok következtetni. Az állításom is eszerint született.
A mobilpiac jelenleg telített. Ügyfélbázist csak a többiek rovására lehet növelni. Már ezres tételben is a megszerzett ügyfél érték.
Van egy nagyon költségérzékeny ügyfélréteg, és ehhez kapcsolódik egy tudatos vásárlói réteg. A kettőt együtt a piac 10-20 %-a közé becsülöm. A szolgáltatók között ezekért folyik a "harc".
Kezdetben voltak a szolgálatóknál a publikus díjcsomagok, és ezek mellett a nagyvállalati céges flották, csak saját (esetleg dolgozói) használatra.
Később megjelentek kisebb cégeken keresztül a továbbszámlázós flották. Ezek azért a szolgáltatóknak is kockázatot jelentettek. Kis cég, vagyon nélkül. Az ügyfelek már kis, nem fizető része is becsődöltethette a flottát. A tartozást a szolgáltató nem tudta behajtani.
Később megjelentek azok a flották, amelyeknél már az ügyfél szerződött a szolgáltatóval. Olyanokól is egyre több van, ahol a "jogosultsági igazolásért" sem belépési díjat, sem évi tagdíjat nem kellett fizetni. Az ügyfél a szolgáltató számára nem különbözött a sima, publikus díjszabású ügyféltől, mégis 20-40 %-kal kedvezőbb tartifát adott a publikusnál. Miért éri meg ez a szolgáltatónak? Költség ugyanannyi, bevétel meg kevesebb, akkor miért? Azért , mert a 10-20 %-os szegmensben akarja növelni, megtartani a részesedését.
A legtöbb flotta telenoros vagy vodás. A Telekomnak kisebb itt a részaránya, mint a piacon belüli aránya. Nekem úgy tűnik, a telekomos flották "kínálata" nekem arra utal, hogy nem igazán preferálja ezt a megoldást. Nem itt, nem így akarja elérni ezt a réteget.
Nálunk a virtuális szolgáltatók nemigazán jelentek meg (eddig). Próbálkozás volt (Tesco), de nem jött be. Pedig máshol ez a modell jól működik, piacképes.Akkor most nézzük a "Netfone-jelenséget"!
Van egy cég, amely régóta jelen van a telekommunikációs piacon. Volt/van vezetékes internet kínálata, de a Digi megjelenése (és árszinvonalának hatása) beszűkítette a piaci lehetőségeit. Van/volt voip-telefon kínálata is, de ennek főleg a lakossági szegmensben nincs igazán jelentős piaca. Volt próbálkozása mobilra a Vodával, virtuálisként, de ez valamiért nem maradt tartós. Tippem szerint sokat kért a Voda.
De a cég érdeke a bevétel, a profit, tehát új üzleti megoldást kellett keresnie.
És ott a másik cég, a Telekom. Ők a "flottás" megoldást nem preferálják. Nem szívesen foglalkoznak kft-s megoldásokkal, vagy kisebb díjért bevállalni ugyanazt a költséget, mint a publikus díjcsomagúaknál. Jobban szeretnék nagytételben, kisebb költséggel, macera nélkül, minél kisebb, menedzselhető kockázattal elérni a 10-20 %-os piacot.
Szerintem (!!) a Netfone és a Telekom érdeke lényegében találkozott, harmonizált.
Ez öltött testet a Netfone jelenlegi kínálatában.Végül a kétségedről, miszerint csőd esetén, ha a Telekom megvenné, átvenné az ügyfélbázist, akkor nem tartaná a kedvező díjcsomagot.
Már jelenleg is igaz, konkrét példát is tudok, hogy hasonló helyzeteben a szolgáltató tartja a korábbi, flottás árat.
Nagy cég, céges flotta, dolgozói csomag is van. A cég szolgáltatót vált. A dolgozó (ő a szerződő) nem kerül át automatikusan az új szolgáltatóhoz, ő döntheti el. Viszont a régi szolgáltató - bár a keretszerződés megszűnt, megtehetné - nem rakja át a dolgozót egy publikus tarifába. Marad a tarifa, mert a szolgáltató abban reménykedik, hátha a céggel ellentétben marad a dolgozó az előfizetője. Mert pár száz előfizető is tétel!
Hasonlóan, egy megvétel-átvétel esetén ha a Telekom azonnal átrak publikus tarifába, akkor a megvett ügyfelek minimum 90 %-át azonnal elveszti. Miért fizetne azért, hogy azonnal elveszítse őket?
Más megközelítésből. Vétel eseten az ügyfelek "szerződéseit is megveszi". (Biztos, ami ziher - főleg, ha aggódós vagy -, tedd el a szerződést!) Azok továbbra is érvényesek, a benne foglalt díjszabással együtt. Meg lehet változtatni, de ennek során be kell tartani a vonatkozó jogszabályokat.Mindezt csak azért írtam ilyen hosszan, hogy megnyugtassalak. Többek véleményével ellentétben, Netfone-os előfizetés esetében nem vagy kiszolgáltatott még a legrosszabb esetben sem. Tarifa szempontjából sem.
-
NFT2
junior tag
válasz
Kronos3000
üzenetére
Szia Kronos3000, sajnálom, hogy a 6Ft-os csapattal befürödtél, nem vagy egyedül, és még most is vannak hasonló flották, akiktől egyszerűen nem lehet elszakadni...ellenben nálunk nem kell ettől tartanod, mobilszolgáltató vagyunk nem flotta, a mi előfizetőnk leszel, számod megtartod, nincs belépési díj és lelépési díj sem, és mindezt lekötés nélkül, ha végül nem vagy elégedett, bármikor zökkenőmentesen elválhatnak útjaink. De nem ez a tapasztalatunk
-
sifarr
senior tag
válasz
Kronos3000
üzenetére
Anno befürödtem a 6-forint nevű céggel, jó lecke volt. Nagyon sajnálom, pedig csábító a jó ár.
Persze, úgy döntesz, ahogy akarsz. Viszont a 6-forintos párhuzamod azért erősen sántít.4Grider jól összefoglalta az esetleges hátrányokat. (Az utolsó mondatában nem tudom, hogy mire gondolt.)
- Kombinált csomag nincs.
- VoLTE nincs, de későbbre - itt - ígérték.
- A korlátoltság inkább a netre nézve igaz, ahol hiányozhat az app, hogy követni lehessen a forgalmat. Később - ígérték itt - lesz, meglátjuk, hogy milyen. Addig jól kell belőni a netcsomagot. De eseti túllépést meg lehet oldani egy tartalék Domino Maratonnal. Igaz, ez némi kényelmetlenség.
Lefedettségi szempontból ha jó a Telekom, akkor jó ez is.
Ha "még sem tetszik", megoldás a határozatlan idejű szerződés - bármikor elviheted a számod.Végül a 6-forintos párhuzamodról.
Netfone virtuális szolgáltató és nem továbbszámlázós flotta, mint a 6-forintos is volt. A szám a tiéd, te rendelkezel vele a vonatkozó jogszabályok alapján és szerint.
Itt nem fordulhat elő, mint egy becsődölt továbbszámlázós esetében, hogy egy reggel arra ébredsz, hogy nem tudsz telefonálni és a számod is elveszett.
Modellezz egy esetleges Netfone csődöt! Ugyanaz történne, mint bármelyik nem virtuális esetében a 4 nagy közül (Digit is ideveszem).
Már a csődközeliséget is a többiek észlelik, esetünkben a Telekom közvetlenül és egészen biztosan. Van/lenne akkor a Netfone-nak egy 20-100 ezer darabos előfizetői bázisa. Egy csőd esetén, a csődeljárás során nem azzal kezdik, hogy lekapcsolják az előfizetéseket. A csődbiztos megpróbálja "eladni" a szerződéseket, az ügyfélbázist. Lenne rá jelentkező, pont 3 (Digi nem). A legnagyobb érdeke a vételre a Telekomnak lenne, hiszen korábban közvetetten bevétele volt a Netfone-s előfizetőkből. Nem érdeke, hogy ezt más elvigye. De még az is lehet, hogy már a csődközeli szakaszban inkább átveszi a Telekom az ügyfeleket, mintsem elveszítse a bevételt.
Tehát még csőd esetén sincs olyan kockázatod, mint a 6-forintosnál volt, vagy bármely továbbszámlázósnál lenne.
Hangsúlyozom, ez modellezés volt, nincs még csődközeli helyzetben sem a Netfone!!! Nem tegnap alapított kft-ről beszélünk!Megismétlem, úgy döntesz, ahogy akarsz. De hamis, megalapozatlan párhuzammal ne kelts "postabankos pánikot".
-
jose999
senior tag
válasz
Kronos3000
üzenetére
"az itteni és a máshol is olvasott negatív tapasztalatok, meg az egyéb anomáliák"
Felsorolnád őket?

-
juve600
nagyúr
válasz
Kronos3000
üzenetére
Viszont az itteni és a máshol is olvasott negatív tapasztalatok, meg az egyéb anomáliák
olyat írsz ami megtévesztő,nem kötsz szerződést ,ennyi,pont
-
zzola
titán
Nyilván ezek is problémát jelentenek, de szerintem ide a "korlátlanság" miatt jönnek a szerződők. Nekem kicsit aggályos a weboldalon megjelenített "valódi korlátlanság", mert a forgalmazható adatmennyiség nem az. Persze a napi ~30GB mindenre is elég, letöltésen kívül...
-
4Grider
félisten
Azért egynél mindenképp több hátrány van. Ez csak mobilszolgáltató, tehát vezetékes kedvezménnyel nem kombinálható. A bármilyen szempontból korlátos csomagjaik pedig applikáció hiányában nem követhetőek. És persze az is hátrány, hogy virtuális szolgáltatók, probléma esetén korlátozottabb érdekérvényesítési lehetőséggel.
-
zzola
titán
válasz
Kronos3000
üzenetére
Mi az a rengeteg negatív tapasztalat? A 6 forint az egy flotta volt, ez nem az...
Itt egy hátrány biztosan van, nem mennek a hívások 4G-n, a Telekom meg folyamatosan kapcsolja le a 3G hálózatát.... -
Kronos3000
senior tag
Jó hogy végig olvastam ezt a topicot. Már gondolkodtam a váltáson, mert megszüntettem a tv előfizetést, így magenta kedvezmény nélkül nem annyira éri meg a telefon. Viszont az itteni és a máshol is olvasott negatív tapasztalatok, meg az egyéb anomáliák miatt inkább fizetek többet, de a lehetséges hátrányokból nem kérek. Anno befürödtem a 6-forint nevű céggel, jó lecke volt. Nagyon sajnálom, pedig csábító a jó ár.
-
T 1000
aktív tag
Tegnap óta én is Netflix előfizető vagyok, minden flottul ment a számhordozással is...
-
zzola
titán
Arról van valami információ, hogy új előfizetésnél (nem számhordozással) lehet-e számot választani esetleg egy számmezőből, vagy azt kapja a megrendelő amit dob a rendszer?
Kösz. -
jose999
senior tag
válasz
madbutcherh
üzenetére
Nekem azt válaszolták, mikor kérdeztem, hogy nyárra lesz applikáció... Addig 1250
-
madbutcherh
csendes tag
válasz
madbutcherh
üzenetére
"Kérdezném hogy a havi adatforgalmamat hol, hogyan tudom ellenőrizni?"
Erről valaki Netfonos nem tud valamit?
-
wjbhbdux
veterán
Nem minősül adathalász kísérletnek hogy ügyfélkapunak hívják a weboldaluk belépős részét?
-
T 1000
aktív tag
Szó szerint ezt írták nekem vissza a facebook csoportban: "A szolgáltató mi vagyunk, A Netfone Telecom! Az csak egy technikai, és a szolgáltatás lefedettségér és műszaki minőségére vonatkozó információ, hogy a Telekomtóól bérelünk szabad kapacitást, de a mi előfizetőnk leszel. Nem flotta vagyunk! "
-
sifarr
senior tag
Telekom ÁSZF 5/a Domino melléklet 1.8.2-es pont a Vodafone-val veszi egy csoportba hívásirány tekintetében ...
Amit idézel azt tudom és értem. Eszerint a Telelekom -> Netfone hívásokért a Telekomnak számlázni kellene. Viszont amit írtam, az egy tapasztalati tény.
Azt nem írtam (nem gondoltam rá, hogy akár fontos is lehet), hogy a Netfone-os számom, amit 30-as Dominoról hívtam szintén 30-as.Nem is tudom, hogy leírjam-e ...
Áh, leírom.
Ki kellene próbálni, ha egy Telekom számról egy 31-es Netfone-os (Telekom hálózatán működő) számot felhívunk, akkor számláz-e a Telekom.
Ha igen, akkor ez a hívásirány számlázásilag rendben van.
Ha nem (és az én tapasztalatom szerint ugye 30-as szám esetén sem), akkor hasonlóan korábbi tudakozóhibához itt is valami rendszerhiba van.
Ha így van, előbb-utóbb észreveszik, javítják.
Mert ez veszteség a Telekomnak, de Netfone-nak is, mert nem kapja meg a hívásvégződtetési díjat.
De nem kell erről sokat beszélni, mert hamarabb veszik észre. Ezzel csak kiszúrunk a Telekomos ismerőseinkkel.
-
4Grider
félisten
Telekom ÁSZF 5/a Domino melléklet 1.8.2-es pont a Vodafone-val veszi egy csoportba hívásirány tekintetében a Netfone Telecom Távközlési és Szolgáltató Kft. 70-es és 31-es számait. A 30-as számok csak a Telekomnál vannak megemlítve, de ott a Netfone nincs, csak a Mol és Blue mobile.
-
onetwo
tag
Sziasztok!
Már kérdeztem, de akkor még nem nagyon volt tapasztalat senki részéről: a Telekomosok (akinek korlátlat hálózaton belüli van) ingyen hívják a netfone-osokat?
Jelenleg flottás csomagom van, korlátlan telekomos hívással. Múlt hónapban hívtam egy netfone-emberkét és az appban mint vezetékes hívásnál behúzott 1 percet viszont a számlán nem szerepel!
Új hozzászólás Aktív témák
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- Xiaomi 11T Pro / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 PLUS GIGABYTE 750W
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Felsőkategóriás Gamer PC! Csere-Beszámítás! R9 9800X3D / RTX 5080 16GB / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
A lefedettség pontosan azonos a Telekom-mal, mivel a hálózatot tőlük béreljük. Várunk, csatlakozz hozzánk, add le kérlek megrendelésedet a weboldalunkon.
de nem, ugye?