Hirdetés
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Megérkezett Európába a Soundcore Space 2 fejhallgató
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
mihaczitomi
üzenetére
Röhögöm a 7000 forintos 5 gigás netes reklámot a mobilkutató professzortól a tvben.
-
-
Ez most akkor a "Rockmobil" topik?
-
válasz
Polarstar
üzenetére
Közben beszéltem egy ügyfelessel egy "szolgáltatónál"
Említette, hogy ne legyen illuziónk egy ilyen szolgáltatással kapcsolatban. Lesz finoman korlátozva a netfone adatsáv.
Bár szerinte az is vicc, hogy a korlátozás mentes belsős mobilja is tetvesen lassú. Az 5gét meg hagyjuk(szavaival idézve). A 4G elméleti sebesség kB 15%-val szokott a mobilja az idők 99%-ban.
-
Az nem stimmel szerintem, hogy a netfone mint "továbbszolgáltató" - kaphat más direkt kijelölt sávot és házi rendszer előnybe hozására korlátozhatják az aktuális átviteli sebességet.
Én erre gondolok.
És ez lehet teljesen normális szerződésben belefoglalt pont is, amire nekünk nincs rálátásunk és nem is lesz. -
-
válasz
4Grider
üzenetére
Olyan 10 percet használom egy hónapban a telefonálást kb. De volt hónap, hogy egy fél perc ment el - véletlenül.
A net a fontos. Az pedig vodafonon fos.
Amíg telekomos rendszerhez kötött kártya volt benne, észre sem lehetett venni a döccenőt.
Tehát nem a 4G hívás a probléma. -
Reggelt!
Netfone kártyán a telekomos végről átváltottam a Vodka netre.
De olyan szar, mint kb egy 20 éves 2G net.
Volt olyan pont a körúton és a Nagy Lajos király úton tragikus.
A 3. villamos NLK úti megállójában egy weboldal konkrétan 15 perc alatt jött be.
Panaszomra azt válaszolta a cég, hogy pontos gps koordinátát és időt, weboldalt meg mobil jelet is adjak meg.
Háááát.. Amikor a szolgáltatódat elküldöd a p.csába, majd pont ezeket a dolgokat fogod szépen lejegyezni?
Nem lehet tudni, hol nem lesz net. A programok csak karikáznak, töltögetnek stb ahogy megy a busz helyenként.Ti ezzel hogy vagytok?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Acer Nitro 15 gamer laptop! -i7 9750H, RTX 2060 6gb, 32gb DDR4, 500gb SSD, 1tb HDD
- 3-in-1 PRÉMIUM USB-C HUB /Samsung Dex, MacBook, Surface, Chromebook ,Huawei,Motorola
- Üvegfólia,hidrogél fólia: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz
- 2TB HDD 100/100 - Több darab!
- Gigabyte AORUS 16X - Core i9 14900HX - 32gb ram - RTX 4090 (175W) 1TB SSD + 2027 januárig gyári gar
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13 2020 M1 8GB RAM 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Behringer B-CONTROL BCF2000 USB/MIDI kontroller
- Apple iPhone 15 Black 128GB használt szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest