Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- CES 2026: Bluetooth hangszóróvá összetekerhető fejhallgató a TDM-től
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
giorgio77
csendes tag
válasz
MadMancs
üzenetére
Telekom volt a hálózat anno.
Ezért írtam, hogy Yettel után fura volt. Akkor még volte sem volt a Netfonnál!
A barátomat megkérdezem hogy aktuális-e még neki, illetve akarja-e, hogy eljárjak helyette. Szerintem nagyfiú és biztosan lefutott a a köröket már .
Erre írtam hogy elengedtem! -
giorgio77
csendes tag
válasz
MadMancs
üzenetére
Akkor szerencsém volt...
A roaming még áll a barátomnál, ha csak nem megszüntete az előfizetését!
Az sms küldés több esetben probléma volt nálam, nem foglalkoztam vele, imessage működött.
A hívások a Yeteles hálózaton nem szakadoznak azóta sem, akkor viszonylag gyakori vot, amikor Netfone előfizető voltam.Elengedtem az egészet. Volt ilyen is.
-
giorgio77
csendes tag
válasz
MadMancs
üzenetére
Egy barátomat anno át csaltam a Vodafone-tól mert pokoli volt a Vodafone számlázása egy ügyfélszolgálata ! Az EU ban dolgozik, de a roamingot nem sikerült neki beállítani !
A netfone kártya kikerült a “rossz” telefonból és csodák csodája nem volt több hívás meg szakadás !
Háromszor váltottam csomagot , ahogyan emlékszem , de háromféleképpen ! Egyszer sikerült egyébként egy két hétig a hűség időmet “ ki töröltetni “ és gondoltam ha nincs hűségem, akkor lépek ! Vagy tízszer kérdeztem, hogy van hűségem,vagy nincs! Nem kaptam választ ! Egyszer csak újra megjelent az appban a hűség idom pontos dátuma ! Nem egy rossz szolgáltató de nem is olyan jó, mint ahogy a kereskedői mondjak! Ha a digi jobb, mint a Yettel akkor jobb! A céges előfizetésem is yettel, bár digi is lehetne: de nem az! -
giorgio77
csendes tag
Pl. Nagyon hely függő volt a szolgáltatás , aztán volt arra példa, hogy elküldtem volna egy SMS-t, akinek elküldtem volna persze nem kapta meg, de ki lett számlázva. Mikor printscreenel bemutattam, hogy sikertelen üzenet küldés volt, jóvá írtak az el nem küldött SMS árát. Volt hogy minden ok nélkül megszakadt a hívásom, amire az volt a válasz, hogy biztosan rossz a telefonom! Bár a oldalon az volt írva, hogy bármikor változtathatók díjcsomagot, mert náluk ezt lehet, volt hogy sikerült , de volt hogy nem, és volt hogy a hűség időm hosszabodott meg, pontosabban indult újra … legalább következetesek lehettek volna!
-
giorgio77
csendes tag
válasz
MadMancs
üzenetére
#1173MadMancs4Grider#1172ÚjVálasz2021-12-17 11:38:35

MadMancs
veterán
Nem.
De most olyan mértékű ugrás történt, ami miatt elveszett a csábítás előnye.
Se VoLTE, se 5G, se app, se VoWifi, és még az ár is utolérte az MVO árakat.
Jó ígérik lesz mindegyik. Ígérik ezer éve.
https://prohardver.hu/tema/netfone/hsz_1173-1173.html -
giorgio77
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Arc Raiders
- LEGO klub
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Gyúrósok ide!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezetékes FEJhallgatók
- Autós kamerák
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Eladó egy HP omen 17-w131ng laptop 1,5 TB ssd vel Dobozában
- Újszerű Dell Latitude 5420 - i5 1145 G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3210M/i5-3230M I 4GB I 320GB I 15,6" I HDMI I Garancia!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest