Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Várhatóan ez a négy iPhone már nem telepítheti az iOS 27-et
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
giorgio77
csendes tag
válasz
MadMancs
üzenetére
Telekom volt a hálózat anno.
Ezért írtam, hogy Yettel után fura volt. Akkor még volte sem volt a Netfonnál!
A barátomat megkérdezem hogy aktuális-e még neki, illetve akarja-e, hogy eljárjak helyette. Szerintem nagyfiú és biztosan lefutott a a köröket már .
Erre írtam hogy elengedtem! -
giorgio77
csendes tag
válasz
MadMancs
üzenetére
Akkor szerencsém volt...
A roaming még áll a barátomnál, ha csak nem megszüntete az előfizetését!
Az sms küldés több esetben probléma volt nálam, nem foglalkoztam vele, imessage működött.
A hívások a Yeteles hálózaton nem szakadoznak azóta sem, akkor viszonylag gyakori vot, amikor Netfone előfizető voltam.Elengedtem az egészet. Volt ilyen is.
-
giorgio77
csendes tag
válasz
MadMancs
üzenetére
Egy barátomat anno át csaltam a Vodafone-tól mert pokoli volt a Vodafone számlázása egy ügyfélszolgálata ! Az EU ban dolgozik, de a roamingot nem sikerült neki beállítani !
A netfone kártya kikerült a “rossz” telefonból és csodák csodája nem volt több hívás meg szakadás !
Háromszor váltottam csomagot , ahogyan emlékszem , de háromféleképpen ! Egyszer sikerült egyébként egy két hétig a hűség időmet “ ki töröltetni “ és gondoltam ha nincs hűségem, akkor lépek ! Vagy tízszer kérdeztem, hogy van hűségem,vagy nincs! Nem kaptam választ ! Egyszer csak újra megjelent az appban a hűség idom pontos dátuma ! Nem egy rossz szolgáltató de nem is olyan jó, mint ahogy a kereskedői mondjak! Ha a digi jobb, mint a Yettel akkor jobb! A céges előfizetésem is yettel, bár digi is lehetne: de nem az! -
giorgio77
csendes tag
Pl. Nagyon hely függő volt a szolgáltatás , aztán volt arra példa, hogy elküldtem volna egy SMS-t, akinek elküldtem volna persze nem kapta meg, de ki lett számlázva. Mikor printscreenel bemutattam, hogy sikertelen üzenet küldés volt, jóvá írtak az el nem küldött SMS árát. Volt hogy minden ok nélkül megszakadt a hívásom, amire az volt a válasz, hogy biztosan rossz a telefonom! Bár a oldalon az volt írva, hogy bármikor változtathatók díjcsomagot, mert náluk ezt lehet, volt hogy sikerült , de volt hogy nem, és volt hogy a hűség időm hosszabodott meg, pontosabban indult újra … legalább következetesek lehettek volna!
-
giorgio77
csendes tag
válasz
MadMancs
üzenetére
#1173MadMancs4Grider#1172ÚjVálasz2021-12-17 11:38:35

MadMancs
veterán
Nem.
De most olyan mértékű ugrás történt, ami miatt elveszett a csábítás előnye.
Se VoLTE, se 5G, se app, se VoWifi, és még az ár is utolérte az MVO árakat.
Jó ígérik lesz mindegyik. Ígérik ezer éve.
https://prohardver.hu/tema/netfone/hsz_1173-1173.html -
giorgio77
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Diablo IV
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Assetto Corsa EVO
- Crimson Desert
- További aktív témák...
- Legújabb Thinkpad T14 gen6 - Bontatlan + magyar! - Core Ultra 7 255U - 16/32GB - 512GB - Gyártói gar
- 96GB DDR5 ECC RDIMM 5600MHz szerver RAM
- Eladó AMD Ryzen 7 9700X, RTX 3070, 32GB 6000MHz DDR5, 1TB M.2, 850W +80 Gold Gamer PC!
- Dell Latitude 5411,14",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,2GB VGA,WIN11
- Dell Precision 7720,17.3",FHD,i7-7820HQ,16GB DDR4,256GB SSD,P3000 6GB VGA,WIN11
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- GAMER PC! Intel i9-12900KF / RTX 5070 / 32GB DDR4 /1TB Gen4 / B760 /1350w Platinum! BeszámítOK!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 13 Pro 128GB 100% (1év Garancia) - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max 128GB Space Gray használt szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest