Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nah a netfone valamiben azért jó. Írtam nekik délután, hogy a maradék pénzt hova utalják vissza 16:38-kor és 16:51-re már a számlámon volt a pénz. Az hogy hogy számolták ki meg ilyenek azt nem tudok, de 6272-t vissza visszautaltak.
Ezzel zárom a netfone-os karrierem és lépek a csoportból is. További szép napot mindenkinek.
-
A megszüntetés után a túlfizetést vissza kell kérni, vagy automatikus?
-
Nem. Mivel lakcím változásom volt bementem az üzletbe és lemódosítattam. Aztán kértem küfes nyilatkozatot és bementem a yettelbe tegnap este, ma délután meg már hívtak is hogy mötbéres lesz a dolog. Én meg mondtam hogy a jogszabály miatt nem. Kicsit kötekedett, de gyorsan végeztünk. 24.-én hordozás lesz. Aztán majd meglátjuk. Nekem is most kezdtek a 10.000-es kaukció levonását, szóval még van bent pénzem.
-
Update
Bementem a Netfonehoz azt mondja a csaj folyamatban van 24. lesz a hordozás. Mondom az jó, de érdekes. Nézem az sms-t(csak az órán néztem melóba) hogy azt írja sikeres nem sikertelen.
Bár szerintem majd be akarják vasalni a kötbért, nem lesz ilyen egyszerű.
-
Fejlemény. Elutasította a yettel a számhordozásom. Bemegyek majd megkérdezem, hogy mi a baj.

Érdekes módon 20 perccel azután, jött az sms, hogy felhívott a netfoneos csaj.

Ma meló után beugrok az Asiaba.
-
Nah most hívtak a netfontól, hogy látják, hogy számhorodzást kértem és hűségidőn belül kötbért kell fizetni. Mondtam., hogy volt egy ÁSZF változás és az negatívan érint. MOndja a csaj, hogy miért olyan sokat használom külföldön a mobilom, hogy elfogy a net mindig? Mondom igen. Megnézik központilag. Mondom oké. A törvényi lehetőségre hivatkoztam, kérdeztem, hogy elküldjem-e vagy ismerik azt mondta ismerik. Elég agresszív volt a csaj gondolom páran éltek ezzel a lehetősséggel. Mondtam neki, hogy akkor ezt meg is beszéltük.

Aztán elköszöntünk.
Round 1 Fight.
-
válasz
Akelaus
üzenetére
Én ma voltam bent a yettelbe. Csütörtökön lesz a hordozás. Egyenlőre nem jött SMS meg semmi, hogy elutasították a hordozást valamilyen adat miatt. Nyilván a bumm csomagot nem vágta a csaj, hogy miért csak fix 50gb lehet benne a net, de szerencsére volt ott valami régióvezető és képbe hozta.
Kérdeztem a csajt, hogy nem szakad-e le a háta egész nap ebben a kényelmetlen székben ülni? A Pólusba nem egy ügyfélbarát a szék, ne marad ott sokáig.
-
Nah megtörtént tegnap az ászf módosulás?
Ma ha lesz időm bemegyek a yettelhez elhordozni a számot kíváncsi vagyok a reakcióra.
Hétvégén az Asia centerben megnéztem az új üzletet a nyugati szárny legvégében van. Mondta a csaj az információs pultban, hogy leghátul van menjek csak bátran.
-
Mi van az adatkeret módosulás miatti felmondással? Lehet?
-
válasz
csaszi75
üzenetére
Átírtam mindent Vodafonera még E-t sem talált. Ugrált egyszer megjelent aztán egyből eltűnt. Most ide oda írogattam a hotspotot vodán hagytam most van gyenge 4G a lakásba és megy a megosztás is. Itt még nincs bekötve a net, mert Digi szokás szerint dög lassú. Most jól jön az 50 gb-os csomag.

Már amikor megy. Mondjuk este csúcsidőben a lakásban a 10,5/21,4 nem olyan vészes.
Mondjuk a Digi online HQ-ba időnként be szaggat.
-
-
válasz
orbangeza90
üzenetére
Ez kérdezd meg nekem is jó lenne, előbb tudnám vinni a számot
-
Megváltozik lassan a lakcímkártyám és a ezzel nyilván a száma is, hogy a legegyszerűbb a netfonenál ezt átíratni, ha lépek majd novemberben ne legyen gond?
-
A 1250-et hétvégén is lehet hívni? Tudnak lekönyvelni kaukciót?
-
-
válasz
mihaczitomi
üzenetére
Én ott kötöttem a Netfone szerződésem, ahogy láttam ott van a telefonos ügyfélszolgálat is
-
-
-
-
Az előző akció lakossági korlátlan 50gb-os csomagban van ingyen sms is ugye? Valami rémlik, de nem vagyok benne biztos.
-
válasz
MadMancs
üzenetére
Múltkor küldtek hozzá egy ilyen hibajegyet meg email-t, de annyira sok szar kértek hozzá, hogy inkább elengedtem. Nem az a fő probléma, hogy ilyenkor nincs net és nem is megy vissza amíg le nem teszem a telefont, bár ez is lehet éppen negatív, ha fontos emailt várok, hanem, hogy bt füllesen telefonálok és hiába jó a zajszűrése kevésbé értenek engem, de ha 2g-n van akkor még én is szarul hallom őt.
-
-
A simkártya az elég új idén januárban lettem netfoneos. Előtte esim volt benne a yetteltől. Az akksi mivel ez egy 13pm még elég jó, de nyilván nem új. Szoktam időnként ecsettel takarítgatni, de szétszerelve még nem volt. Yettel is csinálta ezt anno. Meg azt is hogy Carplay alatt telefonálás közben maradt 5g-n

-
Ma reggel is meg már többször kiderült, hogy mikor kiírja, hogy 4g-n van a telefon, az kb nem jelent semmit. Elkezdek telefonálni (11 ker Őrmező) és egy csomó ideig ki se cseng, aztán ledobja 2g-re. (gondolom ez a 2g mikor az apple telefon nem ír ki semmit csak a pálcikák látszanak) Ennél a szolgáltatónál sem mászik vissza a telefon soha 4g-re ha már egyszer ledobta hiába érsz olyan részre ahol az lenne. Ritkábban szakad meg hosszú utak alatt a hívás, viszont gyakrabban kerülök le 2g-re, mint az előző yetteles csomagommal. Mindegyiknek meg van az előnye és hátránya is. Általánosságban nem mondanám Bp-n rossznak a voda hálózatát.
-
Nem tudom hogy ez voda, vagy netfone ficsőr, de ha hívnak és kinyomom, küld egy SMS-t, hogy nem fogadott hívásom volt. Ezt ki lehet kapcsolni?
-
válasz
StiAndZol
üzenetére
Van Telekomos csomagjuk is kérheted abba is. Kevesebb net drágább ár. Én rákérdeztem az ügyfélszolgálaton van rá árlistájuk is. Ez kicsit olyan, mint a KÜF-nél régebben ők is árultak voda flottát is, de a Yettel jobban megéri neki. Egy ideig nyomták együtt aztán maradt a Yettel. Szerintem itt is ez lesz…
-
-
Sziasztok kellene egy kis segítség. Yetteltől kellene most váltanom minél rövidebb időre netfonera. Telekomos csomagjuk van még? Voda az utolsó választás lenne. Hogy állnak 5G-vel és volte-vel? A vodás csomagok látom az oldalukon, viszont a Telekomost nem. Arról lehet valamit tudni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21Fe
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3823, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD ROG RTX 3070 Ti 8GB Asus A31 PLUS TG ARGB 750W
- Xiaomi Watch S4, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest