- Samsung SmartTag2 teszt
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Magisk
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
dredbiro
senior tag
válasz
tutuhawer #20092 üzenetére
Nem basztattam senkit sem,csupán feltettem a kérdést (mivel szerencsémre nem jártam még így ) , hogy ilyen esetben mit tudok tenni.Írtam az EA supportnak,válaszukat várom.Azt sem értem igazán,hogy ez az aktiválási folyamat miért nem dobta ki a használt kódot.Minden működik a játékban,kivéve az online részt,ahová nem enged be gyakorlatilag. (felhasznált kódra hivatkozva )
-
dredbiro
senior tag
Sziasztok!
Nem igazán kapcsolódik a World-höz,de tudna valaki segíteni nekem ebben ? -
dredbiro
senior tag
válasz
eLit-MiLan #19873 üzenetére
ezeket hogy lehet beszerelni a kocsiba?mert nekem nem engedi
szerk. nem tudom, valamit kipörgettem ami 2. szintű,de nem engedi betenni a járgányomba,lehet nem ez de ugyan ilyen kis ablakban mutatja -
dredbiro
senior tag
válasz
tupacamaru #19868 üzenetére
találtam olyat is ahol egyet pislantottam és nem láttam az ellenfelet,már a célban volt
szerk #19870) tutuhawer köszi szépen,ezt elmentettem,sasolni fogok rá,ígéretesnek tűnik
-
dredbiro
senior tag
válasz
Balathruin #19869 üzenetére
Nem a kocsik nevei,azokkal tisztában vagyok,a második részt nem értettem hirtelen,talán nem ilyen fáradtan kéne ide ülnöm mindig,mint tegnap vagy éppen most
Pihentetni fogom szerintem egy darabig ezt a játékot is addig,amíg nem érem magam utol.
-
dredbiro
senior tag
a legmagasabb szintre gondoltam,ha a 60 az,akkor arra.nem egy rossz játék,olyan helyzetben amikor pusztán a sofőrök képességei különböznek,a járgányok nem,azt sem tartom fair dolognak,hogy összesorsolnak drag-ban egy nálad 50x erősebb kocsival,nincs benne kihívás,tutira vehető a vereség
-
dredbiro
senior tag
válasz
Balathruin #19863 üzenetére
Az a helyzet igazából, hogy még nagyon az elején vagyok,nincs időm a gép elé leülni tartósabban.A mondani valód második felét fordítsd le nekem magyarra,mert így kínai ebben a formában
-
dredbiro
senior tag
válasz
eLit-MiLan #19856 üzenetére
pl lambora gondoltam igen,viszont a hozzá hasonlók boostért vehetők,azért meg fizetni kell (legalább is nekem ez jött le szerény angol nyelvtudással ) arra lettem volna kíváncsi,hogy csalás nélkül is végig lehetne-e menni az utolsó szintig,vagy legalább a közelébe.
-
dredbiro
senior tag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #19854 üzenetére
és ők költöttek valódi pénzt a játékban,hogy ilyen szuper kocsikkal furikáznak?
-
dredbiro
senior tag
válasz
sunny84 #19816 üzenetére
Köszi, gondoltam kezdő kocsinak megteszi,lehet lecserélem későbbiekben.Azért elég rosszul találták ki azt a rendszert ami összesorsol pl drag versenyben egy hozzád szintben nem illővel.Nem költenék valódi pénzt a játékban,így szerintem elég nehézkes lesz a fejlődés,mert ahogyan látom úgy lehet érdemben nagyot ugrani ha virítod a zsét
Ha létezik valami okosság a játékhoz,ami segít az előre menetelben megköszönném
-
dredbiro
senior tag
Csatlakozom egy Eclipse GT-vel
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung SmartTag2 teszt
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- AliExpress tapasztalatok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Hobby rádiós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- További aktív témák...
- Egyedi PC összeszerelés Tökéletes színséma, prémium kábelmenedzsment, alkatrészfestés!
- Lenovo Ideapad 330S-15IKB / I5 /20GB RAM / GTX 1050 / M.2 SSD
- Gamer PC - i3 12100f, RTX 3070 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Ultra-I7/64GB/512SSD/Érintőképernyő/garancia
- Lenovo ThinkPad T14 G3 I5-1245U/32GB/1TBSSD/Érintőképernyő/Garanciás.
- MSI Cyborg 15 A13VF - 15.6"FHD 144Hz - i7-13620H - 16GB - 512GB - RTX 4060 - Win11 - 1,5 év garancia
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged