Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
JumboJet
csendes tag
válasz
BrianSpilner
üzenetére
hát igen. b*** meg az EA

-
sunny84
senior tag
válasz
BrianSpilner
üzenetére
komám én biztos nem , 1. nem könyörögnék ha ilyen baj is lett volna valaha , de mivel nem volt így kapufa ... 200 as volt mindig a baráti listám ( fullon ) szerinted más nem vette volna észre , gondolkozz kérlek , istenem ovi megint ... 2. senkinek soha nem könyörögtem még ....
ennyi üdv
-
tutuhawer
őstag
válasz
BrianSpilner
üzenetére
Szasz, profilod neve mi, hátha látni valamit, hátha tudunk abból okoskodni valamit. Ha lenne ilyen hiba, hogy nulláz, tuti, hogy téma lenne, ezért gondolom, nálatok lehet valami gond. Pc-től függetlenül jönnek amúgy bugok sokszor, ezért a játékosneved, szervered lehet érdekes nekünk.
McLaren MP4-12C: Nem bánt, hogy más is megveheti az autót. Csak furcsa volt, hogy sokáig nem volt elérhető, míg másik gépek már többször is. Nem játszom, látható, meg ha játszanék, se lenne fontos. Emlékszem, megvettem a Nismo R34-et, és kicsit később jött a juggernaut verzió, kicsit súlyozva, nagyobb erővel, és mondom magamban, ez már inkább zavar, mert jobb autót vehet a másik ember. A McLaren mindenkinek ugyanaz. Esetleg még annyi idevág, hogy sokan mennek majd McLarennel, sokan nézegetik a ranglistát, nekem meg ott lesz a nevem mindenhol (az elején). Láthatják, hogy milyen ügyesen mentem én meg SUNNY84HUN is.
-
törölt tag
válasz
BrianSpilner
üzenetére
Stat? Frissítettél?
Új hozzászólás Aktív témák

- Zenbook 15 UM3504DA 15.6" 3K OLED Ryzen 7 7735U 32GB 1TB NVMe IR kam gar
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A15 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Felújított Playstation 4 GoldHEN - 9db CSERÉLHETŐ PS4 játékkal (Ghost of Tsushima, GTA V, + sok más)
- 16 GB-os Quadro RTX5000 HP
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i3-1115G4 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest