- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
sunny84
senior tag
válasz
SylarHUN #1839 üzenetére
visszatérve erre van aki már 3 x is megvette a startert már .. és ugyan ezt írja neki is
..
én 1x sem vettem , de versenyképes vagyok , és simán elsőre beengedett tegnap mikor sok emberkének nyűgje volt ..(#1848) barack1997: a runnert a Honda után kötöm és már is 200 felett megy majd és nem hallod a zene dobozod
-
NFree
addikt
válasz
SylarHUN #1778 üzenetére
Az szép ez csak 2 db volt a sok közül na mind1.
(#1777) LamerGyuri
hát meg tudlak érteni , a lokdosodés miatt .
Én szinte mostanába csak single-t nyomok vagy privátot de akkor sem kapok sokmindent,
nem ez a lényeg , nem értem miért nem tudják megcsinálni ezt a lokdosodés dolgot az ea ék mint a singleplayerben , hogy ha neki is mész a másiknak lepattansz max egy kicsit megmozditod , ebből a laggos szarból meg amit most csinál a jaték nekem is elegem van meglöknek s elrepülök mint a szar ,meg belasulok ez igy nem fair , irni kéne egy levelet meg vagy 1000 emberrel aláiratni , hogy igen is változtassanak rajta valamit , mert szemét dolog. -
sunny84
senior tag
válasz
SylarHUN #1589 üzenetére
nekem is meg volt a hp , igen érdekes az irányítás ott.. hiába az úgy mond jó grafika, mondjuk nekem full hd ban sem tetszett über maxon
,, a mostani nfs ek neve = a sz@rral és nem csak az én véleményem ... de lehet megtaláltad a játék számodra érdekes varázsát és be fog jönni , ki tudja
, abban viszont igazad van a world-nál sokkal jobb game
-
tutuhawer
őstag
válasz
SylarHUN #1374 üzenetére
ez igaz, úgyhogy mindenki fizessen be jó sokat még, és akkor nyomhatom ingyen továbbra is... Közben gondolkodtam, hogy vajh van értelme a shift2 topicban kódért könyörögnöm a worldhöz? Megszánna valaki a kódjánal ismeretével, amit a worldben fel tudok használni? ezen gondolkodom...
-
tutuhawer
őstag
válasz
SylarHUN #1297 üzenetére
örülök, hogy benyomtad a csoportképeket, jók lettek. Olyan értelelmben is jók, hogy nincs textúrahibás kocsi benne, nekem 3 autó is szar, egyszerűen fekete, lámpák nélkül. Az, hogy a tictac BMW, -amivel kint voltam kb 2 percig- is fotóra került, külön piros pont. Zsír
-
tutuhawer
őstag
válasz
SylarHUN #1276 üzenetére
Most értettem meg a buta agyammal az A1-murci; murci-A1 dolgot. Tehát azt hitted, hogy a bab is hús, és A1-gyel megfingatod a nagy lambót.
A lófasz elise-t se könnyű megfogni, csak sok versenykilométer után, nyilván az audival is ez a szituáció. Még nem nyomod profin, én se a lotust. Közben ehhez kapcsolódó, hogy habár nyomkodtam két gázpedált is, meg powerupokat is, de nekem kicsit előnytelen pályán megfingattam már murcielagot meg A1-et is az én r8-as gyári építésű audimmal,amin csak odavetített boostos bodykitet és felnit láthattok. Profin kellett menni, "idegállopotban voltam", nyomtam a gázt,gázt,gázt,gázt,gázt, és így sikerült - gépészkedni kell a kanyarokban néha, de -Vorsprung durch Technik- nyerni tudtam.
-
tutuhawer
őstag
válasz
SylarHUN #1284 üzenetére
köszi szépen. Vodafone-t gondoltam még esetleg, de az nem olyan feltűnő.
egyéb: immár munkaidőben fórumozok, és jelentem, hogy a KÉZIKÖNYV 90%-ban kész, megnézhető/letölthető a www.needforspeedworld.qwqw.hu oldalról, regisztráció nem is kell hozzá, ahogy az oldal egyéb funkcióihoz se. Aki megnézi, egy nfsworld nevet és egy köszönömöt nyomjon be. Kösz. Továbbra is /join 3 a 3-as csatorna parancsa bármilyen színű betűvel. -
NFree
addikt
-
Necroman_Mk2
őstag
válasz
SylarHUN #1156 üzenetére
Az utolsót én is linkelni akartam: ingyen Audi A1 Clubsport Quattro bérlés 24 órára, mert a regisztrált játékosok száma átlépte az 5 milliót!
-
Beeerka
aktív tag
válasz
SylarHUN #1106 üzenetére
Én inkább memória-winchester irányban gondolkodnék, a játék nem nagyon terhel, mivel csak 1 magot használ, videókarit viszont igen. Memtest86-ot futtass, lehetőleg a kiirós fajtát, ne a win alól indíthatót, de teszt erejére egy prime95 blend test, vagy intel burn test is megfelel, mindkettő terheli a memóriát is, közben hőfokokat hwmonitor, core temp, aida valamelyikével figyeld.
Winchestert pedig a hdsentinel-el tudod tesztelni.
Prime & IBT párossal a tápodat is meg tudod kergetni. -
tutuhawer
őstag
válasz
SylarHUN #1096 üzenetére
2 rossz megállapítás is történt
SylarHUN a.k.a. WereWolf: Nem te voltál,aki rossz irányba vitt, mert engem nem lehetett rossz irányba vinni, nagy kontúrjaiban tudtam, mi a helyes. 4X teleportáltam rád kb, de abból talán 1 volt téves hely, a másik kolléga meg máshol szervezte a cruise-t, az volt a hiba
Beerka: neked még annál is élesebb a szemed, nagyon szemfüles vagy, ha a GTR-t is láttad, mert a GTR R35-tel nem is voltam kinn.Igazából 3 autóval voltam kinn, és a negyediket nem biztos, hogy sokan látták, mert az akkor volt, amikor a york road befutójánál nem láttam senkit, csak a gruppettómat. A BMW M3 a negyedik gép, amivel előrukkoltam, de csak azért, hogy ha kell, nitróval utolérjem a menetet.
-
m3tr0
őstag
válasz
SylarHUN #1069 üzenetére
Köszönöm a választ.
De ahogy egyre többet játszok, látom nem mostanában lesz másik autó...
Lehet,hogy valakinek erre van ideje,hogy összeautózzon ennyi lóvét...de nekem nem nagyon van...Jó a játék, de a sok köcsög aki idegből rám húzza a kormányt mert gyorsabb vagyok felbasz. Továbbá ez a játék is a többi hasonló gyengeségeivel fel van vértezve...Kár. -
tutuhawer
őstag
válasz
SylarHUN #1002 üzenetére
Köszönöm!
Ahogy a művelt francia mondja: Übung macht den Meister! Miután lenyomsz pár ezer versenykilométert, el fogsz tudni fordulni a skyline-nal is, persze a z4-gyel könnyebb dolga van az embernek, de én kitartok a nissan mellett. A z4-nek nagyon kifelé áll a rúdja már, LIDL logó ide vagy oda, el kéne adnom, és beújítanom valamit. Akármit
szerk: persze felteszem az egyéb logókat is, de ilyen meghökkentő matricák kellenek, amire felfigyel az utca sofőrje is, remélhetőleg... Most már szabad a gazda, bármit javasolhattok
szerk: ma már nem nagy pepecselés, mert a nagy részét billentyűvel nyomom, tök könnyű. Az odafigyelés, rá- és eltakarás a nehézkes, hogy a rétegek hogyan legyenek. Az vesz sok időt, ha egyáltalán a 60 perc sok -
madehutler
csendes tag
válasz
SylarHUN #954 üzenetére
nemár az nemjó nekem 2 kocsim van de mostmár gyúrok a nissan 370-re szóval akk lessz 3 autóm és aztán jönne majd a skyline és ne mlessz szivem eladni egyiket sem bostot meg nem akarok venni mert nincs akkora szükségem de nembaj majd kiokoskodok valamit!!!
amúgy kössz az infót
-
sunny84
senior tag
válasz
SylarHUN #948 üzenetére
- ehhez annyit tennék hozzá hogy priviben menj 1 vagy 2 jól össze szokott csapattal és nincs ilyen gond. én több négyes csapattal már össze szoktam és sosem fordul elő akadályozás..
-- hát nem is tudom van hogy magas szinten mikor tele van pro cuccal a t1 es verda nagyon megy.. pl az enyém [link]
és minden skill fullos akkor megesik amit állítasz ,, de hogy m3 at is elvered silviával ..azt kétlem ..... -
tutuhawer
őstag
válasz
SylarHUN #941 üzenetére
VIGYÁZZ! a team escape nem verseny. A stat szerint ápr 28-án 169-571 a győzelem-vereség arányod. Hol nyerted a versenyeket? Milyen versenyeket? A team escape mint összehasonlítási alap nem állja meg a helyét szerintem. Versenyt kell menni, ha valós tesztet akarsz. Szólj, ha rosszul értelmeztem valamit.
-
NFree
addikt
válasz
SylarHUN #941 üzenetére
Hát én ezt szomoruan nyugtázom, s szerinted lehet ugymond a kocsi fejlesztéssel ugy ugyeskedni, hogy esetleg a skyline se legyen rosszabb, mert ugye bmw120 sky480 nem kis külömbsé van a 2 auto közt , arról nem is beszélve , hogy a bmw-t már rég megvehettem volna , de nem tetszik. mondjuk a gyerek pont ma vett 1-et , de már ott liheg a nyakamba vele , ha hibázok akkor csak a nyomát szimatolhatom, mindezt ugy , hogy ő 16-os én meg 26. szintű vook.
-
-
tutuhawer
őstag
-
SylarHUN
senior tag
válasz
SylarHUN #828 üzenetére
World Garage-ban frissítettem a fotókat.
-
tutuhawer
őstag
válasz
SylarHUN #796 üzenetére
megvenni boosttal, igazi ungarische Forintért lehet, de inkább nyerd meg. Mostanában kezdem érezni, milyen nagy élmény felépíteni egy autót, amikor szenvedsz, hogy szart se kapsz bele, de ha egy beleesik, az igen jó érzés. Kár, hogy az én fejlődéstörténetem nagyon csúnya ebben a játékban.
-
tutuhawer
őstag
válasz
SylarHUN #794 üzenetére
A nismo 2 napos azt hiszem, a skyline ma hajnali, a kéket késő délután lőttem be rajta, meg a toyot is módosítottam (vért okádtam, mire kész lett). A nfs-s.com tényleg jó, gyakran nézem én is, mert látni, kinek milyen másik profilja van még, mert én már összekeveredek a 100-as listában néha. Meg már nem is tudom, kit tegyek ki, mert mindenki aktív szinte. Egyetlen nem magyar van csak. Plusz statisztikai oldal még, aki olvasgat errefelé:
www.team-ger.net fórumából elérhető
a teamESC stat naponta frissül, elég hasznos, mert nagy eséllyel mindig arany kártyát kapunk, és lehet vele nyerni
szerk: az EA rohadjon meg, hogy a szerverek pirosak még mindig, pedig a 21 GMT most éppen 23 CET, és már negyed egy elmúlt... -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Könyvajánló
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- TCL LCD és LED TV-k
- Argos: Szeretem az ecetfát
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-32GB DDR5! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- 512 Gb-os NVME-k
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest