-
Mobilarena
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
tutuhawer
őstag
Mindenki laggol néha, én is a nagy DIGI csomaggal, meg ha te azt látod, hogy neked megy valaki, nem is biztos, hogy neekd megy. Én pl mentem privátot alkatrészekért, és a haver lehúzódott balra, hogy elengedjen ,de én a képernyőmön a bal kezén voltam, nyomott bele a falba, az ő képernyőjén meg a jobb kezén voltam. Ezétr (is) van annyi ütközés, nem csak az az oroszok miatt. Megfingatom őket is az r8-as audival, amit scak saját felelősségre vegyen mindenki. A jelenlegi 551-605-588 gépem éppen egy 467-445-468 lotust kell, hogy meccseljen a kalkulátor szerint. Ezekkel az adatokkal 275-nél váltja el a 6. fokozatot, akkor vajh hol a vége? brutális. Ezenkívül belinkelem a kalkulátort nektek is, amibe benyomjátok az autótokban levő alkatrészeket, és megtudhatjátok, hogy az ellenfelek milyenek hozzátok képest. LINK
-
Mr.Skynet
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Amatőr csillagászat
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Vezetékes FEJhallgatók
- Netflix
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest