- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Magisk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
cuebler
senior tag
válasz
sunny84 #18207 üzenetére
mazda 3 mps-ben nem gondolkodott? mert tudja azt (bőven...) mint a másik három és ez itt fele annyi km-rel, némi alkudozással bele is férne: MPS azért az ilyen autókat (gti, cooper s) általában olyan veszi, aki "használja" is, és azért 147k meg 170k "még palacsintából is sok". a cooper talán a bmw rokonság okán, az audi pedig talán a pedigré miatt alu futóműves, ami azért elég drága mulatság. az ötös "dzsitti" turbós, aminél a gazdit is jó lenne ismerni, hogy hogy-é bánt a feltöltős motorral. ezeket mindenképpen ellenőrizném.
szavazás: ha mindenképpen ragaszkodik az előző háromból valamelyikhez, akkor egyedülállóként/barátnővel a mini, kis családdal pedig az a3 (ami ugye egy prémium golf).
egyébként a fenti mazda
-
tatabike
őstag
válasz
sunny84 #18085 üzenetére
Változó szelepvezérlés, vagy mi? Valami ilyesmi rémlik. A szívócső hosszát is változtatja? Az is valahonnan rémlik.
Gyáááá, az új Civic:
" 5 ajtós Civic teljesítmény
NAGYOBB TELJESÍTMÉNY. KEVESEBB ÜZEMANYAG.
Megtaláltuk a megfelelő egyensúlyt.
Tudjuk, úgy hangzik, mint a többi, lehetetlennek tűnő űrkorszakbeli ígéret. Új 1.6 i-DTEC dízelmotorunknak köszönhetően mégis lehetséges. "LOL, most akkor a Civicnél is a trakeszmotor lesz a menő?
-
-
noblem1983
senior tag
válasz
sunny84 #17789 üzenetére
Én most C-ben a Nissan 2000 Gt-R-re kaptam rá. Bizony okoztam vele meglepetéseket Mr2-eseknek. Meg egy Cop 2000-el is összefutottam University Way-en több mint 4000 pontja volt de utána írta is, hogy át kell alakítani az övét mert nem tudott megfogni.De Rockridgen én is A1-el megyek vagy IS300 még ami jó
#17783 Én versenyre használom, drag-ra sajnálnék ilyen autót betenni és ez így jó is neked dragra, ez a legjobb beállítás oda szerintem. Csak nem tudom milyen lenne kék turbóval. És lentre is nekem más van berakva
-
UFO1
senior tag
válasz
sunny84 #17789 üzenetére
NOS mentes versenyben a 350Z-nek a legnagyobb a vége (nem írtam hogy a legjobb gép!) és utolérheti az A1-et, de csak egyenesebb C-s pályákon ezért is írtam azt, mert fordulni nem nagyon szeret. Különben pont ott megy jól az a Nissan csak kéne bele 4s perfect, 4*-os sling hossz + erő esetleg ugyanez jugger-ből is.
-
cuebler
senior tag
válasz
sunny84 #17764 üzenetére
az én aktuális civic-em egy szigorúan családi darab. egy 2. civic (5.gen, 3dr szinte biztosan importból) az a-terv. a karbonmintást a valódi karbon tető árának ismeretében én annyira nem tartom gagyinak, inkább realista megoldásnak
tata: szerintem a laferrari és a veneno is rondább. szuper-sportkocsiból a legszebb az általam nagyon várt 918as.
-
cuebler
senior tag
válasz
sunny84 #17760 üzenetére
nice! szerintem azért csesztettek, mert nincs a gép "hozzáfóliázva" a belbecshez és így olyan félbehagyottnak néz ki. ehhez legalább egy 50-es fólia a hátsó szélvédőn, és egy karbonmintás tető dukálna. a felnik honnajt? type-r-nek nézném, de az hétküllős...
tegnap voltam éves szervizen a sajátommal és majdnem rábeszéltek egy ms-x 125-re, ami vezethető a1 jogsival is... vagy egy ilyesféle "játszós" civic vagy egy olyan "moci" van benne az ötéves tervben...
-
tatabike
őstag
válasz
sunny84 #17700 üzenetére
Ma volt a műhelynél egy csapat pakolászni, az egyik csávó egy Vtech Civic-kel jött. Sajnos nem tudtam Vele dumálni, gyönyörű mélybordó volt a verdája, fekete/króm könnyűfém felnikkel, szerintem meg is volt ültetve, elöl kis kocka-rendszám bal oldalon a légbeömlő miatt, meg ilyen projektoros 4 körlámpás cucc, oldalán Vtech SOHC felirat, elöl a szélvédő tetején meg Civic Heart Club felirat. Full fekete bőr belső. Szép autó volt, a hangja is szolídnak tűnt.
-
Micsurin
nagyúr
válasz
sunny84 #17679 üzenetére
"motorosok miért nem vagdalkoznak" Azért mert a motorok ~40% Honda blokos és kb 30%piaggio(jelzem pl a piaggio x9 is honda blokkos a foresight blokocskálya duruzsol benne) és a maradék a yamahá-é és az aprilia-é (robogókról volt szó , ja és nem a porba fingó 50-esekről)
Amúgy off vége
-
sunny84
senior tag
válasz
sunny84 #17678 üzenetére
még azt hozzátenném hogy a sok gyökérpörkölt vezetni nem tud és gondot jelent meglovagolni 200- 300 le is , ha ezek mennének a közúton több lenne a halálos baleset , de én nem veszek részt ebben a marhaságban szánalom ami a vti meg a tdi között megy , motorosok miért nem vagdalkoznak
?
nem mellékesen osztrák munkahelyemen bmw -t kaptam cégesnek 525 d touring automata 06 os évjárat szürke
-
cuebler
senior tag
válasz
sunny84 #17630 üzenetére
korábbiakban párszor "rácsodálkoztam" a gyakori fagyásokra, hibákra és egyéb anomáliákra, amikre többen panaszkodtak. nekem az egyetlen problémám a játékkal a csalók jelenléte.
amúgy a crew és az egyéb versenyképes online versenyjátékoknak tényleg nagy előnye, hogy a magukat biztos "piacvezetőnek" tartó dinoszauruszokat is mozgásra sarkallja.
-
noblem1983
senior tag
válasz
sunny84 #17630 üzenetére
Ebben teljesen igazat adok. Ha nem állítanak fel egy rendes brigádot és mondjuk vázolnak egy negyedéves tervet egy arccal ellátott emberrel kinyilatkoztatva, akkor nem sok esélyük van. Régebben Marcika kiállt és elmondta mit terveznek, azóta meg néha kiírnak mi fog történni nem nagyon van kommunikáció. Mondjuk most elég kevés csaló a handshakes idiótákat leszámítva szóval már ez is haladás csak a tartalom kellene már valami új
-
cuebler
senior tag
válasz
sunny84 #17405 üzenetére
jajám. late departure-n én is sokat használtam, az egyik legjobb "menekülős" autó. csak a lendületét ne veszítse el...
szvsz team escape-re gyakorlatilag bármelyik autó jó, skill-ek, megfelelő rutin és/vagy reflexek birtokában. elég jónak tartom magam team escape-n, de sokszor láttam olyanokat, akik az általam is került könnyű kocsikkal (panamera, exige) lazán végignyomják mindenféle powerup és csalás nélkül.
-
tupacamaru
veterán
válasz
sunny84 #17313 üzenetére
Igen, fordítva kellett volna és akkor nem várt volna senki Agera-t, F1-et, Zonda-t stb.
És ha fordítva lett volna akkor mindenki elégedett lett volna hogy kapott egy jó kis autót, mondjuk én így is elégedett vagyok.
Szombaton írtam hogy egész délután nem estem ji cheater miatt egy S-Class lobby-ból sem, nálatok mi a helyzet?
-
tupacamaru
veterán
válasz
sunny84 #17164 üzenetére
Csak erre a pályára, az A1 is gyorsabb meg az Eclipse is, igaz.
De azokból nincs annyira sok. Nekem elég ez a csúf bömös is, már csak 40 kell és vége ennek is. Egyébként oda van írva hogy a heti versenyre., és a GXP vs. M3 Sport volt a kérdés.
GXP-vel az Eagle Drive Sprint-et vártam, mert 125-öt nyertem ott vele és arra a pályára van Skill-ezve.
-
-Rolika-
senior tag
válasz
sunny84 #17107 üzenetére
only this shit
a netem optikai 25/20Mbit. szoval ezzel tuti nincs probléma. sosem volt semmi problémám más online játéknál. tűzfalnál is hozzáadtam a kivételekhez az inditó filet.
a felbontás jelenleg FHD-n van, azt még megpróbálom visszavenni +a részletességet, ha ez sem segit akkor szerintem megint offolom egy fél évre. -
-Rolika-
senior tag
válasz
sunny84 #17094 üzenetére
1-1.5 évig toltam előtte és ezért is hagytam abba, mert sokat romlott az élvezhetősége és fél éve b...ta ki nálam a biztositékot végleg. ez alatt a fél év alatt azért beváltottam 2 kódot és ezért is gondolkodok mostanában azon, h meg kellene már nézni, h mégis milyenek ezek a vasak, csak félek a kudarctól.
ha meglepnének minket valami kis Hondával, akk egyből dobnám is fel -
tatabike
őstag
válasz
sunny84 #17081 üzenetére
Nem haragszom, tudom, hogy hülyeség, csak annyi optikai tuningos, széthajtott öreg Civicet látni, brummogó kipufogóval és kockalada-szerű gyorsulással, hogy bennem ez maradt meg.
Régebben volt egy barátnőm, Neki volt Civic V-tech Hondája, akkor volt a kocsi 2-3 éves, de nem igazán győzött meg az sem. Fene tudja, biztos magasak az igényeim... -
chris1997
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Legion 5 16IRX9 16" QHD+ IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- SK Hynix Platinum P41 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7000-6500 MBs - Eladó!
- Verbatim Vi5000 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - Eladó!
- Dell Latitude 7480, 14" FHD, I5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, 1 év garancia ( OLVASD VÉGIG)
- HP ProBook 440 G7, 14" HD, I5-10210U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, 1 év garancia ( OLVASD VÉGIG)
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX X570-E Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest