Hirdetés
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
MK VII
veterán
válasz
MeghaL0L
üzenetére
Anno nekem is ez volt.. Ugyan ez.
Nokia 1020-at akartam venni... Telekom oldalán megrendeltem, minden kutyagumit elküldtem nekik, személyi másolat meg minden. 200k-t kerestem akkor...
Felhívott egy tag a Telekomtól, hogy elbeszélgessünk a rendelésről..
Elbeszélgettünk. Azt mondja visszahív nemsokára, mert a hitelbírálatot megcsinálják...
Már akkor fura volt az egész.. Hitelbírálat telefonos bemondásra?
Aztán visszahívott kb 3 perc múlva.. Gyors hitelbírálat..
Azt mondja, hogy a kezdő 40 ezer forinton felül, kezdésnek be kéne még fizetnem 65 ezer forintot és akkor tudom megvenni...
Mondom neki, hogy betegek vagytok? 114 ezer kompletten a telefon és be akartok fizettetni velem 105 ezer forintot? Hát akkor megveszem egybe baszki...
Mondtam neki törölje a rendelésem és felejtsük el egymást..
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E14 G2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I W11 I Gari
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3388, 100% Akksi
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

dptrsk