-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
lindermen
senior tag
-
tjb007
nagyúr
válasz
Mr.Csizmás #14257 üzenetére
Azokat már sehol.
-
F-ECT$
titán
válasz
Mr.Csizmás #9791 üzenetére
Aktiválás: felhívod az üfsz, hogy engedélyezzék + a legtöbb okostelefon esetén a menüben is be kell kapcsolni.
szerk: Mint látszik "érdemes" internet kávézózni vagy wifizni...
-
1430
senior tag
válasz
Mr.Csizmás #6366 üzenetére
Ennyi idő alatt már ezerszer leellenőrizték volna telefonon keresztül (jelszó ellenében), hogy aktiválva lett e a számodon az SMS küldés szolgáltatás...
Legalábbis ha a készülék nem változott (és korábban tudtál erről a telefonról SMS-t küldeni), akkor 99%, hogy ez lesz a hiba.
-
qky
tag
válasz
Mr.Csizmás #6364 üzenetére
Csak egy tipp, de az üzenetközpont száma biztosan jól be van állítva?
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
Mr.Csizmás #6345 üzenetére
senki?
-
válasz
Mr.Csizmás #6075 üzenetére
Oké, rendben!
Teljesen új előfizetőnek fogsz számítani, ezt tudnod kell! A többit meg próbáld meg (kaució, egyéb papírok), ezt a részét nem tudom/ismerem!
(Teljesen maszek véleményem, hogy talán a webshopon keresztül egyszerűbb a dolog, bár ebben sem vagyok biztos. Ellenben, ha találsz olyan üzletet, ahol még nincs meg a heti/havi/adott készülék terv, vagy ahol szimpi vagy az ügyintézőnek, sokkal jobb helyzetben találhatod magad!
)
-
válasz
Mr.Csizmás #6065 üzenetére
Elnézést, hogy belevau...de miért akarod a meglevő számot kukába dobni?
Függ attól, milyen telefont veszel..meg milyen szoros (mondom szoros!
) a bugyi/gatya az ügyintézőn, aki visszahív...meg biztos sok más dologtól is, de ezt úgysem fogja neked elárulni senki, főleg nem így, nyíltan...
-
tjb007
nagyúr
válasz
Mr.Csizmás #5862 üzenetére
Az egészet telefonon keresztül el tudod intézni
-
Jadro
veterán
válasz
Mr.Csizmás #5862 üzenetére
Ilyenkor nem. Szerintem sima díjcsomagváltás és kész. Az új előfizetésnek örülnek, ezért is gondolom hogy a számmegtartással sem lesz gond.
-
Jadro
veterán
válasz
Mr.Csizmás #5860 üzenetére
Ilyen felhasználásra a legjobbak szerintem a Médiamánia csomagok. Mondjuk a legkisebb éppen hogy belefér az 5k-ba, de teljesen lebeszélhető stb. Nézd meg mi van benne!
A számot szerintem simán viheted tovább, de ezt majd a 1430 megmondja.
A hűség az készülék vásárlásakor szokott szóba jönni, amiért cserébe olcsóbb a készülék. A hűségvállalás vonatkozhat a készülékre és a csomagra is. Meg kell nézni az adott készüléknél a konstrukciókat. Ha nem vállalsz hűséget, akkor lesz a legdrágább a készülék. A csomag ára fix, de ha van olyan konstrukció hogy arra is vállalod a hűséget akkor még olcsóbb lehet a készülék.
-
válasz
Mr.Csizmás #3588 üzenetére
Közvetítik a tűzijátékot...
-
meroly
veterán
válasz
Mr.Csizmás #3588 üzenetére
Szilveszterkor is van ilyen.
Az az érdekes egyébként, hogy ilyenkor a szolgáltató felezheti az adatátviteli sebességet (az alap 12 kbit/s-ról 6 kbit/s-ra), ezzel duplázódik az ügyfelek száma, de élvezhetetlen lesz a beszélgetés. Mondjuk buékot kívánni elég
Azt nem tudom, hogy automatikusan kapcsol vagy kézzel kapcsolják.... -
meroly
veterán
válasz
Mr.Csizmás #3578 üzenetére
Jogos, kicsit eltúloztam, talán üldőzési mániám van
A 112-nek külön hely van a hálózatban, így nagy százalékban mindig el lehet érni őket. -
válasz
Mr.Csizmás #3578 üzenetére
Végre! Látom van köztünk egy olyan ember, aki került már bajba valójában is, nem csak "elvben"!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- OnePlus One - Kína már itt One
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Ingatlanos topic!
- Gumi és felni topik
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged