- Megvan a Pura 80 nemzetközi startja
- Magisk
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
kutga
félisten
válasz
GodHeart #2770 üzenetére
Üdv!
Mivel nincs GPS-szem, nem is kell a helymeghatározás. Lehet rosszul fogalmaztam, de nekem alapvetően egy kereshető térkép kell, amin címekre tudok keresni, lényegében offline utcakereső, ami a memóriakártyára lementett térképadatokkal dolgozik.
Találtam egy ingyenes Java alapú programot, Mobile Gmaps a neve, ezzel próbálkozom, bár térképet még nem sikerült megfelelően bekonvertálni.
Úgy gondolom, egy mobiltelefon nem alkalmas navigálásra. Ha GPS kell, inkább PDA, de azok bőven 100k felett vannak, és egyik mellé sem tudnám szívesen letenni a voksom.
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
GodHeart #2765 üzenetére
ne agyal, ezt már rég kitalálták, és kivitelezték is!
"Windows 3.1 Nokia N95-ön!" -
lúúúzer
tag
válasz
GodHeart #641 üzenetére
Bocs, hogy közbe szólok, de az emberek nagy részének nincs 3-4 év symbianos telója, igy a vele szerzett tapasztalatok is elég soványkák a nagy átlagnál. Ide sokan segítségért jönnek, hogy jobban tudják -többnyire új- telójukat használni. Segítség kell nem gúnyolódás.
Nem akarom újoncként osztani az észt, nekem szerencsém volt, már évek óta ilyen cuccom van. De nem az életem ez a készülék és nem csak ezzel foglalkozok. Gyakran nekem is szükségem van segítségre. Ilyenkor megpróbálok olyanokhoz fordulni, akik nálam többet tudnak.
Ennyi... -
Pompi
nagyúr
válasz
GodHeart #596 üzenetére
Ez nem csak a 3650-nél volt probléma anno? Én azzal vesződtem a napló fájl miatt. Amúgy annak az volt a trükkje ha jól emlékszek, hogy át kellett állítani angolra a telót úgy kiakapcsolni a naplózást. Ha magyarra volt állítva akkor tovább nőtt a napló hiába volt kikapcsolva a feature.
-
moonman
titán
válasz
GodHeart #335 üzenetére
jaja, kiírja, hogy formatting és balról jobbra átmegy szép lassan feketébe a képernyő majd kb 2 percig kussol, aztán feláll úgy, mintha a dobozból vetted volna elő.
kb azt csinálja, hogy C:-t formázza, majd Z:-ről újratelepíti a szoftot. Bővebben: link
[Szerkesztve] -
Kubi
tag
válasz
GodHeart #320 üzenetére
Mit nem értessz?Van 1 Theme editor (asszem ez a neve) programom csak az a baj,hogy nem tudom használni.Külön kell rajta beállítani rajta a menü,a ''képernyő'',és a felső operátor sávot.Csak mikor adott helyre akarok képet v. bármit másolni nem engedi v. nemtom a módját...
-
pini1020
tag
válasz
GodHeart #192 üzenetére
az elsőt megoldottam megtaláltam a számot a t-mo... oldalán de a másodikra még mindig nem találtam választ. please help!!!!!
és még van egy 3. kérdésem is hogy lehet új skineket berakni s60 ra vagyis pontosabban a v6.1re (tudom hogy elvileg nem lhet de van külön ilyen fájl amit erre lehet tenni de nem tom hogy)???
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NBA és kosárlabda topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Extrém tűrőképességgel reklámozza új tápkonnektorát az ASUS
- Xbox Series X|S
- Revolut
- Vezetékes FEJhallgatók
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- További aktív témák...
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest