- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
Új hozzászólás Aktív témák
-
Athos07
senior tag
Ha eldöntötted, hogy symbianos telót akarsz, akkor itt megtalálod mindegyiket.
Bővebben: link
És igen, a Motónak is van néhány symbianos telefonja, de azok magasabb árfekvésűek.
Az érintőképernyő dologban nem vitatkoznék, de én nekem egy cseppet sem hiányzik az a fícsör. Sőt még zavarna is, ezért remélem, hogy még sokáig lesznek anélküli telók, de kinek a pap... -
Athos07
senior tag
Nem mondom még, hogy 3230 (110g), mert nem mondtad, hogy mit jelent az ''érdemes megvenni'', azaz a pénz nem számít, és a legjobb kell (ez nehéz, de most a 6680 a király, bár Motókat, Se P szériát nem zárnám ki), vagy ár/érték kell, abban viszont szvsz 3230 a király, még nem volt vele komoly bajom, és egy csomó félelmem nem igazolódott (bár a kihangosító kirívóan gyenge).
-
satomee
senior tag
A symbianos telók nem épp a méretükről híresek...Ha csak a méret számít,szerintem egy 6680 még nem egy féltégla,és elég kajak 'tudásra'.Olcsóbb választás lehet esetleg egy 6670 vagy 7610,amik szintén nem túl nagyok.Mellesleg ma nézegettem egy n90-et,ami még a saját kategóriájában is elég nagy.Viszont lehidaltam a kamerájától...
Szal ne CSAK a méret alapján válassz,szerintem...
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Tőzsde és gazdaság
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Videós, mozgóképes topik
- További aktív témák...
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - XEON I 32GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" 4K DreamColor I Cam I W11 I Gar
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest