- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Athos07
senior tag
válasz
operator10 #629 üzenetére
A sokat linkelt Bővebben: link-n találsz. Nálam is működik, de csak angolról fordít magyarra (bár lehet, hogy a fordítottja is ott van.) Regisztrálj, és keresgélj!
-
Athos07
senior tag
A 3230 kijelzője mérföldekkel jobb, még a 6630-énál is! Ez tapasztalat, nem beszélek haza. A gyorsasága nem túl erős, de a 6600-nál érezhetően jobb (6630 mellett persze jóval elmarad). A kamera meg kevés fénynél ugyanúgy kapitulál, mint a többi, elegendően fényes környezetben viszont nagyon jó képeket csinál. És van benne rádió is, ami bármikor jól jöhet. Egyértelműen 3230.
-
Athos07
senior tag
válasz
Poszatakiler #536 üzenetére
1. A legegyszerűbb, ha a FExplorerben nézed meg, az a progi úgyis jó egycsomó mindenre (legalábbis az ott phone info alatt írt ''verzió'' gondolom a firmre vonatkozik)
2. Az ilyen korláton elvileg a szoftfrissítés szokott változtatni. Pontos adatot én nem találtam a 6260-asról ezügyben, de a 256MB-osnak működnie kell.
3. Csak akkor, ha el vannak indítva. A futó programokat (szinte mindegyiket) láthatod pl. az AppMan progiban, vagy ha a menü gombot hosszan nyomva tartod (3230-ban legalábbis így van).
Fontos! Én is csak ismerkedem a Symbiannal, úgyhogy figyeld az esetleges kiigazításokat! -
Athos07
senior tag
Ha eldöntötted, hogy symbianos telót akarsz, akkor itt megtalálod mindegyiket.
Bővebben: link
És igen, a Motónak is van néhány symbianos telefonja, de azok magasabb árfekvésűek.
Az érintőképernyő dologban nem vitatkoznék, de én nekem egy cseppet sem hiányzik az a fícsör. Sőt még zavarna is, ezért remélem, hogy még sokáig lesznek anélküli telók, de kinek a pap... -
Athos07
senior tag
Nem mondom még, hogy 3230 (110g), mert nem mondtad, hogy mit jelent az ''érdemes megvenni'', azaz a pénz nem számít, és a legjobb kell (ez nehéz, de most a 6680 a király, bár Motókat, Se P szériát nem zárnám ki), vagy ár/érték kell, abban viszont szvsz 3230 a király, még nem volt vele komoly bajom, és egy csomó félelmem nem igazolódott (bár a kihangosító kirívóan gyenge).
-
Athos07
senior tag
Emléxem, hogy volt már róla szó, de sehogysem találom. Szóval első nap kiírta a teló (3230), hogy a játék nem indul, zárjak be néhány alkalmazást. Namost mivel én még nem mélyedtem el az oprendszerben, ezért azt sem tudom, hogy kell bezárni a progikat. (Amúgy még nincs kapcsolat a gép és a teló között, úgyhogy semmit nem tettem fel rá, minden gyári, és így is bénázik). Köszi, a segítséget.
-
Athos07
senior tag
Ezért szeretjük a Symbiant...
[Szerkesztve] -
Athos07
senior tag
Nekem az N90 kijelzője döbbentett le - szerintem nagyon kira kell h legyen. Meg remélem, hogy belerakják ez is egy rendes monoblock kabátba is (nem olyan hámlós-bőrűbe, mint az N70, hanem a ''régi jóöreg'' 6681-hez hasonlóba).
Meg a Carl-Zeiss is jól hangzik. Ennek már komolynak kell lenni.
(Bár a maga idejében a 6630-é is nagyon ott volt, amit az is alátámaszt, hogy még mindig jónak számít... de az nem Zeiss...)
[Szerkesztve] -
Athos07
senior tag
Ej, de témáznék én, ha lenne Symbianom... (PANNON!!!)
-
Athos07
senior tag
A nokiaprogramok.hu tényleg marhajó! Én is csak ajánlhatom. De itt egy másik, hogyha a témák érdekelnek (ha már ismerős, akkor bocsi):
Bővebben: link
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Energiaital topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bittorrent topik
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Samsung S25 Ultra 12/512gb fekete Gyári Garancia 2028.02.24
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest