- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
Új hozzászólás Aktív témák
-
geckowize
őstag
Ja ezzel a *.sis fájl küldéssel nekem is meggyűlt a bajom, de pl átnevezed *.cumo-ra akkor mindjárt átmehet bt-n, és a fogadó készülék, - ami ideális esetben egy ugyancsak symbianos készülék - ha átment a fájl, mindjárt futtatja is, mégha nem is *.sis a neve. A sonyericsson-os *.mid-eket is lehet így (mert azok is jogvédelem alatt álltak, legalábbis egy T610-ről kapott), de ha nem smybianos a fogadó készülék, akkor nem tudja lejátszani a *.cumo-kat, ezért a legjobb ilyenkor a *.midi-re átnevezés, ezt már engedi.
-
geckowize
őstag
Jah, én is arra gondoltam, h nem kompatibilis. Csakhát azt nem értem, hogy miért...
Symbian 7.0S van a 6600-n is, 3230-on is, 7610-en is (meg még 6260-on) és nem értem hogy ha 6600-án megy akkor enyémen miért nem.
Lehet a firmware eltérés az oka, pl ilyen volt, hogy egyik haverom 6600-ája nagyon az első modellek között készült, még jó rég, ráadásul angliából hozta a báttya. Ennek a firmware-je 3.42.1 volt, és kivétel nélkül mentek rajta az N-Gage-es játékok.
Aztán másik haverom is vett 6600-át mostanság, annak a firmware-je 5.27.0 volt, és azon már nem mentek a játékok.
Lehet a Nokia rájött, hogy S60-as Symbian-os telefonokon lehet futtatni illegálisan az N-Gage-re készült game-eket és az újabb firmware-ekben már letiltotta valahogy ezt a lehetőséget? Bár nemtom hogy hogyan, én nem értek hozzá..
De azt tom, hogy az én 3230-am se a régi, se a frissített firmware-rel nem képes futtatni a játékokat. Szintúgy nővérem 7610-e se. A harmadik haverom 3650-je se.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest