- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Az Euronics is elkezd használt mobilokkal foglalkozni
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Digital
addikt
válasz
Poszatakiler #575 üzenetére
Ajánlom figyelmedbe a topikom Bővebben: link Mára odáig fajult a dolog ha a gépem megérzi egy BT driver illatát nyomban kékhalál+ minden
-
Pompi
nagyúr
válasz
Poszatakiler #575 üzenetére
Akkor először a BT-t kellene rendbe tenni.
Itt nézz körül:
Bővebben: link
Bővebben: link -
Pompi
nagyúr
válasz
Poszatakiler #572 üzenetére
SMS-ekkel nemnagyon foglalkoztam, bár elvileg a program azt is tudja, a névjegyzék lementésére, szerkesztésére én az Oxygen Phone Manager for Symbian OS phones programot használom.
Bővebben: link
[Szerkesztve] -
Misha
csendes tag
válasz
Poszatakiler #548 üzenetére
1.
használj egy rendes filekemanagert, pl. Feexplorert
sztem legegszerübb ha mmc-n használod az alap images mappát a képeknek meg csínálsz a többinek is külön mappá az mmc gyökérkönyvtárába
témákat én telepíteni szoktam, mivel .sis fileosakakkal találkoztam eddig azt sztem c:/system vhova teszi
2.
ha 7es rendszered van akkor opciók->új mappa
6260-as telcsihez mlg nem volt szerencsém, nokia honlapon is jól el van rejtve
milyen teló pontsan? proci ram? oprendszer verzió?
3.
ha szerencséd van találsz utángyártott 1000mah-s akksit, én 3230ba vettem itt:
www.speedshop.hu
de nokia ált.ban 500-ast 760-ast és 900-ast gyárt -
Misha
csendes tag
válasz
Poszatakiler #538 üzenetére
ha bemásolod a c:/system/apps-ba a *.app filet elvileg megfog jelenni
-
Misha
csendes tag
válasz
Poszatakiler #536 üzenetére
Szoft verzió: *#0000#
256-os vagy akár 512-es bele mehet elvileg
csak a mem. kártyára érdemes telepítani, de ugye parancsikonokat, és bizonyos beállításokat képekről miniatűröket úgyis mindig a c:-re teszi
ha sok sms-t tárolsz érdemes azt is mmcre menteni (beállítható az üzik báll.ban)
3230 és ngage esetében pedid van progi ami átállítja h az üziket mmcre mentse, mivel azokból kihagyták ezt a funkciót ->(Bővebben: link)
egy bizonyos stacker nevű programmal érdemes a névjegyzéket időröl időre tömöríteni vele ha jó nagy, mert csomó hasznos kb-ot spórolpsz meg vele
és egy másik jó funciója h mmc hiányában a telepített alkalmazásokat is képes tömöríteni, így viszont hosszabb az indításuk ill. a bezárásuk
de vissza lehet állítani normálra
ami nekem nem tetszik symbianban, h ey 9kb-os jpeg hátteret ha beállítasz, csínál egy kb. 80kb-os mdb képfilet a c/system-be, ez pazarlás
FeExplorerrel érdemes nyomonkövetni h mennyi a szabad memóriád (ram), 6600 és 3230-as esetében az optimális a 8-9mega, ha 7 alá megy érdemes utánanézn h milyen processek futnak a háttérben, ehhez a legjobb progi egy Appman nevezetű
ha vkinek 3-4megára lemmenne a ramja, úgy h konkrétan taskként nem fut semmilyen progi, akkor itt a megoldás: Bővebben: link
legroszabb esetben meg kell formázni a telcsit, és okosabban telepítgetni -
Athos07
senior tag
válasz
Poszatakiler #536 üzenetére
1. A legegyszerűbb, ha a FExplorerben nézed meg, az a progi úgyis jó egycsomó mindenre (legalábbis az ott phone info alatt írt ''verzió'' gondolom a firmre vonatkozik)
2. Az ilyen korláton elvileg a szoftfrissítés szokott változtatni. Pontos adatot én nem találtam a 6260-asról ezügyben, de a 256MB-osnak működnie kell.
3. Csak akkor, ha el vannak indítva. A futó programokat (szinte mindegyiket) láthatod pl. az AppMan progiban, vagy ha a menü gombot hosszan nyomva tartod (3230-ban legalábbis így van).
Fontos! Én is csak ismerkedem a Symbiannal, úgyhogy figyeld az esetleges kiigazításokat!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mini-ITX
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- DUNE médialejátszók topicja
- Belemásznak a reddites beszélgetésekbe az AI-alapú hirdetések
- Spórolós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPhone topik
- Horgász topik
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged