- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- iGO Primo
- iPhone topik
- Mobil flották
- Galaxy Buds Core nevű fülesen dolgozik a Samsung
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pompi
nagyúr
Kereső powa
Bővebben: link -
Pompi
nagyúr
Valamelyik topikban írta valaki
Bővebben: link
Nem nagyon néztem meg, csak eltettem hátha még jó lesz egyszer, én már MP3-ban utazok -
pastarics
tag
sok féle program van, amelyikkel ezt meg lehet csinálni, nézz körül a nokiaprogramok.hu-n, vagy a lcr.hu-n, vagy egyéb oldalakon. ezek persze nem számítógép szoftverek, hanem symbianra írtak. menthetsz PC-re oxigen-nel, ami szintén olyan manager program, mint a PC Suite. van aki erre mondja, hogy jobb, van aki arra.
-
pastarics
tag
nekem még nem csinálta, hogy ne állt volna föl formázás után. talán itt, talán más fórumon olvastam valakitől - amellyel magam is egyetértek - hogy két-három havonta érdemes ilyen ''vérfrissítést'' végezni az oprendszeren, főleg akkor, ha az ember sok programot telepít fel rá, mert azok, csakúgy, mint a számítógépes rendszerekben összeakadhatnak, gátolhatják ez által az optimális működést. persze előtte ments phonebook-ot, naptárt, ilyesmi. szerintem nagylevegő, aztán zsupsz!
-
pastarics
tag
bár nem engem kérdeztél, remélem, nem haragszol, ha válaszolok. a telefon leformázása annyit tesz, hogy az operációs rendszer újratelepíti magát. olyan, mint mikor format C-t csinálsz a számítógépeden, aztán berakakod, majd elindítod a telepítő CD-t. no, ugyanez kicsiben zajlódik le a telefonban, azzal a különbséggel, hogy ő ezt mind megteszi maga, neked csak a hívásindító gomb+3-as gomb+csillag gomb+bekapcsoló gombot kell egyszerre megnyomnod. 6600-án ez működik, nekem ilyen van, csináltam rajta. érdemes előtte mindent lementeni a telefonról - természetesen.
-
GodHeart
senior tag
igen.
Vagy leformázod a telefont, és akkor utána felteszed ujra. Ekkor garantált a siker.
Sajnos a symbianban megvan az a gond, mint egy átlagos op rendszeren, hogy a progik összekutyulhatják egymás fájlait. Pl.: miután én feltettam a smartmovit, majd rá az ultramp3-at akkor a smartmovie-tól a készülék folyton kifagyott. Csak az újratelepítés segített. Lehet, hogy itt nem ilyen drasztikus a szitu, de én nemhasználom a progit, és más elképzelésem jelen esetben nincs!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Otthoni időjárás-állomás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Path of Exile (ARPG)
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Autós topik
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Nintendo Switch 2
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged