Hirdetés
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Az Amazfit GTR és GTS 3 is szemrevaló lett
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Megérkezett Európába a Soundcore Space 2 fejhallgató
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- OnePlus 15 - van plusz energia
-
Mobilarena
Renault, topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacy6
senior tag
Nemsokára akarok olajat cserélni az autómon.
Megane II 2.0 dCi - m9r
Nincs benne részecskeszűrő.
Szerintetek milyen olajat érdemes beletenni? -
MC Pite
veterán
Ha már motortér: A tűzfalról 2 helyen eláll a szigetelés, nem nagyon látom hogy lehetne visszaimádkozni. Van erre valami bevált módszer?
Más: Téli kerékkel (3,8kg-al könnyebb) 3 tankolás után úgy tűnik hogy legalább 2 decivel kevesebbet eszik az autó (~6,1 helyett ~5,9). Az azért nem kevés, legalábbis engem meglepett, azt hitte főként a szélesség szokta 'elvinni' a fogyasztást (itt 205 meg 195).
Fehér Farkas: Aki 3.0 motoros autókat néz, és 1.4est vesz, ott valami szalajt. vagy csak nézegeted és nem volt még ilyen kaliberű autód hogy éves szinten üzemanyag költség nélkül is is többszörös a fenntartási költsége, üzemanyaggal meg aztán végképp.
Vagy ha szereted a dízelt, vegyél azt. Vagy ha kurvára nem akarsz cserélni, járj utáni mit lehet kezdeni a mostanival. Egy erősebb motor éves fogyasztáskülönbségéből nyersz 1-2-3 kw-ot egy kisebb ellenállású de akár még halk dobbal ott ahol még csak 20kw áll alapból rendelkezésre, utána mész a vezérlővel is, azzal is nyersz nyomatékot, és 70-80 ezerből élhetőbb autód lesz, amit forgatva ráadásul még jobban élvezel mert ott meg kicsit ércesebb hangja van, motorféknél meg egy picikét mélyebb. Tudni kell mit akarsz és józannak maradni, hogy azt is kapd (mint haverom az 1.8 Leonnal, elmondtam én mit miért úgy csináltattam ahogy; erre ugyan forgatott (halk) dobot kért, de a gyári mittomén 56-58mm-es szimpla vég helyett nem szimpla 60ast (amit célszerű lett volna), hanem dupla 60ast rakatott fel, innentől nyilván tök más a hangja (alapjárattól dörmög végig tiltásig), és a nyomaték sem feltétlen úgy alakul ahogy tervezte (bár érezhetően jobban húz már alulról a 20 szelepes motor most mint korábban). -
rob210
Topikgazda
válasz
üzenetére
Válasz.
Egyetlen csavart elég rosszul meghúzni és itt nem 8 szelep megy a levesbe.
Nem is nagyon találsz embert aki vállalja, ezért a renault szalonban horror árakat kérnek érte.
Amúgy meg a II-es laguna árai más motorral is lent vannak, sok volt velük az elektromos nyűg. Ha laguna 2 akkor a ráncfelvarrás utánit vedd!!!! -
törölt tag
Robibá, ezek miért is ilyen olcsóak?
[link]
Még hármat tudok linkelni ezen ársávon ugyanebből. Papíron nagyon tetszene, de azért itt valami köpet van a levesben, hogy ezek ennyiért mennek.
-
törölt tag
válasz
CactuS
üzenetére
A V6 csak egy példa volt, eredetileg azt akartam, mint felső plafon, annál nagyobb nem kéne. Bár ott is az a probléma Opel, VW vonalon, hogy a kombikba nem igazán vettek nagy motorokat még a 2 liter is csoda, mindenki szedánra meg ferdehátúra van rágerjedve. Azokból a Megane-nál is van 2 literes motor viszonylag nagy választékkal.
Egy 2.0-2.2 körüli 8 szelepes konstrukció jó lenne, az elketyeg komótosan és ha kell akkor meg is lép. M1 kombit csak 1.4 és 1.6 motorral vették (ráadásul csak 16 szelepes), mert a népnek nem volt pénze nagyobbra, illetve akinek volt inkább vett Lagunat. Ez elég bosszantó, ha valaki nagyobb motort akar semmi mást és még csak nem is óriásit, akkor indokolatlanul meg kellene vennie a nagyobb kasznis, bonyolultabb, macerásabb konstrukciót. Megane -> Laguna vagy Golf -> Passat pl. -
-
törölt tag
Városozni rossz vele, főleg ahol sok a kígyózó sor és mindig meg kell indulni a sorral, nagyon fel kell bőgetni, hogy a ritmust tartsa. Ha csak finomkodva indulok meg akkor lemaradok a sortól. A Kangooval ilyen gondjaim sose voltak, mert hiába gyengébb ha azt jó helyen adja le, ez meg nem.
Felsőbbrendű utakra kihajtani, ha folyamatosan jönnek az autók, jó nagy hézagok vannak simán beférni egy normális karakterisztikájú motorral, ezzel nem. Végig padlózni kell másodikban és harmadikban a 100-ig, de így is van mikor megelőznek meg a valagamban jönnek és tök random átlagos autók. Emelkedőnek meg el lehet felejteni mindenféle gyorsulást.
A kocsi jó, a gyári értéket tudja, 160-ig egyenletesen ugrik mindenféle erőlködés nélkül, a motorkarakterisztika szar, ezért van hogy a 65 lovas dízelt sokkal jobb vezetni, mint ezt.
Most már nem fogom lecserélni, mert túl sokat költöttem rá, túl jó állapotban van, meg nem is lenne mire. De következő autónál sokkal komolyabban fogom venni a motort kérdést, nem veszem így félvállról, hogy jóvanaz ide az 1.4 is. Nem jó.
Simán vettem volna 3.0 V6-ot egyébként ha lett volna, eredeti tervekben Omega, Vectra és ilyenek szerepeltek, de annyira rozsdás meg nembiztonságos volt mindegyik, hogy hagytam a fenébe őket. Ellenben lehet jobban jártam volna Laguna 1-gyel, azokat szerelték motornak nevezhető alkatrészekkel és nem rohadtak, biztonságosak voltak. Be kellett volna áldoznom azt a pár évet korban... -
Nordik
addikt
válasz
Csatravi
üzenetére
Szerintem is. Masik kettőn ferdén van a legtelenito, amiből az egyik egy csatis, másik kettő. Utolsó amit linkeltel az pedig teljesen más. De kizarasos alapon valószínű az lesz amit te mondasz.
Tisztán látszik merőlegesen van a legtelenito, így egyertelmu. Nagyon sokat segitettel!
-
Jaded
őstag
válasz
polonic
üzenetére
Nem biztos, hogy csak kereskedésben tudsz venni. Én egy "mezei" autósboltban vettem gyáritm (Kecskeméten), pedig Valeoért mentem (a Bosch kuka volt pár hónap után, pedig nem az olcsó kategória volt). Konkrétan a prémiumok közül és még a drága Valeotól is olcsóbb volt a gyári.
-
Xantomas
őstag
válasz
polonic
üzenetére
Magán a gumin van rajta. A régi, sárga feliratos Valeo volt, a mostani, szürke feliratos az SWF. Szerintem rendelnek mindenhonnan, meg piac válogatja, hogy melyiket árulják.
Nem ér bele a fóvóka sugarába a kar, viszont ugyanúgy meg kell kicsit hajlítani, hogy a CC domborúbb üvegére rendesen felfeküdjön, mint a kb filléres, de nagyon jó STC-t.Amúgy kialakításukból fakadóan a klasszikus mechanikás lapátok feküdnek fel a legjobban.
OFF:
Nem tudtam képet csinálni, de megnéztem milyen állapotban vannak a légszűrők, egy szerbiai hosszúhétvége után. Nem olyan tragikus mint sejtettem, de azért látványosan beszürkült Kb úgy néz ki mint olajcserekor. Mindenhol égetik az avart, a tarlót, mellé szélcsend.
Frissen mosott autóval indultunk el, mire megérkeztünk Belgrádba, vékony hamu fedte a kocsit. Naplemente után volt a legdurvább mikor bármerre néz az ember, mindenhol azt látja, hogy izzik a mező óriási foltokban, kb Belgrád, és Szabadka között mindenhol. Vasárnap du már a fejem fájt, és olyan érzésem volt, mint amikor egy nagyon durva este elfogy 1-2 doboz cigi. Az a szomorú, hogy állítólag is BP-en se volt sokkal jobb a helyzet légszennyzettséget tekintve, de az mindent elmond, hogy a hétvégén, világviszonylatban Belgrád volt a legszennyezettebb levegőjű város a Földön. -
harry
veterán
válasz
eTrade
üzenetére
Igen, ez a gond
2000 alatt nem is igazan szoktam vele autozni, max hosszu egyenesnel... De az elindulason ez nem sokat segit, sajnos pont varosi kozlekedeshez kevesbe kenyelmes, de nyilvan egyutt lehet vele elni. Es ehhez meg hozzajon, hogy (szerintem) meg zajosabb is (ugy altalaban, pedig itt meg van is a motorterben egy zajszigeteles). -
-
Csatravi
senior tag
-
eTrade
tag
Pörgetni kell és szedi a lábát... tehát pörgetve.

Alacsony fordulaton nagyon nyomatékszegény az 1.4 16v és ezért tűnik lomhának elinduláskor, de ezt a motort pörgetni kötelező, mert csak ott érzi jól magát.
Kicsivel több mint 5 évig volt ugyanilyen 1.4-es 95 lóerős Megane 1-es autóm és a mostani 1.6-os 110 lóerős Megane 3-asom sem rakéta hozzá képest. Ugyanúgy tudtam autópályán normálisan közlekedni vele és nem én voltam az útakadály, sőtt.Ha kevésnek tartod a nyomatékot/erőt akkor vegyél 1.4 Tce motoros Megane 3-ast, vagy inkább Megane 4-est az új 1.33 Tce 160 pacis motorral.

Elsősorban az alapjárati motort érdemes megtisztítani az szokott néha hasonlókat művelni.
Nekem annó hidegen ugrált az alapjáratom amíg nem melegedett a motor... a végén kiderült hogy a pillangószelep tömítőgyűrűk voltak megkeményedve és deformálodva és hidegen ott szívott falsot a motor. -
harry
veterán
Meg az jutott eszembe, ahogy vittem a kocsit a szervizbe ugy ereztem, hogy amikor elvettem a gazt, meg kb 1 masodpercig tartotta a fordulatot, s csak utana kezdett csokkenni. Nem volt nagyon feltuno, nem is vagyok benne biztos, hogy rendellenesseg, de erzesre valahogy akkor is kicsit mas volt, mint eddig :-\ Aztan lehet koze van ahhoz, hogy teljesen lemerult / egy fel napig nem volt benne aksi.
-
Nordik
addikt
Most nézem, hogy több fajta kinyomocsapaggyal lettek szerelve a meganeok? Bár az én evjaratomhoz, motoromhoz szettbe minden webshop a 12,2 mm átmérőjű csatlakozással hozza a kinyomot. Valószínű akkor az lehet benne? Rob Te nem tudsz alvazszam alapján rakeresni?
-
törölt tag
válasz
rob210
üzenetére
Majdnem 200 kilóval nehezebb az M2, nem véletlenül kerek 1s rosszabb a gyorsulása az erősebb és okoskerekes motor ellenére.
Nem az okoskerék szar, hanem a kocsi nehéz. Tedd bele az M2 motort a kocsidba és úgy lesz az igazán fasza. Az tetszeni fog.Mondjuk felesleges ezen rugózni, akinek erősebb kell veszi a nagyobb motort. A baj azzal van, hogy nem igazán van nagyobb motor, mindenki a kicsikkel vette. Szívbaj nélkül vettem volna 2 literest, ha lenne...
-
rob210
Topikgazda
válasz
MC Pite
üzenetére
Mert az euro besorolásnak meg kellett felelni.
De ott a twingo 133 paripával az a csúcs a renault 1.6 os szívóval. (gyárilag)
{egy őrült török brigád polírozott hengerenkénti leömlővel és egyébb nyalánkságokkal, valamint a környezetvédelemmel nem törődve 171Le hozott ki az 1.6 ból, durván kihegyezve mindent.}Azért én a mai napig oda merek állni, bármelyik okoskerekes 113Le IIes meganehoz K4M760 as motorkóddal, és még borítékolom is, hogy csúnyán elkenem a száját a 107 Le I-es classiccal. Amikor ott a z okoskerék vált és megjön a nyomaték addigra én már rég nyomatékcsúcson autózok, és kb 2/3 kilométer mire be tudja hozni a lemaradást.
Az a 6Le lófing.
A múltkor az 1.6 vvti focus 2öt is elkentem
Előjött belőlem az állat és a soroksárin racsingbojozó srácnak átszóltam, hogy nagyon megy a szekér látom. Kihúzta magát mosolygot feszített mint pók a lucernásban. Aztán a következő beszélgetésünk a határúti kereszteződésnél volt ott kaptam pirosat, de ott már csak azt kérdezte, hogy ez 2.0 literes?
Na de az hozzátartozik, hogy előtte való nap pakoltam ki a csomagtartóból a gépműhelyt.
-
kisbago
aktív tag
Sziasztok! Renault Megane GrandCoupé 1.3 TCe vélemények?

-
törölt tag
válasz
rob210
üzenetére
Jó az, mindenki használja ők sem kerülhették el, de ha már így is úgy is belekerült akkor agresszívabbra kellett volna hangolni. Nem csak egylépcsős kis fokos elállítással, hanem odatoszni neki jobban alacsony fordulatra és magasra is. A többiek meg tudták oldani.
Mondjuk jelen esetben nem konkrétan ez a hiba, hanem a kis köbcenti. Szívó 1.4 az szívó 1.4 marad, nincs mese. Én basztam el, mert türelmesebbnek kellett volna lennem és 1.8-cal venni.
-
MC Pite
veterán
válasz
rob210
üzenetére
Alapból nekem is ez volt a véleményem, a korábbi autóm nyomatékosabbnak éreztem.
Aztán kezelés óta meg inkább úgy érzem, higy van itten nyomaték meg hajlandóság, jól működik ez. Nem csak 1500nél van egy váltás és kész...A fura az, hogy ennek 115-120 lovasnak kéne lennie, miért fogták ennyire vissza (korábbiakhoz képest is).
[OFF]Múlt héten egyébként a gyárilag is picit visszafogott offos autó is átesett a kúrán, még az 1.4 8V-nek is érezhetően jót tett. Diagrammokat elnézve a Renault 1.4 16V is a papírformát hozza, a gyári nyomatékmax kb egy ezressel korábban elérhető chip után.[/OFF]
-
Skizz
addikt
Sziasztok,
2014-es Capturehoz hol/milyen ablaktörlőt érdemes venni? -
Benir8
senior tag
Lehet valahol megnézni egy olyan oldalon ahol nyomatékgörbéket lehet nézni, hogy ha nem viszem magammal padra?
-
eTrade
tag
válasz
üzenetére
Azért lehet mindenhol közlekedni azzal az 1.4 16v 95LE motorral ha az ember ismeri a nyomatékgörbét és kipörgeti a lelkét, pörgetve csak úgy suhannak csak azok a pacik.

Nyílván az 1.6 16v (főleg az okoskerekes) nyomatékosabb motor de azért az sem egy versenygép csupán kicsit dinamikusabb közlekedésre alkalmasabb... lámpánál jobban ugrik vele a kocsi. -
törölt tag
Nagy a különbség, az 1.4 alulmotorizált a Megane méretű kasznihoz. Közlekedőedénynek alkalmas, de nagyobb forgalmú pörgősebb helyen élve elég kényelmetlen már. Nyomatékszegény főleg normál fordulatszám tartományban használva. De ez minden rövid löketes nem vezérelt 16 szelepesre igaz, ez nem a Renault hibája.
-
Gombinyó
őstag
válasz
DeFranco
üzenetére
Megnéztem, de abszólút nem tapasztaltam, amit írtál. Minimális váltó mozgás akkor van mikor teljesen lelépek a gázról pl harmadikban és elkezd motorfékezni az autó. Olyankor kb egy milit hátrébb ugrik a váltó,majd ha rálépek a gázra akkor vissza. Ezen kívül nem mozog/rezeg. Direkt rajta tartottam az ujjam :) Abban továbbra se vagyok biztos, hogy a 0.9 tce váltója megegyezik e az enyémmel.
-
Nordik
addikt
Kuplung mellé rendelek ablaktorloket is. Milyen legyen? Bosch vagy Valeo?
-
harry
veterán
mycso, Pecc: köszi

Igen, bár sajna csak 1.4, de már megbarátkoztam vele. -
Xantomas
őstag
A legegyszerűbben úgy tudod ellenőrizni, hogy leveszed a belső kerékjárati ívet takarót, és pont a motortartó alatt van egy kivágás a kasztnin, hogy ellenőrizni tudd a bak zseléjét. Megnyomod a gumimembránt, és ha azt érzed, hogy mellette kidudorodik, és zselésen "elleállása" van, akkor jó. Ha nem, akkor már nem zárt a patron.
Bár a konkrét videózott bak megane 2-ből van, de az elv ugyan az.
video -
CactuS
Arcképgyáros
válasz
LamerGyuri
üzenetére
Nekem reggel nem akarta az igazat valamiért, elindulás után mintha kissé dús üzemanyagot kapott volna és átment egyfajta átmenetbe egy V8 és egy 3 hengeres daráló között. Egy pici gázra magához tért, de remélem most egy picit nyugton lesz. Nemrég jött vissza a srácoktól, cserélni kellett a hűtőt, az eresztett (valószínűleg kavics) és hála az égnek a hörcsögben "okosan" egyben van a két hűtő, szóval "olcsó" volt.
-
LamerGyuri
senior tag
válasz
Pttypang
üzenetére
Nyilván, de nem ez a jellemző. Bár egy Renault-nál sosem tudni
Múltkori sztori, de csak ha nem röhögtök
Ugye automata, ez a típus csak P-ben indul, ha a váltóban a rögzítőfék is pozícióban van. Beülök, indítóz...csak köszörül. Gyújtás, üres, megtaszajt, P, beakad, indítóz...csak köszörül. Mi a fákk? Na még egyszer ugyanez....köszörül...áááá
Ülök, nézek bután, indulni kéne melóba persze, busz már rég elment...Áhh, még egy próba...gyújtás, üres, megtaszajt, P, beakad, indítóz (ekkor már nem voltam nyugodt), nem indul....de közben valamilyen sugallat hatására elkezdtem működtetni, amit csak értem, az indítózás közben, ÉS a jobb oldali ablakemelő lefelé működtetésére beröffent az autó
Azóta sem fordult elő. Ki érti ezt...
-
harry
veterán
válasz
LamerGyuri
üzenetére
LED-es? Jó hát erre még nem jártam

Kép: akartam volna javítani pár festékhibát, csinálni egy szép mosást és waxolást rajta, de aztán csak nem jutottam idáig, szóval most ez a legjobb képem róla (így is mosás után, szép állapotban legalább).Megkérnék egy topikgazdát, hogy vegye fel az összefoglalóba, köszi

Renault Megane Classic 2003 1.4 16V benzin, Budapest link
PH!-ra feltöltött kép: [kép]
-
válasz
LamerGyuri
üzenetére
Kieghet az is.
-
DeFranco
nagyúr
válasz
rob210
üzenetére
más típust nem ismerek, de focusoknál teljesen tipikus a hidegen nyikorgó kinyomócsapágy, 10 évet is simán elnyikorog ettől semmi baja nem lesz ha egyébként jól működik, az enyém megvételkor már nyikorgott 9 évesen, 14 évesen adta meg magát, akkor kellett kuplungot cserélni alatta.
annak is voltak előjelei, azért lett tréler, mert azt hittem még egy hetet kibír amíg egyébként is megyek a szerelőhöz. a hetet kibírta, a szerelőhöz menet esett szét a ház előtt a parkolóból kitolatáskor.
-
rob210
Topikgazda
A nagy jobbos fenti bakban van egy zselépatron az a gumi izé az egy olajos vagy zselés anyaggal van feltöltve. (gyártófüggő, hogy melyikkel.) Ha az kiszárad, ne adj isten kireped és elfossa magát akkor lejjebb kerül az egész motorblokk, ami szemre nem mondható meg, de amikor kanyarodsz és oda kerül a terhelés simán tud ilyen hibát okozni, mert már nem tart annyit amennyit kell.
-
rob210
Topikgazda
válasz
Nordik
üzenetére
Most esett szét egy quashqai alatt a kuplung menet közben, nem volt vicces, hogy a fék is elment és kézifékkel kellett megállni, leállított motor és sebességberakás kombóval. Iszonyat mázlija volt a srácnak. Ha átszakad a kinyomó elfossa a teljes fékfolyadék tartály tartalmát!
Én biztos nem mernék vele játszani, de nem akarok riogatni senkit. -
DeFranco
nagyúr
válasz
Gombinyó
üzenetére
megköszönném.
@harry: akkor kellett volna mondanom, nem hiszem hogy visszamegyünk mostanában (vidéki kereskedés volt, szerencsénk volt, egyedül volt az eladó, kezünkbe nyomta a
kulcsotkártyát, hogy ő nem hagyhatja itt a boltot de menjünk vele egy kört. nagy kör lett
) sajnos későn értünk vissza zárás közelében és már sietett ő is mi is, elmaradt, hogy megbeszéljem vele. -
harry
veterán
válasz
rob210
üzenetére
Tudom is én ki-hol tartja az aksiját
2003-as Megane Classic, motortér: képSajnos nemrég értem haza, így most már valószínűleg egy szervizre hárul a feladat holnap : \ Jelkábel hova megy, ECU? Indítás után mekkora feszültséget kéne mérnem rajta? Bár valószínűleg ezt sem tudom megnézni már, bár ennyi időm lehet lesz meló előtt...
-
harry
veterán
válasz
DeFranco
üzenetére
Náluk is rákérdezhetsz, engem érdekelne mit mondanak.
Nálam (Megane1) minden fokozatban billen egy picit a váltó ha elveszem a gázt, volt ugyan tartóbak / billenésgátló cserélve, de nem igazán lett különbség. Mondjuk ha csak némelyik fokozatnál van, ráadásul egy kvázi új autón (ez meg 16 éves
) , az azért fura. -
DeFranco
nagyúr
válasz
Gombinyó
üzenetére
alapból - ugye - nem fogdosod a váltókart menet közben, nem is egészséges, én sem tudom miért tettem rá az ujjam (bár nyilván csináltam szokatlan dolgokat, lévén próbakör volt, ez volt a cél), de nem csak én éreztem hanem az utastárs is ha rátette a kezét.
elképzelhető hogy ez véletlen (akár hiba, bár egy bemutató autón...) de ismerős megjegyezte, hogy peugeot-ban is tapasztalt hasonlót.
-
DeFranco
nagyúr
sziasztok! vezettem a hétvégén egy clio IV grandtourt a 0.9 tce motorral.
azt vettem észre, hogy 2-esben és 3-asban valami rángatta a váltókart, határozottan éreztem ahogy rátettem az ujjam. nem finom remegés volt, hanem a holtjáték két vége között tikk-takkolt a kar, terhelésváltláskor mindenképp, de volt, hogy folyamatosan haladva is.
1-esben 4-esben nem csinálta.
ez egy új tesztautó volt, kereskedésből hoztuk el egy körre.
mennyire normális vagy általános ez ennél a váltónál vagy ennél a típusnál? nem volt valami bizalomgerjesztő így elsőre.
-
Nordik
addikt
Mit gondoltok csereltessek komplett kuplungot, kinyomocsapaggyal vagy várjak? A lényeg az, hogy már második éve visit leginkább 10 fok körül és alatta a kinyomocsapagyam úgy 10 percig ugye míg be nem melegszik. Egyik szerelő azt mondja ne foglalkozzak vele majd bontsuk akkor ha kuplung is rossz, másik szerint amíg csak télen van hangja addig még azért elmegy de nyilván foglalkozni kellene vele. Nem kis költség, viszont már azért zavar, nem akarom szethulljon a kinyomo. Szerintetek?
-
emre
veterán
Közben olvastam ezt:
"A balra kanyarodasnal fura hangot adott az auto, amiota nalam van: gombfejek, kerekdob-lemez cserelve, futomu beallitva, de meg mindig csinalta. Ma viszont a motortarto bak megigazitasaval megszunt a gond, meg csak probakort sem kellett mennunk az autoval, egybol rajott."
Itt is ezzel lehet a probléma?
-
rob210
Topikgazda
Érdekes, de a tűzfal és a motor között ne is keresd azt nem mondtad, hogy neked már nem az ablak alatt van az aksi

Viszont amiket megtaláltál a képen azokat tessék szépen levenni megcsiszolni visszatenni.
A generátoron a kis fehér vezeték az jelkábel, de igen fontos, a csati egy körmös megoldás benyomod kiakad a köröm és utána tudod lehúzni. -
-
emre
veterán
Urak!
Scenic 1/2 balra kanyarodásnál jobb elől nyikorgó, recsegő hangnak, mintha a kerék beleérne valamibe mi lehet a forrása?
Féltengely harang, trapéz szilent, kormányösszekötő ép, én a stab szilentre gondolok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Villanyszerelés
- Bestbuy játékok
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Energiaital topic
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Inno3D iChill X3 RTX 3080 Ti 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Disc Edition ( Lemezes Slim PS5 Konzol.)
- Akció!!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i5-1334U 16GB 1TB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- szuper akció!! 200db+ REFURBISHED - DELL Docking Station WD19, WD19S (akár 3x4K felbontás)
- 234 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ülök, nézek bután, indulni kéne melóba persze, busz már rég elment...Áhh, még egy próba...gyújtás, üres, megtaszajt, P, beakad, indítóz (ekkor már nem voltam nyugodt), nem indul....de közben valamilyen sugallat hatására elkezdtem működtetni, amit csak értem, az indítózás közben, ÉS a jobb oldali ablakemelő lefelé működtetésére beröffent az autó