Hirdetés
-
Mobilarena
Renault, topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
mycso
Topikgazda
válasz
cellpeti
üzenetére
Ha gyárilag tuneres volt, akkor az új update fejjel nem fog működni a központi kijelző és a távirányító sem (legalább is megane 2-nél így van).
Ha aux in kábel kell, vagy veszel ebay-en olcsón, vagy magad összeraksz egyet fillérekből (vagy veszel valami villamossági/hifis boltba kurv@ drágán). Nem nagy kunszt, 3 szál kábelt kell bekötni...
(#38715) Lacy6: volt annó valami leírás, hogy hogyan lehet 16-os beapplikálni, de oda már kiemelő keret kell, illetve mégjobban leszűkül a berakható hangszórók köre.
Én 13-ast raktam a gyári helyére, így farigcsálni kellett, mert nagyobb a mágnese, mint a gyárié.
Asszem ILYET raktam be előre.
A hangzása jobb, a magasak szebbek - erősebbek, illetve jobban is bírja a hangerőt, viszont mély hang semmi nem jön ki belőle, ehhez képest a gyári egy mélynyomó volt.(#38722) rob210: jó, hát 16cm-ből már lehet normális hangot kicsikarni, de megane 2-nél kissé problémás
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fotók, videók mobillal
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- RAM topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Autós topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Parkside szerszám kibeszélő
- Router gondok
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 9 GPS 45MM okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B550 R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 SUPER 8GB Zalman S2 TG FSP 650W
- Játékra vagy Munkára! Csere-Beszámítás! I7 3930K / Nvida GTX Titan B / 16GB DDR3 / 500GB SSD!
- Steelseries Arctis Gamebuds (Playstation) Gamer vezeték nélküli fülhallgató
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
mycso
rob210