- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
wwenigma
Jómunkásember
-
asdf_
veterán
válasz
LEGIOX #18779 üzenetére
En mondjuk siman betiltanam, hogy a dijcsomag alapszolgaltatasaitol eltero szerzodes igy keszrecsinaltan kijojjon a nyomtatobol, hogy csak alirni kelljen. Az ilyen eltereseket, opciokat, plusz szolgaltatasokat tessek csak szepen tintaval ikszelgetni, akkor legalabb tuti elolvassa az ember, es nem ir be baromsagot, a szolgaltato meg nem szopatja halalra az ugyfelet (lasd meg: mobile online start). Elsosorban persze amugy az uzletkoto JBQA-t, aki ezt igy osszeklikkelte szerzodeskoteskor.
-
axioma
veterán
válasz
LEGIOX #18779 üzenetére
Hat en biztosan nem hagynam annyiban... Egyaltalan ilyet kikotni hogy a francban lehet, hogy "bocsi, rank nem ervenyes az amugy mindenki masra ervenyes korlat".
Azt ertem, hogy a hosszu hivasoknal kedvezmenyt jelent, de ezt ugy is megadhatja (ha ez a celja), hogy amennyiben az ezzel a tarifaval szamolt osszeg tobb, mint az ervenyes korlat, akkor csak a korlatot szamlazza le. Es erosen ketelkedek, hogy a fogyasztoval lehet szerzodesben szamara kedvezotlenebb felteteleket kikotni... -
törölt tag
válasz
LEGIOX #16906 üzenetére
Nem ezt mondtam, de nem értem miért kell azonnal az ember szavait kiforgatva válaszolni.
Azonban felfoghatta volna azt amit mondtak neki (én is aláírom, hogy hülyeség, de ha ez van, akkor ez van, máshol is vannak idióta, logikátlan dolgok, magyarország így szeretlek) és fele ennyi idegeskedéssel és fele ennyi idő alatt elintézhette volna.
Nem mellesleg 2 hónapja én is bementem, hogy felmondjak 4 előfizetést, én is meglepődtem azon amit mondtak, hogy csak 1220, ott helyben felhívtam és 5 perc alatt!!! megszüntették mindet... de emberünknek ez így most biztos jobb. -
törölt tag
válasz
LEGIOX #16904 üzenetére
Ő is a tipikus hőzöngős fajta lehet, ezt írja: "Egy a lényeg: került másfél órámba, + 2x 50 perc utazásba, hogy felvették a mellékletben csatolt jegyzőkönyvet, a telefonszámok továbbra is élnek, és fizetem őket ugye...." Ahelyett, hogy felhívta volna a 1220 -at és fél óra alatt lerendezte volna.. az ő kis lelkivilágának ez gondolom jobban esett
-
válasz
LEGIOX #16862 üzenetére
Hát hajrá...
Amúgy nem értem hogy miért kell vállalatokból már-már hitbeli kérdést csinálni. Pro és kontra vélemény. Neki tetszik, az is egy vélemény. Másoknak nem, az is egy vélemény. Nem kell ráerőltetnünk egymásra a saját véleményünket. De szerinte ezt kéne, minket feketelistára tenni pl.
-
-
-
-
Landsmann
addikt
válasz
LEGIOX #15099 üzenetére
Ezzel csak egy bökkenő van. A szolgáltatónak nem érdeke a túl nagy tagot számláló flottás csomag, mert igaz, hogy a percdíjak jobbak, csakhogy a valós árat a többi számlás és kártyás ügyféltől szedi be. Magyarán a flottás csomagokat "beszerzési ár alatt" adja a szolgáltató. Namármost, ha minél többen vannak benne, akkor a többi előfizetés percdíjait kell emelni, vagy egyéb trükköket bevetni (mondjuk 60-40, 50-50 % hívásirány korlátozás). Ennek meg az lesz az eredménye, hogy az egyszerű halandók sorba mondják fel az előfizetés és húznak másik szolgáltatóhoz (itt tartunk most), vagy szépen hozzá fognak piszkálni a flottás csomagokhoz, ahol az addigi percdíjakhoz képest brutális emelkedés lesz, vagy igen bicskanyitogató trükköket vezetnek be. (ez meg a jövő lesz)
-
nggabi
félisten
válasz
LEGIOX #15095 üzenetére
igen, de valahol ez érthető. te is ezt csináltad volna a helyükben nem?
eddig odaát a melyik mobilflottát topikban fikázták a dpi-t h milyen drága, most meg a legjobb flották egyikévé lépett elő. de gáz...
pedig sztem alapból se volt túl olcsó sem a havidíj, sem a percdíjak.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Formula-1
- EA Sports WRC '23
- Renault, Dacia topik
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- További aktív témák...
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged