- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- A kompaktok között a Honor8 Mini lehet a király
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
-
Mobilarena
Ez a topic a Nikon DSLR-ekkel kapcsolatos kérdésekkel foglalkozik. Ha új látogató vagy egy dolgot kell betartanod:
Olvasd el az első hsz-t!
Új hozzászólás Aktív témák
-
atok666
őstag
válasz
aleister #29366 üzenetére
Wi-Fi Functionality: Built-in Wi-Fi with NFC and Bluetooth voilà
Atok
-
-
t_a_m_a_s
addikt
válasz
aleister #29227 üzenetére
Ali, tudod, hogy ezt nem kifejezetten erre az eszmecserére értettem, hanem úgy összességében az elmúlt időkre. Ez a valamikor szebb napokat látott topik csúnya mélyrepülésben van, szar nézni. Tudom, ez csak egy netes fórum, meg nem is kötelező ide járni, de akkor is...
Nagyon sok régi, hozzáértő arc már csak read only vagy még az sem, aztán jön néha egy-két téma, ahol vak vezet világtalant... Saját tapasztalatok híján, más netes helyekről szerzett ismeretek, találgatások alapján megy az észosztás időnként. Megy a személyeskedés, betámadás egyből. És ezt most nem konkrét tagok ellen vagy védelmében írom, hanem úgy általánosságban.Ezért írtam, hogy kicsit nyugodni kéne, változtatni a morálon, megadni mindenkinek az alapvető tiszteletet, stb...
-
törölt tag
válasz
aleister #29184 üzenetére
A WLAN-t és az érintőkijelzőt sw oldalról is meg kell támogatni, ergo az implementációs költség nem pár dollár lesz.
Ezzel szemben a közelségérzékelő semmi mást nem kell, hogy csináljon, minthogy megszakítja a kijelző tápellátását. Tokkal vonóval lehet vagy 5 cent beépíteni. És ebben már az is benne foglaltatik, hogy ennyivel több mindent kell felrajzolni a váz ábrájára, és el is kell nevezni. Esetleg pár sort írni róla.
RocknRoller: Az általad látott különbségek leginkább csak a JPEG motor miatt vannak. Ha RAW-ban fotózol, akkor mind a két gyártó gépeiből olyan képek esnek ki, amilyet te akarsz. Plusz kérdés az adott teszteket milyen obikkal készítették pl.
-
80hun
addikt
válasz
aleister #29099 üzenetére
Beszéltem a nikon-al is annyit mondtak használatfüggő
De a DSTE akkuval is csak 270 képet tudodt miközbe más gépembe a dste annyit tudott mint a gyáriÉn is keveseltem de vissza nem vittem a gépet pedig lehet vissza kelett volna vinni.
Nekem még egy vázzal se sikerült meglőni a cipa mérést -
válasz
aleister #29076 üzenetére
A fotóexpón beszélgettem a srácokkal a Nikon standon.
Meséltek a D600 koszolódásáról, meg a többi hasonló szériahibákról.
Mondták, hogy nem kell félni tőle,használtan megvenni, mert mivel széria hibáról van szó (világszerte) ha kapnak vissza gépeket, akkor nem csak tisztítják, hanem megoldást is keresnek ezek javítására, és kinőheti a hibákat, és akár a később kiadott példányokban már nem is jelentkezik a hiba!
Most hogy ez valóban igaz, vagy csak marketing duma... (viszont nem gondolnám, hogy marketing, mert akkor nem a használt 600asokra beszélnék rá az embert, hanem inkább az újabb példányokra)gondoltam megosztom veletek
Boldog karácsonyt kívánok mindenkinek!!
-
energomatt
őstag
válasz
aleister #29075 üzenetére
Nincsenek itteniek, pont ebben tévedsz. Minden információ forrást egyformán kell használni, megfelelő fenntartásokkal. Pl. ha az hangzik el, hogy "bennetek jobban megbízom" az elég ostobán hangzik, hiszen személyesen senkit sem ismer aki ilyet ír és elég heterogén társaság bármelyik fórumtagság. Mondjuk angolszász területen indulatmentesebben folyik az eszmecsere, nem egymással foglakoznak, mint pl. a magyar fórumokon népszokás.
-
energomatt
őstag
válasz
aleister #29068 üzenetére
Érdemi választ, egyúttal segítséget, érdekes módon egyedül tőlem kapott. Ha máshogyan gondolkozunk bizonyos dolgokról, azt többféle módon lehet kezelni. Például megbeszéljük esetleg megviatatjuk, netán egyszerűen csak tudomásul vesszük, hogy vannak a miénktől eltérő vélemények és szemléletek és mellétesszük a sajátunkat. Az, a neked és másoknak sem tetsző véleményem , hogy egyéni döntéseinket ne bízzuk direkt módon másokra, egyáltalán nem kérdőjelezi meg egy ilyen szakmai fórum létjogosultságát. Magam részéről tiszteletben tartom mások véleményét, ha ez kölcsönös.
-
andrisms
aktív tag
válasz
aleister #28950 üzenetére
Akkor veszek egy Realpowert, jelenleg netto 7100Ft(bruttó 8990Ft), 1 év garival(edigital)nincs értelme várni a külföldit, pláne karácsonyi időszakban. Január végére ide is érne...
Én sem értettem hogyan mehetett a vázba, a portrémarkolatban meg hogy tiltotta le, sok értelmét nem látom.
-
torzo
őstag
válasz
aleister #28897 üzenetére
Sőt, a Nikon (is) drágulni fog a közeljövőben vagy 10%-kal. A N24-70/2.8 VR pedig egy vicc, szerintem nagyon melléfogtak vele. A régi is erősen túlárazott, na de ez? A S 120-300/2.8 Os (S) alig drágább és méltán jó hírű optika. Hol van egymástól a kettő pl. anyagban?
Igen, t_a_m_a_s kesergése jogos, szégyellem is ilyenkor, hogy meddig el tudtam menni a pénzszórásban. Na, de amikor látom a germán nyuggerek 10-15 millás fotósparkját, akkor nekem is előjön a kisebbségi komplikációm.
Viszont a jó kép csak kisebb részben a technikától jó, és lehet kitobival is frankót lőni.
Kicsit sovány vigasz tudom, de azért igaz.
-
Salex1
őstag
válasz
aleister #28891 üzenetére
Köszi mindenkinek!
Aleister, előre válaszoltál a következő kérdésemre,hogy a tamron VC 70-300 vagy a nikon 55-200 a jobb...
De azért mégis maradt egy kérdés bennem: elég gyors a tamron AF-a? (Nem összehasonlítható, de volt a régi gépemmel egy 18-200-am és az a használhatatlanság határán volt, azt nagyon megbántam.) -
Throme
veterán
válasz
aleister #28887 üzenetére
"A 55-200 meg egy kitobi"
Egyébként miért jó ez a kitobizás? Mármint hogy a kitobi, mint lekicsinylő jelző... (globálisan itt fórum szerte)
Kitobi a N16-85 (és lehet kitobi lesz a 16-80, de csak az én tippem), kitobi a N18-200, N18-300, N18-140, hogy a legalapabbakat ne említsem, csak ritkábbak. Akkor ezek is le vannak sajnálva.
A T17-50 vagy a S17-70 azért nem kitobi mert 3rd party és a nikon az életben nem csomagolja össze a vázakkal. Ha egyszer megtenné, akkor elég szar lesz, mert kitobivá degradálódik... nem marad más, mint a fókusz shift-es fixek"egyetlen esetben éri meg, kitben megvéve."
Szerintem a N55-200 VR obi egy viszonylag olcsó alternatíva a tele tartománnyal ismerkedőknek, akár kitben, akár utólag. Képminőségben is korrekt. Ok AF és építési minőségben nem, de ezért a szerényebb árcédula.szvsz
#28888) Geripapa: én speciel total commander könyvtár struktúra megfelelő megnevezésekkel. Ha megszűnne, akkor bármilyen fájlkezelő is megteszi, nem kell változtatni semmin. Könnyen átnevezhetők a fájlok is
Csak azért írom , mert kérdés milyen mélyen akarsz szelektálni? -
*Ropi*
félisten
válasz
aleister #28749 üzenetére
Én se tartom jó megoldásnak, ezért használok külső vakut. Ha nagyon összeesküvés elméletet akarnék gyártani akkor gondolhatnám azt is, hogy direkt csinálja a Canon, mert idegesít és ezért veszel egy jó drága külső vakut is.
(#28751): Leírtam a megoldást a #28738-ban.
-
JohnyBlue
addikt
válasz
aleister #28749 üzenetére
Az Olympus tükrös gépen se volt AF fény
Villogott az is mint a fene
Szerintem: egyébként az egységnyi juzer fel sem fogja hogy most ez lehetne másabb is. Ez ilyen oszt kész és elfogadja. Az hogy meg a beépített villantónak ez mennyire használ arra megint csak válvonás lehet, mert az egységnyi juzer nem kattingat annyit, hogy a vaku megpusztuljon.
Amikor meg már zavarja, akkor vesz egy rendszervakut és boldogság lesz
-
*Ropi*
félisten
válasz
aleister #28741 üzenetére
Nem 1:1-en (akkor nem tudna kellően gyorsan visszatölteni), hanem ~1/32-en, az meg elenyésző (hasonlóan működnek olyankor mint HSS/FP-ben, csak jóval szűkebb pulzuscsúcsokkal, így nem nyírja ki annyira a csövet). Meg azoknak a beépített "gyertyalángoknak" a kulcsszáma van vagy 13-14: ekkora teljesítménnyel nem is tudnak számottevőbben melegedni. A legrégebbi 580EX II-őm lassan 10 éves és még az eredeti cső van benne, igaz nem is hajtom ész nélkül. A gyártók a vakucsövekre egyébként 100.000 1:1 villanást adnak meg, amennyiben a megfelelő lehűlési időközt betartják az expók között (Ha ez minden vakura igaz lenne, akkor minden esküvő után vehetnék minimum 4 vakut, mert legalább annyit használok és legalább 1000 expó beléjük kerül minden alkalommal - sokszor HSS/FP-ben, ami a legnagyobb terhelést adja csöveknek. Gondolom a 3rd party vakukra igazabb, mint a gyáriakra, amik munkára vannak tervezve.). Meg sokat számít, hogy mennyire van túlméretezve a cucc: egy darab vakuval folyamatosan teljes teljesítményen kellene durrogtatni és ha kicsi a teljesítménye talán még az sem elég - rövid idő alatt kifeküdne a cső. 5 db 580EX II-őt viszont akár jobban szét tudok osztani, akár csokorba fogva 5x teljesítményt adnak vagy csak 1/5-öd teljesítménnyel kell villannia mindegyiknek a kívánt teljesítmény eléréséhez és egyúttal 5x gyorsabban is töltenek vissza, stb...
-
energomatt
őstag
válasz
aleister #28679 üzenetére
Az említett példákban nem szerepeltek élőlények és nem is szükséges, hogy ott legyenek. Ez értelemszerű, hiszen az összefüggéseket akkor is ismerjük, ha nem hivatkozunk külön rájuk. Ha egy épületrészlet előtt elsétálnak emberek, akkor ilyen szituációban megvárom, míg elmennek onnan. Természetesen lehet stabilizátor nélkül is élni, de azért senkit sem beszélnék le róla.
-
energomatt
őstag
válasz
aleister #28674 üzenetére
Ha feltennéd ugyanezt a kérdést nem fotózó átlagembereknek, vagy olyanoknak, akik az este kivilágított Lánchidat mobiktelefonnal vagy kompakttal, vakuzva fényképezik, elsöprő többséggel azt a választ kapnád rá, amit szeretnél. De mivel engem kérdeztél, minimum árnyalnám ezt a képet a következő válasszal:
Ha két objektív azonos optikai minőségű és minden másban is megegyező, kivéve a stabilizátort, akkor a két objektív közül a stabilizátoros a jobb minőségű. (Tekintsünk most el attól a vitától, hogy mi, mennyit ér, mert ez egyéni megítélés szerint különböző.)
Talán ezt mindjárt érdemes kifejtenem, elnézést kérve azoktól, akiknek ez evidens.
Ha jók a fényviszonyok, tetszés szeriti ISO értéket, rekeszt használhatunk, vagy nincs szerepe a stabilizátornak, vagy esetleg video készítésnél mégis van, de ettől most nagyvonalúan eltekintek. Esetleg mégis vannak ez alól is kivételek? Igen. Nézzük azt az esetet, amikor egy szökőkút vagy vízesés, stb. hosszabb záridős exponálását szeretnénk ND szűrő használatával megvalósítani ! Ehhez elég lehet egy fél másodperces expozíciós idő (erre most mondhatod, de ne mondd azt, hogy legyen nálunk mindíg állvány!) amihez pont jól jön a stabilizátor.
Térjünk át a kivételekről az általánosabb területre, amikor is nem jók a fényviszonyok. Épületbelső, templombelső, vagy akár koraesti, esti utcai felvételek. Megvalósítható ugyanaz a felvétel stabilizátor nélkül is, ha emeljük az isospeedet, jobban nyitjuk a blendét, de sok esetben, - ha nem is okvetlen mindig és nagy mértékben, - mindkettő a képminőség rovására fog menni.Az tiszteletre méltó, ha az olcsóbb megoldást ajánljuk, de legyenek mindíg alternatívák és bizzuk a döntést a kérdezőre, még akkor is ha nagyon sok esetben elvárják, hogy döntsenek és gondolkodjanak is helyettük.
-
lmaresz
aktív tag
válasz
aleister #28669 üzenetére
20k-val drágább a Sigma... kérdés, hogy ér-e nekem ennyit a stabi (nyilván erre csak én tudom a választ)
Itt a linkelt videóban azért az megjegyzendő hogy a rosszabbik Tamront (VC) hasonlította a többihez, gondolom azért volt ennyire lágy 2.8-on.Engem jobban érdekelnek a személyes vélemények, mint a steril tesztlaborokban elért mérések.
Egyébként a nonVC Tamronnak tényleg nagyon hangos a fókuszmotorja? (összehasonlítva a 70-300 VC-vel vagy a Nikon 35mm 1.8G-cal) -
energomatt
őstag
válasz
aleister #28669 üzenetére
Érdemes a szempontokat a helyén kezelni. Az olcsóbb akkor szempont, ha valakinek az a legfontosabb. Itt erről nem volt szó. Persze, hogy olcsóbb, ha nincs stabilizátora. Az 5 év garancia miatt nem veszek meg egy kevésbé nekem megfelelő objektívet. Valószínúleg azért sem, mert az elmúlt kb. 50 évben mióta fotózok, még nem romlott el nálam egyetlen objektív sem. Alapos tájékozódás szükséges, amit nem helyettesíthetnek alkalmi tanácsok, alkalmi tanácsadóktól.
-
törölt tag
válasz
aleister #28654 üzenetére
A NOCT-Nikkor jelenlegi ára annak köszönhető, hogy ritka volt eleve, akinek van, az pedig nem igazán akarja eladni. Kategóriáját tekintve egyébként ugyanaz a kettő, olyannyira, hogy a Nikon az 58 f1.4G-t a NOCT-Nikkor utódjának tartja.
Optikai teljesítményről írtál, nem AF-ről.
forceberg: Eddig akárhány tesztet néztem, akárhány fotós véleményét hallottam, mind azt mondta, hogy az az obi egy totálisan életlen valami. A NOCT-Nikkor 1.2-n élesebb, mint az utódja akár 8-on.
Múltkor linkelt valaki egy tesztet itt 50 mm körüli obikról, ott is eléggé látszott, hogy kb csak jobbak vannak nála.
-
t.imi
addikt
válasz
aleister #28642 üzenetére
Van 1-2 obija ennek a márkának, Olyval ellentétben. Mivel eddig nagyon nem mozgatott, max elméleti síkon, nem is foglalkoztam vele. Ok, az 500k + -s obikat megnéztem nyálcsorgatás gyanánt, de ennyi.
Annyit sejtek, ha van a vázban AF motor, akkor az objektívre nem kell. Ha nem kell, olcsóbb
Hogy ez mennyit számít képminőségben..... -
törölt tag
válasz
aleister #28613 üzenetére
DX-nél a szélesebb élességi tartomány is segít a lágyulás leküzdésében.
Egyébként akár FX obik is használhatóak megkötésekkel bizonyos MF szenzorok esetén. Persze a 6x6-ot, de még a 645-öt sem rajzolja ki egyik sem (max pár UWA vagy halszem) de ekkora szenzort kb senki sem használ manapság. De a kisebbeket (pl IQ1 40 Mpx 43.9 x 32.9) úgy ahogy igen. Persze aki annyit költ rendszerre, annak nem az obi ára lesz a probléma.
A túlteljesítés meg érdekes. Nem véletlen, hogy sok DX obi durván vignettál. Ez nem annak a jele, hogy érdemben nagyobb képkört rajzolna ki, mint ami lefedi a szenzort.
nesa: No igen, nem éppen épületfotózásra termett. Persze aszférikus lencse nélkül nem lenne ilyen.
-
törölt tag
válasz
aleister #28580 üzenetére
"nyomd fel az ISO-t mondjuk 400-ra. Azt még bírja a D5000 is."
Ezt még a 10 éves D200, és a többi arra a 10Mpx-es szenzorra épülő váz is röhögve bírja.
De a jelenség alapján lehet a vaku kondija haldoklik.
"Igen, meg egy modern alapzoom hozzá még ugyanennyi."
§ 24-85 VR 150k körül van. Szóval nem ugyanannyi, mint a váz 380k-s ára.
-
rookie8906
csendes tag
-
rookie8906
csendes tag
válasz
aleister #28584 üzenetére
Pont ezért kérdeztem
Akkor nem veszem meg.
Mert inkább 120ért egy vázat és hozzá jó obit,mint hogy megvegyem a rosszat és cseréljem le pár hónappal később,csak azért,mert adnak hozzá,kártyát táskát meg lenspent.
Amúgy egy dx meg egy fx között mik a jelentős difik?
Mert ahogy ismerem esélyes,hogy komolyabban szeretne majd fényképezni a barátnőm és nem feltétlen akarok 2x gépet venni.
Pl d610-750 vs d7100as viszonylatban? -
*Ropi*
félisten
válasz
aleister #28451 üzenetére
A "Panasonic Eneloop"-ot sem láttad még együtt leírva, mégis van...
(#28431) aleister: Van az a szakállas vicc a kis Japán turistáról, hogy megkérdezik tőle a barátai, milyen volt a 2 éves világ körüli útja...Mire ő: -"Nem tudom, még nem hívattam elő a képeket!"
(#28449) espista: Szigorúan csak offline HDD-re.
-
Komgeri
csendes tag
válasz
aleister #28438 üzenetére
Barattal megyek, szóval a kezenfogos tengerparton setalos az most kimarad
Az egesz fotoscucc (1,4 kg a gep obival+1,6 kg az allvany+ max 0,5-0,7 tolto pot akku stb ) szoval nincs 4 kg az egesz felszereles. Igaz a milchez lehet nem vinnek mar allvanyt sem. Kezdő fotósként elszántnak tartom magam, szóval biztosan nem fogom hanyagolni a fotozast. -
terra052
őstag
válasz
aleister #28431 üzenetére
Ez így van
Csak való igaz, nem tisztáztuk, milyen út lesz, én automatikusan családi/páros utazásra gondoltam, ahol (nekem) nagyobb élmény a kézen fogva képeslapválogatás az óvárosi piacon, vagy a hajóból kézkilógatva talpig vizesnek lenni, pedig szeretek fotózni... De azért értem azt is, aki képes egész úton babrálni és kattintgatni, mert csak alkotsz valamit ilyenkor...
Nehéz eset, de mint a Fekete Lovag, kiegyezem egy döntetlenbenSzerk: ráadásul az eredeti kérdés ugye nem is az volt, szavazzuk már meg, fotózzon-e a kolléga az útja alatt...
-
-
válasz
aleister #28362 üzenetére
Amit a kolléga mond (glacinak) - izmos stabi statikus témákhoz nagyon jó tud lenni, de ha bármiféle hirtelen mozgás várható a tárgy részéről, fényerő + magas ISO az egyetlen megoldás.
2.8 és D7100 mellé - és erre a felhasználási területre - én nem adnék ki külön pénzt a Tamronért (amúgy akármennyire rendben is van).
-
Nimda
addikt
válasz
aleister #28242 üzenetére
A pixinfo D3100 tesztjében olvastam, szvsz ez vonatkozhat a D3200-re is:
a rekeszt a LiveView-ba lépéskor arra az értékre állítja a gép, amit előzetesen adtunk meg. Ha élőkép módban módosítjuk is a rekesz értékét, az csak a fotózáskor változik meg ismét, az élőképet nem befolyásolja.
Ezekszerint nincs baj.
-
Nimda
addikt
válasz
aleister #28238 üzenetére
Lehet nem fogalmaztam jól meg a kérdésemet.
Beállítok egy szűk rekeszértéket, expo megtörténik, de az élőképre visszatérve expo után, besötétül a kijelző és úgy is marad, ami zavaró a következő téma beállításánál.Vagyis hiába állítom tágra a rekeszt, az élőképen nem látszik.
Példa:
Egy hasonló kategóriájú Canon gépen a rekeszt állítva az élőképen szépen elsötétül illetve kivilágosodik a kijelző/téma, ezért kérdeztem, hogy ez hiba, vagy ez ilyen „feature” a Nikonnál?
-
törölt tag
válasz
aleister #28188 üzenetére
Nem is tudom. Volt már szerencsém több érintőkijelzős Canonhoz (legutóbb egy 70D-hez), de nekem egyáltalán nem tűnt kényelmesebbnek a kezelése, mint egy rendes kezelőszervekkel felépített akármilyen dDSL-nek. Olyannyira, hogy végül azt a Canont is a nem éppen ergonómikusan elrendezett gombjaival használtam.
Az érintőképernyő egyetlen előnye a live viewban használható taperolós fókusz szerintem.
-
Byk01
őstag
válasz
aleister #28168 üzenetére
Nem. EU-s jogszabály határozza meg, mit lehet felvinni és mit nem. A légitársaságoknak nincs beleszólásuk.
Vannak ilyen határterületek, mint egy állvány is, ami konkrétan nincs tiltva, de ha az utasbiztonságiak azt mondják rá, hogy fegyvernek használható (ami igaz, de ennyi erővel bármi azzá válhat értő kezekben), akkor fel kell adni poggyászként. De ez nem jellemző. Pl. azért, mert a duty freeben megvett bármilyen üveg italból egy pillanat alatt csinálhatsz vágófegyvert. Praktikusan úgy, hogy előtte zúzófegyvernek használtad(#28166) forceberg: alapvetően igazad van, de amikor egy kézipoggyász méretű bőrönddel utazol, akkor nem hiszem, hogy ezért szeretnél kiadni egy fapadoson x ezer Ft-nyi eurót poggyászdíjra.
-
válasz
aleister #28141 üzenetére
Sajnos nem tudok elállni a vásárlástól, mert postán vettem... Az én naivitásom miatt... Elhittem a gyökérnek, hogy tökéletesen működik, nincs baja.. Én barom még a b*szadék telekonverterére is kerestem vevőt, hogy ne maradjon meg neki!
Hát ez van.... tanuló pénz...
Camera kft. mennyire megbízható? mert hamarosan meg kell őket látogatnom ezzel a Tamival
-
válasz
aleister #28135 üzenetére
Sajnos JPEG-em van.
Azt akarom kideríteni, hogy az eladott objektívvel készült képek AF vagy MF módban készültek-e!
Egy netes EXIF kiolvasó ilyen adatot dobott ki:
e@ NFINE AUTO1 AF-A NORMAL e@És még kis millió karakter van a leírásban.
Köszönöm szépen, próbálkozom még tovább ezen a vonalon.
-
válasz
aleister #28092 üzenetére
Sajnos nem az a gond
Próbáltam közelre, távolra, 70mm-en is, 300mm is de ugyan az!Próbálok majd másik gépen kipróbálni!
Régebben olvasta, valami home-maded megoldást, hogy lámpafény felé kell tartani, vagy a lencse kupakkal, vagy kézzel takarva (már nem tudom mi volt)
ez hasznos lehet?Vagy esetleg FW-t újra rakjam?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● PH!otósok beszélgetős offolós topikja
A topicba tilos bármilyen, keres, kínál, cserél típusú hirdetést beírni!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest