- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Netfone
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
arcsin
senior tag
válasz
bbuffy #19922 üzenetére
Én felhúzom, a térdemet, és ráfektetem/ültetem, hogy velem szembe legyen. aztán onnan fej hátranyom, száj kinyit, gyógyszer be és összeszorítom a száját amíg nem érzem hogy nyelt egy nagyobbat. A feje eközben hátrafele van. Van hogy kisebbet nyel, de az kamu
Valszeg nem fogod tudni ennyire mint a képen kinyitni a száját, de próbáld minél hátrábbra "dobni" a gyógyszert.
-
Astroboy
őstag
válasz
bbuffy #19128 üzenetére
Elhiszem, borzasztó lehetett neki, de biztos hamar feledteti vele a kis szürke hálótársa.
Emlékszem mikor a miénken volt fent és végre lekerült, a gazdi általi nyak-vakargatás fontosabb lett neki mint a kaja..
Pedig bélpoklos, de gondolom annyira "elnyomta" a bundáját a tölcsér a nyakán, hogy a kajálás elé helyezte a dolgot. Úgy állt reggelente az ágyunk lábánál mint mikor a hívő ostyára vár, utána extázisba került ha vakargattuk, pikk-pakk duruzsolva borult hanyatt mint egy büdös bogár. -
-
-
válasz
bbuffy #19006 üzenetére
A feleségem választotta.
Tervben volt egy kis háziállat beszerzése. Épp Siófokon voltunk egyik januárban, mikor a jófogáson meglátta a hirdetést. Kijelentette neki ő kell. Amikor letelt a pihenés Soltra mentünk el a macskáért. Egész úton a középen a könyöklőn utazott, sehogy sem akart a hordozóban megmaradni. Akkor 6 hónapos volt már, pont úgy nézett ki mint most, 3 kilós kiadásban.
-
baracsi
tag
válasz
bbuffy #18438 üzenetére
szerintem mindenki úgy mondja, ahogy neki tetszik, ennyi szabadságot engedjen már meg nekünk a nyelv, egyébként meg vannak szavak, amelyeket bizonyos emberek, párok, családok értenek és az a lényeg
mint amikor 2 óvodás beszélget, az egyik mondja, hogy tita, mire a másik, az nem tita, hanem matka
-
-
-
-
válasz
bbuffy #10561 üzenetére
Én is gondoltam erre, viszont már a gyógyszeres kezelés előtt is így köhögött.
radi8tor1 - épp az állatorvos a bajom, vagy inkább az, hogy váltanom kellene, mert úgy látom ettől felfordulhat szegény állat
Gondolom paraszt logikával, hogy a lázmérés lenne az első, és onnan lehetne tovább menni.. de tudod mi van, ha valaki mondani merészel valamit egy "túl okos orvosnak"...Dokit kell váltanom
Mahrenburg - lehet a szőr miatt öklendezik, de hányni semmit sem szokott, legalábbis a szobában és a teraszon biztosan nem, csak köhög. Ő kinti-benti cica, kedvére mehet ahova akar, de sokáig sose nincs távol.
Akkor + mégegy 1 az állatorvosnakNimrod - lehet itt is a macskanátha jelensége áll fent
Ő is befogadott állat, ezért nem tudok semmit az előéletéről, de fiatal létére kicsit ijesztő volt elsőre ez a durva köhögés.
Köszönöm mindenkinek a válaszokat
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen autót vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- RAM topik
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Apple iPhone 13 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Gigabyte 15 G5 Gamer FHD IPS 144Hz i5-12500H 12mag 4.5Ghz 16GB 512GB Nvidia RTX 3050 Win11 Garancia
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest