- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bul07
nagyúr
válasz
Williamgrant #19261 üzenetére
Bár én is mondhatnám hogy nem láttam mert akor azt jelentené hogy voltam ott
, jó lehetett
Nincs gond én se tudnék róla ha nem lene róla videó -
Ciccuka
veterán
válasz
Williamgrant #19255 üzenetére
-
bul07
nagyúr
válasz
Na vacsora előtt néztem kicsit (ha macskás videókat elkezdek szível jelölni egyre többet dob)
Így dobott pár témába vágót[link],
[link],
[link](leskelődők),
Kiscica mentés [link](anyuka keresés)-> és hogy mi lett a vége [link]
Ezen a csatornán meg csak utca macskák etetése van [link], [link]Vagy az nagyon tetszett mikkor egy mozgólépcső tetején aludt egy ilyen kinti macska és a tömeg nem hogy belerúgott volna de még arrébb se tették csak szépen kikerülték
Nem akarok semmit se bizonygatni, és jó lenne egyszer eljutni Kínába de tényleg rengeteg macskás videó van fent és ahogy nézem nagyon sokan szeretik ott a macskákat
-
bul07
nagyúr
válasz
Én csak azt mondom amit láttam, nagyon sokan etetik a kóbor macskákat és veszik fel ilyen kis videóba
Most ilyenem nincs mentve, de ma este majd ha ép nézem tuti lesz egy és majd linkelem
Na meg macska mentős videók, kóbor macskák állatorvoshoz juttatása, de olyanokat nem linkelem még nézni se szeretem sok szerencsétlen jószágot ahogy egy kukából bányásszák ki mondjuk felismerhetetlenül koszosan
Vagy mikkor eltaposott állatott szedi össze az útról és az utcaseprőtől kéri el a lapátot hogy az út melletti bokor alá eltemesse, ilyet se egyet láttamPersze Kína, és az ottani rész hatalmas és azt hogy hol készül a videó nem tudom
Na meg hogy volt ez a vírus, akkor meg nagyon sok olyan videó volt hogy a bezárt boltosok üzleteibe bezáródott macskák voltak, feszítővassal emelték meg a redőnyöket hogy alatta tápot meg vizet tudjanak bejuttatni, szerencsétlenek úgy ették
-
bul07
nagyúr
válasz
Williamgrant #19253 üzenetére
Utca macska
Kínában az se meglepő ha begyűjtött macskákat ivartalanítás után szabdon engedik a városokban, nem egy olyan videót láttam hogy +7macskát engedtek egyszere szabadon -
bbuffy
senior tag
válasz
Williamgrant #19221 üzenetére
Yodának a nyaka alatt meg füle mögött. Ennyi. Over. Ha veletlenül megsimatja vki a seggét, először kurjant, aztán repül a lángos
-
bbuffy
senior tag
válasz
Williamgrant #19214 üzenetére
Ááá... lányom kinyulna. Amugy akkora hizelgőgép, hogy még nekem is szoknom kell. Jön mint egy tank, maszik a nyakamba, dorombol mint a fene. Ha fél órát vakarod a hasát hanyattfekve akkor annyit tűr. Maine coon mellett maga a csoda.
-
Nimrod
addikt
válasz
Williamgrant #19187 üzenetére
Mi már nagyon rég lemondtunk Dagi fogyasztásáról. Egyedüli macska lenne még csak-csak, de így a haverokkal esélytelen, meg tud lopni magának ha nagyon akar. Napokban egy árván hagyott főtt kukoricát pusztított el
Egyébként 9-10 kiló és kb. a legkisebbnek számít már a falkában... -
Astroboy
őstag
válasz
Williamgrant #19193 üzenetére
Bélpoklos Garfield.
Ha mindenhol eszik akkor cseszheted. Az öreg félperzsánk is ezt csinálta, de ahol evett ott legalább mozgott is. Szomszéd Margit néninél kajáért megvédte a 2 lány cicáját a kandúroktól, kölcsönösen előnyös üzletet kötöttek.
Nem is féltettük a cirka 1 méter hosszú 9 kilós dögöt mert verekedésre sose került sor.
Gondolom a két gizda vándorkandúr meglátta ezt a tankot, és 4 felé szaladtak. -
Astroboy
őstag
válasz
Williamgrant #19189 üzenetére
Zupa.
Azt is lehet, hogy reggel-este husi otthon nálatok, de a KEVÉS száraz ebédet csak náluk kapja minden nap. Így nem pluszban enne odaát, hanem a napi étkezése részét képezné.Azt, hogy kunyerál odaát és semmit se kap, a szomszédod se gondolhatta komolyan.
Biztos az a pár gömbvillám és sör beszélt belőle. -
Eastman
addikt
válasz
Williamgrant #19189 üzenetére
Az tényleg csak egy pár lehetett, ha még ilyen jól sprecheled az ungarischt.
-
Astroboy
őstag
válasz
Williamgrant #19187 üzenetére
Azért mondja a doki, mert a sicceknél valóban vékony a határvonal túlsúlyosság terén.
Gondolj bele: 1 évesen az ajánlott 4.5 is elég durva, az a plafon. Mivel 1.5-2 éves korukig nőnek így "féltávon" a 4.5 nem jelent jót, 9 kilós házi macska lesz a végén?
Na ezért mondta az 5.2-re, hogy sok - mert valóban sok.Próbálj beszélni a szomszédokkal, hogy teljesen hagyjanak fel a macsek etetésével, mivel valószínűleg bőven fedezi a szükségleteit amit Ti adtok neki.
Vagy ha nem bírják mert Oooolyan cukin néz meg nyervog meg stb. akkor adjatok a szomszédnak a saját eledeléből(száraztáp) azt egye odaát porcióban, ne pacalpörköltet nokedlival mert az hízlal. -
bul07
nagyúr
válasz
Williamgrant #19184 üzenetére
Ha kinti macska akkor nem aggódnék így tél előtt azon a 0.7Kg-on, télen a hidegben úgyis több energiát használ és fogyni fog, még ha ugyan annyit is eszik
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Williamgrant #19184 üzenetére
Mérni mérni mérni. A tápokon feltüntetett ajánlást betartani. De ez nehéz lesz, mert nem csak 1 tápot kap, hanem alutasakost és nyershúst is.
Ha ez sem segít, akkor Orijen Fit&Trim-et ajánlom, nagyon jól lefogyasztotta a mi cicónkat. -
Eastman
addikt
válasz
Williamgrant #18035 üzenetére
Írtál egy - szerintem - vicces hozzászólást, erre jön tőlünk (tőlem) válaszként az irónia hullámokban. Elnézést kérek. Nem gondolhattam, hogy ilyen érzékenyen érint.
Eredetileg ezt a videót akartam linkelni, mert szegény kátónak ilyen örömökben már nem lehet része - viccből, mert komikusan írtad le a dolgot, de mégsem tűztem ide, hátha soknak érzed.
Bocs még egyszer. Sz'al macskakaja.
Peace.
-
-igu-
veterán
válasz
Williamgrant #18035 üzenetére
Rendben, legközelebb privátban kérek majd engedélyt, hogy kinek válaszolhatok.
-
-igu-
veterán
válasz
Williamgrant #18032 üzenetére
A steril macskák speciális etetése természetesen a háttérhatalmak és a pénzéhes macskakajagyártók által mesterségesen generált igény.
Mindemellett tény, hogy az ivartalanított macskák hajlamosabbak a vesebetegségekre, ill. a 10+ kilós herélt kandúrok sem csak a mesében léteznek. -
Dhampir
félisten
válasz
Williamgrant #18023 üzenetére
Színes, szélesvásznú.
-
Gaben92
őstag
válasz
Purina Pro Plan Sterilised, az nem annyira vészes árban és nem rossz. De egy éves koráig simán kaphatja a Purina Pro Pan kittent, nem lesz baja tőle.
Az Auchan konzervet nem ismerem de nem sok bizodalmam van benne. Gondolom csak egy rakat ízfokozó és 0 tápanyag (ha tévedek, elnézést, de én nem erőltetném. Hányás sokszor amiatt van mert képesek nagyon mohón enni és nem rágják meg rendesen aztán ha nagyobb darabok vannak benne akkor az kijöhet. Én rápróbálnék a helyedben arra, hogy a nedves tápot bent kapja valahol (este gondolom otthon vagytok, olyankor megoldható hogy bent kajáljon) akkor nyugodtabb környezetben van és talán meg is rágja rendesen, na meg nincs gond a szomszéd macskájával. Applaws konzerv ha jól emlékszem nagyon apró csíkokból van és nem vészesen drága (nyilván azért nem annyi gondolom mint az Auchan konzerv), azt megpróbálnám. Azt meg ki tudjátok tapasztalni mennyit eszik egyszerre meg belőle, hogy annyit kapjon kb.
-
Eastman
addikt
válasz
Esetleg egy kisebb képet betehettél volna, avatárt csináltatnék belőle, de nagy!
(Lánymacskánk van, de már ő sem golyózik ebben az életében, és azt eszik amít kap. Azt mind megeszi.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Xiaomi Redmi Note 9Pro 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Szép állapotban levő Apple iPhone 15 256GB / 12 hó jótállás
- Asus ROG Strix G713QE - 17"3FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 5600H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - Win11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest