- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- OnePlus Nord 2 5G - észak-északkelet
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
oszi666
őstag
válasz
baloghgabor #22021 üzenetére
most rendeltünk egy ultrakényelmes fekhelyet, ha nagyobb lenne akkor én használnám tespedésre.
Bendegúzt rohadtul nem érdekli és a fekhely kartondobozában héderel teljesen boldogan. Érhetetetlen kis hülyék -
oszi666
őstag
válasz
Astroboy #21985 üzenetére
Szia, ez jól hangzik most asszony rendelt valami maláta pasztát? meg mindenféle ilyen emésztést segítő izét, de lehet akkor beszerzünk ilyen gazokat, jó lenne néhány olyan növény a lakásba ami azért megmarad egy hétnél tovább és nem legeli le teljesen.
Sejtettem hogy valami rost baja lehet, mert egyébként meg teljesen normálisan jön megy szaglászik disznólkodik lever dolgokat szándékosan. -
oszi666
őstag
Sziasztok,
Van egy 16 eves ivartalanitott exkandur macskank. Nagyon jo allapotban van siman elmenne 5 eves keveset futott peldanynak. Vilageleteben lakas macska volt, aki altalaban az erkelyre kiment, megallapitotta h nem jo es visszament a lakasba.
Mostanaban viszont szisztematikusan elfogyasztja az osszes novenyt amit hozunk haza, fajtatol fuggetlenul. Az egy dolog h valamelyik mergezo lehet szamara, de nem lehet h vmi tapanyag hiany miatt csinalja ezt? Ugy tudom a macskak is szoktak magukat hanytatni azzal hogy novenyt esznek -
oszi666
őstag
Van szaraztajpa is, folyamatosan, azt nem nagyon eszi.
A negyzazat beneztem, egy nap megeszik harom negy 85grammos tapot, szerintem ez is sok.
Igazabol nem baj, csak elvileg egeszsegtelen.
Engem az sem zavar ha tudtok olyan tapot ami dragabb, gondolom akkor kevesebbet adnek belole, mert a feherjeigenye meg lenne, csak kevesebb tapbol, szoval mondjatok tippeket.Tudom hogy sok, szerintem is az. 15 eves ivartalanitott kandur, es kb ot kilo, kis karcsu oregur.
Bbuffy:
A hazi kaja nem jatszik, nem eszi meg :/ tudnal irni, hogy te mit fozol? -
oszi666
őstag
válasz
arcsin #19103 üzenetére
Koszi a segitseget, de ennek is csak 8.3% a feherje tartalma.
A 200 grammost egyetlen macsnak adod, reggel fele este fele alapon?
A mienk szerintem 400 gramm nedves tapot siman befal egy nap alatt es eleg slank joszag. Biztos nem ferges es tokeletes a verkepe, kiveve a feherje reszet.
A doki es egy elado is azt mondta h erdemesebb lenne magas feherje tartalmu tapot adni neki, ezert lovaglok a teman ennyire. -
oszi666
őstag
sziasztok
ti milyen nedves tápot vesztek a macskátoknak?
Mi eddig sah meg friskies nedves tápot vettünk neki és azt mondta az állatorvos, hogy az gagyi mert nagyon alacsony a fehérje tartalma kb 5% és érdemes olyan 20-40% fehérje tartalmú tápot venni. kb 5 kilós benti 14 éves jószág, és napi 3-4-5 ilyen 85 grammos tasakot megevett, ami szerinte is sok darabra. A mi cicánknak 20-30% fehérjetartalmút javasolt (azt elfeljetettem megkérdezni, hogy abból mennyit adjak)
Tudtok ilyeneket mondani meg esetleg hogy helyileg hol szoktátok venni, és mennyit adtok neki naponta? lehet neten rendelős is (sőt)Gondolom a fressnapf meg az ilyenek marha drágák
Új hozzászólás Aktív témák
- Béta iOS-t használók topikja
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Battlefield 6
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- alza vélemények - tapasztalatok
- AliExpress tapasztalatok
- Több tíz millió Dell laptop majdnem nagy veszélybe került
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest