- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- OnePlus Nord 2 5G - észak-északkelet
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
válasz
blasko92 #14343 üzenetére
A galériáról már az enyém is hullott alá. Kicsit sántikált pár óráig. De az már esett le tetőről, fa tetejéről, ütötte el autó, és volt halálos betegsége, amit csak az időben érkezett orvosi ellátás oldott meg. Ha ezeket számolom, még mindig van 4 élete. Közben a nyolc év alatt az egy alomból való testvére még mindig 9 x ❤.
-
Nimrod
addikt
válasz
blasko92 #13629 üzenetére
Én altatás után azt csináltam, hogy bent hagytam a hordozóban nyitott ajtóval, hagyjam jöjjön ki ő. Persze nagyon figyeltem, mert megvolt az altató miatti csalinkázós járás.
Háromból csak egy macskánk ivartalanított, nincsenek meg a golyói. Volt egy átmeneti időszak, amikor másnál élt, kijárós macska volt. Gyanítjuk az akkori gazdija végeztette el vele a műtétet. Másik kettő szerencsére nem jelölget és nem is akarunk még ivartalanítást, mert szeretnénk tőlük utódokat. Egyik 1 év körüli, másik másfél.
-
emiki6
veterán
válasz
blasko92 #11008 üzenetére
Most egyelőre a lakásban írtjuk őket és nem megyünk a kertbe, valamint a macseknek kint kell maradnia.
Az első fagy felér majd egy bolhairtással.17 éve kellett hívni irtókat, mert annyi volt, befújták a lakást, kertet, mindent, de az akkor nagyon durva volt, több száz bolha lehetett a kertben, ha nem több. Most annyira nem vészes a helyzet.
-
-
Potzee
addikt
-
bul07
nagyúr
válasz
blasko92 #10602 üzenetére
Hát ez rossz hír
Nekünk is kellet már elaltatni macskát, és nem is volt hú de topp kivitelezés
Falusi állatorvos december 25-én, kijött a kocsihoz édesanyám ölében volt egy dobozban a macskusz beoltotta majd mondta hogy dobozt zárjuk le mert rángatózni fog de két perc alatt vége, ezzel visszament a házába
Mire hazaértünk tényleg vége volt de az a pár perc -
bbuffy
senior tag
válasz
blasko92 #10054 üzenetére
Sajnos az enyém szárnyasfehėrje allergiás lett, így eléggé leszűkült a repertoár. És csak a szuperpremium cuccok között van olyan ami Ténylegesen mentes a szárnyastól.
Amúgy érdemes némileg jobb tápot adni minden állatnak ha megoldható.
Lusta dög, de szokott rohangálni rendesen, ha kergetem. -
Nimrod
addikt
válasz
blasko92 #10052 üzenetére
Nekem két házi (herélt) cirmos mellé lett egy kandúr maine coon. Gyerekeket nagyon szereti és főleg este éled fel, amikor a másik kettő meg aludna. Az egyik domináns hím sűrűn jelzi, hogy ő az úr és megmorogja, de a fiatal kandúrral nagyon jól elvan, sokat kergetőznek,
Panel lakás, az ablakkal - sajnos - most ismerkedik. A két öreg nyugodtan kiülhet, nem kell nagyon félteni őket. Ezt viszont még nagyon figyeljük olyankor. Borzasztóan sokat játszik, almot szerencsére mindhárom közösen használja. -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
blasko92 #9703 üzenetére
Csak azért kérdezem, mert a mi cicánk csak akkor vizelt mellé, amikor az alom olyan helyen volt, aminek nem tetszett a szaga. Értsd: egy lakkozott fa dobozba került az alom és ameddig nem szellőzött ki teljesen, addig nem használta az almot.
Nekem a nadrágomat találta el.Lehet megérné az alomkavicsot illatmentesre cserélni.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
blasko92 #9365 üzenetére
Azt hittem ezt a cikket linkelted: How cats see the world
-
wertigo1984
őstag
válasz
blasko92 #9314 üzenetére
Tigriseket Abonyban, a kiralyt pedig Gyongyoson. (ha nem felejtem el, megkeresem a 4 evvel ezelotti Zimbat simogato es a tobbi oroszlanos kepeket.)
-
djdaniel
senior tag
válasz
blasko92 #9134 üzenetére
jobbulást neki!
nekem anno a csincsilla mókusnak tört el a lába, bele akadt a ketrecbe.
20k-ért műtötték meg 5-6 éve, vigyázni kell az állatorvosokkal mert csak lehúzzák az embert, persze tisztelet a kivételnek, sajnos 3hónapja megtapasztaltam 2 hétig vittem mindennap a macskát, napi 6k volt a kezelés + a benzin és a végén el kellet altatni, de nem mondta volna meg az igazat az állatorvos jobb lenne el altatni hogy ne szenvedjen, végén a 3,-ik mondta meg.KTTech ezek szerint változó, gondolom én a macska természetétől függ.
Az én macskám 5éves volt, elégé hozzá szokott 4év alatt hogy mindennap kijárt.
A mostani macskámat ki se engedem az ajtón annyira féltem, 6 hónapos lesz 23-án, elég fura szokásai vannak, ha valaki nyitva hagyja a fürdő ajtót, és ott a lavór akkor bele vizel vagy kakil, illetve az újságpapírra, nem tudom hogy nevelte az előző gazdája
A vizet egyszerűen imádja, múltkor nem húztam ki a dugót a csapból és bele ment fürödni szó szerint, szóval heti szinten meg van a fürdés neki, de azt ki nem állhatja mikor meg hajszárítózóm hogy meg ne fázzon. -
KTTech
veterán
válasz
blasko92 #9134 üzenetére
Sajnálom szegény Happy-t, ahogy nézem most nem annyira happy
Magasabbról egyébként kisebb mértékben sérülnek, mert tudnak "vitorlázni" (persze egy bizonyos magasságig, de 8. emeletig jól működnek, az egyik ismerősömé onnan próbálta ki a bungee jumpingot biztosító kötél nélkül...).
-
SUPREME7
őstag
válasz
blasko92 #8599 üzenetére
Kiskorában (bár még most is éppen elmúlt pár héttel egy éves) még vadászgatott, de inkább szegény kis madárkákat vadászta le, mostanában meg már ellustult
Ettől függetlenül nem kizárt, de itt is leírtam, hogy szerintem szándékos volt. De sajnos sose fogom megtudni.
Öröm az ürömben, hogy pár hete Krampusz hazahozott egy csajszit a szomszédból, aki nálunk ragadt, így most Ő egy kicsit elvonja a gondolatainkat róla. Bár Krampusz tényleg egyéniség volt, lehetetlen, és meg se próbáljuk pótolni.
Íme Papucszokni (A hátsó mancsai "térdig" fehérek, a mellső mancsai viszont csak a lábfején, ezért lett ez a neve
)
Aki kicsit ijesztően tud szuszmákolni:
-
ZetorGumi
addikt
válasz
blasko92 #8576 üzenetére
Mert ez a doboz most töltődött meg.
wertigo1984:
Nem testvérek. Pont azért nincsenek jóban.
Csak ugye a feketének elvitték a kicsijeit, a szürke meg msot szült 4-et, ezért most megy a fekete is "koldulni".Olyan vicces nézni, ahogy az udvarban fel-alá hordják a gyerekeket.
A fekete viszi el, a szürke hozza vissza.
-
Bendőke
tag
válasz
blasko92 #8472 üzenetére
ÁÁÁ, a probléma az, hogy nem fogalmaztam pontosan. Ilyen cirmos féleség (vagyis szürke alapon fekete mintás), csak tudtommal azt inkább a csíkos macskákra mondják, ő meg pöttyös, de mindenképpen javítsatok ki, ha tévedek. Szóval cirmos-barna-fehér, és piros az orra. Fiúnak született amúgy. Van a telefonomon kép róla, mindjárt töltök fel. Sajnos gyenge minőségűek, mert nem volt elég fény, a telefonomon meg nincs vaku, de a lényeget látni lehet.
Itt azt játssza el, hogy ő cuki.
Itt pedig bújócskázik.
-
ZetorGumi
addikt
válasz
blasko92 #8348 üzenetére
Nem szabad laptopot ágyon hagyni.
Ezt már megtanultam, mert az én cicusomnak is ez volt a szokása, mindig ráfeküdt, mert jó meleg volt.
Aztán mikor már az asztalon hagytam a lapost, akkor meg fel akart oda mászni, és ott ráfeküdni, de akkor le lett redukálva, és megtanulta. -
bubi92
őstag
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
blasko92 #8072 üzenetére
Köszi, valóban szép. A könyéken talán neki van a legszebb pofája. A vendégeknél is Ő van mindig középpontban, mindenki felfigyel rá
Esetlege a Tiédről is rakhatsz fel képet az új nyakörvével.
Én is gondoltam erre a csengős módszerre, de biztos megőrjítene, amikor fürdik, akkor egyfolytába csörögne
Amúgy lehet kapni ilyen apró nyomkövető cuccot amit okostelóval lehet scannelni, így mindig tudnám, hogy hol a macska, de gondolom eléggé drága dolog lenne, mert nem feltétlen szabadba lett kitalálva.
Orlin:
A megoldás egyszerű: Csak annyit rakj bele, amennyit szánsz neki. Egyébként képet raknál fel róla? Csak hogy hogyan is néz ki. Ilyen etetőm akkor volt amikor kanárink volt.
Amúgy általában akkor nem tudják hol a határ a kajánál, ha bagzás van vagy ha ki van miskárolva a macska. -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
blasko92 #7932 üzenetére
Ennyi idősen már nem fog változtatni semmin a kasztrálás. Ugyanúgy fogja csinálni, mivel ez rögzült nála.Úgy látom nem aktuális.Yushchenko: vidd el dokihoz a cicát, ha nem világos valami. Esetleg megnézhetné másik állatorvos is, ha az előző nem tudta megoldani a dolgot.
Ha jól emlékszem nálunk is volt eleinte valami szem probléma, de kenőcs, csepp megoldotta hamar. Nem kellett tisztogatni naponta 3-4x.
Új hozzászólás Aktív témák
- 8 GB GeForce RTX 3070 Ti - garanciával
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 256GB FHD 144Hz
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest