- Köredzésen járt az Exynos 1680
- iPhone topik
- Szinte játékpénzért megvehető a Honor Play 10C
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Azonnali navigációs kérdések órája
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Louro
őstag
válasz
wertigo1984 #17322 üzenetére
Merre vagy wertigo1984
-
Louro
őstag
válasz
Írtam PÜ-t.
-
Louro
őstag
válasz
Asszony nagyon nagy ragdoll fan, de így is van három. De ők is nagyon szépek. Ilyenkor fáj a szívem, hogy nem fogadhatjuk be őket is. De eleve egy cica volt 8 éve a terv. Azóta 3. De 40nm-re is picit necces már a létszám. Pláne, hogy az egyik maine coon.
Remélem hamar lesz nagyon jó gazdijuk.
-
-igu-
veterán
válasz
Párom ennyit szólt a képek láttán : Mindenkit befogadunk!
Persze a józan ész legyűrte a fellángolást (cicaútlevél, chip, repjegyek, plusz ideiglenes befogadó, amíg oda nem érünk).
-
Gaben92
őstag
válasz
Jézusom de szépek.
Bocsánat a kérdésért előre is mert nem tartozik rám, de ugye a “családi ok” nem azt jelenti, hogy “jön a baba ezért menniük kell”?
Csak mert sok ilyenről hallok sajnos, pedig teljesen alaptalan a félelem.
-
-igu-
veterán
válasz
wertigo1984 #16832 üzenetére
-
törölt tag
válasz
wertigo1984 #16832 üzenetére
Nem aggódtok a nyers hús miatt? Engem anno nem kicsit szúrt le állatdoki mikor mondtam neki, hogy nyers csirkecsöcst kapott a cica.
Más. Egyre jobban úgy tűnik, hogy tápot kell váltani. Most rc-t kapnak, de a hatalmas kulán kívül nem sokat tesz a cicákhoz.
Állítólag a real nature cuccai jók. Aki ilyet ad a cicájának, hol szerzi be? Száraz, nedves egyaránt érdekelne. Gondolom nem csak fressnapf van, mint bolt. -
Astroboy
őstag
válasz
wertigo1984 #16684 üzenetére
Emlékszem a mi férfiasan telt perzsánknál pár évesen ugyanígy jártunk..de legalább megtudtuk, hogy bocitarka a hasán a bőr
-
válasz
wertigo1984 #16563 üzenetére
@ariel96, wertigo1984: Utólag láttam csak az utolsó napon készült képeket róla, én nem tudtam ott lenni. Egy teljesen más macska volt, mint akit utoljálra láttam. Sovány, a bundája is fakó, és hullott...
Kicsit sajnálom, hogy az utolsó perceire nem tudtam ott lenni, ez mindig bántani fog. Viszont a fő gazdija ott volt vele reggel, őt meg is ismerte, reagált a simogatásra, szóval nem volt egyedül!@rétisün:Igen, a bizonytalanság nagyon ráül az emberre...
-
Hauptmann
veterán
válasz
wertigo1984 #16232 üzenetére
Kb. 2 éves lehet.
radi8tor,
Itt is hasmenés van. A műtétt azért szeretném megúszni, ha lehet. Milyen kajától alakult ki a kő?
-
Teszla_
senior tag
válasz
wertigo1984 #16125 üzenetére
Igen, bengáli
Egyedül van. Eleinte gondolkodtam, hogy legyen-e egy társa, de egymagában is kitesz öt macskát, így letettem róla -
Predator2
addikt
válasz
wertigo1984 #16118 üzenetére
Ez a fajta "tűzoltás" nálunk is megvan, de szeretnék egy tartósabbat. Mert a macska felmegy az ágyra is, és szőrt hagy maga után.
THX
-
Teszla_
senior tag
válasz
wertigo1984 #16118 üzenetére
Henger +1. Van itthon két kefe is, de inkább játszana velük. A hengert meg imádja, igaz, ha az álla körül gurigázom, akkor azért erre is rákapna
Más: kipróbáltam egy negyedik tápot, ugyanaz a márka, mint a konzerv, amit eszik (Premiere), de ettől is hígabb lett a széklete. Létezik, hogy egyetlen tápot se bír a macsek gyomra? Konzervtől és jutalomfalattól semmi baja. Sőt, csirkemelltől, virslitől, felvágottól sem, de ezekből csak nagyon ritkán kap. Van esetleg valami rágóka, mint kutyáknál a denta stix vagy mi? Jó lenne, ha rághatna valamit, mert nem szeretném, ha fogköves lenne.
-
válasz
wertigo1984 #16083 üzenetére
Ti hogy álltok az ivartalanításhoz? Én úgy vélem, hogy ha nem a cica élete függ tőle, akkor inkább nem nyúlok egy "működő" szervezethez. Rosszul látom? Ilyen erővel, minket is lehetne ivartalanítani és csak "kiváltságosak" lennének képesek faj fentartásra...
Az állatorvosnak persze, hogy jó, mert dől a lé, de a macskának, mennyire van rá szüksége?
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
wertigo1984 #16042 üzenetére
-
Dhampir
félisten
válasz
Eszerint jól tűri a nyüzsgést. Gratulálok én is!
-
Mezga Aladár
veterán
válasz
-
Astroboy
őstag
válasz
Gratula!
Sweet Predator Igor -
válasz
wertigo1984 #16032 üzenetére
Reggel nedves vattával törölgettem, nem nagyon jöttek le. Akkor a pólusai koszolódnak?
-
wertigo1984
őstag
válasz
wertigo1984 #15984 üzenetére
-
Orlin
addikt
válasz
wertigo1984 #15984 üzenetére
Szia!
Ismerős érzés.Pár éve ment el a 17 éves sziámi cicám ő is daganat miatt.Nálunk a doki nem altat így szegénynek végig kellett szenvedni az utolsó napokat.Amennyi örömet okozott nekünk 17 év alatt abban a pár napban legalább annyi fájdalmat is.
Mi is sokszor gondolunk még mindig rá...
Képeket nem látok!
Már igen... -
Louro
őstag
válasz
wertigo1984 #15909 üzenetére
Micsoda kihívás. Na nálunk menne az ugra-bugra. Ajtó tetejére is szeretnek mászni.
-
Astroboy
őstag
válasz
wertigo1984 #15893 üzenetére
Gratulálok a lakáshoz!
Nálunk a 20 éves öreg perzsánál volt ilyen gond, ott az olajos beöntés segített.
Kijött egyből minden. -
Astroboy
őstag
válasz
wertigo1984 #15812 üzenetére
Még jó hisz macska vagy.
-
Katsu
aktív tag
válasz
wertigo1984 #15728 üzenetére
Szia.
Ti rögtön összeengedtétek az ismeretlen cicákat? Úgy, hogy közben fújtak egymásra?
Ezek az 1-2hetes idegenben lakások nem viselik meg a cicákat? -
válasz
wertigo1984 #15470 üzenetére
-
wertigo1984
őstag
válasz
wertigo1984 #15470 üzenetére
Tegnapelott megjott 1 mazsa pellet alom, szeretik nagyon. 6 wc van kirakva Nekik, 3 oriasi zart, 2 kicsit kisebb zart es egy nyitott. 2ben szilikon alom van, 3 cicmok mind2 fajta wcbe vegzi a dolgat, 2 pedig csakis a pelletbe.
-
saelin
veterán
válasz
wertigo1984 #15465 üzenetére
Kipróbálom h csak egyfajta tápot adok neki, hátha rájövök mit nem bír a kislány szervezete. Keresek mindjárt egy füzetet és abba fogom vezetni az etetését.
A sebre viszont megnézem mink van itthon. Hintőpor és körömvirág kenőcs biztosan. Ezekből kaphat? -
Dhampir
félisten
válasz
wertigo1984 #15465 üzenetére
Szent Lukacs kremet raktunk a sebre
Ehhez tudnál adni egy linket?
Rákerestem, de csak Kék Lukácsot találtam, "Szent" előtag nélkül.
-
válasz
wertigo1984 #15452 üzenetére
Neki is választania kellett.
-
válasz
wertigo1984 #15438 üzenetére
5 hónapos, még van golyója. Egyedüli, lakásban. kettőt kellett volna szerezni, akkor ellennének. Egyet is nehéz volt kibulizni
-
válasz
wertigo1984 #15431 üzenetére
Hát papíron ő is szereti a cicákat. Csak neki sok délelőttös műszak előtt hajnali ötkor a macskára ébredni. Éjjel se piskóta amit művel. Én sokkal türelmesebb vagyok, meg engem valahogy tisztel az állat.
-
válasz
wertigo1984 #15435 üzenetére
Cukik. A maine coon tetszik
.Szeretem a hosszú szőrű cicusokat. Enyém kicsit pofátlann lett mióta meghalt a haverja ,a kutya azóta a macsek átvette a szokásait.
-
válasz
wertigo1984 #15433 üzenetére
Köszi
Hullik is rendesen
Mikor a barátom átjött mondta a 3 macskája után se ennyire szőrös. Neki 2 maine coon-ja és egy ritkaszőrű perzsája van.
-
Mahrenburg
őstag
válasz
wertigo1984 #15400 üzenetére
A nedves még mondjuk érthető (ha más nem egy kis só, bors vagy fűszerpaprika segíthet... ), na de a száraz?
-
Mahrenburg
őstag
válasz
wertigo1984 #15391 üzenetére
És milyen?
-
EmberXY
veterán
válasz
wertigo1984 #15364 üzenetére
+Mirr Murr:
A bolhairtó csepp tűnik használható megoldásnak, hétfőn lesz időm beszerezni, akkor ki is próbálom. Utánaolvastam, elvileg a bőrbe kéne annak beszívódni, ehhez a szőrt szét kellene húzni valamennyire, hát ezt aligha tudom majd megtenni, de valamennyire csak hatásos lesz úgy is, ha csak simán rájuk csöppentem.
Amikor esznek, akkor el tudom csípni őket, de rögtön szabadulnának, viszont nem harapnak és nem karmolnak, innen gondolom, hogy előbb-utóbb megszelídülnek. -
válasz
wertigo1984 #15340 üzenetére
tudom a körmök miatt... régebbi macseszom csinálta, azért kérdeztem, hogy ez minden cicusnál kell hogy legyen, de ezekszerint nem, vagy nekem még nem dagaszt, majd fog ha akar... viszont konkrétan odébb löki az arcom amikor odajön és dorombol, pedig csak a fotelban laptopozok mert melózni kell, de persze ő meg csak erre képes:
-
válasz
wertigo1984 #15289 üzenetére
Sejtettem, hogy pozitív szándékú cselekedet, csak szokatlan, hogy ennyi ideig meg intenzitással történik. Jól esik én is, mi is szeretjük őt nagyon. Mondjuk van mikor rájön az öt perc ami fél óra is tud lenni, na akkor harapdál, rohangál, zoknit és papucsot rág. Na akkor meríti az akksiját gondolom.
-
blu79
addikt
válasz
wertigo1984 #15275 üzenetére
-
wertigo1984
őstag
válasz
wertigo1984 #15275 üzenetére
Az istennek forditja el a kepet!!!
-
sfefe
addikt
válasz
wertigo1984 #15273 üzenetére
Most vettunk neki [link], kivancsi vagyok fog e vakarozni...
RC 12+-os volt eddig csak legutobb nem tudom melyik a sima vagy a steril de vakarozott mostanaban. A nyakan leginkabb.Most rendelnunk kell ugyis kajat lehet Orijen-t vagy Acanat rendelunk vagy gondolom ez a tap is jo legalabbis nem irnak rola rosszat....
-
sfefe
addikt
válasz
wertigo1984 #15271 üzenetére
Royalbol mi a 12+-ost vettuk eddig mivel a kor miatt ezt tartottuk jonak.
Lehet nem kellene?...... -
Dhampir
félisten
válasz
wertigo1984 #15203 üzenetére
Abba a kék fedelű hordozóba szokott bevackolni a murisan kitekerődve fekvő cica? (Hm, nem rossz ötlet beszoktatásra sem, ha fekvőhelynek használja...)
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Annyian vannak mint egy farmon! Szép cicák!
blu: persze a tied is!
-
blu79
addikt
válasz
-
blu79
addikt
válasz
wertigo1984 #15200 üzenetére
Szia, a kukoricát az én kandurom is szereti
de nagyon
. Annyira örül mikor adok neki , mindig fut utánam ha megette hogy adjak még... mert ugye nem adok egyszerre sokat nehogy ne egye meg , mert nekem még mindig fura hogy ennyire szereti
. Egyik évben mikor otthon voltunk erdélyben és kukoricát főztünk ... ettük az udvaron és odajött a 2 cirmi... nagyon nézték és gondoltam adok nekik megkostólni.. tőrtem is egy darabot az enyémből és láss csodát ... elkezdték enni
... hát nagyon meglepődtem mert eddig erről nem tudtam. Aztán mikor kukorica konzervet vettünk itt , attunk a cicának ... hát nagyon jóízüen ette... sőt nagyon szereti... azóta is mindig szoktunk adni
-
wertigo1984
őstag
válasz
wertigo1984 #15188 üzenetére
-
Novics
senior tag
válasz
wertigo1984 #15151 üzenetére
és lkksioskdl3
Az egyik barátom nálunk is profi ebbe a grabanc hátra, széj szét, tabletta be dologban - bár neki elég kicsi keze van, lehet az is segít.
Ezt a szószós dolgot lehet megpróbálom én is, bár olyan sok reményt nem fűzök hozzá. Milyen gyogyót adtok nekik? Valami sima mezei, vagy ízesített? Egyik ismerősömék a pasztával is próbálkoztak, de attól meg habzott a Szörmi szája.
Bezzeg otthon a kutyának elég csak egy kis párizsiba belerakni, és befalja...
-
Revox66
tag
válasz
wertigo1984 #15059 üzenetére
Ó igazán szépséges cicusok.
Köszi a képeket.
Louro: Köszi neked is, mienk is exkandur már február vége óta. Ali sem szeret nagyon ölben lenni, modhatni vannak pillanatai de egyre ritkább.
Ubis teszten átment, mögé tettem csak megszagolta és ment tovább.
-
Revox66
tag
válasz
wertigo1984 #15055 üzenetére
Köszönjük.
Biztos szép lehet a te MC.-d is. Esetleg kép róla ? Ali ma lett amúgy 8 hónapos. Köszi az infót, körbenéztem a lehetőségeket, és rendeltem neki az ajánlott nedves tápból egy próba pakkot, meglátjuk mit szól hozzá majd, maximum kicsit variálok az étrendjén, ha bejön neki. -
Chesterfield
őstag
válasz
wertigo1984 #15025 üzenetére
Honnan rendelted a Josera-t? Nekünk is kéne rendelni a napokban.
-
ariel96
aktív tag
válasz
wertigo1984 #14958 üzenetére
Szia!
Akkor a magas fehérvérsejtszám nem gyulladás miatt van?
Nyirokcsomó daganata van? Az én két cicámnak is az volt. Műtétek, kemo - egy vagyonba került. -
Dhampir
félisten
válasz
wertigo1984 #14958 üzenetére
Reméljük, hogy meg fog gyógyulni.
-
wertigo1984
őstag
válasz
wertigo1984 #14957 üzenetére
Update: megjott a tegnapi vervetel laboreredmenye, magas a feherversejt.
Jo a maj.
Viszont ma Parom a tolunk gyalog 2 percre levo allatorvoshoz levitte Merlint, mert reggelre reszketett, es ujfennt semmit nem evett es ivott.
Infuzio, seduxen szuri, rontgen. A mancsaban bennehagytak a kanocot vagy mit, mert holnap este is menni kell infuziora. Szerencsere ezt nem babralja a cica, majd kicsit lazabbra kell kotni, ha latjuk hogy megdagad a mancsa.
A rontgen kepen latszik a daganat, es valoszinu ez nyomja a vegbelnel neki, latszik ahogy osszeszukul a belcsatorna. Hazamentek es Merlin evett vegre normalis adagot, aztan aludt. Jelenleg Parom van otthon veluk, es ami erdekes hogy most a 3 ifjonc macsek mintha ereznek, hogy az oreg Merlin most nem jol van, es nem igazan jatszanak meg egymassal sem. Vele alszanak es mellette vannak. -
Dr.FantastiK
őstag
válasz
wertigo1984 #14809 üzenetére
nagyon szimpi az Avatarod !
-
Louro
őstag
válasz
wertigo1984 #14788 üzenetére
És rombolnak nagyon.
-
Louro
őstag
válasz
wertigo1984 #14783 üzenetére
Készülj fel, hogy gyorsan fog nőni és sokat fog enni, inni. Nálunk ha nyitjuk a csapot már hiszti van, hogy azonnal kell neki víz. Még ha előtte tettél le neki frisset, akkor is. A legfrissebb kell
-
Zirowe
nagyúr
válasz
wertigo1984 #14643 üzenetére
Koszonjuk.
Amugy most nezem, hogy legeloszor 2009ben irtam rola ebben a topicban.
Sok ido eltelt azota. -
Zirowe
nagyúr
válasz
wertigo1984 #14641 üzenetére
Most egyelőre úgy néz ki, hogy nem fáj annyira neki a ricinustól, bár a "beadást" továbbra sem szereti.
Azt kell kisakkoznom, hogy milyen gyakran kell adnom belőle.
Ünnepek után pedig ellátogatunk az egyetemre egy nagyvizitre. -
Dhampir
félisten
válasz
wertigo1984 #14624 üzenetére
Szép "teríték".
Egy ismerősöm havi 500 Forintból három macskát etet, de ételmaradékot is szoktak kapni. Amikor vittem nekik egy zacskó Kitekat száraz tápot, megdöbbent, hogy miért vertem magam költségbe, hogy ilyen drágaságot adok nekik, még elkényesednek a macskák, és nem fognak mást enni.
Az elektromos húsdarálóról mindig a disznótorokon feltűnő, csonkolt ujjú "régi motorosok" ugranak be.
-
Zé777
tag
válasz
wertigo1984 #14461 üzenetére
Én tenyésztői és állatorvosi tanácsként egyhangúan azt az "utasítást" kaptam, hogy tápot csak tápváltásnál szabad keverni, lehetőleg maximum egy hétig, mert minden gyártó termékének más az emésztési/felszívódási ideje az eltérő összetétel és felhasznált alapanyagok miatt, ami a macska gyomrát és bélrendszerét hosszú távon rendesen gajra vághatja.
Ha nagyon keverni akarod, akkor egy gyártónál maradva keverd annak különböző típusait, de én azt sem látom indokoltnak.
Egyébként "hivatalosan" a nedves tápot sem szabadna összekeverni szárazzal, (kivéve ha egy a gyártó) mégis szerintem a macskatartók nagy része megteszi, szóval biztos lesz itt olyan, aki szerint ez túl van lihegve, de én hallgatok ebben a témában a nálam okosabbakra -
fi:zi'k
nagyúr
válasz
wertigo1984 #14461 üzenetére
Rendeltem egy vegyes csomagot, kíváncsi vagyok mit fog hozzá szólni.
-
Astroboy
őstag
válasz
wertigo1984 #14397 üzenetére
Köszi a linket!
Amúgy budai
-
Astroboy
őstag
válasz
wertigo1984 #14390 üzenetére
Szia!
Tudnál közelebbit mondani erről az Applaws kajáról?
Hol lehet ezt a finomságot kapni?
Hogyé' adják?Csak mert a házi párducom kiakaszt ezzel a Gourmet/Felix stb. flegmázással, és kipróbálnék valami újat..
Válaszodat előre is köszönöm!
Ikszdé
-
válasz
wertigo1984 #14368 üzenetére
Macskás képet minden mennyiségben, feldobja a hétfő reggelt. Közben az én dögöm szokásos rutin szerint bejött a fürdőszobába, és ivott a meleg fürdővízből, miközben én benne ülök. Nagyon szereti a meleg vizet.
-
Petyyyyy
addikt
válasz
wertigo1984 #14352 üzenetére
13 éves az angora keverék? Ez igen, biztos jó dolga van.
Várjuk a képeket.[ Módosította: radi8tor ]
-
Louro
őstag
válasz
wertigo1984 #13746 üzenetére
Szép kis fényes bundája van
Amikor nagy a vita otthon vagy a kiborulás mindig a macskákra gondolva megpróbálok mihamarabb békülni. 3 macsekot nagyon sajnálnám, hogy mi lenne velük. Szétszedni nem szedném szét őket, az biztos.
-
Nimrod
addikt
válasz
wertigo1984 #13745 üzenetére
Legalább azok megnyugtató jelek.
-
F_Gergely
őstag
válasz
wertigo1984 #13743 üzenetére
Ez a lenyeg, kaja nelkul elvan, de viz az fontos. Tarkojanal ha felhuzod a szort ha "visszaugrik" oke, ha ugy maraf vagy lassan megy vissza akkor nagy gaz van, kivan szaradva es be van surusodve a vere. Sajnos tapasztalat, ezert is tudom hogy ha barmi gond van azonnal autoba vagy taxi de viszem orvoshoz.
Remelem semmi komoly es gyorsan rendbejon! -
F_Gergely
őstag
válasz
wertigo1984 #13741 üzenetére
Szia, elso korben reszvetem, hogy a cica nem jot veled.
Kerdesedre valaszolva en nem jartam meg igy, de ha ilyen lenne a cicaval egybol 0-24 oras korhaz es teljes vizsgalat, nem varok dokira.
Mielobb vidd orvoshoz, es figyeld ne szaradjon ki. Valoszinuleg laza is van -
bul07
nagyúr
válasz
wertigo1984 #12405 üzenetére
Nincs is jobb ébresztő mintha a macsek elkezd gyúrni
Nekem az oldalamat mert oldal alvó vagyok -
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
wertigo1984 #11972 üzenetére
Itt hiába mutatjuk neki, fel se veszi már.
Most kb 3-4 napja már nem csinálja, igaz egyszer elkaptam, amint a csempét kapirgálta, akkor beraktam az alomba, és aztán ott is végezte a dolog.
A legnagyobb almostál van, amit a helyi boltban lehet kapni, mégis most jobban megnézve, mintha szűkösen érezné magát. Ha máskor is előfordul, akkor hypós vízzel felmosok, ha nem válik be, akkor nagyobb tál kell.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
wertigo1984 #11897 üzenetére
Neki is sok fülhúzást!
-
emiki6
veterán
válasz
wertigo1984 #11882 üzenetére
Mi stronghold-ot cseppentettünk rá, azóta nem viszketett a bokám.
Eddig jól teljesít.
-
kew
senior tag
válasz
wertigo1984 #11878 üzenetére
Jó ez a Specific táp? Trovet hipoallergén helyett ajánlották nemrég ennek az ételallergiás kivitelét, de még nem hallottam róla. Tomika minden táptól kiütéses lesz, eddig a Trovet vált be, de próbálnék mást is adni.
Füle érjen bokáig Maffiának!
Mi is nem rég lettünk 5 évesek, de én szégyen szemre elfelejtettem, és csak néhány napra rá jutott eszembe
-
Nimrod
addikt
válasz
wertigo1984 #11842 üzenetére
Utólagos engedelmeddel Facebook-ra kölcsönvettem ezt a képet. Szeretném, ha utolsó napja így maradna meg és nem úgy, ahogy leírtam.
-
wertigo1984
őstag
válasz
wertigo1984 #11723 üzenetére
Fizik igen folyamatosan
-
nagyúr
válasz
wertigo1984 #11723 üzenetére
Folyamatosan?
Amikor én eddig macskát köhögni láttam, az nem így nézett ki. Legalábbis szerintem az volt az igazi köhögés.
Dezső is csinálja 2-3 hete, majd legközelebb felveszem én is.(#11725) wertigo1984
Kimaradt egy : a linkből: https://
Ez már inkább köhögés. -
nagyúr
válasz
wertigo1984 #11721 üzenetére
Én is, csak van amit nehezebb.
Ez még semmi, lehet csak büfögött.
-
tolvaj!
őstag
válasz
wertigo1984 #11716 üzenetére
Pont a tejföl ami betehet nekik. A felnőtt macska gyomra nem tudja lebontani a tej bizonyos alkotóelemeit. Ezért is lehet külön venni kifejezetten macskáknak való tejet. Nálunk is nagy kedvenc lenne, de nem szabad adni neki.
-
kribe
őstag
válasz
wertigo1984 #11712 üzenetére
Nem, szőrgolyót minden macska produkálhat aki nyalással tisztogatja magát. De a hosszú szőrűeken a sok szőr miatt talán gyakoribb.
-
válasz
wertigo1984 #11560 üzenetére
-
bul07
nagyúr
válasz
wertigo1984 #11552 üzenetére
-
Nimrod
addikt
válasz
wertigo1984 #11546 üzenetére
Nálam úgy működött az örökbefogadás, hogy megnéztem a cicát egyszer az ideiglenes gazdinál, utána kikérte a véleményét a Noé, hogy szerinte jó gazdinak tűnök-e, majd következő alkalommal minimális papírozás és közös fotó után már hozhattam is.
Sajnos pont ez a cica lett a napokban a fogával műtve, de kiderült nem túl jó a helyzet.
Pár csonkot szedtek ki, vélhetően nem magától hullott ki néhány foga a cicának... Altatás alatt mivel így jól látható kiderült, hogy a szájában van egy daganat, azt is kiműtötték. Továbbküldtem szövettanra, most várjuk annak az eredményét. Az körülbelül egy hét.
Állatorvos szerint még kell majd műteni a fogait a jövőben is.
Ami jó hír, hogy még aznap nagyon gyorsan helyrejött, mintha nem is lett volna altatásos műtétje pár órával korábban.
Költségeket inkább nem is mondok és még persze nincs vége. Amiért eredetileg vittem oltás azt is be kell adni neki, miután helyrejött.Vicces hírem is van azért, van még egy cica, akinek tavaly szintén kimaradt az emlékeztető oltás. Bár ő pont utcáról befogadott és semmit nem tudunk az oltásairól, ezért is maradt ki inkább tavaly. Ráadásul láttuk, hogy ivartalanított, tehát valamit biztos kapott.
Őt viszont el akartam vinni az állatorvoshoz oltásra, de nem sikerült. Úgy elhízott, hogy nem fér be a hordozóba, szóval valamit majd ki kell találnom erre a "súlyos" problémára. -
nagyúr
válasz
wertigo1984 #11546 üzenetére
Persze, hogy lehet. Csak attól kicsit bonyolultabb, minthogy odamész és elhozod.
Legalábbis nekem legutóbb ez jött le. De az adott menhelyen úgyis kiokosítanak.
Addig is jó böngészést. -
nagyúr
válasz
wertigo1984 #11544 üzenetére
-
Nimrod
addikt
válasz
wertigo1984 #11542 üzenetére
Szerintem tök ugyanolyan, mint az Aldi-s megfelelője a Shah. Abból csak a nem fajta cicáknak szoktunk adni, de kezdünk leállni róla. Mostanában egyre inkább csak lé, hús alig van benne.
-
bul07
nagyúr
válasz
wertigo1984 #11488 üzenetére
Hibás link
-
KunEmber
senior tag
válasz
wertigo1984 #11463 üzenetére
na az a legszarabb... mikor rádnéz a könyörgő szemével.
-
kribe
őstag
válasz
Ha már normálisan megáll a lábán és közlekedik akkor már kaphat inni, enni is. Ha kihányja esetleg az még megeshet de az már nem veszélyes mint a félrenyelés.
-
Kidus
őstag
válasz
Nem kell forgatni, csak vigyazni, hogy ne fejeljen le semmit, meg ne ugraljon le sehonnan, amig kaba.
Viz es kaja is mehet ha teljesen ebren van. -
Zjunior
veterán
válasz
wertigo1984 #11458 üzenetére
Thx.
6 hónapos -
venge
aktív tag
válasz
wertigo1984 #11447 üzenetére
Tegnap elvitték. Remélem jó sora lesz!
-
shteer
titán
válasz
wertigo1984 #11448 üzenetére
Mutet elott is koplalnia kell, azt nehezebben fogja turni mint a mutetet meg a labadozast
-
kew
senior tag
válasz
wertigo1984 #11450 üzenetére
Nekem is nagyon rossz volt, mikor raktam vissza helyére a dokinál, még aludt, olyan volt, mintha nem is élne szegénykém
Aztán ahogy ébredezett, alig bírt lábra állni, és maga alá is pisilt egy kicsit, ki akart menni wcre, de nem bírt
Majd tegyél alá valami rongyot otthon, hátha ti is így jártok
Néhány óra alatt helyre jön amúgy -
kew
senior tag
válasz
wertigo1984 #11448 üzenetére
Pikk pakk felépül
Nálunk addig volt kóma, míg ki nem ment belőle az altató, de miután kipihente magát, minden a régi volt, másnapra semmi baja sem volt.
Pedig sajnos én egy baromhoz vittem először, aki elrontotta a műtétet, és valami cafat csonkot otthagyott, amire azt mondta az normális, csak bőr és majd leszárad..persze begyulladt és vérzett, úgyhogy egy antibiotikumos kezelés után egy másik helyen újraműtötték, és akkor már minden rendben volt. De jól tűrte mindkét beavatkozást. Kaját ugyanazt kapta.
A lényeg, hogy amíg kómás, ne adj neki enni inni, nehogy félrenyeljen, de ha már normálisan mozog, nyugodtan lehet neki adni a szokásosat. -
bbuffy
senior tag
válasz
wertigo1984 #11441 üzenetére
Azt a ribancot...
-
venge
aktív tag
válasz
-
emiki6
veterán
válasz
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox tulajok OFF topicja
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- BestBuy topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- PS Plus előfizetések
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3093, 91% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440P - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest