Hirdetés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
volvoguy
addikt
Ha letöltöm a hivatalos oldalakról a Chipset drivert, ott nem találok mást, mint egy halom mappát, meg van iylen Ati Catalyst Install Manager...van olyan mappa, hogy NB, SB (gondolom északi és déli híd)
Nekem mire van szükségem, ha az alaplapi VGA le van tiltva..és fel kell raknom ezt az Install Managert? Csak mert Nvidia kártyám van a gépben...
-
animatrix11
őstag
válasz
Celithrandi
üzenetére
pü
-
Celithrandi
addikt
válasz
animatrix11
üzenetére
nekem van egy eladó ep45ds3 az nem érdekel? kb 1 éves garis, úgy tudom kingmaxal nincs baja a gigának, ocz-t is szerette nálam, csx et nem ajánlom bele, bár azt semmibe se
-
animatrix11
őstag
üdv
Egy ilyen lapot néztem ki: Gigabyte GA-EP45- UD3LR jó ez a széria? kollégámnak rakok össze gépet nem akarok neki szart
kingmax ramok lesznek benne szereti?
-
Celithrandi
addikt
Gigabyte GA-P55-UD3R ről mi a vélemény?
valamint mi a különbség az ud3-4-5-6 között? -
Celithrandi
addikt
válasz
gamekiller01
üzenetére
köszi, ez jól hangzik, ez is jó lehet?
Gigabyte GA-EP45T-UD3LR LGA775,P45 Express
az ára is egész jó -
gamekiller01
tag
válasz
Celithrandi
üzenetére
-
Celithrandi
addikt
itt is megpróbálom hátha:
sziasztok,
jelenleg egy giga ep45ds3 lapom van, azon filózok, hogy ddr2 ről ddr3 ra váltanék.milyen olyan hasonló kaliberű lap van ami giga vagy intel és ddr3 megy 2000mhz+ on menne?
ami lényeges, hogy legyen 4 ram slot, legyen minimum 6 sata és duo meg q procit is fogadjon.
intergált vga és hang viszont nem kell.előre is köszi
-
volvoguy
addikt
vki erre? [link]
-
danati
senior tag
válasz
üzenetére
Én is proci csere miatt frissítettem a BIOS-t. (habár a proci még nincs itt)

Ahogy olvasgattam többen ajánlják hogy floppyról frissük a BIOS-t mert így biztonságosabb mint win alól. Szerintem maradok ennél a módszernél.
De hogy lehet biztonságosabb ha ott van a Dual BIOS? Az nem pont arra való hogy rosszul sikerült frissítés után helyreállítja a régi BIOS-t? -
volvoguy
addikt
A Gigabyte lapomon található Realtek Audio-hoz letöltöm a legfrisebb Drivert a Realtek oldaláról,telepítem Win7- 64bit-re, mégis serceg játék és filmezés közben..próbáltam állítgatni a hangfrekvenciát, úgy sem volt jó...most megpróbálkozom egy régebbi driverrel, ami a Gigabyte honlapján van..de hát nem tudom..van aki BIOS frissítést javasolt..mit gondoltok...valóban egy BIOS frissítés megoldhatja a problémát?
-
danati
senior tag
Sziasztok!
Hogyan tudok BIOS-t frissíteni floppyról vagy pendrive-ról?
Windows alól nem szeretném, és nem is tudom mert a @BIOS progi nem működik windows 7-en. -
atish15
aktív tag
Sziasztok.Kis segítséget kérnék.Ep45-ud3p lapnál hol lehet beállítani hogy ne vegye vissza a cpu órajelét ha nincs terhelve?
-
tatti986
csendes tag
Tudom, hogy jobb lap kéne de most csak ilyenre van keret
Amúgy elbírná azokat amiket írtamés úgy ahogy kelle?
idővel kicserélném csak most sürgős lenne a csere.
köszi -
tatti986
csendes tag
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni. Most szeretnék újítani 1 kicsit a gépen és ezeket néztem ki, de nem tudom,h jó lesz e
Lap: GIGABYTE GA-M52L-S3P
CPU: AMD Phenom II X2 545 3.00Ghz AM3 BOX
Memória: GEIL Green 2048Mb DDR2 1066Mhz KIT
Táp: GIGABYTE Superb 460W
és ismitől tudnék 1 VGA-t: GAINWARD 0605-BLISS GTS250 1GB PCIE
a lap felismer a memóriának a Mhz-ét és hogy a VGA-t bírja?
köszi -
honda23
aktív tag
giga ud3-hoz és ud4-hez milyen ramot ajánlotok? core i5 menne bele.
1333mhz-es vagy nagyobb menjen hozzá? -
volvoguy
addikt
sziasztok. a helyzet a következő. Gigabyte GA-MA78G-DS3H alaplapom van...ennek driverén van ugyebár Vista és XP driver is....ezek telepítése Vista és XP Oprendszereken tök egyszerű volt, mert csak beraktad a lemezt a meghajtóba, kiválasztottad az ExpressInstall-t, és így szépen minden magától feltelepült...
Igen ám, de nekem Windows 7-em van...most mit csináljak? A Gigabyte oldalán vannak a Win7-hez driverek, csak az a baj, hogy nem tudom melyiket kell leszednem..
Ha az alaplapi telepítőlemezt használnám, ezeket rakná fel:
- AMD CnQ Processzor Driver
- Realtek HD Audio
- Realtek RTL 8168/8111 PCIE Ethernet vezérlő (LAN)
- ATI SB 700Na igen...de ha a hivatalos oldalról szeretném a Win7-es cuccokat leszedni, akkor csak a LAN-t és az Audio részt tudom feltelepíteni.
Szóval a kérdésem csak annyi, hogy valaki írja meg pls, hogy amíg az alaplapi lemez ExpressInstall során ezeket rakja fel....
- AMD CnQ Processzor Driver
- Realtek HD Audio
- Realtek RTL 8168/8111 PCIE Ethernet vezérlő (LAN)
- ATI SB 700
...ezeket hol találom meg melyik mappában....mégegyszer mondom, az Audio-t és a LAN-t megtudtam csinálni....Tehát a mappákat tallózva hol találom meg ezeket?
üdv -
Mian
aktív tag
Hello Mindenki!
Gigabyte EP41-UD3L, ehhez a laphoz milyen ramot ajánlotok? Geil, kingmax, kingston, ezek mehetnek? Vagy ezek közül melyik inkább?
Üdv,
Mian. -
-bh-
aktív tag
M.I.T. menüben keresgélj,, esetleg CTRL+F1 kombót használj főmenüben (néhány opció megjelenik plusszba...)... viszont a ram sebessége AMD procinál az integrált memvezérlőtől függ; hiába tudja a lap az 1066-os ramokat kezelni, ha egy régebbi AM2es procid van, amiben még 800as DDR2es ramokra hangolt memvezérlő van.... legfeljebb a HT freki növelésével tudod kicsit feljebb piszkálni...
-
wid22
aktív tag
GA-M52L-S3P megvan a lap de nem tudom a meemoreiát 1066 Mhz re huzni. A lap támogatja a 1066 s memot de még 800 Mhz n se megy a memo 736 Mhz n megy a 1066 s . Kösz a segitséget.Biosba nem találom a lehetöséget. Ott van valahol?
-
sanzi89
addikt
Üdv.
Gigabyte GA-EG41MF-US2H alaplapom van. Van hozzá ez a Dinamic Energy Saver-es cucc. A gondom az lenne, hogy:
1. Nem indul Windows-sal együtt. Hogyan lehetne beállítani?
2. Betettem az Indítópultba, így elindul, de mindig be kell kapcsolni. Nem lehet valahogy állandóan futtatni?
3. Az ablakot úgy szeretném eltűntetni, hogy csak az óra melett legyen egy kis ikon. De most csak a tálcára letenni tudom, és szerintem ha kilépek belőle akkor teljesen leáll a működése.Előre is kösz!
-
-bh-
aktív tag
válasz
peeti03
üzenetére
Hy
Procit cseréltél, és nem indul; vagy egyszer csak megállt ? Mert az első esetben BIOS-t kell frissíteni (Ha a lap revíziója is megfelelő...); a második eset lehet más is (pl táp, ram)...az alaplapi kondenzátorokat elvileg szemmel is látni lehet, h vmi nem kerek velük (pl a kifolyt elektrolitot, vagy h púpos a teteje)
-
peeti03
csendes tag
Sziasztok!
Tudom nem egy új lap, de az lenne a gond a GA945gcm-s2l lapommal, hogy valszeg nem ad elég feszt alapból procinak. Volt már valakinek hasonló problémája, vagy ez vmi kondihiba lehet?
Ha így elsőre senki nemtud segíteni, akk később még írok többet.Előre is thx!
-
wid22
aktív tag
GA-M52L-S3P Tudna valaki erröl mondani valanit mert az 520LE Chpet nem ismerem ami ezen van , és kell valami olcsó lap karácsony elött mert a másik lejárt garival meg adta magát. Kösz
-
wid22
aktív tag
a
-
RockHaRD
addikt
sziasztok, 5970-et szeretnék majd venni, és az alá keresek vmi jó kis gigabyte lapot... Az a kérdésem, hogy EP45-UD3R, és EP45-UD3 között annyi különbséget látok, hogy a sima ud3-on nincs esata, meg firewire... egyiket sem használom, szal nem hiányozna, ezen kivül a hűtésüknél a sima ud3 nem heatpipe-os, árban meg majdnem a duplája... árgép szerint 20 az egyik, 37 a másik

-
04ahgy
nagyúr
válasz
Thomas1
üzenetére
G41-et vegyél inkább, a PCIe abban 2.0 és teljes értékű is. A G31 már nem mai csirke. egyik lap sem a tuningjáról híres.
Miért nem veszel inkább most is Ájemdét? Az Athlon II-esek virtualizálnak is, DDR3-as lap és DDR3 RAM is alig több hozzá, és a tuningban sem marad el. Versenyképes teljesítmény, és jelenleg az ára is versenyképes.
Az IMC-k korában már nem erőltetném a DDR2-t és a klasszikus északi hidas megoldásokat.
HGyu
-
Thomas1
addikt
Sziasztok!
Tanácsot várnék, hogy melyik lapot vegyem meg:
Gigabyte GA-G41M-ES2L
Gigabyte GA-EG31M-ES2LEgy E3200 lesz benne, tuning is játszik, 4 giga Kingmax 800-as DDR2 és HD4770 mellett.
Ezekben a lapokban a PCI-E teljes értékű x16, vagy butított? És 2.0-s?
Bocs, de még soha sem volt Intelem, még a 286-osom is AMD volt.

Köszönöm a válaszokat!
-
PikkPukk
csendes tag
Az egyébként elég gusztustalan dolog, hogy a BIOS beállításokat nem flash memóriába, hanem a gombelemről működő felejtős memóriába írja az alaplap (GAM55-S3). Úgy néz ki, hogy megnyikkant az elem (2.5 év után), ezért ma (meg valszeg holnap is) minden gépindításkor újra be kell(ett) állítanom az összes nem default paramétert (persze emlékezzek rá fejből, mert az összes elmentett beállítást is elfelejti a gép)...

Vagy rosszul gondolom a probléma forrását?
Réggeben mintha akksikat használtak volna erre a célra. A majdnem 10 éves (MSI alap) gépemmel nincs is ilyen probléma (csak néha spontán újraindul
)... -
-
sgergi
veterán
válasz
HoReSz1975
üzenetére
Belerakni bele lehet,
de sli-ben nem fog működni. -
HoReSz1975
őstag
A Gigabyte EP45-DS4 -be nem lehet gondolom 2db GTX 280 -ast belerakni, vagy egyáltalán Nvidia -s kártyából 2db -ot

-
Att1la.
őstag
Hello van egy alaplapom Gigabyte GA-EP45-UD3LR és ehez szeretnék 2x1 Gb ramot csak nem értek hozzá annyira és a Gigának van ilyen Memory Support List-je itt ezt mennyire kell figyelembe venni(ezek lesznek benne Intel E7500, Giga Hd 4850)
-
RockHaRD
addikt
sziasztok, tervezem giga x48-as lap vásárlását, és nemigazán tudom, hogy mi a különbség a DS4-DS5-DQ6 között... a giga honlapján a comparison sheetnél egy az egybe ugyanaz mind a 3, a képeken is csak a hűtésben látok különbséget, a ds4-5 az keményebbnek tűnik mint a dq6, és 10k van köztük árban is...
-
HoReSz1975
őstag
visszaraktam az EP45-DS4 -es lapomat és pöcre indult, tehát a z UD3P lap amit adott a srác, az szar

adom is neki vissza

-
HoReSz1975
őstag
válasz
HoReSz1975
üzenetére
Valami nem stimmel, 1 rammal megy csak és csak a DDR3, vagy a DDR4 -nél fogadja el, a DDR1 és a DDR2 be nem indul el 1 rammal sem

-
HoReSz1975
őstag
Hi @ all!
Vettem egy Gigabyte EP45-UD3P -t BMW001 -től, és egy Gigabyte EP45-DS4 helyére raktam be. De valami nem koser, mert egyfolytában újraindul a gép, cmost reseteltem, az elemmel is probálkoztam, 2x raktam össze, mitől van ez

-
craine12
tag
Sziasztok, tudna valaki segíteni ebben a problémában?
1066-os RAM-ok problémája
további infóElőre is köszönöm.
-
Anno az Abit AW9D-MAX-szal kapcsolatban volt méretbeli kérdésem (hogy mien hűtő fér el az NB-n), de akkor még senkinek sem volt ien lapja. Szal letöltöttem a manualt a gyártó oldaláról, az ATX szabvány méretei ismertek (30.5cm x 22.9 cm), innentől kezdve egy egyszerű arányossággal ki tudod számolni a kérdéses távolságot.
-
Geza26
senior tag
-
hati
addikt
Sziasztok!
Lszi segítsetek! Van 2db G33M-DS2R és egy P35-DS3 lapo, és egyik sem megy az új tp-link 1043nd gibabittes routeremmel. Ha Gb-n hagyom a driverben a sebességet, akkor megszűnik a link, mintha kihúztam volna a kábelt. Ha 100Mb-re rakom, akkor van link, van kommunikáció. Új fw és új driver van fent.
A router a laptopommal megy gigabitten, a 3 lap, más eszközzel ugyan csak megy,
Láttatok már ilyet?
-
Geza26
senior tag
Hello!
Megmondaná nekem egy GIGABYTE GA-MA785GT-UD3H tulaj (illetve bármely AMD785 chipset-es alaplappal rendelkező), hogy a PCIE16X slot mögött lévő hűtőborda és a VGA között mennyi hely van?
Mennyire meleg az a borda?
Néztem ezt a videot és kicsit megdöbbentem: GA-MA785GT-UD3H
-
lumosnina
tag
Sziasztok! Az ep31-ds3l kezelné az alábbi memóriát: 2x2GB OCZ ReaperX OCZ2RPX10004GK??? Előre is köszönöm!

-
<Adamsky>
nagyúr
Na, akkor leírom, hogy miről is van szó, mert ez tényleg "megér egy misét".
Szóval adott egy (az adatlapomon is kinn lévő) konfig. A lényeges paraméterek:
Alaplap: EP45-DS3P
Proc: E8400 @3,6 Ghz
Ram: 2x2 Gbyte Kingston (800 Mhz)
Ház/táp: Antec Sonata Plus 550
Vid.: Gigabyte 4850 (512Mbyte)Ez a konfig tökéletesen működik (működött) már több mint 1 éve.
Aztán az elmúlt héten vettem egy Sapphire 4890 New Edition (1Gbyte) kártyát... hogy ne szaporítsam tovább a szót: Ezzel a kártyával csak akkor hajlandó elindulni a gép, ha a "CPU Host Clock Control" disabled-re van állítva. Hiába van a "CPU Host Frequency" 333 Mhz-en -- magyarán 1 kanyi Mhz tuning nincs -- akkor sem indul. Mondhatnánk erre, hogy biztos a táp kevés, de szvsz. nem.
Amennyiben ugyanis beállítok mindent (kis fesz. emelés, mem. szorzó állítás) a fennt leírt 3,6 Ghz eléréséhez, kivéve a CPU "FSB"-jét, és a Windows indulása után felhúzom ET6-al 3,6-ra, minden szépen működik.
Próbáltam F8-as és F9c (beta) BIOS-al, de semmi változás.
Csak egy dologra tudok gondolni, hogy az alaplap és a vid. kártya nem "passzol" össze. Na, ezért szeretném kipróbálni valamelyik fórumtársnál ezt a karit, hogy mi a helyzet.Még mielőtt bárki megijedne attól, hogy majd szét kell tuningolnia a gépét miattam, akkor felhívnám még 1x a figyelmét, hogy frekit nem kell állítani, elég, ha a "CPU Host Clock Control"-t áttesszük enabled-re.
-
<Adamsky>
nagyúr
Sziasztok!
Egy nagy segítséget kérnék valamelyik EP45-DS3P tulajtól. Van egy Sapphire 4890-es kártyám, amivel elég fúrcsán viselkedik a gépem. Ezt lenne jó kipróbálni egy másik ugyanilyen "deszkával". Ja, én gödöllői vagyok, szóval Pest és annak környékén lakó tulajok jelentkezését várnám.

-
darál0w
Jómunkásember
halo.
gyors kérdés hátha vki tud vmit

Gigabyte EP41-UD3L max fsbre lennék kíváncsi.
mennyi lehet? -
Batmause
tag
Szeretnék egy Gigagbyte EP45T-DS3R-os alaplapot. Ezaz alaplap tudja kezelni a Kingston HyperX-sorozat DDR-3-ait? Pontosabban egy 3x1GB 1333MHz tri-channel kitet szeretnék beletenni HyperX hűtővel együtt - a CPU miatt szerintem bőven elég lesz (FSP=1333 max., Q9400).
-
sgergi
veterán
válasz
ZooLee19..
üzenetére
Igen, a vga drivert is leszedte nálam, az igaz, hogy nem a legfrissebbet, de mivel nem a legújabb kártyám van, ezért nem is kell a legfrissebb.
Minden vacak funkció működik nálam, pedig drivert egyet sem raktam fel. -
sgergi
veterán
válasz
vakondka
üzenetére
2 megoldás is van:
gép kikapcs, tápkábel kihúz a konnektorból, elem kivesz, érintkezőket összezár csavarhúzóval, elem vissza, tápkábel vissza, gép bekapcsol
vagy
gép kikapcs, tápkábel kihúz a konnektorból, az elem melletti clr_cmos jumpert rövidrezár pár másodpercig, rövidzár megszüntetése, tápkábel vissza, gép bekapcsol.
Egyébként manualban le van írva.
(25. és 30. oldal) -
sgergi
veterán
válasz
ZooLee19..
üzenetére
Ha minden jól megy, akkor nem is fog kelleni semmilyen driver. Nekem a win7-hez (p35-ds3) semmilyen drivert nem kellett felraknom, felpakolt mindent magától, és működik is minden tökéletesen. Ha mindenképpen meghajtóprogramokat akarsz telepíteni, akkor pedig a vistás is jó lesz.
-
-
ZooLee19..
tag
Hi all, lenne egy kérdésem.
Éppen win7 felrakás előtt állok, és szedem le a dreivereket, stb, DE ugye nekem van egy x48 dq6 lapom, gyári oldalon nem találtam olyan chipset drivert, ami jó lenne win7 alá...Vagy csak nem írták oda alá, és a vistát jó win7 alá? Minden van, sata, raid, hang cucc, de chipset nincs.
Most én vagyok a hülye, vagy akkor vistás cucc télleg jó win7 hez?üdv.zoli
-
vakondka
őstag
Van egy GA EP-41 UD3L alaplapom és sajna be se kapcsol az új processzorommal,
ami Intel E6500.
Beleraktam másik alaplapba, működik a proci és az alaplap is megy másik processzorral.A CPU support listában benne van a proci, BIOS a legújabb volt rajta gyárilag (F4), de a béta verziós BIOS-t nem mertem rárakni
Ilyenkor mit lehet tenni ?

-
baricsz
csendes tag
Sziasztok!
Van egy Gigabyte [GA-8I848P775-G] alaplapom, amiben egy Celeron D 341 es proci volt. Memória: DDR 400Mhz.
Tegnap szereztem egy Pentium D 930 as procit. A Gigabyte oldalán azt írják a [CPU Support List] -nél, hogy F3 as BIOS tól támogatja ez az alaplap ezt a procit. Felfrissítettem a BIOSt beraktam az új procit, és amikor bekapcsolom, akkor se kép se hang, a ház elején a zöld led világít, beep code -t nem ad (F3as, és F4es BIOS -al is ugyanezt produkálja). Kikapcsolni is csak úgy lehet, hogyha kihúzom a tápot..
Nja és a proci mielőtt elhoztam, még ment.
Mi lehet a probléma?Előre is köszönöm a válaszokat!
-
DES vs Advenced DES.
OS alóli tuningra ott a Giga házi szoftvere, az Easy Tune 6. -
atesss
addikt
Hopsz, bocsánat egy kicsit megfelejtkeztem a topicról, most használt ultrahordozható subnotikat nézegettek (ezt magamnak).
Köszi, ez egy jó kis összeírás !
És -bh- -nak is
De asszem így is lesz még kérdésem, ami nem világos ezek alapján sem főleg a G31-es lapokról.
Holnapra megnézegetem.Főleg a DES és annak különbőző változatai / más fogyasztáscsökkentő dolgok.
Pl. ahol én is tudnám windows alól "On the fly" állítani az FSB-t, feszültséget, Ram osztót (ha van ilyen lehetőség is), stb. ami nem világos. -
-bh-
aktív tag
Az az "E" a Dinamyc Energy Saver nevű csodára utal (energiatakarékosság), az "U" pedig az Ultra Durable 3-at takarja (dupla réz és tsai).
Alacsonyabb kategóriában vannak (E)S3 és DS3 verziók (P35nél pl), ott a sima "S"esek csak részben voltak szilárdelektromos kondikkal szerelve, a DS-eken már az összes kondi az.
Az "L" utótag pedig a Lite.... -
atesss
addikt
Üdv !
El tudná nekem valaki részletesen magyarázni a Gigabyte alaplapok "nevezéktanát", tehát hogy mit jelentenek a betűk / számok ?
Annyit már sikerült kiszűrnöm hogy a név végén az R az a Raidet jelenti, és a chipset utáni M pedig a mATX formátumot. Tehát pl: GA-G33M-DS2R
De pl. mi a kölönbség a G(31) és az EG(31) vagy P(35) és EP(35) között ?
Meg pl. a chipset száma utáni U betű mit jelent?Elsősorban az Inteles (LGA775) érdekelne (itt az LGA775-ös lista, csak hogy lássátok mennyi féle alaplap jelölés van: [link] ), de az AMD-s is jól jöhet (AM2/AM3).
-
csuki00
tag
-
-bh-
aktív tag
válasz
csuki00
üzenetére
Az a táp az jó,, sokan használják ezekkel a lapokkal problémamentesen...szvsz az a ram lessz a ludas. Esetleg lazább időzítésekkel próbáld meg (6-6-6-18) 2,1V-on, 2es szorzóval, MCH-Corenak adhatsz még (1,3V-ig nyugodtan,, fölötte már javasolt némi hűtés az északi-hídra). Próbálgasd 333as vagy 400as latch-al - vannak ramok, amik nem szeretik pl. a 400as G(MCH)Latch-ot. És dobd fel a legfrissebb bios-t - ha még nem tetted.... Ha ezek egyike sem válik be, cserélj ramot.
-
csuki00
tag
módosítottam a beállításokat biosban arra amit írtál, csak 2,2V hagytam dram-ra, egyszer még a beállítás alatt lefagyott.... másodszor meg kék halállal a win után meghalt!
Használtan vettem a kit-et most! Lehet, hogy az nem okés. Mert most az enyémmel vígan megy..... És nem fagyott ki.
-
-bh-
aktív tag
válasz
csuki00
üzenetére
Próbáld meg így:
Performance Enhace: Standard
XMP: disbled
MCH Core: 1,24V
DRAM voltage: 2,0V
Ch A/B reference: 1,V
- ha így sem javul, lehet, h más márkájú rammal kéne próbálkozni (Gigák annyira azért nem szeretik a Kingston ramokat...); pl OCZ v Kingmax (abból is 1Gb/Cl5/1066)
Ha ez sem, lehet, tápot kéne nézned vmi normálisabbat
("low budget" szériából pl. FSP Saga 400W v Giga SuperB 460; 10k körül van mind2) -
csuki00
tag
ahogy ezt leírtam eltűntek az usbs eszközök (egér bill etc. ) egyszer már előfordult akkor sem értettem. Lehet a lappal van valami probléma?!
Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Napelem
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
- Tőzsde és gazdaság
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Horgász topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4188, 94% Akkumulátor
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 3-11. gen.
- Xiaomi Poco x7 Pro 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Xiaomi 11T 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- ÚJÉVI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest