- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple Watch
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
csuki00
tag
-
csuki00
tag
módosítottam a beállításokat biosban arra amit írtál, csak 2,2V hagytam dram-ra, egyszer még a beállítás alatt lefagyott.... másodszor meg kék halállal a win után meghalt!
Használtan vettem a kit-et most! Lehet, hogy az nem okés. Mert most az enyémmel vígan megy..... És nem fagyott ki.
-
csuki00
tag
ahogy ezt leírtam eltűntek az usbs eszközök (egér bill etc. ) egyszer már előfordult akkor sem értettem. Lehet a lappal van valami probléma?!
-
csuki00
tag
Sziasztok!
Egy ep-43 ds3 alaplapom van, kingston hyper x 1066-os rammal. Ez sima nem kit kétszer egy giga. Ma vettem még hozzá egy ugyan ilyet csak kit-be. Bele raktam de felpörög a gép, aztán kikapcsol majd megint és ez megy egymás után a végtelenségig ( persze nem vártam ki
) Kipróbáltam magában mind a kettő működik, mindegyik slotban (persze dual channelt figyelembe véve)
Mit tudnék tenni ebben az esetben?
ui: múltkor írtam a melegedés ügyében hogy baj e az ha 50fok fölött "fő" az alaplap. Everesttel mértem a hőmérsékletet. Csak azért érdekelt volna, mert ha játszom sokszor kifagy fekete képernyő a hang beragad nem tudok semmi mást csinálni csak a reset használ.
Beraktam több ventit mintha ritkábban csinálná....de ugyan úgy csinálja. Lehet köze sincs hozzá?! Miért csinálhatja? Videokártya driverek a legfrissebbek Win 7 van fenn (még a 7100-as, de folyamatosan frissítve) -
csuki00
tag
Sziasztok!
Mennyire melegedhet az alaplap?
Egy ep-43-ds3 asom van és játék közbe 50fok fölé is megy. Persze aztán összeesik legalább is úgy gondolom, hogy ettől van. Mivel csak ha játszom, és minden másnak optimális a hőmérséklete. Hang beakad és fekete képernyő csak reset segít! Nyáron az összes itthon található ventit beleraktam a házamba és soha nem omlott össze a gép. Ezért gyanakszom hogy a lap hőmérséklete nem a legjobb
-
csuki00
tag
Sziasztok!
Egy ep43-dsl alaplapom van, és egy 4770-es asus kártyám. Amikor bekapcsolom a gépem elkezd üvölteni a vga ventije egy fél percig aztán normálisan üzemel. Ezt lehet orvosolni egy beállítással a biosba?! Vagy ez teljesen vga függő?
-
csuki00
tag
Sziasztok!
Múlt héten vettem egy ep 43-ds3 -as alaplapot és kingston 1066 osramokat hozzá. A problémám az hogy csak 800-on mennek. Mit tudnék csinálni?!
-
csuki00
tag
Sziasztok!
Azzal a kérdéssel fordulok hozzátok, hogy most szeretnék gépet cserélni és nem tudok alaplapot választani. Idáig a P35-DS3L szemezgettem, legfőképpen az ára miatt. De olvasgattam és sok helyen azt írták, hogy már nem érdemes hosszabb távra. Na most melyik lenne az a lap ami még időtálló és nem kerül 30 rugóba? Max 20-25öt szánnék rá.
Szóval egy olyan lap kéne amihez két három év után proci videokártya frissítéssel megint "teljes értékű" gép ként használhatnék.Procinak egy E6750-est néztem ki. Használtan 20-25körül vannak. És úgy nézegettem, hogy 3ghz-ig fel lehet húzni, ami megfelel a E8400 teljesítményének ami viszont 10 rugóval drágább. És játékra nem igen kell 3ghz-nél több (még).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Facebook és Messenger
- Call of Duty: Black Ops 6
- BestBuy topik
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- 2x32GB 6400 MHz DDR5 Corsair Venegeance XMP ready
- Csere-Beszámítás! Corsair Dominator Platinum 2x32GB (64GB) Kit 5200MHZ DDR5
- 3 hónapos Asus Rog Strix X670E-F Gaming wifi AkciÓÓ!
- Corsair VENGEANCE RGB 2x16GB DDR5 6000MHz CL30 - Új, bontatlan - Eladó!
- G.SKILL Trident Z Neo 64GB (2x32GB) DDR4 3600MHz F4-3600C16D-64GTZN
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest