- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- iPhone topik
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Prohardver app (nem hivatalos)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-D4nO-
tag
utánanéztem most ennek a qualianak....ez a "dög" 36"os
nem gyenge
-
-D4nO-
tag
válasz
macikos #3788 üzenetére
WOW! sosem láttam, pedig régóta böngészem ebay-t meg hasonló oldalakat egy fw900ért. Nem gyenge darab.
@siriq: Én pl azért használtam 960at az 1024 helyett, mert magasabb frissitési frekvenciára képesa monitor. (ugye, kevesebb a sorokszáma = magasabb a függőleges frissítés)
-
-D4nO-
tag
na kicsit utána olvastam, wikipedian azt írják, a vertikális frissítés így számolható ki:
horizontal / (sorokszáma*1,05) =
tehát akkor az enyém 140,000/(960*1,05) ~ 138
Lehet valahogy ilyen értéket megadni frissítésnek? mert csak 120-at és 160at láttam, 130at nem tudtam sehol kiválasztani.
-
-D4nO-
tag
Na hát megjött a "kicsike". de sajnos ezt se tudom rávenni az állítólag még okay frekvenciára. "Csak" 120hz-et tudok neki belőni 1280*960.
Lehet hogy csak ennyit bír?
-
-D4nO-
tag
Hát a jelenleginek végülis szép képe van, bár nincs bekalibrálva és enyhén vöröses
legalábbis a haveroméhoz képest, akinek meg kékes.
Ez a Hp P1230 2004 Decemberi, képet raktak fel róla,kívülről teljesen korrekt.10ért viszem, ha a csóka belegyezik. Vaterás, lejárt aukciós amúgy a cucc.
-
-D4nO-
tag
találtam egy HP P1230 -at. Le is csaptam rá, nem drága. Ez elméletileg viszi a 140khz -et. Mit gondolsz róla?
-
-D4nO-
tag
válasz
bolcsodal #3763 üzenetére
Játékban észrevehető. 10 éves UT-val játszom, a mozgáson észrevehető a különbség. Elég gyors játék, valószínűleg ezért. Biztos vagy benne hogy vinni-e kéne? Mostanában nem próbáltam, de mikor megvettem emlékszem hogy a 120hz-et már nem akarta alkalmazni. Kipróbálom otthon, ha hazaérek
120-al már lehet beérném
-
-D4nO-
tag
Sziasztok,
szeretném a segítségeteket kérni, hátha valaki már utánajárt ennek a témának.
Olyan nagy méretű CRT monitor típusokat keresek, amik bírják legalább a 140hz-et 1280*x felbontásban és síkképcsövesek. Játékra kéne, tényleg a sebesség élvezi a legmagasabb prioritást. Valaki? (jelenleg egy 21" ibm p260-am van, de csak 100hz-et visz ekkora felbontásban)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 8460P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I DVD I 14" HD I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest