Új hozzászólás Aktív témák
-
macikos
addikt
A Sony-n kívűl a Mitsubishi van még, ők a Diamondtronnal voltak az élen, ami olyasmi, mint a Sonynál a Trinitron.
Két 24"-osról tudok:
1. Sony GDM 90W10
Ez elég olcsó, de elég gyenge is. Ez talán nem is teljesen sík képernyős. Tehát nem nagy szám.2. Sony GDM-FW900, ez az F520 testvére, egyszerre jelentek meg, ők voltak az abszolút csúcs. Nagyon drága még használtan is (80-100e körül van egy jó példány) és nagyon ritka, viszont a legjobb valaha gyártott monitor. Persze ki lehet fogni olcsón is, én is így jutottam a két Sony F520-amhoz, főleg a második volt érdekes vétel, mivel semmi baja nem volt, csak nem volt bekalibrálva és a tulaj azt hitte, hogy elromlott
Nézegesd az apróhirdetéseket, hátha találsz egyet.
-
pigatt
őstag
Hi!
Ha sony-t találtál akkor ne is keresgélj tovább szerintem. Nekem egy 21"-os G520 képcsöves HP-m van nem tudok rá rosszat mondani, azon kívül, hogy kezd öregedni (semmi baja, csak félek, hogy amíg nem lesznek elérhető áron a magas frekis lcd-k addig lesz. Ami nem most lesz mivel áprilisba kerül forgalomba az első példány.), meg, hogy nagyon sok helyet foglal és nehéz mint a sár. A képere nem lehet panasz nagyon szép az asszony laptopjánaka képere ráver nem is keveset. Vannak nagyobbak egyszer kiálításon láttam egy 32"-os CRT monitort.
Új hozzászólás Aktív témák
- PR-Telecom
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Óvodások homokozója
- Óra topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Philips LCD és LED TV-k
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 14 5G
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest