- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
tremor
tag
válasz
tupacamaru #3561 üzenetére
Köszi.. esetleg nem tudnál ajánlani ha egy mód van rá a Samsung CRT-monitorok közül,hogy melyik az amit igazán jó lenne megvenni.19 vagy nagyobbak közül.A gyerekemnek kéne valami jó monitor persze jobbára játékra..
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
tupacamaru #3477 üzenetére
hát de mivel nemtom, h mennyit is ér, így az az elsődleges, amit meg akarok tudni, kábelt ma szereztem, de csak este tudok majd tesztelni, mert akkor leszek otthon
-
válasz
tupacamaru #3384 üzenetére
Köszi! Nekem ez új az LG nem csinált ilyet, 5 évet járattam és ezalatt nem tudtam mit jelent a szép kép....Fúúúúúú de bánom! Szomszédnak van egy 19-es trinintronja! Úgy kapta h ki akarták dobni mert h a kép 2 csíkban rossz! De a gyerek kimentette, én meg felvilágosítottam h az full normális a trinitronnál!
-
Kornel213
tag
válasz
tupacamaru #2881 üzenetére
Nem ez az, de nagyon hasonló csak a bekapcsológombja kerekebb és a jobb oldalon van, nagyobb betűkkel van felirva az AS6S!!
-
mazda626
addikt
válasz
tupacamaru #2596 üzenetére
Köszi szépen, ha jó a moncsi, lehet leváltom a jó kis CPD-G200-am.
-
válasz
tupacamaru #2596 üzenetére
Hello, Neked is ilyen van? 1280*at 22"-on alacsonynak találom (arra elég egy 17"-os is, szerintem), 1600-ban kicsit fura (de 60Hz-en határozottan élesebb, mint 100-on...).
A 2048-as felbontás meg lehet hogy 22"-ra sok, de nekem ott is képélességgel volt a bajom: tudnék ott mindent jól olvasni, csak kicsit homályos. De még próbálkozok. -
BlackRaven0
csendes tag
válasz
tupacamaru #2197 üzenetére
valóban nem darabos, tévedtem!
1ébként... ennek az IBM E74-nek szörnyű a képe. fakó, homályos... milyen képcső van ebbe? és miylen van a HP-ba? -
joeid
tag
válasz
tupacamaru #2126 üzenetére
Hát mint tudjuk az elektromos cuccoknak a meleg nem a legjobb barátja.
Valszeg akkor az van hogy a sorvégtranyón lévő hűtőborda alatti hővezető paszta ki van száradva és egy picit eltolja a tranyót a bordától és nem hűl rendesen.
Mondjuk ez prociknál is előfordúl.
Találkoztunk már ilyennel , egy újrakenés vagy egy nagyobb borda megoldotta a gondot, vagy nem használd 30 fokos melegben (''vegyé klimát vazze''szokták volt mondani).
Nem tom ,mint mondtam kicserélhetjük ,de azt nem garantálom hogy egy másikkal idővel nem jeletkezhet hiba (bár azért ez elég ritka 1-2 db volt eddíg).
Szentem majd hozd vissza , addíg felrakunk egyet járatjuk 1-2-3 napig.
Nem tudom még hogy a héten készen leszünk-e (valszeg nem , most is tégla darabok repkednek és hasonlók).
Az is lehet hogy jövőhéten bezárunk ,mert most még csak a raktár és a felső rész felujjítása folyik ,de utána lent is szét lesz kapva minden... -
joeid
tag
válasz
tupacamaru #2121 üzenetére
Végülis használható addíg így max egyszer majd nem fog rajta segíteni a ki-bekapcsolás...
Azért drágább a 108035 mert 3 évvel fiatalabb ,de ez nem feltétlenűl jelenti azt hogy jobb is. -
joeid
tag
válasz
tupacamaru #2119 üzenetére
Szia !
A leírt hiba alapján lehet kontakthiba is ,de akár a sorvégtranyó is vagy az eltérítés.
Semmiféleképpen ne nyúlj bele ,mert akkor a garancia ugrik.
Vissza kell hozni és megcsináljuk , esetleg annyit tudunk még segíteni hogy ne keljen 4 utat csinálnod ,hogy rögtön kicseréljük ,csak lehetőleg ne a héten hozd mert épp átalakítják a boltot és elég nagy káosz van itt ...
Vagy ha sürgős kitudjuk cserélni Belinea 108035 -re vagy IBM -re ,mert azok vannak bent (elöbbi esetben ráfizetéssel utóbbinál mi adunk vissza némi aprópénzt).A 22'' -os belineák át lettek szállítva egy másik raktárba ,mert bontják a falat , ezért írtam hogy ha egy az egyben kell a csere akkor várni kell néhány napot. -
tupacamaru
veterán
válasz
tupacamaru #2118 üzenetére
Még annyit hogy játék közben gyakrabban előjön, de volt már sima Windows asztalnál is. 800x600-ban játszok 100 Hz-en. Valami túlmelegedne benne és kontaktos lesz tőle???
[Szerkesztve] -
hali01
őstag
válasz
tupacamaru #2090 üzenetére
Ha megoldódik,megírom.De nemtom mikor lessz mert nem az én gépem és csak akkor megyek ha már használhatatlan
-
hali01
őstag
válasz
tupacamaru #2086 üzenetére
Nem próbáltam más frekin mert ennek így jónak kell lenni.
108080 volt előtte mindkettőnknek és most 108030 van.A 108080-asok nagyon leharcoltak voltak.
Még majd megpróbálok vmi más videó drivert veltenni,hátha sérült a mostani vmitől. -
hali01
őstag
válasz
tupacamaru #2084 üzenetére
Igen.Jól érted.A szabvány 1600x1200 és kilóg.
1280x1024 jó.
Ez 21colos monitor és már jó régen használunk ilyeneket.Ezért állok értetlenül a hiba előtt. -
macikos
addikt
válasz
tupacamaru #2078 üzenetére
Nameg az LG résmaszkos, a Samsung lyukmaszkos.
-
macikos
addikt
válasz
tupacamaru #2071 üzenetére
Azt, hogy nézd meg őket, azért mondtam, mert nem lehet tudni, hogy melyik milyen állapotban van!
A Belinea 108080 valószínű, hogy jó lesz, joeid-del beszéld meg a többit -
macikos
addikt
válasz
tupacamaru #2067 üzenetére
Szinte mindegyik nagyon jó.
Mindenképpen nézd meg az Avocomp-os monitorokat, főleg a NEC FE1250+ -t. Amelyik a legjobb, azt vedd. Mondom, mindegyik nagyon jó, ezért egyértelműen nem lehet megmondani, hogy melyiket érdemes megvenni. -
gaga1
tag
válasz
tupacamaru #1271 üzenetére
rögtön hogy bekapcsolom szinte csak zöld a képernyő
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged