Új hozzászólás Aktív témák
-
macikos
addikt
válasz
BlackRaven0 #2341 üzenetére
Monitor drivernek válaszd ki a képernyő illesztőprogramnál az "SVGA 1600x1200"-ast és kész.
-
Loha
veterán
válasz
BlackRaven0 #2204 üzenetére
ráadásul sokat fogyaszt... Ez kb. 100W ami sztem egyáltalán nem olyan sok, főleg ahhoz képest, hogy más kevésbé hasznos dolgok mennyit fogyasztanak.
Ha meg a 15-17''-os CRT-hez viszonyítasz, amik 40-60W körül esznek, akkor meg főleg nem sok, nem is beszélve a közel 80-100W-ot fogyasztó 19''-osokról.
A tél beköszöntével pedig a 100W-ból kb. 80 a szoba fütésére megy el, ami ilyenkor nem számít veszteségnek, mert annyival kevesebbet kell fűteni. -
volidavid
csendes tag
válasz
BlackRaven0 #2201 üzenetére
Ahogy hozzáállsz a monitorvásárláshoz, inkább ne is vegyél semmit.....
Már bocsi.
Nekem van egy régebbi 19''-es SONY G400-am, meg egy Dell P1130-asom.
Soha, semmilyen kis kakira vagy TFT-re nem cserélném le.
A dell-el csak annyi a prücök, hogy a konvergenciája már nem valami jó, de színekben nincs párja.
Meg nem állítanék a helyedben olyan dolgokat, amiket még nem is próbáltál ki:
''nem szimpatikus az ötlet h 1024*768 pixelt kinyújtsak 21 colra''.
Szerintem vegyél egy izmos kis Sony-t a marseusból vagy a pc-maxból kemény 15 vagy b kategosat 5 ezerért és meg fog változni a véleményed báttyó.
Na, csak ennyi.
Ja, meg ne rizsázzatok sokat! -
Traxx
őstag
válasz
BlackRaven0 #2190 üzenetére
A 21 colos is tud 1024-et
Hallgass macikos-ra, nem drága egy ilyen 21-es moncsi. És tényleg igaz: ha egyszer meglátod, milyen képe van egy moncsinak, nem szabadulsz tőle
Eredetileg én is kisebbet akartam...aztán az itteni szakik finoman rámerőszakolták. Nem bántam meg. Nagyon nem
Szóval én azt mondom, hogy ruházz be egy Trinitronos jószágra, érdemes. 1 pici hátránya lesz csak: nehéz...tehát képbe jön a gyúrunk vazze effektus
És a héten valszeg jön egy stabilabb és szebb asztal is a kis drágának, így a helygondom is mérséklődik
Mod: Macikos, ezt a tervezőkhasználják-dolgot a boltos is mondta, ahol vettük a moncsit...és én is utánanéztem, valóban robogóárban voltak pár éve az ilyenek...
[Szerkesztve] -
macikos
addikt
válasz
BlackRaven0 #2198 üzenetére
Mindkettőben lyukmaszkos van.
Nem értem miért nem akarsz 21''-ost venniAzt ugye tudod, hogy ezek a monitorok néhány évvel ezelőtt több százezer forintba kerültek újonnan? Nem véletlenül, mivel profi grafikusoknak, tervezőknek szánták tökéletes képpel. Ez sem keltette fel az érdeklődésedet?
-
tupacamaru
veterán
válasz
BlackRaven0 #2193 üzenetére
800x600-ban játszok 21''-os CRT-n. Fogalmam sincs hogy mire gondolsz amikor ''minden nagy és darabos''-t írod.
Még a nagyot megértem, mert hát ezért vesz az ember nagy monitort, de a darabossal nem tudok mit kezdeni.
-
medvegy
aktív tag
válasz
BlackRaven0 #2195 üzenetére
hmm... mitszólnál egy samu 796mb-hez.... mongyuk
15k-ért
...
-
macikos
addikt
válasz
BlackRaven0 #2193 üzenetére
Miért lenne darabos?
Furcsa, de sokan vannak így, mint te, hogy félnek a 21''-os monitoroktól. Annyit mondok, hogy eszméletlen kép van rajtuk, melyekhez képest az előző monitorod sehol sincs, de tényleg...
Akkor milyen monitort szándékozol venni? Egy 17''-os CRT-t? -
Oliverda
titán
válasz
Ez nem TFT...
-
macikos
addikt
válasz
Attól, mert 21''-os, még van rajta 1024x768
-
macikos
addikt
válasz
BlackRaven0 #2188 üzenetére
Meg, de nem érdemes. A javítás olyan 10-15 ezer forint. Annyiból meg vehetsz egy használt 21''-os profi CRT-t.
-
macikos
addikt
válasz
BlackRaven0 #2186 üzenetére
Aha, ez egy profi monitor
85Hz nem elég?
Amúgy a táp lehet a hibás, ingadozik a feszültség. Vedd úgy, hogy haldoklik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Magisk
- iPhone topik
- Total Commander
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- LEGO klub
- Poco X6 Pro - ötös alá
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest