Új hozzászólás Aktív témák
-
-
bolcsodal
addikt
A MCW is a driver beállításait használja. Én külön preseteket csináltam vele 6500-8000-9600K színhőmérsékletekhez. Megéri..de teljesen szubjektív a végeredmény, ergo neked tetszeni fog..
, de attól még nem biztos hogy színhű lesz.
Műszeres kalibrálás után mondanám valamiről, hogy színhű...
-
macikos
addikt
Ezek után érdemes megnézni egy 14-15''-os monitort 1024x768-ban vagy 800x600-ban, én ha olyat látok elszédülök
Ez itt nem a reklám helye, de aki szeretne valami nagyon szépet látni, annak ajánlom, hogy szerezze meg a Sony - Faszination Natur ( Seven Seasons) HDTV Demo-t vagy ott van a Pioneer és a Panasonic HDTV Demo, garantáltan le fogtok esni a székről (1920x1080-as felbontás), eszméletlen, a DVD sehol sincs azokhoz képest -
macikos
addikt
Gratula, mostmár van egy ''monitorod''
1280x1024???Azzal csak az a gond, hogy 5:4-es képarányú. Akkor már legyen 1024x768, az 4:3-as.
1600x1200-ban kell használni, 85Hz-en. Azért mondom, hogy kell, mert sokan oda vannak, hogy az túl nagy felbontás, de nagyon hamar hozzá lehet szokni. Ezeknek a monitoroknak ezen a felbontáson a legszebb a képük.
Az 1280x1024-et mindenképpen felejtsd el! -
Traxx
őstag
Lépett a képbe új versenyző
Fujitsu-Siemens MCM21T2 a jószág neve (erről szinte semmit nem tudok), aztán Philips 109s40 (erről csak a főbb paramétereit találtam meg, a képcső típusát nem
), valamint a Dell P790, tudtommal ez trinitronos, de készleten nincs
Szintén nincs raktáron, de lehet az IBM P202 és a már Loha által említett Dell P992.
Tehát eddig Mitsubish Diamond Pro 720, a FuSi, és a Philips, amelyek perpill elérhetőek. Ezek közül melyiket?Vagy várjak, hátha lesz raktáron IBM vagy Dell?
-
macikos
addikt
Biztosan megoldható a házhozszállítás
Kérdezd joeid kollégát
P260 vagy 108030? Én a P260-at venném. Leírtuk már sokszor és a topic elején is fel vannak írva a két képcső előnyi, hátrányai. Egyértelmű, hogy a P260-as Trinitron képcsöve jobb, mint a 108030 lyukmaszkosa, viszont a Trinitronban van 2 merevítő szál, amelyek néhány ember rohadtul idegesítenek, de a legtöbben simán megbarátkoznak vele, mivel egyáltalán nem lehet észrevenni, csak ha direkt keresed a szemeddel.
A legjobb megoldás, hogy beszélsz joeid-el a házhozszállításról, elmész hozzájuk, megnézed, hogy melyik monitor tetszik a legjobban és ott választod ki. -
Spirit
őstag
Hát..a Sony jó...ha megy...A dellről nem tudunk semmit, az Eizo mint márka abszolút tökéletes.Őt választanám, de kérdés,mit tud, típusra nem ismerem, és hát a sárga ház...a 7 éves elhalálolozott lg-m se volt még sárga...khmm. A Compaq sem rossz, csak sajna régebben voltak jó moncsijai, vagyis gondolom az is régi. Tessék befáradni a Makrotex-be, és meglőni egy Belinea 108030-ast, az is kijön 20-as körül, de szerintem ezeket messze veri.Esetleg, ha van pénz, akkor a 108080-ast.Vélemény Joeid? Ezek nem túl régiek, tudásban sem utolsó, jó nagyok(21'', 22''), és elméletileg jó pár évig kiszolgál.
Most nézem,hogy a pénz számít..akkor egyértelműen maradj a kisebb Belineánál.
Csak a képcső típusa a különbség a kettő között, de annyival olcsóbb is. Mindkettő viszi a 2048*1536-ot, jelenleg 1920*1440-ben használom 75hz-en. Néha kicsit zavaró,hogy kicsi, ekkor 1600*1200-ra rakom 85hz mellett. A 8-10k-s monitortól ne várj csodát, én is akartam régebben.az a darab 1024*768-at tudodd 75hz-en, ez volt a max felbontása is...
[Szerkesztve] -
joeid
tag
Compaq V75 : általában szép tiszta éles képük van csak baromi széles a kávájuk ,elég érdekesen néznek ki (ha jól emlékszem Toshiba képcsöves vagy Hitachi a kettő közűl valamelyik).
Sony 200ES : én a helyedben ilyet nem vennék használtba ha csak nem adnak rá vagy 1 év garit... amúgy szép képük szokott lenni.
Eizo T67S : az Eizok jók ,csak aszem a T67S -es sorozat olyan 98 (?) körüli gyártású.Mindenesetre nagyon meg kell nézni vásárlás elött hogy a karakterek után nincsenek-e fekete árnyékok , mert ez Eizo betegség (nem a kis ''hullámokra'' gondolok , az kábel hiba).
Dell : melyik ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- SSD kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Magisk
- Google Pixel topik
- Milyen széket vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- 3D nyomtatás
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged