- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hequila
őstag
Adott egy 17"-os Scott (Orion) monitor. A színek nem fedik egymást, de nagyon nem. van legalább 8mm elcsúszás az egyes színek között, biztos valami szakbarbár nyúlkált benne.
Kérdésem az lenne, hogy miként tudom az eltérítőtekercseket állítani (gondolom azokkal van a gond)? -
trl_master
tag
szia! nekem már nem két crt ment át a kezem alatt, de ezekből egyik sem volt! én az ilyen párezres crt kategóriából a compaq s710-re vagy a v75-re asszociálok! a belinea-t nem igazán ajánlanám, azt hallottam h nem jók, hamar homályosodik a képernyője! a dell már egy jobb választás ha ezek közül kell választani! korrekt cég, jó termékekkel!
de ha rám hallgatsz akkor keresel egy compaq monitort, árban ugyanennyi, az is digitális, nagy felbontást bír, magas frissítéssel! 1024x768 85hz-en! -
macikos
addikt
Így képről mindkettő sima lyukmaszkosnak tűnik.
Ha arra vagy kíváncsi, hogy egy profi monitorhoz képest hol vannak, akkor azt kell mondanom, hogy sehol. Mindenki észrevenné köztük és egy profi Trinitron képcsöves monitor között a különbséget. Ég és föld. Nem szabad ilyeneket venni. 10-15 ezer forintért fényévekkel jobbat lehet kapni. Ne ezen spórolj.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SAMSUNG (LS34C500GAUXEN) 34 " GAMER WIDE MONITOR ! AKCIÓ
- FÓLIÁS! LG UltraWide 35WN75C-B Ívelt Monitor! 3440x1440 VA / 100Hz / 5ms / FreeSync
- LG UltraGear 27GR95QL-B LoL Edition OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03 ms / G-Sync!
- Új Bontatlan Apple Studio Display 27 5K Retina Thunderbolt Azonnal Átvehető Deák Térnél.
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged