- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nemesys
tag
válasz
macikos #3759 üzenetére
Olyat én is láttam... XD volt egy monitorunk és úgy kapcsolt ki mintha egy feketlyuk elnyelt volna minden fényt pontosan a kozepén a középső pixelnél. nem tudom pontosabban hogy nézett ki de durva volt és hát a szegény pixel megsínylette. Bár legalább fps-nél nem kellett célkereszt... XD
-
Nemesys
tag
Sziasztok!
Lenne két kérdésem. Illetve egy kérdés két monitorról! Vagy egy LG Flatron 774FT monitorom és jó meg minden én észre se vettem. Ismerősöm ideült és egyből mondta, hogy ez szar bxssza a szemét a monitor és igaza lett egy kicsit mintha homályos lenne én észre sem vettem volna de így, hogy mondta már nekem is irritálja a szemem. Ezzel tudok valamit itthon csinálni? (műszakilag nem vagyok suta csak monitorokhoz nem konyítok ha megmondjátok mit hol én kiforrasztom, kiszedem, akármi) Mert sztem nem ér annyit az egész, többet kéne javíttatásra fizetni mint ha vennék egyet. A másik monitor egyszerűen csak kattog nem kapcsol be. Ha lehet kezdeni házilag is valamit írjátok le légyszi ha meg esetleg nem akkor Érd közelében valami szakit tudnátok mondani?
Előre is köszi és bocsi a regényért!
Üdv:
Dávid -
Nemesys
tag
Üdv!
Segítségeteket kérném, ha erre van megoldás. Azért ide írom a kérdést mert ehhez van legközelebb a problémám! Van egy jópofa televízióm és szegény leugrott a székről, eltört egy panel benne, nem volt kép de minden működött, csatormát lehetett váltani, hang jött rajta csak kép hibádzott... átforrasztottuk a törést, kép az lett rendjével de mágneses. Megpróbáltuk faterral mert azt mondta tegyünk így, kimágnesezni hangfalmágnessel. ez működne is nagyjából az egyik kissebb mágnesfoltnál de a másik az jóval nagyobb és nem lehet leszedni onnan. Van valami tippetek? Előre is nagyon köszönöm!
Üdv:
Kecskeméti Dávid
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Bontatlan Apple Studio Display 27 5K Retina Thunderbolt Azonnal Átvehető Deák Térnél.
- SAMSUNG (LS32B800PXUXEN) 32" 4K GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- LG UltraGear 27GR95QE-B (2K/240hz/0.03ms)
- FÓLIÁS! LG UltraWide 35WN75C-B Ívelt Monitor! 3440x1440 VA / 100Hz / 5ms / FreeSync
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítás
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest