- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Légies iPhone halvány színei
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Milyen okostelefont vegyek?
- iOS alkalmazások
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
-
Mobilarena
Ez a topik a Canon EOS DSLR digitális tükörreflexes fényképezőgép vázaival és a velük kapcsolatos kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
_seth_
veterán
válasz
Damage #29356 üzenetére
Annyiért megy el amennyiért vettem
Alapvetően a képminőség, képélesség miatt döntöttem így. 70D-re már 17-55 2.8-at is megvettem de azzal sem kaptam meg azt a fajta képet amit én szerettem volna, ezzel szemben a hétvégén használt 5d2 17-40-es obival is hozta azt amit a monitoron látni szeretnék, így hiába a 70D sok új, modern funckiója, győztek a képek
Eddig volt egy táskányi obim, most lesz 1-2 eleinte, de majd később lesz több
Az FF háttérelmosása hasznos számomra, le tudom "választani" vele a felesleges részleteket.5DIII nekem még felesleges, és az 5d2 is megfelelt hétvégén arra amire kellett, itt nem fut el az alany, nem kell a spéci AF, 6D2 még csak híresztelésekig jutott, elsőnek így 6D lesz és majd később cserélek valamelyikre ha szükség lesz rá.
Ha lenne olyan FF váz ami kihajtható kijelzős, érintős, sok modern funckióval akkor azt venném, de nincs.
-
Morgal
aktív tag
válasz
Damage #25321 üzenetére
Sajnos 70D-t még nem próbáltam, de azt olvastam, hogy kényelmesebb fogású, mint a 60D. A 350D és a 400D szerintem borzasztóan kényelmetlen még a 300D-hez képest is és ahogy írod totálisan használhatatlan kialakításúak azok a gombok - mondjuk ez nem tűnt fel, mivel akkor még nem hallottam ilyenről, hogy két tárcsás vezérlés, amit később egy Nikon-on láttam elsőnek
a nagyobb tárcsa Lock funkcióját is addig nem használtam, míg egyik fotózás alatt eltekerődött a rekesz érték - azóta mindig használom.
-
.DLL
veterán
válasz
Damage #25321 üzenetére
Mondjuk jó lenne ha az ilyen extrák, mint pl. a kihajtható kijelző választhatóak lennének, mint autónál a klíma, HiFi, vagy ESP.
Akinek kellene egy komolyabb váz természetfotózáshoz, vagy általános használatra az jelenleg nem talál kihajtható kijelzőt, csak a középkategóriában (mármint C vonalon) Csak azért kelljen egy gyengébb vázat választania valakinek mert kihajtható kijelzőt gyakran kihasználná és ez szempont? Az választhatná a nagyobb vázhoz is extraként ezt a funkciót.
Akinek meg sosem kell kihajtható kijelző, mert koncertekre jár, riporterkedik, portrézik, stb. és fontos a strapabíróság, ha leejti ne törjön a zsanér, az fix kijelzővel rendeli.
De ez már a középkategóriától kezdve meglehetne a gyártók kínálataiban.
(oké belépő kat. gépek tulajai jellemzően mindent fotóznak így ott nem hiszem hogy lenne értelme olyan opciónak, hogy fix kijelzős 750D mondjuk. (legalapabb kategóriában meg büntetésből nincs, ha kell válassz magasabb kategóriát)) -
Morgal
aktív tag
válasz
Damage #25310 üzenetére
én próbáltam a 60D-n nekem nagyon nem jött be, mivel ahogy fogom a fényképezőgépet a hüvelyik ujjam egyáltalán nem lefelé mutat, hanem pont oda ahol az eredeti helye volt a joystick-nak. 300D-vel kezdtem, majd 30D-vel és 50D-vel folytattam, most 7D van
amúgy tény és való, hogy a 70D egy fejlettebb gép, de nem mindenkinek hasznos az ami neked, mindenkinek más a fontos. engem pl totál nem érdekel a fullframe, ha nincs hozzá rendes fókuszrendszer és inkább vettem egy 7D-t, mint egy 5D Mark II-t. utóbbiban pont azok a dolgok a "jók", amik engem nem érdekelnek.
-
evola
senior tag
válasz
Damage #25158 üzenetére
Most kivettem a táskából, kipróbáltam zoomoltam, töbféle rekeszt próbáltam. Megy a DOF is..de ha megbolondul akkor csak az f2,8 rekesz hibátlan.
Egyébként neked megvan még a 70-200? javítás óta nincs gondod már vele?
Ha ez ilyen széria vagy tervezési hiba félek sűrűn elő fog jönni később..2 hét és kb 300 expó igen kevés ilyen hibákhoz ennyi pénzért.. -
csimpekve
tag
válasz
Damage #24461 üzenetére
Alig van tömege... Akkor mi van benne? Feltételezem műanyag lencsék, műanyag fogaskerekek. Gondolom ez is úgy van, mint az EF 50 1.8 I vs. II. Mindkettő nagyon jó, de mégis az I. magasabb minőségi szintet képvisel, és ez meg is látszik a használtpiaci árában is. Képileg jó lehet én nem vitatom, plusz van IS, az is jól jöhet, és nyilván a kép a lényeg, amit készítünk vele, de valahogy nekem a minőség is számít, hogy érezzem azt, foglalkozott vele az, aki megtervezte, érezzem a tömegét, a felhasznált anyagok minőségét.
-
matyi012345
őstag
válasz
Damage #24382 üzenetére
Rendben van, hogy a védelmére kelsz de csak a saját magadból tudsz kiindulni...amiket leírtál azok közül pontosan semmire nincs szükségem, eleve nem videozok és elvből nem fogom az utómunkázatlan képet senkinek a telefonjára rátölteni, még sem mutatom senkinek! mielőtt nincs feldolgozva. Eleve nem értem miért kell egy nyers fájlt bárkinek is elküldeni. Kihajtható kijelző rendben de azt már az összes márkánál meg lehet találni. Fontosabbnak tartok egy jól formázható RAW fájlt tökéletes átmenetekkel jó dinamikával mint ilyen humbug túrista-ficsöröket.
-
k1csi
senior tag
válasz
Damage #24372 üzenetére
A 70-200 f/4 IS tényleg nem túl fényerős, m43-ra csak 2.8-as fix fényerős tele van (35-100 ekv. 70-200 300k e-bayről ami persze nem olcsó, nekem sincs olyan ritkán használok telét, eleve nem akarok minden gyutávot lefedni). Ill. lesz (Oly 40-150 f/2.8, de az várhatólag minden szempontból így árban is masszív üveg lesz).
Olyan gépet még nem láttam (70D inkluzív) amin jól ment volna videóra az AF. Egyszerűen a gép nem tudhatja ha több dologra lehet fókuszálni hogy mire kellene. Persze a rosszabbak látványosan össze-vissza keresgélnek. A 70D csak ide-oda állítgat akkor is amikor nem kellene. Nem mellékesen keresőben videó alatt nem lehet látni semmit és fényerős üvegeknél nincs stabi (E-M1 mindkettőt tudja).
Egyszer égettem meg magam AF-el videónál (a gép logikusan fókuszált át, de sajnos ez sem menti, szóval kritikus helyzetben soha többet AF még hobbira sem és vannak rosszabb szituk is mint a szülinapi gyertyafújás mert ugye az ismételhető...).Kihajtható érintőkijelzőt eddig csak fókuszkijelölésra használtam (ez is m43 váz volt).
WiFi-t több vázzal kipróbáltam, felvételnél jól jöhet (nem indításra mert arra van rádiós kioldóm), de másolásra nem hiszem, hogy fogom használni (akkor se ha tudja; eleve 70D-nél mintha a videó meg a WiFi ütné egymást ami azért elég szánalmas...). Gyors SD kártyáim vannak, kb. 80MB/s-el másolok az SSD-re.De mindegy nem akarok tovább offolni, akinek írtam azért hasonlítottam mert tudom, hogy volt m43 váza.
-
k1csi
senior tag
válasz
Damage #24366 üzenetére
Az, hogy a 70D elé milyen üveget teszel nem kellene beleszámítani abba, hogy a 70D szenzor képminősége egy adott fényerőnél milyen (m43-ra is vannak jó üvegek). A 70D kb. a jelenlegi m43 szenzorok szintjén van (ezt a saját E-M1-emmel meg is néztem, de azonos fényerőn hogy fair legyen a hasonlítás). Persze ez nem nagy csoda, hiszen elvileg is csak kb. 2/3 Fé különbség van (ha hasonló technológiai szinten vannak).
Persze fényerősebb obival már a 70D felé billen a mérleg nyelve.
Én is eljátszottam a gondolattal, hogy érdemes lenne-e beruháznom a Sigma zoomba, viszont mindig ott volt, hogy majdnem akkora/olyan nehéz mint egy FF 2.8-as zoom (aminek nem mellékesen az átfogása is jobb) és stabi sincs hozzá. Hosszú távon meg aligha fogok egy APS-C rendszert fenntartani az m43 mellé (csak 1 Canon obim nem FF kompatibilis). Az m43 meg tuti marad mert hasonló végeredményt csak kevésbé kompakt rendszerrel lehet hozni (pláne, ha jön a pletyizett firmware upgrade az E-M1-hez ami a videós képességeit megdobja).
Szóval eljutottunk oda, hogy az, hogy minek a legjobb a képminősége/részletgazdagsága nem egy paraméter, hanem egy paraméterrendszer 1 paramétere. Innen meg kinek mi a fontosabb paraméter.
Végeredményt tekintve meg nem éreztem/érzem a Canon APS-C mindent elsöprő erejét, azaz mostanában szinte csak a m43 cucc jön velem. -
Gondwana
addikt
válasz
Damage #24366 üzenetére
... ja, ha a SET-re nem programozol semmi mást, akkor igen...
Hogyan tudom rávenni a 70D-t, hogy az AF olyan spot módban működjön, mint amikor a 7D két egymásban pici négyzetet jelenít meg és csak a négyzeten belülre fókuszál? (Többszörösen ellenőriztem, az én 7D-men nincs semennyi paralaxisa, pont a határig érvényes, nem megy sehova a háttérre, meg nem 4x-5x akkora felületet értelmez, mint az egynégyzetes vagy fallbackes ötnégyzetes módban) -
fairi
őstag
válasz
Damage #24366 üzenetére
Mind a 18-35 F1,8 és 70-200 f4 IS tényleg agyon a szeren van.
Sigmával érdemes óvatosnak lenni,2 db canon 7d, canon 40d, két példány az üvegből,kalibrálás, de sehogyse jó a fókusz. Oda fókuszál ahol ő jól érzi magát.Ám ha véletlen folytán mégis betalál a fókusz akkor penge a kép. Mondjuk canon 70d-nél van a élőképes fókuszálás ami halálpontos!
-
Gondwana
addikt
-
k1csi
senior tag
válasz
Damage #24361 üzenetére
http://teddprobara.hu/
Nem bárki, hanem a saját magad által készített kép mellé is teheted. -
zgospel
őstag
-
cunctator
csendes tag
válasz
Damage #24141 üzenetére
Damage! Én azt jeleztem neked, hogy NEM 550D-m van, hanem 500D és NEM 1,8-as 50-es, hanem 1,4-es. Bocsánat, hogy merészeltem szóvátenni
Azonkívül NEM cinizmusból kérdeztem az objektíveket, hanem tényleg érdekelt VOLNA, hogy miért tartottad fontosnak beszerezni a hasonló lefedettségűt....
Na mindegy
Azt már meg se merem kérdezni, hogy milyen vázon használod őket, nehogy ebbe is beleláss valami freudi elszólást
Egyébként jó nyaralást, vigyázz az örvényekkel! -
cunctator
csendes tag
-
cunctator
csendes tag
válasz
Damage #24127 üzenetére
Jó a humorod!
Én is idegenkedem a 24-105-től...
A Sigma 18-35-öt a megjelenésekor kinéztem. Szerinted melyik üzletben próbáljam össze a géppel: 220 volt, Digitcam, Fotósarok?
Azért is vacillálok, mert nem keresek olyan jól, hogy csak úgy megvegyem öket, gyűjteni kell rá. -
cunctator
csendes tag
válasz
Damage #24124 üzenetére
Kösz a véleményt!
A kitobi Canon EF-S 18-55 3,5-5,6 IS. Általános felhasználásra jó, de bentre a fényerő kevés, és néha a tele vége is rövid. A nagylátó végét szeretem. Maximum 24-ig mennék fel (erősen gondolkodom a Canon 24-105 f4 L IS -en). Egy olyan obi lenne jó, ami indul 17-18-ról, elmegy kb. 105-ig és fix 2,8 fényerős. Az jó lenne tájképre, bentre, portréra...... és akkor fölösleges az 50-es.
A nagytotált úgy értettem, hogy nagylátós, nagy távlatokat fogok be, égbolt, mező, fák... . Amikor részletet fotóztam vele, akkor gyönyörű volt! Sajnos, már vissza kellett adni. Annyit tudok, h a Nikon színei inkább sárgásak ("kodakos").
Nekem bejön a Canon színvilága. Szívesen maradok itt, azért ís írtam ide.
-
Craincsgo
csendes tag
válasz
Damage #24115 üzenetére
Értem köszi a választ, mint látod tényleg analfabéta vagyok még e csodás dolog terén. (sajnos)
Bár még nem jöttem rá, hogyan is tanuljak bele ebbe az egészbe vagy épp, hogy kezdjek bele, de első lépésként a masina kell gondolomSzerintem ő lesz a nagy ő, és reméljük a legjobbakat
-
Monya78
veterán
válasz
Damage #23970 üzenetére
Hát igen a most kijött az FF-re szánt 16-35 F4 IS...hasonlóan jó képminőségű mint a canon 10-18 STM de majdnem 4x !! áron, durva... inkább eladom a 17-40-et, és a pótvázamra (100d-re) veszek egy 10-18-at
Kíváncsi leszek ki jön e FF-re szánt Sigma 24-70 F2.0, de addig is akinek arra van igénye ott a népszerű tamron 24-70 2,8 Vc 300k-ért...hasonló képminőséggel mint a C 24-70 F2,8 II.
-
m3ss
veterán
válasz
Damage #23965 üzenetére
dxo szerint hasonlo zajban az eosm meg a 70d. hat nemtom, en most eleg sok iso 1600-as eosm kepet odaraktam az 5d1 iso1600-ak melle, nem mereteztem le. sokkal jobb az 5d1 fullhd-ban nezve.
amugy 18-35 arabol azert lehet kapni alapzoomot fx-re is. bar lehet azok kicsit rosszabbul rajzolnak
-
m3ss
veterán
válasz
Damage #23958 üzenetére
ja sztem is. 7d-k borzalmasan tul vannak arazva amugy is...nagyon kevesen fognak kihasznalni ilyen af rendszert, ugy hogy megelegednek ilyen iso teljesitmennyel. sztem sportot, madarakat fotozva is jobban orulnek egy d7k-nak. kicsit hasonszoru mint a d300, ertelmetlenseg sztem mai piacon
-
.DLL
veterán
válasz
Damage #23697 üzenetére
Azért itt kicsit másról van szó, az ultrahangos obik fókuszgyűrűi közvetlenül a ring-usm motor forgatják, de pl. a 40mm STM-nél elektronikus a gyűrű, mint pl. az egérgörgő, és minden X° elfordulásra küld egy jelet az obinak, hogy tolja arrébb a fókuszt. Ennek van előnye is, hátránya is, ha jó a rendszer, akkor utóbbiakat észre sem venni.
-
Alx.Mercer
aktív tag
válasz
Damage #23522 üzenetére
Nekem sincs bajom a 70D 8 irányú tárcsájával.
Tudom, hogy nem egy kategória, de anno Sony telefonokban pl (K750i) nagy divat volt a joystick... Nyilván nem volt olyan precíz, mint pl egy 5D-ben, de a funkciója ugynaz volt. Egyetlen emlékem róla az, hogy sokszor a földhoz vágtam volna úgy felidegesített! És nem a pontosságával volt baj, hanem, hogy megállás nélkül "pöckölgetni" kellett... Akkor megfogadtam, hogy joystick-ot soha többé, semmiben! Vagy gomb, vagy érintőkijelző. -
m3ss
veterán
válasz
Damage #23518 üzenetére
"During metering, you can select an AF point directly with Quick dial button without pressing the Focus point selection button"
ez stimmel. meg jo hogy ilyet enged. csak ugye itt 2 dolog idegesit, nincs gyors kozepre ugras, es ha "tulmegyek" a szelen akkor bekapcsolja nekem magatol az automatikus fokuszpontvalasztasat...6d2-ben valszeg menubol lehet majd allitani a fokuszpontokat."Gondolom ez esetben a set gomb középre fogja állítani a fókuszpontot."
ugy gondoltak ilyen funkciot ne rendeljek a sethez. de talaltam egy hasznos funkciot a set-re is, off
-
m3ss
veterán
válasz
Damage #23512 üzenetére
(#23512) Damage hja, nem hulyeseg az az erintokepernyo. eosm kezelese meglepoen gyors miatta. sokan mondogattak itt a tobbi topicban hogy kompaktos a kezeles. nem annyira hianyoznak nekem a gombok rola az erintokijelzo miatt...es en is rogton elkezdtem nagyitasnal tapogatni a 6d kijelzot...
-
duni84
aktív tag
válasz
Damage #20262 üzenetére
nekem ilyenek vannak, mint a feltöltött fotón és mindegyik vígan működik tovább még az 5d mk3 1.2.3-as firmware-jével is, amiben igyekeztek "kiküszöbölni a hamis akkumlátorok használatát", ezzel mondjuk használhatatlanná téve néhány korábbi 3rd party LPE6 akksit. volt olyan is, ami már nem működött ezután (nem csak a töltöttséet nem jelezte vissza, hanem konkrétan nem is lehetett kattintani, mert "battery error" volt csak a kijelzőn), na azok pl még továbbra is működtek a 7D legutóbbi firmware-jével
11-15$ között volt darabja szállításostól -
*Ropi*
félisten
válasz
Damage #18772 üzenetére
Kenko Teleplus Pro 300 DGX (vagy MC4, az újabb de fehér holló kategóriás) 1.4x-őt vegyél, jobb mint a Canon II-es (és árban is a töredéke)!
A Canon III-as jobb nála, de árában meg a 4x-ese, annyival nem jobb.
2x-ezőkkel nem minden üveggel lesz AF (ugye az F4-es üvegekből F8-at csinál, ott már sok váz letiltja az AF-et).
-
Tin
veterán
válasz
Damage #18715 üzenetére
jaja, én is elvoltam fotózni, hazaértem, bekapcsoltam a táskában a gépet, majd tablettel átnéztem a képeket, hasznos dolog.
a másik frankó cucc, hogy a wifi-vel működik az eos remote is, tehát tudsz laptopról wifin keresztül fotózni úgy, hogy a PC-n nézed, majd exponálás után azonnal át is tölti.
-
Dr V
őstag
válasz
Damage #18408 üzenetére
Min karácsony lesz belőle... Vagy jövőre. Amőgy a 17-55 IS USM maradni fog biztosan. Esetleg kap egy szolid küldő mikrofont.
A digitalrev tesztje meggyőző volt, a 24-105tel gyönyörűen ment a fókusz sétálás közben. Ha csak STMel lenne ilyen szép, nem nagyon érdekelne. De lehet, h még többet várok, jó lenne egy nagy(obb) dinamikájú szenzor már... -
sanyixXx
senior tag
válasz
Damage #14652 üzenetére
hali,
én a második 1D mkIII -at nyúzom már és semmi bajom vele. nem tapasztaltam olajfolyást pl... arra figyelj, ha ilyet veszel, hogy kék pöttyös doboza legyen, mert az már a javított autofókuszos generáció. az első gépem nem az volt és gyengélkedett a fókusz néha, a mostani tökéletes. gyors és pontos. ha van konkrét kérdésed, akkor ne fogd vissza magad
5D mkII volt amúgy a két 1D között, illetve 40D-t cseréltem le az első 1D-re. a 40D-hez képest minden tekintetben minőségi lépés előre, kivéve a felbontást, az ugye nem változik. az első 1D-met 230 ezer expoval adtam el, de semmi jelét nem mutatta az öregedésnek
az ár kérdés meg néha mázli kérdése is. nem sokkal olcsóbb az 1D az 5D mkII-nél. ne ez befolyásoljon. ISO-ban, képminőségben, dinamikában és felbontásban jobb az 5D. az 1D viszont sokkal gyorsabb és sokkal pontosabb a fókusz. mindenfő pontja keresztszenzoros, míg az 5D-nél csak a középső.
azt mindenesetre vedd figyelembe, hogy az 1D nagy és nehéz a másik kettőhöz képest. de frankón. nem tudom, milyen táskád van, de van amelyikben el sem fér, ha olyan a kialakítás. a váz kb. 600 grammal nehezebb is, mert ugye beépített markolatos. hosszú távon megérzed. -
sanyixXx
senior tag
válasz
Damage #14544 üzenetére
Ha az aps-c kizartad, utana is neztel, hogy mas erzekelore jo-e a sigma 15-30? A 18-50 pl. Csak aps-c -vel jo.
Arra is figyelj szerintem, hogy ne ussek ki az igenyeid egymast. 5 kocka/kep es full frame max az 1dx-nel van meg. Gyors koveto fokusza az 1d-nek es a 7d-nek lesz, az ff vazak ezt nem fogjak hozni neked. Magas iso erteken viszont az 5d fog neked szep es tisztabb kepet adni. Dolgoztam 5d-vel es 1d-vel is. Amiket leirtal, arra inkabb az 1d jo, de ha nem dolgozol vele, akkor en nem ragaszkodnek hozza. A 7d-t tudom neked mindenesnek ajanlani. Ha nagyon szeretnel 1-es szeriat, akkor az 1d mk3 mellett nezegesd meg az 1ds mk2-t is. Nincs gyors sorozat, de pontos a fokusz es megiscsak 1es vaz. -
-
Zozzer888
addikt
válasz
Damage #14549 üzenetére
Az 1DmkIII túlságosan munkagép
cOxeR és a cuccai
-
sanyixXx
senior tag
6 megapixelt kb. minden kiszolgál, abból gondja nem lesz. mindenes obinak jó lesz neki, ha csak hobbifotózik. jó nagy tartományt fog át. arra figyeljetek, hogy a képminőség nem konstans a teljesen zoomtartományban, valamint az általatok használt eddigi obik képminőségét sem fogja hozni.
itt egy cikk róla.
széthullani szerintem nem fog, a képminőséget meg vagy tesztképeken vagy próbálgatással tudod megnézni.
abban viszont biztos lehetsz, hogy ekkora tartomány EF obikból elég drága lefedni, mivel a hobbiobjektívek többnyire EF-S bajonettesek. -
*Ropi*
félisten
Meg sem fordult a fejemben, hogy hülye vagy. Viszont 15+ éve javítok PC-ket és volt már olyan tapasztalatom nem egyszer, hogy valami az egyik USB-n nem működött, de a másikon igen. Lásd pl. előlapi kivezetések rosszul árnyékolva, bizonytalan forrasztási pontok, kontakthibák, stb...Pont tegnap javítottam egy "csodagépet", aminek az előlapi csatlakozójába dugva a pendrive-omat nem látta a rajta lévő adatokat. Magát az eszközt felismerte, de üresnek látta. Átdugtam hátulra abba az aljzatba, ami az alaplapra van integrálva és rögtön kifogástalanul működött.
Nincs valami olyan cucc a gépeden, ami USB-n emulál virtuális COM-portot (pl. régebbi mobiltelefon adatkábele), az zavarhat még be.
A szolgáltatások közt fut a Canon Camera Access Library? Valami ilyesmi a neve, ha jól emlékszem.
Esetleg még egy olyat megpróbálhtsz, hogy a Total Commanderhez van egy plugin, ami kezeli a Canon kamerákat, csak nem emlékszem, hogy 40D-hez jó-e, de a 350D-hez biztos, használtam. A TC oldaláról van hozzá link.
-
Szten Márs
nagyúr
Minek új gép, csak emiatt? Mint mondtam elég egy új partíció. Ezt lehet úgy is megoldani, hogy veszel egy új vinyót, arra feldobod azt a wint. A bootnál majd kiválasztod, hogy melyiket is akarod betölteni, ha a 40D-vel akarsz dolgozni, akkor az újat, egyébként a régit. Lehet ezt megoldani úgy is, hogy szétpartícionálod a meglévő partíciódat, de ezt inkább hanyagolnám, kockázatok, melléhatások, stb miatt. Vagy ha eleve több partíciód van, akkor pedig a fentebb említett dolgot, az egyikre dobj még rá egy wint, és annyi. Nem fog ott bántani semmit. De új gépet teljesen felesleges.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Assetto Corsa Competizione
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Víztisztító berendezések - kancsók - szűrőbetétek
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- Diablo IV
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest