- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Google Pixel topik
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- 8300 mAh, maradhat?
Új hozzászólás Aktív témák
-
prnservices
tag
válasz
pusihusi #1949 üzenetére
Persze nagyon jó vasak vannak benne és lényegében az van az apple cuccokban is arm procik vannak picit átalakítva... az androidot ujra kéne gondolni és felépíteni a nulláról mert a kernel részen nagyon elvan cseszve. meg sok kínai gyártó meg tesz a különféle noname gagyi chippekkel érte h ne legyen jó :\
-
zseko
veterán
válasz
pusihusi #1789 üzenetére
ugyanaz...
néha, leginkább mikor töltés után lehúzom a töltőről és nem használom rögtön, akkor nem merül úgy mint a Titanic, hanem normális tabhoz hasonlóan 8-10 óra alatt 1-2%-ot, ám amint hozzányúlok már el is cseszi az egészet.
És kipróbálva egy "gagyi" tabot (7 col, 25e Ft, kb. 800-as felbontás, valami cnm márka), azt kell mondjam a szoftvere sz@rrá veri ezt a beállítások tekintetében. -
Hobbbyt
őstag
válasz
pusihusi #1661 üzenetére
Én amúgy is 70e ért vettem..
Még 1 ilyet nem veszek, az is biztos.. Inkább ráteszek még 30-at és egy komolyabb gépbe ruházok..Valaki tud szalagkábelt javítani?
Miután megcsináltatom, eladóvá fog válni egy esztétikai hibás, garanciás, 1 hónapos MyAudio 1016DCC 50.000Ft-ért. -
zseko
veterán
válasz
pusihusi #1560 üzenetére
jah, ha neked a vondroid van fent az persze hogy rootolva van
De nekem a gyári 4.1.1 van
Ahogy nézem nem sok minden lehet fagyasztani, inkább arra lesz jó, hogy az automatice elinduló programokat kirugdosni, és kivenni a jogot hogy ne futhassanak maguktól. És ahogy nézem, a cpu governor is 'interactive' beállításon volt, most áttettem 'ondemand'-ba, meglátjuk mit változik az aksi. -
-
zseko
veterán
válasz
pusihusi #1538 üzenetére
Ilyet akartam venni, csak addig húzták a megjelenését, hogy meguntam.
Egyébként ma nyomkodtam egy galaxy tab 2-t, a 10.1-eset, és azt kell mondjam a miénk erősebb. Akadozik a megjelenítés, 'laggol'a kép. Egy darab weblap megnyitásakor is akadozik a görgetés. Pedig csak a gyári alap dolgok voltak, +pár egyéb, de semmi extra. Azon a tabon is gondolkoztam. Jó tab a miénk, csak javítanák már ki végre a hibákat.. -
Tobika1
senior tag
válasz
pusihusi #1532 üzenetére
Szerintem nem kell ilyen elhamarkodott döntéseket hozni, ez egy új termék, nemrég jelent meg, ugyanezt más márkanéven több országban forgalmazzák, tuti lesz rá majd idővel valami javítás.
Meg azért azt ne felejtsük el hogy ennyi pénzért ár/érték arányban szerintem jó kis tab. ha a szoftveres dolgokat megoldják akkor a legjobb lesz!
-
:AMF:
senior tag
válasz
pusihusi #1530 üzenetére
Őket felesleges ilyesmire kérned, soha nem fogják neked/nekünk megoldani.
Szerintem a Vondroidon reszelgetett Yuandao/Window és a Myaudio tab-okra ugyanott készítenek minden rom-ot/frissítést. (Csak a Yuandao oldalára ki is kerülnek dolgok, a Myaudio oldalán meg a nagy büdös semmi.)
Gondolom annyit tudnak tenni, hogy jelzik a gyártó felé a problémákat, aki vagy foglalkozik ezzel, vagy nem... -
Tobika1
senior tag
válasz
pusihusi #1525 üzenetére
lehet javítani csak az a nagy helyzet hogy a myaudió eddig csak rom frissítéseket adott ki és és bootloadert nem javította! lehet de ha a gyártó nem csinálja meg akkor senki!
Amúgy nálam ez a battery app ébren tartja a tabot készenléten így gyorsabban merül :S le is töröltem...
-
-
agabe
addikt
válasz
pusihusi #1477 üzenetére
Probald ki, hogy amikor nem hasznalod repcsi modba teszed, es a szinkronizaciot kulon is kikapcsolod, hogy az se ebresztgesse a tabot.
Mindegy hany mag van, jo rommal alvo modban 8ora alatt kellene 2-3%-ot fogyasztania maximum barminek, de a galaxy wifi 5.0 elment kb ket hetet is feltoltes nelkul ha nem hasznaltam (amikor mar volt helyette mas), mivel se gsm, se mas nincs ami logikusan fogyaszthatna az akksit, csak az optimalizalatlan romban levo futo hatterprogramok. -
-
XDModesty
aktív tag
-
XDModesty
aktív tag
-
sony1962
csendes tag
válasz
pusihusi #1374 üzenetére
Először is, ez milyen hangnem. Kérdeztek tőled egy szakmai kérdést. Ne a fos My Audio linket ajánl cinikusan... A spriccelj 2 c. Helyesírás. MÁS. Említettétek itt a fórumon, hogy a MM-be újabb szállítmány érkezik. Újabb szoftverrel? Megköszönném a megtisztelő választ! ( elnézést. elnéztem. elsipircelj szerepel. bár nem magyaros. de bocsánat!)
-
Loituma69
őstag
válasz
pusihusi #1374 üzenetére
Ez ismét egy komoly érett felnőtt gondolkodású idevaló szakmai hozzászólásod volt köszönöm! Segíteni szerettem volna, hogy a gyári romot mielőbb megkaphasd és nagy örömmel használhasd ezt a kiváló 1016 DCC myaudio terméket! Bár nem értem miért akarod a gyári rom-ot visszarakni, eddigi hozzászólásaid alapján tökéletesen megvagy elégedve a tablet használhatóságával, akkor meg miért kell a gyári rom? Az még jobb mint a többi?
-
Loituma69
őstag
válasz
pusihusi #1371 üzenetére
Elnézést lejárt a szerkeztési ídő utána vettem észre, hogy kérdésed van, hogy honnét lehet megszerezni letőlteni az eredeti rom verziót adok egy linket itt ponrtos információt fogsz kapni gyorsan válaszolnak és segítenek :
[link] Remélem tudtam segíteni problémád megoldásában! -
Loituma69
őstag
válasz
pusihusi #1371 üzenetére
Köszönöm már 6 hete regisztráltam ezen az oldalon és 3 napja írtam mailt, eddig választ nem kaptam, ezért merészeltem tőled kérdezni mert látom te nagyon értesz ehhez a tablethez és nagyon szakmaiak a hozzászólásaid, ezért gondoltam hátha te már tudsz valamit! Köszönöm a segítőkészségedet és türelmedet!
Sajnos válaszoddal nem tudtam meg semmit a kérdéseimmel kapcsolatban esetleg más valaki tud valami infot? Látom sokan vagytok itt akik már 8-10 alkalommal raktátok újra a különböző rom verzókat, melyik rom verziót ajánljátok?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Diablo IV
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- BestBuy topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Nyaralás topik
- Háztartási gépek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Commander G41 700W
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest