- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ez a topik a DAP (Digital Audio Player), vagy közismertebb néven MP3 lejátszókkal foglalkozik. A témához kapcsolódnak a FÜLhallgató topic és FEJhallgató topik is, amennyiben valamelyikre szükséged van ott kérhetsz segítséget a választásban. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peat;)
veterán
válasz
BÜDÖSLÁB #25426 üzenetére
Hát a sony hangja a melegebb hangzásról híres
, de tudom cowonon bármit be lehet állítani, nagyon jó az eq része. A dx50 árban valóban nincs messze, ugyanakkor maga a két készülék kicsit más piacot céloz meg, így nem csoda ha nem jött be a kis sony. Ez tipikusan zsebgép, ingzsebbe is bedobható légypiszok, mégis elvagy egy nyaralásig vele feltöltés nélkül és teszem pl 90 giga zenével a fedélzeten, minőségben sem vall szégyent, ennek is megvan a saját varázslata. Más dolgokra én tabletet használok, a zenét szeretem külön eszközzel megoldani.
-
Peat;)
veterán
válasz
BÜDÖSLÁB #25250 üzenetére
A15-nek a kijelzőjével nem tudom mi a bajod, gondolom egy kedves user levette a fényerőt. Ezek nem filmezésre valók, hanem olvasható tartalommegjelenítésre. A menüje már nagyon sok éve formálódott ilyenné, minden menü furcsának hat elsőre ha még nem láttad. A fizikai minőség kritizálását sem igazán értem. Volt pár lejátszóm és szerintem semmi baj nincs ezzel a sonyval, nekem jobban tetszik a hangzásvilága mint a cowon s9-emé. Szépen szól, sokáig bírja akksija, fülhallgatóhoz elég benne a craft bőven, bővíthető, zsebből is vezérelhető gombok. El kell dönteni mire vágysz, mert egy jó mp3 lejátszó ezekből a dolgokból indul ki. Ha esetleg ezek nem olyan fontosak lehet jobban jársz egy modernebb telefonnal ami tűrhetően szól.
-
krx21
nagyúr
-
-
.DLL
veterán
válasz
BÜDÖSLÁB #25250 üzenetére
Szerintem ha komoly vásárló vagy(-nak adod ki magad) akkor elővesznek neked egy példányt. Persze nem mindegy melyik üzlet.
(#25251) assemble: Igen. Nomeg a PCM DAC-ok is DeltaΣ átalakítást végeznek, így a DSD támogatás már nem nagy mutatvány, de a termékpaletta miatt nem minden DAC-ba kerül bele.
-
general
addikt
válasz
BÜDÖSLÁB #25198 üzenetére
pontosan, jól látod. én kifejezetten vájtfülű vagyok, de neki most nem ez a szempont. hanem hogy ne kelljen rá vigyázni, felcsiptethető/gumizható/stb. legyen, ha leizzadva vizes lesz, vagy leönti ne féltse, és ha elhagyja - mert megesik -, ne sajnálja annyira. ez az 5-6e ft a max sztem.
-
PHM
addikt
válasz
BÜDÖSLÁB #25198 üzenetére
Az árral nem is lenne gond, főleg, hogy olcsóbban is kapható hasonló.
A probléma az akkumulátor. Jó esetben tudja a 4 óra üzemidőt,
ha az elég, akkor jó. Azt azért nem árt tudni, hogy ezekben az
akku nem túl hosszú életű. -
bucsher
őstag
-
ku-cu
tag
válasz
BÜDÖSLÁB #25028 üzenetére
Mondjuk ott az ak240 es testverei. Wifi, bt, ~android. Sot, magat az soc-t nem ismerjuk, de siman lehet h ott figyel bent a gsm\lte modem is, kihasznalatlanul. Aztan allitolag nem szol szrul.☺
Valoszinu egy telefon is szolhatna ilyen jol, ha penzt es helyet szannanak az audio reszre.
Megint masok szerint, mar maga a nagy kijelzo is zajt general, vagy mi, es anelkul lehet a legjobb hangot elerni. -
.DLL
veterán
-
Ati1979
veterán
válasz
BÜDÖSLÁB #25028 üzenetére
Telefonokban túl sok a jel útjában álló zavaró tényező. Nem zenehallgatásra lettek kitalálva.
Egyébként amit írsz nem feltétlen igaz. Android mehet rá mert az csak egy op rendszer semmi több. Pl. a sony ezzel operál most is.
A mai világban már legalább olyan fontos a felhasználói felület mint a zenelejátszó képesség. Ha sz*r az UI nem lehet rendesen eladni a terméket. Lásd hifiman-ek.Az ipod-okat ne is keverjük ide. Nem zenelejárszára valók, hanem az apple agyon hypolt szórakoztató termékei. Olyan mint az iphone csak nincs bennük gsm modul.
-
bucsher
őstag
válasz
BÜDÖSLÁB #25001 üzenetére
Ha egész nap nem írtok semmit, akkor dupla lesz
Szóval nekem mappába rendezve állnak a fájlok és fájlnév alapján szeretném elérni őket. Ehhez van is egy fájlkezelő, ami elindítja bármelyik lejátszót, azok meg el is kezdik a lejátszást. De ha bármi van, onnantól viszont elszabadul a pokol. Megnyomom a hangerő gombot, elkezd mást játszani, nem talál többet vissza, nem tudja kilistázni a mappát, megtalál minden szart a kártyán meg az androidban meg az appokban, azokat sorbarakja és játssza. Meg lelőni se lehet, mindig ott figyel, ugrásra készen, hogy elkezdje játszani azt a sok szart
A UI hibákra már ki se térek, hogy 0.1mm-rel elvétem a kattintást és behozza a médialistát etc, onnan is több katt mire visszatalálok ...
A beépített lejátszó tetszik, az egyszerű mint a faék, de az meg csak addig szól, amíg ő az aktív, nem lehet még egy üzenetet se megnézni, leáll a lejátszás.
Szóval a kettő között kéne valami átmenet félúton.
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
BÜDÖSLÁB #24983 üzenetére
csekkold le a clip zipet is, az a clip+ továbbfejlesztése, árban alig több (logout-omon találsz róla egy írást illetve ha gondolod BP-n meg tudom mutatni hogy szól).
vagy ha nem riadsz vissza egy kis moddolástól, az ipod video-ból (classic 5g/5.5g) is nagyon jót ki lehet hozni, csak ott nehéz olyat találni ami jó állapotban van, illetve az összköltsége valszeg magasabb lenne a projektnek.
-
Ati1979
veterán
válasz
BÜDÖSLÁB #24983 üzenetére
Lehet, hogy annál egy kicsit többet ér.
Látni kellene milyen állapotban van. Az az igazság, hogy a használt player-eknek az ára nagyon alacsony. Az én sony walkmanom is kb. 30-35k-t érhet. Két éve csúcsmodell volt alig használt elég jó állapotban van. Ha sérült lenne, akkor szerintem akkor 15-20k körül lehetne eladni.
-
törölt tag
-
AGE-T
őstag
válasz
BÜDÖSLÁB #24839 üzenetére
Nem rossz az az S9, nekem is volt. Utána vettem J3-at, de az kb. ugyanaz volt, kicsit gyorsabb hardverrel. Szerintem S9 től feljebb lépni, csak zsebbenyúlósan lehet. Hallgass meg valami Fiio-t, hátha bejön a hangja valamelyiknek (nekem nem nagyon tetszenek, talán az x5). Feljebb iBasso dx50, dx90. Utána már csak nagyon sok pénzért vannak értelmes holmik. De azok neked nem kellenek!
Sonyt, Philipset inkább ne. iPod meg inkább ilyen mindenes, de egyik se igazán. Amúgy nekem ennek is bejön a hangja. Csak ne hallgass meg komolyabb holmi vásárlás előtt, után
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Mobil flották
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Építő/felújító topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- HP EliteBook 820 G2 i5-8300U 8GB 256GB SSD 12.5" 1 év garancia
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- ÚJ Gamer PC-k - készletről - azonnal - számlával - 2 év garanciával - www.olcsogamerpc.hu
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3040, 96% Akkumulátor
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Amazfit GTR Mini okosóra / Számla / Garancia /
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3033, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest